vanilla
|
Dober dan mamice! Kaja spančka po tem, ko se je napapcala, jaz sem tudi že uspela nekaj pojest... Spet sva bile dopoldne na sprehodu, pa v Baby Centru sem ji nekaj oblekic kupila na znižanjih. Prav smotano mi je, ker mam večina oblekic za fantka in potem mi tak glupo zgleda v tistem, hehe... A toliko je lepih punčkastih oblekic, tak da sem ji kar kupila. Kake 3 mesece ji bo prav, ker je taka drobna, vendar dolga (54 cm) in bo kar nekaj časa nosila 56 številko. Ebetka, prav smiliš se mi, ker te razumem, da ti ni lahko, ko si ves čas utrujena. Saj boš vidla, si bo tamala ustvarila ritem. Na začetku je pač težko. Moja prijateljica je tut izključno dojila in je bilo na začetku enako - zbujanje na 2 uri, cartanje na zizi itd.... No, potem ko je bila mala malce večja (ene 3 mesece) pa je že zelo kvalitetno zizala in se v 15-ih minutah najedla za 3-4 ure. Tak da.... še malo potrpi pa bo bolje. No, naša krčkov zaenkrat res še nima... Upam, da tako ostane, čeprav pravijo, da se dostikrat pojavijo šele po prvem mesecu. Jo pa popoldan rado napenja in takrat malce pojoka, ko se napenja v obraz in potem samo prdi. Jutri začnem s tistimi Plivit kapljicami, ker sem jih šele danes šla iskat v lekarno. Mi je rekla farmacevtka naj ji tega ne dajem v čaj, ampak v mleko (ker jo hranim po flaški). In ker mislim začet najprej z eno kapljico zdaj ne vem, al naj ji dam po žlički na kateri bo mleko, al naj ji kr v flaško kapnem?? O, ebetka, vi pa res lahko greste že delat novega otročka, hehe.. Moj ma tut neko takšno ludo idejo, da bi morala najkasneje do jeseni še bratca ali sestrico nardit, da bi pol jaz kar lepo nadaljevala s porodniško.... Jep, malo morgen . Ni šans! Zaenkrat res še ne.... Po eni strani bi blo pa fajn, ker v LJ v službo se res več ne mislim vozit, za porodniško bi jih pa lahk še izkoristila, hehe. Aja, menstruacije še nimam, mam pa tut jaz menda že konec čišče, čeprav še vedno včasih malce rjavkasto priteče ven. Jo pa pričakujem, da bi znala kmalu prit, glede na to, da ne dojim. Tak da mi je kar čudno, ebetka, da si jo ti kljub dojenju že dobila tako hitro. Širokega povijanja tudi jaz ne maram in tamali je tut grdo bit zavita v tem. Včasih prav joka, ko jo nazaj zavijam pri previjanju. Samo ko bomo pa nehali s tem, ji bo pa spet vsaka obleka prevelika , ker je taka šlankarca. Ma pa zelo dolge prstke na rokicah, pa tudi stopalca ima velika. Menda bo po atiju, ki je tudi dokaj velik.
|