vanilla
|
Dober dan... Joj, majska pikica, saj to je res grozno, koliko šola stane... Pa to, da morajo met baš jolly barvice!! Halooo... Koga to podpirajo? A majo kakšno pogodbo s proizvajalci al kaj? Rekli bi pač, da naj majo barvice z debelo konico in to je to - pa naj vsak kupi kakršno koli znamko hoče. Vidiš, ko smo mi v šolo hodili tega ni bilo. Si pač moral met nalivnik, pa risalni blok pa ne vem kaj še vse, samo nihče ni govoril o znamkah. Joj, kaj nas še čaka. Kot prvo bomo morali plačevati vrtec... No, ko smo že pri vrtcih: tiste, ki jih boste dale v vrtec, ste že dale vlogo? Midva sva jo takoj po rojstvu Kaje in to že za april 2010, ko bo stara 11 mesecev, ker takrat se meni porodniška izteče (pa še drugo službo bom morala iskat nekje na Štajerskem, ker v LJ se res ne morem vozit več ). Pa se kar bojim, da ne bo sprejeta, ker kolikor vem, najprej sprejmejo otroke, ki so za september za šolsko leto 2009/2010 in aprila ziher potem več ne bo nič fraj, al kako.... Joj, me je kar groza, ko se spomnim. To bo še enga stresa. Spanje podnevi: dopoldan gremo na čimdaljši sprehod in v trgovino in ta čas skoraj prespi; je pa vmes tudi budna, ampak pridna in gleda okoli, ampak vsečino vseeno predremlje. Potem, ko pa pridemo domov je pa po vsakem hranjenju še kar budna, od začetka tudi tečna in rabi pozornost, potem pa se sama malce zamoti in potem spet zaspi za nekaj časa. Jemo na 3-4 ure čez dan in vmes je pol budna, pol spi (oz. že nekaj časa je skoraj več budna, kot bi pa spala). Aja, danes je krasno spala ponoči, nič se ni uspela premikat, ker sem jo res obložila pošteno, hehe... Se mi zdi, da se jo v zibki da kar fino obložit, ker je že itak bolj ozko. Ebetka, ja, čisto normalno je, če se ti bolj poti. Naša se sicer ne (ma itak tut skor kilo manj, kot tvoja, hihi ), sem se pa baje jaz ful potila kot dojenček. Mi je mama rekla, da sem zmeraj imela čist mokre laseke zadaj, ko sem ležala. In tut rokice in nogice vedno rahlo mokre in tople.
|