vanilla
|
Ojla pupe... Ja, vikend je za nami, bil je kar prijeten, smo bli dosti zunaj. Danes pa nam delajo asfalt zunaj, oz. je že skoraj končano, samo še valjajo. Jaz pa sem naredila generalko v stanovanju in ekspresno vse posesala in pobrisala (medtem, ko je mala trdno spala). U, ebetka, super, da si že deležna Izinih tapravih nasmeškov. Jaz tudi komaj čakam, da začne. Zdaj je še bolj skopa z nasmeški, oz. rada se rahlo nasmehne kakšnemu novemu obrazu, ki ga zagleda pred seboj. Pa meni se tudi rahlo nasmehne, ko me zagleda čez dan, ko se zbudi. Joj, res napredujejo ti naši dojenčki, Maj_taj, tvoja že igračke opaža in jih skuša prijeti. Ja, to za kazanje jezička sem pa tudi jaz brala... Pa ji tudi jaz večkrat kažem jezik, samo ona ga pa še ni začela nazaj . Joj kako neumno moram zgledati, ko se ponavadi nad previjalno pačim in raztegujem usta, spuščam čudne glasove, pojem melodijo od zvezdice zaspanke (mi že čez uhe ven gleda ta pesem, hehe)... Tisti filmček o pravilnem handlingu sem pa tudi jaz že videla... Pa sem se potem kar zasekirala, češ, kak jaz to delam z našo malo, ko pa jo med previjanjem bolj na hitro obračam in tut pod razno je ne dvigujem in ne spuščam na točno tak način, kot prikazuje film. Saj se mi zdi koristno to vedeti, samo če bi jo hotela vedno tako držati in z njo ravnati, potem bi porabila kar lep cajt za to. Saj pazim na hrbtenico in vrat, ampak po občutku bolj. Ja ,ebetka, verjamem, da ti je kar težko, ker hoče jest skoraj vsako uro in potem praktično res ne moreš nikamor za dlje časa. Verjetno se premalo naje in zato potem zahteva spet tako hitro. Čeprav hecno, ker praviš, da ti sprazni obe zizi. Potem naj bi načeloma se pošteno napokala. Čeprav, enkrat je en pediater rekel moji kolegici, da ima ona očitno bolj redko in ne tako kalorično mleko in zato je njena tamala tudi jedla na vsako uro ene tri mesece. Čeprav jaz ne vem, če je to res, da bi blo mleko res lahko manj kvalitetno. Verjetno je mati narava tako poskrbela, da ima vsaka mamica dobro mleko.. ali pač? Ne vem. Mogoče pa je to samo tista začetniška "težava", da se pač tako pogosto dojijo, pa bo potem kasneje boljše in se bo najedla v 10-15 minutah in bo mir za tri ure. No, vsaj tako punce pravijo, da se kasneje to uredi. No, zdaj pa bomo imeli kosilo spodaj pri tašči, baje bo pizza. Sem kar vesela, da mi ni treba kuhat. Moj ma pa danes dopust, ker so asfalt delali.
|