|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice iz MB in okolice
1.7.2009 0:15:19   
majska pikica
No ja kot ponavadi sem spet pozna

Vidim da imamo vse enake težave pri kolcanju in kihanju hehe kaj se kihanja tiče mi moj ati pravi da ima alergijo in mu človek ne more dopovedat da to ni alergija.Pa ga pustim naj ima svoje veselje. Danes je bil krasen dan in sem ga lepo izkoristla na sprehodu po cesti gor in dol. Mali je prav užival ko sma bila veni je skoraj ves čas spal no saj vmes ga je tastarejši sin malo vozil da sem jaz pokosila okoli hiše uf je to enga dela. Pri nas je vmes malo grmelo in sem že mislila da je konec lepega ampak se je lepo spucalo. Ker ga je mali skoraj ves dan drnjohal ima sedaj neko čudno spanje se kar naenkrat prebudi gleda okoli pa kaj zagruli potem pa zaspi nazaj.Imamo pa težave ker se zelo poti čez dan in čez noč tako da ga kar pogosto preoblačim.Sedaj mu druga ne oblečem kot bodi z kratkimi rokavi pa še vedno se poti.Saj tudi jaz sem taka da se kar potim ampak pri prvih dveh ni bilo tako. Vidim da se boste v kratkem dobile če mi uspe se vam z veseljem pridružim ker si vas želim resnično spoznat.
Poloma tudi mene zanima kako je s tem poziranjem za osebno ker verjetno bomo konec julija šli na morje in bomo to morali imet. Za prva dva sem osebne dala delat pri 5 mesecih in sta lepo pozirala za tega malega pa si sploh ne predstavljam.
Tako sedaj pa grem počasi pripravit flaško ker bo sirenca počasi pokoncu.
Aja dajte mi povedat a  vaše bebike po nočnem hranjenju takoj zaspijo nazaj? Naš se je sedaj že nekaj noči (no ja to je okrog 4-5) kar kakšno urico oziral okrog pa spuščal glasove in mu sploh ni bilo za spat jaz pa bi takrat tako spala. Ponoči ko bi lahko ne spim proti jutru pa bi stoje spala.
Ok lepo se imejte in uživajte.

PAPA

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.7.2009 9:01:22   
vanilla
Ojla punce...

Počasi  bova šli ven, upam, da ne bo kake plohe. Spali smo kot ponavadi, Kaja od 20.30 pa do štirih (je včasih tut že do 5.15, ampak to je bil rekord, hehe).

Poziranje za osebno: midva sva jo nesla, ko še niti 4 tedne ni bla stara user posted image . Moj jo je držal na prsih, da je ravno gledala naprej, pa neko modro plahto so mu dali še prej na prsi kao ozadje za slikco, hehe. Smo pa slikali za potni list, kjer so zahteve zelo stroge tut za tako male - morajo striktno naprej gledat in glavo glih prav met obrnjeno.... Saj ne vem res, kak nam je ratalo, ampak je user posted image . Za osebno pa ni tako strogo, tak da mislim, da ne bote mele težav. Pa mislim, da tudi leže slikajo dojenčke.

Pikica, naša po nočnem hranjenju med četrto in peto zjutraj nazaj tut ne zaspi čisto takoj v isti sekundi. Jaz jo kar lepo dam v njeno posteljico malo spusti kakšen glasek, ampak se po nekem času umiri. Jaz tut lahko zaspim šele, ko je čisto tiho user posted image , ampak k sreči res hitro zaspi nazaj.

Maj_taj, nosek ji čistim po potrebi, če vidim notri kake velike smrklje ali pa da težko diha čez nos. Ma vzamem kar vatirano palčko in ji z noska ven potegnem tisto kar vidim. Če potem dobro diha, je ok. Po potrebi pa ji kapnem notri kar nekaj fiziološke in ker začne jokat, se zahlikne in začne kihat in se dret, kar povzroči, da smrklje porine skozi nosnice ven. Sicer naj bi se baje čistilo tudi z nekim aspiratorjem, ampak jaz ga nimam in ne vem, če je potreba po njem - zaenkrat user posted image . Uhice pa ji z uno vatirano palčko z zadebeljenim koncem - malo notri po votlinici, ko se kopa, pa okrog po uhlju po kanalu. Vedno pazim, da nima mokrih po kopanju, da ne bi kakšno vnetje fasala. Je pa pediatrinja rekla moji kolegici, da nič preveč tistega ušesnega masla ne pucat, ker je to naravni filter, ki preprečuje vnetja.

Joj, koliko muh imamo po stanovanju, kot da smo v štali. Nonstop jih ubijam, a notri rinejo kot hudič. Ne morem pa met vse zaprto.

Poloma, a res, tako lepo je poskrbljeno v Ikei? Kje pa imajo ta grelec za stekleničke, gratis hrano itd.? V previjalnici al kje drugje? Aja, seveda te pogrešamo, ti ti user posted image .

Aja, punce, ko hodimo po trgovskih centrih, se da lepo dojit menda tudi v previjalnicah, ne? Notri se zakleneš, pa je... Saj takega navala tut menda ni. Pa potem lahko tut dlje ostanete in ni treba domov. Jaz bi menda sigurno to prakticirala, tut če bi sama šla s tamalo. No, ker pa je na flaški, pa jo lahko vsepovsod.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.7.2009 12:43:35   
Maj_taj
Paloma, ravno danes se gremo verjetno slikat z malo za osebno. Ne vem zakaj sem mislila da takšni maline potrebujejo slike, čisto sem pozabila da se morami it slikat. Glede na to da gremo kmalu na morje moram pohitet.

V Avstriji je meni vedno večji užitek nakupovat. Res imajo za vse poskrbljeno. Kje v ikei pa dobiš vs te pripomočke, v pevijalnici? Tudi tja imam že nekaj časa it namen, ampak se z mojim nikakor ne spravima. Mogoče bo zdaj fajn it tja, ker se pri njih navadno razprodaje prej začnejo. :) V Europarku še sicer nisem bila v previjalnici, koliko sem na hitro pokukala notri se ne spomnim, da bi bil kak stolček za sedet - za dojenje. Bom naslednjič preverila.

Majska pikica, moja začuda po nočnem hranjenju vedno nazaj zaspi, se mi zdi da imam jaz včasih večje težave nazaj zaspat. user posted image Edino v začetku smo imeli težave. Zdaj ko smo ujeli nek bioritem, pa morem rečt da res ni problema. Danes sem bila zjutraj tako utrujena od tega nočnega vstajanja, da sma obe z malo zalegnile kar do 9.30. :)) Potem pa sma hitro šle na sprehod, ker sem mislila da bo popoldan dež. Zadnjih par metrov sma bile malo mokre. Sem ugotovila da mi platno na vozičku ne premoči. To vreme, kot da smo aprila! user posted image

Menda sem že včeraj napisala da smo doživeli rekord pri krčih, saj ne ni čisto nič šraufalo. Danes me prav zanima kaj bo.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.7.2009 14:35:20   
ebetka
Zdravo,

midve sva bile danes v europarku z mojo mamo in sem si vzela lepo zraven načrpano mleko v flašli in ga valda ni hotela pit, ko jo je lakota zagrabila.. Pa sem šla v previjalnico, kjer je notri stolček in sem jo podojila pa je blo. To je res fajn v teh centrih, da majo za dojenčke poskrbljeno.

Poloma, normalno da te pogrešamo, tud v živo bi se blo fajn spet videt.

Tud mi se mormo it slikat za osebni dokumet, to je res brez veze, da taki dojenčki rabijo osebno za čez mejo. Ampak kaj češ.

Danes sem ful zaspana, ker sem šla ob 12 spat, kar je za mene že zelo pozno, potem pa sem jo mogla ob 4.15 po hranjenju previt, ker se je ful posračkala in nato nisem mogla eno uro nazaj zaspat. Upam, da bomo danes nadoknadli. Naša tud ponoči po hranjenju takoj nazaj zaspi večinoma.

Danes je že cel dan taka tečka, da ni res pa nič noče spat, ravno je začela spet jokat po 5 minutah spanja...

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.7.2009 15:03:55   
ebetka
Evo me nazaj, sem jo mogla mali nosit, da je nazaj zaspala. Meni se zdi že prava mala razvajenka, čeprav pravijo. da takih malih ne gre razvadit...

Glede čiščenja noska tud jaz čistim z vatirano palčko, enako ušeska. Mam doma aspirator - navadni na stisk in električnega (smo dobili vse možno za darila...) pa nobenega ne uporabljam. Palčka mi je najboljša. Mogoče malo kasneje, ko bo v nosku več "materiala" bo tud aspirator prišel prav. Ima pa naša čisto vsak dan kaj v nosku, včasih ji moram tud 2x na dan ščistit.

Po moje bi bilo zdaj na začetku res najboljše, da se v europarku dobimo, ker imamo res tam vse pri roki, razen, če katera ne more zaradi razdalje in prevoza bo problem. Sicer se bomo pa itak težko vse dobile na neki lokaciji, ki bo vsem enako dosegljiva. Predlagajte, kaj bi bilo še fajn - mestni park tud ni slaba ideja - če nas bo več, mi ne bo nerodno dojit, ker sama nebi niti približno dala zize ven user posted image . Na živce mi gre, ker naša noče niti mleka po flaški pit, ko si ga načrpam, tako da je popolnoma odvisna od mene, jaz pa od lokacije (beri: doma). Upam, da se bo tud to navadila, da bova malo bolj mobilni in "samostojni".

Evo - spet se prebuja, res ne bo miru danes user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.7.2009 15:19:55   
vanilla
Evo, zunaj lije kot iz škafa... Nič nismo ble zunaj danes user posted image .
Zdej nekaj spi in upam, da bo vsaj nekaj časa tako.
Punce, tisti dvignjeni ležalnik in igračke gor je za Kajo zakon user posted image ! Tako sem jih obesila, da jih z nogicami komot lepo brca in se ji čist trga zraven user posted image . Včeraj se je menda eno uro igrala tako! Eno uro, si morate mislit! Nisem mogla verjet....

Samo, ebetka, tile tamali so res že pravi izsiljevalčki. Naša bi se tut gor nosila, al pa vsaj ,da bi skos zraven nje sedela in se z njo pogovarjala in igrala. Ko grem stran, kr ustnice za dol obrne in dobi solze v oči! Prav neverjetna je... Ko pa se ji spet približam, se pa smeji... Joj, so smešni. Samo se ji ne dam in jo kar lepo pustim, da še kaj nardim.. Pa se na daleč "pogovarjam" z njo, da sliši, da sem zraven.

Kar se mene tiče, se lahko v Europarku dobimo. Jaz itak lepo parkiram, pa je. Ve pa tudi ne boste mele težav zaradi dojenja. Pa tudi tam lahko dojite, če bi ble not na pijači. Itak nas bo več, pa vse smo na istem in ne bo nikomur nerodno. Ko grem tukaj na Ptuju v Qlandijo včasih vidim kakšno mamico,da gre kar sama na kavo in vmes podoji otročka - res hrabra. So pa stoli drugače v previjalnicah, ja.

IZVIRNO SPOROČILO: ebetka
če nas bo več, mi ne bo nerodno dojit, ker sama nebi niti približno dala zize ven user posted image .

hahahhaha, sem se naglas nasmejala temu... Sam res... Jaz tut ne bi user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.7.2009 20:45:07   
majska pikica
No pa mi je le uspelo priti prej do računalnika hehe.
Ebetka tudi jaz sem bila danes v europarku z mamo sma šle po nakup za soboto. Bile sma nekje od 9 pa do 11 noter.
Danes je tako čuden dan in glava me boli ko hudič. Tamali pa je tečkal cel popoldan sedaj pa je zaspal.No sedaj bom pa lahko v miru porihtala vse kar še imam.
Vanilla res je smešno ko ne zaspi takoj nazaj in jaz preprosto si ne upam zaspat ker si mislim kaj če bo bruhnil ali kaj. Pa tako bi še zjutraj spala ampak njemu očitno ni se kar veselo obrača z glavico in gruli.
Sem danes opazovala kako med svojo ipiko poiskuša dvignit glavico in jo za par sekund tudi drži gor potem pa spet zažene krik.Pa vse bolj hoče bit na rokah in to ne v ležečem položaju ampak gor da lahko vse gleda. Je začel kar orink izsiljevat in mu celo krasno uspeva.
Da otro pri tej starosti ne moreš še razvadit je pa mimo. Pa še kako se hitro razvadijo pri tej starosti. Ampak za to smo starši da jih razvajamo.
Tako sedaj mi je uspelo se prej javit grem sedaj dalje pripravljat.
Uf me ta tikva boli bi jo najraje menjala.
Lepo bodite
PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 157
2.7.2009 12:56:02   
vanilla
Ojla punce.....

Kosilo se kuha oz. juha se kuha user posted image .... Jaz pa sedim zraven Kaje, ki se trudi nekaj zaspat na igralni blazini oz. zdaj še gleda igračke... Pa koristim čas, da vam kaj napišem.

Jutri zjutraj gremo do mojih in ostanemo do nedelje. Moj user posted image  ima nek tečaj, ki traja čez vikend in na srečo je to čisto blizu nas, tako da bova midve lahko pri mojih in ne bova sami. Me zanima, kako bo sprejela spremembo okolja - predvsem za spanje ponoči. Ker zdaj se mi zdi, da prav pozna svojo posteljico in ve, kdaj je treba spat. Dol pa bo spala v košari od vozička.... No, bomo videli - bo dobra generalka za morje potem 12-ega.

Napisala vam bom pa kaj iz mobitela preko neta.

Pikica, vem, kaj je glavobol.... Sem imela hude migrene... Zdaj pa je že par let mir, da potrkam.

Ja, izsiljevanje malčkov.... Naša že definitivno preskuša naše meje. Jo moram včasih že prav vzgojno kaj opomnit, hihi.... me samo debelo gleda potem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 158
2.7.2009 18:49:19   
Maj_taj
Hello, mislim da nas je nehalo šraufat!!! Danes je že tretji dan ko je ni čisto nič. user posted image user posted image Če je ne bo več smo pa res na konju...dokler se ne pojavijo zobje. user posted image Danes sem jo malo prej skopala in se mi tudi prvič ni nič drla. Po mojem je bla mogoče prej vedno že zmantrana in se je začela jokat. Sem upoštevala nasvet od kolegiice in je res zaleglo.

Jaz sem tudi za to da se dobimo v Europarku - doba ideja. Poleg vsega ostalega ne rabimo biti niti odvisne od vremena. Danes smo se šli slikat za osebno. Mala se je fotografu parkrat nasmehnila ko jo je slikal, tako da izpadla prav dobra slika.:))) Očitno je že dobro navajena na flash pri footoparatih.

Tudi moja se mi zdi da je že malo razvajena. Kaj šele bo. :) Ebetka, greš jutri zjutraj kaj na sprehod? Danes sem bla že na odhodu, ampak so prišli čudni sivi oblaki in raje nisem upala it.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 159
2.7.2009 20:07:51   
ebetka
Zdravo,

midve sva ble danes cel dan pri mojih doma in jutri bova tudi tako da sva odsotni...je pa fajn, ker smo cel dan skoraj na zraku.
Naša me že dva dni zvečer izkorišča in je od nekje 7 dalje pa dokler ne zaspi na zizo priklopljena - drugače joče, ne vem kaj naj, ker se mi že meša - tolko o razvajenosti user posted image . Zdaj ravno joka spet, noče bit niti minuto sama, moram it nekaj nardit.
Ne vem pa kaj bo, če se bo to nadaljevalo...

Evo, tolko, da sem se javla, ipika mala me kliče.

Uživajte.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 160
2.7.2009 22:08:51   
Poloma
Tak pa sem se odločla - da nas spokam na kup in pripeljem do Europarka :) No ne sicer dobesedno, ampak bom dala pobudo da se zdaj čez vikend dogovorimo (drugače je pol cel teden naokoli, kava pa še kr ne dočaka MB majčic :).

Torej naslednji teden kafe v Europarku (mamo zraven previjalnico pa ni treba za hrano skrbet, pa dežja se ne rabimo bat v tem aprilskem vremenu, pa tudi preverjeno vemo kje majo dobro kavo, ne? :)).
Keri dan vam najbolj ustreza? Torek recimo?
Pa ura? Ta bo sicer bolj problematična ker mamo vse svoj ritem, ampak se bomo že uskladile - za en dober čvek se splača ne?

Upam da nisem preveč "nasilna", samo mi res že manjka en čvek z "sotrpinkami" :))

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
2.7.2009 22:51:11   
vanilla
Evo, mi še pokonci, oz. midva z mojim... tamala spi. Midve bomo torej čez vikend pri mojih, moj si še nekaj pakira za tisti tečaj....

Poloma, bravo, da nas boš skup spravla... Tak se to dela - odločno user posted image , hehe.

Saj smo se še nekaj pred porodi probale dobit, pa nikak ni ratalo, no zdaj pa dajmo končnoooo user posted image .

Lokacijo torej imamo - Europark, dobimo se kar lahko pred Interšparom kot takrat... Ustreza mi katerikoli dan drug teden, ker nimam nobenih obveznosti. Mislim, da bi v vsakem primeru blo fajn, da se dobimo zjutraj oz. dopoldan, ker popoldan že pridejo naši lubčeki domov in je takoj bolj pestro; dopoldan smo pa vedno same in bo zato kak čvek zeloooooo prav prišel user posted image .

Lahko torek, ja!

Zdaj se pa pofočkajte: ebetka, maj_taj, majska pikica, sanek1 ter OSTALE PUNCE, KI STE SE ŽE KDAJ JAVILE NA FORUMU PA BI SE ZDAJ ŽELELE PRIDRUŽITI!!! Več nas bo, bolj bo veselo... Bomo se že nekako posedle okrog mize z vsemi vozički, hihi....

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.7.2009 0:41:09   
majska pikica
Oi mamice

Jaz sem spet pozna.Mi je sdaj uspelo olupit krompir pa meso imam že vso pečeno pa juho sem ravno še precedila in spravila v hladilnik in to v kar 4 piskrih. Še dobro da ima moja mama 10 metrov vstran hišo in sem še njej hladilnike napolnila. Groza kako te vse to skupaj utrudi pa če bi samo hrano rihtala bi šlo ampak smo danes imeli še priprave na krst ki pa so trajale kar uro in pol. Še dobro da nismo rabli k spovedi ker bi verjetno župnik slišal da sem v mislih prek... vse skup od a do ž. Na koncu pa smo še vsi dobili svoj list katerega bomo mogli jutri no danes brat. Me je kar groza tega ker imam zelo veliko tremo brat drugim in se mi začne jezik vozlat.To bo šele polomija.
Punce res sem vesela predloga da bi se dobile ampak jaz imam naslednji teden gužvo in verjetno ne bom utegnila.Pa tako si vas želim spoznat.
Vanilla lepo se imej čez vikend pri starših.
Naš mali pa lepo spi in uživa v vsem vrvežu okoli njega ko ga vedno nekdo nosi. Jutri bo še huje ko ga bo vsak hotel malo cartat poem pa boga jaz ko bo mali hotel bit še več na rokah.
Tako sedaj pa grem dalje še pripravit par malenkosti potem pa spat. Se moram že ob 5h zbudit ker mopram panirat meso. To je edino kar mi ostane za jutri ker ocvrto je najboljše sveže.
Tako lep pozdrav

PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.7.2009 22:09:59   
Maj_taj
Čer mamice! :) Paloma, mislim da smo potrebovali ravno eno odločno organizatorko našega srečanja. user posted image Če se prav spomnim smo se pogovarjale o tem že takrat, ko smo imele še trebuščke. :)) Jaz sem torej za, najbolje bi bilo res dopoldan. Enkrat se spomnim, da sem v Europarku videla eno družbo samih mamic z majhnimi dojenčki. To je sicer že ful dolgo čas nazaj. Takrat sem si misla: joj, upam da bom tudi jaz ko bom imela dojenčka imela kako družbo, da se bomo lahko tako pogovarjale o istih stvareh." No, pa še res smo se našle. :)))

Mislim da je mojo malo res nehalo šrauat. Ob večerih smo že tiho. user posted image Ne vem sicer kaj je bilo to danes, ker se je v času kosila začela nenormalno jokat. Ko se je pokakala je bilo ok. Ne vem od kod se se ji naenkrat spet pojavili krči, ko pa jo je dugače vedno mantralo samo zvečer.

Lepo nedeljo vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 164
4.7.2009 22:35:48   
vanilla
Evo punce, se vam kar oglašam iz Dolenjske... Uživamo pri mojih starših, se sprehajamo, smo veliko na zraku... Jutri zvečer pridemo nazaj. Maj_taj, super, da so se krči končali - res ni lepšega kot mirni večeri, ko lahko otroček lepo mirno zaspi. To, da ti je pa opoldan jokala, je pa verjetno samo zato, ker jo je malo zvijalo zaradi kakanja. To našo tamalo tudi včasih. Ja, punce, dajmo določit dan, da se vidimo. Poloma je predlagala torek... kaj pravite? Meni je ok. Moramo dorečt. Majska pikica, si sigurna, da res ne bi mogla niti en dan zdaj? Jaz mam celo iluzijo, da bi se večkrat namesec dobile. Nič, malo še pred tv, potem pa pančat. Kaja spi že od pol devetih.

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.7.2009 8:39:27   
ebetka
Jutro,

mi smo bili včeraj na kmečkem turizmu, ker je sinek od sestrične praznoval rojstni dan. Je blo fajn na zraku in v naravi, danes pa spet malo k mojim in upam, da dež počaka do večera, da bomo spet lahko zunaj.

Jaz se popolnoma strinjam za torek - ploma, to smo rable. Kaj gre katera, ki je iz mb peš al greste vse z avtom - ker se lahko skupaj sprehodimo do tja.

Naše male tud več ne šraufa - večinoma, razen ko se mora pokakat včasih malo jamra al pa se napenja in jokca malo zraven. Takrat jo dam na trebuh in je hitro konec. Večinoma je to zjutraj, ko se začnemo prebujat. Danes je naprimer od 7 do tričetrt na 8 jamrala in se napenjala v postlci, vendar v spanju in potem, ko se je zbudila, sem jo nesla na previjalno, plenice dol, noge takoj skrči v zrak in začne telovadit in se tako poprdka, da je veselje, potem ko smo na sveže previti pa še pokaka :)). Taka so večinoma naša jutra. :)

Zdaj telovadi v stolčku, sem ji dala lok z igračkami čez in se vedno ful jezi na njih, je prav smešna, Pred dvema dnevoma je začela prijemat igračko in si jo nosit k ustom in pred oči - potem pa gleda od blizu in škili...prava faca.

No, eno lepo nedeljo želim vsem, grem počasi zajtrk popapat, potem pa gremo, ko se naš ati zbudi.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.7.2009 19:34:54   
Poloma
Ok, torej velja v torek (7.6.2009) v Euorpaku - recimo pred Sparom pa jo pol skup mahnemo via kafeterija? :)

Aja - kdaj pa? Okoli 11ih al je to prepozno/prehitro?

Pa malo se "pofočkajmo" da vidim kaka gužva vozičkaric bo pred Sparom :)) Torej jaz pridem :)

1. Poloma 

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
5.7.2009 21:26:12   
vanilla
Ojla punce!
Evo nas nazaj... Bom jutri napisala kaj več, tokrat se samo pofočkam za torek in pomagam Polomi, pa naredim seznamček:

Srečanje majčic - torek: 7.6.2009, EUROPARK, pred Interšparom:

1. Poloma (predlaga ob 11h oz. kadarkoli)
2. Vanilla  (lahko ob 11h oz. kadarkoli)
...

Tako, pofočkajte se tudi ostale! Papa, lepo noč vam želim, pa jutri napišem kaj več!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 168
6.7.2009 8:41:47   
ebetka
Jutro,

no, za nami je en lep vikend, zdaj pa upam, da ga ne bo spet vreme preveč sračkalo, ker napovedi so neke čudne.

3. Ebetka (ob 11h lahko)

Upam, da se nam bo res uspelo spravit na kup.
Zdaj pa naju grem počasi pripravit za ven, moram še do trgovine, je zmanjkalo robe za previjanje :)).

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 169
6.7.2009 9:08:36   
vanilla
Jutro tudi od mene,

midve se tudi počasi rihtava za ven in tudi greva iskat plenice.

No, tiste, ki se že poznamo,smože prijavljene za jutri, tako da dajte še ostale, da nas bo čimveč user posted image .

A katera ve, če bi bilo dobro s čim namazat tamalo, ker jo je pičil komar (ali nek žužek)?? Saj mislim, da jo ne srbi. Na čelu ima rdeče od pika.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
6.7.2009 10:12:37   
Maj_taj
Jupi, torej se dobimo! user posted image

3. Ebetka (ob 11h lahko)
4. Maj_taj (predlaga ob 10. oz. kadarkoli)

Kak fajn, danes mi je uspelo iti že fajn zjutraj malo po osmi na sprehod. Zdaj lahko še kaj pospravim po stanovanju in najdem apartma za na morje. Še vedno nisem nič fiksno rezervirala, vem le da gremo prvi termin pd 18.7. :)))

Ebetka, super da ste tudi pri vas odpravili šraufanje. user posted image Moja še tudi kdaj pa kdaj jamra zaradi kaknja, dugače pa mislim oz. upam da je mimo. Včasih se še malo napenja, ampak bo po mojem tudi to kmalu minilo. LP

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 171
6.7.2009 10:15:10   
Maj_taj
Saj res, še dobro da vas bom spoznala po vozičnih. Ve ste se že med sabo spoznale, jaz pa se bom morala še vključit in poiskat. ;) Upam da ne bom zahaklala kakšne druge mamice, ki bo slučajno stala pri interšparu. user posted image

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 172
6.7.2009 12:15:24   
vanilla
No, midve sva prišli prej iz sprehoda... Joj, je bilo spet vroče.

Zdaj pa veselo brca v igračke v ležalniku. Tudi z rokicami jih že premika pod igralno blazino - ugotovila je, da če se jih dotakne, se premaknejo in ji je potem to fajn in začne ponavljati. V rokicah pa se edino z dudo igra in si jo poskuša dati v usta, igračk pa še ne.

Pa take nežne glasove spušča, ko sem zraven nje... Začne: uaaa, eeee, uuuu, aaaaa, uaaaa...... Hehe... Čisto nežni glasovi, da se kar topim zraven in potem jaz začnem z njo vred take glasove spuščat in ima potem ona še večje veselje in še bolj začne. Je tako srčkana takrat.
Zdaj jo imam skos v kratkem oblečeno, čez vikend celo popoldan zunaj samo v bodiju, brez hlačk in zokenčkov. Res je bilo soparno in vroče.

Aja, kot sem prej rekla: en komar jo je napadel in pičil kar štirikrat - dvakrat na čelo in dvakrat na rokice user posted image . Pa sem v lekarni vprašala, s čim lahko mažem in mi je dala Kamagel. Ker vse ostale stvari so lahko z amoniakom in se ne sme mazat tako malih dojenčkov. S Kamagelom pa lahko.

Maj_taj, seveda nas boš prepoznala, saj pred interšparom pa menda ja ne bo toliko vozičkaric, hehe... Sicer pa, takrat ko smo se še kot nosečke dobile, sem res prišla pred Interšpar in skoraj zahaklala eno nosečko, ki je res tam stala slučajno, pa ni bila prava user posted image .

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.7.2009 9:55:11   
Poloma
Še malo pa se vidimooo :)

Samo upam da ne bo dež, ker midva prideva peš :)

Papa ta čas...

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.7.2009 11:16:30   
ebetka
Punce, ve ste se ravno dobile, jaz pa doma :( Vam je verjetno že vanila povedala. Jaz pa nisem upala prit peš, tak kot ti poloma, se mi zdi, da bo lahko vsak čas dež, čeprav ni nujno (potem mi bo pa žal).

Upam da se boste super imele in da se naslednjič vidimo.
Mala se je ravno pobruhala, šibam.

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?