vanilla
|
Zdravo mamice... No, končno več sončka, pa tudi soparno in vroče je že... Dopoldan sva šli na sprehod, pa do Špara... Včeraj je bilo tudi fino, smo bile tudi dosti zunaj in vsaj ni tečkala toliko. Tudi ponoči je lepo spala. Ja, ebetka, evo, tvoja je že 21. dopolnila drugi mesec, pa od Maj_taj že prej tudi... naša pa bo v nedeljo. Saj res ne morem verjeti, da gre čas tako hitro. Se mi zdi, da je mogoče prvi mesec bil nekako najbolj kritičen, ko smo se še privajale, pa nobenega odziva še nismo dobile od tamalih itd... Zdaj je vedno bolje, ker se več smejčka, spušča glasove, brca na vse strani, gleda igračke... Čeblja pa še ne, je nekak bolj lena za "govorjenje", hehe. Ja, krasno je zdaj, ko nimamo več širokega povijanja. Tako veselo brca in si nogice skoraj do vratu zvije . Tudi prda lepše, ja. Je pa res smešna za prijet, kot praviš ebetka, kot črvek. Prej je spala, jaz pa gasa po sesalec, krpo za prah in dirke po stanovanju, hihi... Sem samo pogledovala vmes, če ma še oči zaprte . Zdaj pa tu zraven nje spet sedim, ker se trudi nekaj dremat in če ji rata zaspat, bom pa še mogoče kaj oken spucala, ker so že grozne. Joj, ebetka, spomnim se ja, kako smo še kao nedavno ble nosečke in si delile dobre in slabe občutke in doživetja s trebuščki. Kako je to hitro minilo.. Pa kako strah nas je bilo poroda . No, ja, saj res ni blo luštno, niti ni bla veselica, je pa minilo... Moram pa priznat, da mi zdaj na kraj pameti ne pade, da bi spet bla noseča. Res ne. Pikica, ti pa nič ne piši, da preskočimo tvoj post, halo?! Hehe, seveda te rade beremo in ti kar izlij vse iz sebe, kar ti leži na duši. Saj me smo iste. Jaz vam itak povem vse, kar se dogaja čez dan in kako se počutim in kako se počuti Kaja... Mojemu bi se zmešalo, če bi moral poslušat vse te moje detajle, hehe... Moški pač. Čeprav je krasen, ga moram pohvalit, ampak babnice smo le drugačne in se tudi drugače med sabo razumemo, oni ne bodo nikoli mogli čutit tako kot me.
|