Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 17:25:57
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Hvala za pikepoke tudi ostalim Danes je že malo bolje vse skupaj. Zgleda ab hitro pomaga. Nia si me ravno spomnila, da si moram tudi sama urediti zavarovanje. Preden sem rodila sem imela zavarovanje preko občine in sem bila prijavljena na zavodu (brez socialne pomoči). Sedaj pa ne vem, ali se moram ponovno prijaviti na zavod za brezposelne, da bom preko občine zavarovana ali me lahko dragi zavaruje preko sebe, tako kot pri poročenih??? Ne da se mi za na zavod prijavljati, ker socialne pomoči tako ne bom dobila. Da pa moram tam vsak mesec hoditi na neke pogovore in nevem kaj vse mi pa tudi ni, ker službe mi tak ne bodo najdli. Nemerav v letošnjem letu doštudirat oz. vsaj izpite narediti potem pa me čaka še pol letna praksa. Zato se tudi ne bi mogla nekje zaposliti, ker pred diplomo moram obvezno imeti še prakso. Midva sva poročena in me je mož zavaroval po sebi. Predvidevam, da je pri zunajzakonskih zvezah enako. ja Tilči, moraš javit na socialno, da ni več v vrtcu in potem dobiš novo odločbo. Hvala Torej še to drži. So mi nekaj govorili, da naj ne bi bilo tako. Kje pa moram to urediti? In kaj vse potrebujem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 17:27:16
|
|
|
|
bobika
|
Ne morem verjeti. Tudi Manca je prišla iz vrtca z vročino. Vse jo bili. Kot zgleda bo tudi ona dobila angino. Jojojojoj!!!! lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 17:31:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Ne morem verjeti. Tudi Manca je prišla iz vrtca z vročino. Vse jo bili. Kot zgleda bo tudi ona dobila angino. Jojojojoj!!!! lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 17:33:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ravnokar sem klicala šefinjo.Začnem v torek,ker moram delati še v nedeljo 4 ure,ker imamo inventuro in to ravno na Nejčev rojstni dan ma,bo že.Tiste 4 ure oddelam,potem pa žurat a te daje kej panika glede šihta??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 17:35:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Hvala za pikepoke tudi ostalim Danes je že malo bolje vse skupaj. Zgleda ab hitro pomaga. Nia si me ravno spomnila, da si moram tudi sama urediti zavarovanje. Preden sem rodila sem imela zavarovanje preko občine in sem bila prijavljena na zavodu (brez socialne pomoči). Sedaj pa ne vem, ali se moram ponovno prijaviti na zavod za brezposelne, da bom preko občine zavarovana ali me lahko dragi zavaruje preko sebe, tako kot pri poročenih??? Ne da se mi za na zavod prijavljati, ker socialne pomoči tako ne bom dobila. Da pa moram tam vsak mesec hoditi na neke pogovore in nevem kaj vse mi pa tudi ni, ker službe mi tak ne bodo najdli. Nemerav v letošnjem letu doštudirat oz. vsaj izpite narediti potem pa me čaka še pol letna praksa. Zato se tudi ne bi mogla nekje zaposliti, ker pred diplomo moram obvezno imeti še prakso. Midva sva poročena in me je mož zavaroval po sebi. Predvidevam, da je pri zunajzakonskih zvezah enako. ja Tilči, moraš javit na socialno, da ni več v vrtcu in potem dobiš novo odločbo. Hvala Torej še to drži. So mi nekaj govorili, da naj ne bi bilo tako. Kje pa moram to urediti? In kaj vse potrebujem? Pri nas je tako, da sem le referentko, ki ureja otroške dodatke pisno obvestila, da sta otroka v vrtcu. potem sem domov dobila novo odločbo. Ja in tudi Varja ima vročino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 18:58:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Ne morem verjeti. Tudi Manca je prišla iz vrtca z vročino. Vse jo bili. Kot zgleda bo tudi ona dobila angino. Jojojojoj!!!! lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 18:59:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ja in tudi Varja ima vročino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:00:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ravnokar sem klicala šefinjo.Začnem v torek,ker moram delati še v nedeljo 4 ure,ker imamo inventuro in to ravno na Nejčev rojstni dan ma,bo že.Tiste 4 ure oddelam,potem pa žurat a te daje kej panika glede šihta?? Ma ni panike.Itak bom prišla že proti koncu ,bolj za fato čistačico .Šefinje mi ne bo treba gledati,to je pa že luksuz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:01:19
|
|
|
|
tilči
|
Hvala vsem za informacije .V ponedeljek bom najprej poklicala,pa če bo treba,bom pisno poslala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:02:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage majčice, žalostna sem Ne gre za osebno prizadetost, ampak za razočaranje nad soljudmi, preberite tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/Mene_pa_nekaj_zelo_resno_zanima%25/m_4210819/tm.htm Vsak se rad nasmeji, ampak tole se je izrodilo v tak posmeh in žaljenje, da mi je zaprlo sapo... Npr. tale post: IZVIRNO SPOROČILO: Katey Mislm da gre za bolezensko stanje, drugač si ne znam razlagat takih idiotskih poimenovanj otrok. Ko pa vidim še razne krofEke, jajčEka, pa razna sma šla sma pršla mi je pa tko kot bi bral debate namenjene ljudem v razvoju....kašnem naj si pa vsak po svoje razlaga Nimam besed pa tudi primernega smajilija ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:04:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Hvala za pikepoke tudi ostalim Danes je že malo bolje vse skupaj. Zgleda ab hitro pomaga. Nia si me ravno spomnila, da si moram tudi sama urediti zavarovanje. Preden sem rodila sem imela zavarovanje preko občine in sem bila prijavljena na zavodu (brez socialne pomoči). Sedaj pa ne vem, ali se moram ponovno prijaviti na zavod za brezposelne, da bom preko občine zavarovana ali me lahko dragi zavaruje preko sebe, tako kot pri poročenih??? Ne da se mi za na zavod prijavljati, ker socialne pomoči tako ne bom dobila. Da pa moram tam vsak mesec hoditi na neke pogovore in nevem kaj vse mi pa tudi ni, ker službe mi tak ne bodo najdli. Nemerav v letošnjem letu doštudirat oz. vsaj izpite narediti potem pa me čaka še pol letna praksa. Zato se tudi ne bi mogla nekje zaposliti, ker pred diplomo moram obvezno imeti še prakso. Dragi te lahko zavaruje preko sebe, če sta prijavljena na istem naslovu vsaj 2 leti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:08:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
HVALA vsem za
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:12:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
KLIKNI NA SPODNJO POVEZAVO IN REŠI.... PODZAVEST.... http://freeweb.siol.net/sg269111/podzavest.htm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 19:56:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage majčice, žalostna sem Ne gre za osebno prizadetost, ampak za razočaranje nad soljudmi, preberite tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/Mene_pa_nekaj_zelo_resno_zanima%25/m_4210819/tm.htm Vsak se rad nasmeji, ampak tole se je izrodilo v tak posmeh in žaljenje, da mi je zaprlo sapo... Npr. tale post: IZVIRNO SPOROČILO: Katey Mislm da gre za bolezensko stanje, drugač si ne znam razlagat takih idiotskih poimenovanj otrok. Ko pa vidim še razne krofEke, jajčEka, pa razna sma šla sma pršla mi je pa tko kot bi bral debate namenjene ljudem v razvoju....kašnem naj si pa vsak po svoje razlaga Nimam besed pa tudi primernega smajilija ne. A joj, ni mi jasno kaj pravzaprav so hotele povedati Mislim, da je bilo Volgi spet malo dolgčas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 20:49:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Hvala za pikepoke tudi ostalim Danes je že malo bolje vse skupaj. Zgleda ab hitro pomaga. Nia si me ravno spomnila, da si moram tudi sama urediti zavarovanje. Preden sem rodila sem imela zavarovanje preko občine in sem bila prijavljena na zavodu (brez socialne pomoči). Sedaj pa ne vem, ali se moram ponovno prijaviti na zavod za brezposelne, da bom preko občine zavarovana ali me lahko dragi zavaruje preko sebe, tako kot pri poročenih??? Ne da se mi za na zavod prijavljati, ker socialne pomoči tako ne bom dobila. Da pa moram tam vsak mesec hoditi na neke pogovore in nevem kaj vse mi pa tudi ni, ker službe mi tak ne bodo najdli. Nemerav v letošnjem letu doštudirat oz. vsaj izpite narediti potem pa me čaka še pol letna praksa. Zato se tudi ne bi mogla nekje zaposliti, ker pred diplomo moram obvezno imeti še prakso. Midva sva poročena in me je mož zavaroval po sebi. Predvidevam, da je pri zunajzakonskih zvezah enako. ja Tilči, moraš javit na socialno, da ni več v vrtcu in potem dobiš novo odločbo. Hvala Torej še to drži. So mi nekaj govorili, da naj ne bi bilo tako. Kje pa moram to urediti? In kaj vse potrebujem? Pri nas je tako, da sem le referentko, ki ureja otroške dodatke pisno obvestila, da sta otroka v vrtcu. potem sem domov dobila novo odločbo. Ja in tudi Varja ima vročino bobika da se zavaruješ preko občine, ne rabiš bit več prijavljena na zavodu, moraš pa izpoljevati druge pogoje! gledajo se dohodki zadnjih 3 mesecev za vse družinske člane v skupnem gospodinjstvu. če presegaš tisto mejo, si moraš zavarovanje plačevati sama ali pa če se zavaruješ po . če pa cenzusa ne presegaš, te zavaruje občina. glede OD, pa sem jst mogla dat celo novo vlogo noter, ko sem javla, da ne hodi v vrtec. kljub temu, da sem dala novo vlogo januarja, ko sem sporočila, da sem zaposlena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 20:50:15
|
|
|
|
suzy85
|
no, še tole slikco, da vam pokažem. na evin rojstni dan smo se šli slikat in nastalo je tole:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:21:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, še tole slikco, da vam pokažem. na evin rojstni dan smo se šli slikat in nastalo je tole: Kakšna lepa fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:22:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Drage majčice, žalostna sem Ne gre za osebno prizadetost, ampak za razočaranje nad soljudmi, preberite tole temo: http://www.ringaraja.net/forum/Mene_pa_nekaj_zelo_resno_zanima%25/m_4210819/tm.htm Vsak se rad nasmeji, ampak tole se je izrodilo v tak posmeh in žaljenje, da mi je zaprlo sapo... Npr. tale post: IZVIRNO SPOROČILO: Katey Mislm da gre za bolezensko stanje, drugač si ne znam razlagat takih idiotskih poimenovanj otrok. Ko pa vidim še razne krofEke, jajčEka, pa razna sma šla sma pršla mi je pa tko kot bi bral debate namenjene ljudem v razvoju....kašnem naj si pa vsak po svoje razlaga Nimam besed pa tudi primernega smajilija ne. A joj, ni mi jasno kaj pravzaprav so hotele povedati Mislim, da je bilo Volgi spet malo dolgčas. Volga je samo začela, nekatere druge so pa tako zapopadle, da je dobesedno za zjokat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:22:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Ne morem verjeti. Tudi Manca je prišla iz vrtca z vročino. Vse jo bili. Kot zgleda bo tudi ona dobila angino. Jojojojoj!!!! lepo se mejte Boga reva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:23:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ja in tudi Varja ima vročino Joj, a jo še kaj drugega zraven muči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:30:14
|
|
|
|
suzy85
|
vsem malim bubančkom , da se hitro pozdravijo! grem zdaj likat - eva spi, je šel pa ven - mam mir aja! sem danes šla v kik, pa mi je prodajalka tisti kupon od hijence vrnila! pol ga lahka še 1x uporabim, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:32:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Naj vam najprej povem eno veselo novičko Danes sem dobila odločbo za vrtec in naša Mana je sprejeta, tako da gremo s 1.9. v vrtec .yeeeeeeeeeee ful sem vesela, ker sem pričakovala, da ga ne bomo dobili. Baje so dobili 150 vlog, odobrenih pa je bilo samo dobrih 50 Sicer sem malce žalostna ker so jo dali v drugi vrtec kot sem prvotno želela, ampak glavno je, da ga je dobila. Finta je v tem, da je ravno v drugo smer kot pa vsi ostali hodijo-mo v službo, ampak ker ima tašča po ne vem kakšnem naključju službo v tem kraju, jo bo po vsej verjetnosti lahko tudi ona vozila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:33:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 vsem malim bubančkom , da se hitro pozdravijo! grem zdaj likat - eva spi, je šel pa ven - mam mir aja! sem danes šla v kik, pa mi je prodajalka tisti kupon od hijence vrnila! pol ga lahka še 1x uporabim, ne? jap, sam boš mogla pohitel, ker velja mislim da samo še jutri
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 29.5.2009 21:34:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, še tole slikco, da vam pokažem. na evin rojstni dan smo se šli slikat in nastalo je tole: luštni ste
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.