vanilla
|
Dan..... No, pa spet dan mineva kot nor... Danes sem bolj neka čudna, kot nek zombi, čeprav sem dobro spala. Mala se je nekje ob dveh zbudila in potem spet ob šestih. Se mi zdi, da me zmatra to, da jo zjutraj, ko jo ob petih-šestih nahranim in jo dam nazaj spat, in sem potem neka čudna ob osmih-pol devetih, ko vstanem. Bi menda morala kar ob šestih vstat, bi bla verjetno bolj spočita. Ja, pa ko bi vsaj prej hodila spat... Tudi midva okrog dvanajstih, tamala pa pred tem že tri ure odspi . Joj, jaz komaj komaj čakam, da bo malce starejša, da bo bolj dobrovoljna. Čeprav vem, da bom potem še bolj utrujena, ampak zdaj sem pa tudi, ko samo čakam kdaj bo začela jokat, če ne spi in če smo kje. Hodim po trgovinah in samo špegam v voziček, kdaj se bo začela kremžit . Ja, CR je res groza, meni je bilo sicer vseeno če bi ga mela al pa ne... Tudi jaz sem mela zelo boleče in dolgotrajne popadke in sem tudi rekla babici naj mi kar Cr nardijo, haha. Joj, Ebetka, srečnica - prvi nasmeh!!! Joj, jaz ga čakam s takim pričakovanjem, da to ni res. Saj tut naša že nekaj nakazuje, ampak to je čist refleksno... Ima pa taki krasni jamici v ličkih, tak da res komaj čakam, da se bo smejala. Hehe, midva sva se tut že spravila slončkat... No, jaz sicer nisem bila šivana, sem pa bila notri po nožnici "postrgana" in ranjena. Tak da mi je blo tisto neprijetno par dni. Ko pa sma se spravila z mojim dragim v bolj nežno akcijo, mi je bil pa rahlo čuden, neprijeten občutek, tak da sma nehala. Pol sma še enkrat probala, je blo boljše... No, zdej pa mam to menstruacijo, pa itak nič. Aja, pregled mam pa zdaj sredi junija. No, me se lahko dobimo kadarkoli, kjerkoli... Midve seveda prideva z avtom in potem jo bom iz jajčke lepo dala v voziček, mela s sabo hrano, čajček, plenice... . Tak da ne bo panike. Bo pa verjetno kaj tečkala, ampak tega ste pa tut ve itak navajene, hehe. Bi pa blo fajn, da se dobimo nekje, kjer jaz lahk brez težav parkiram. Punce, a vam tut ljudje, če greste v trgovine, bulijo v voziček? Meni vedno kdo kaj reče, tut prodajalke na blagajni... Pa kaki starejši ljudje gledajo noter, pa kakšne mlade družine... Tudi kakšen mali otroček priteče do vozička in pogleda noter . Saj večinoma me ne moti, včasih pa tudi. Sploh, če stojim pri blagajni in je mala že itak recimo tečkasta, pol mi pa še nekdo preko rame buli v voziček . Mah, saj to sem samo jaz menda tak občutljiva.... Pa pol tisti komentarji: Jooooj, kak je malaaaa..... Joj, pa že tak zgodaj ven hodite..... Grrrrr .
|