|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k...
25.5.2009 13:45:44   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: muška

bolj redko pri enih in pri drugih. 

Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge!

Muška, zakaj. A niste družina? Meni zelo veliko pomeni, da se usedemo skupaj in kakšno rečemo.
Jaz sem otrok mojih staršev, mož svojih.
In če pomislim, da bi se naju hčerka izogibala, ker bi ji bilo nedeljsko kosilo pri nas obveza, namesto sprostitev in ne bi prišla blizu, bi me zelo bolelo.

Zakaj ne bi bili družina in zakaj bi se jih naj izogibala? Jaz tega ne jemljem tako! In zagotovo se ne izogibam nikomur! Nisem tip človeka, ki bi moral skoz pri nekom oz. na nekom viset.  Z mojimi starši npr. živimo skupaj v hiši (vsak svoje nastropje), videvamo se ogromno, preživljamo skupaj popoldneve, dopoldneve, presedimo na klopci pred hišo ure in čvekamo .... zakaj bi morala viset pri njih še na kosilu? OK saj kdaj kaj skupaj skuhamo itd. ampak vsak vikend pa ne. Si tako starša kot mi zaslužimo malo fraj, a ni tako? Zakaj si recimo moja dva ne bi smela nedelje planirat po svoje?

Tašča in tast gresta recimo vsako nedeljo pešačit na Urban, pa hvala bogu da gresta.   In ko se ob nedeljah najavimo na obisk, tašča pove katero uro naj pridemo, in takrat gremo. In mi je čisto logično, da ju prej ne bo, ker sta na njunem klasičnem izletu.  Zakaj bi mogla ostat doma v kuhni in nam kuhat kosilo, če ga pa znam sama tudi jaz?  Se pa potem vsedemo po kosilu recimo skupaj in zabluzimo kakih par ur, a to pa ne šteje?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.5.2009 17:38:27   
mika
Ah muška, to pa je nekaj drugega. V tvojem prvem postu sem dobila drugačen občutek. Mi pa zaradi služb nimamo priložnosti med tednom, zatp smo potem čez vikend skupaj.

Sicer pa res vsak sam presodi, koliko mu je za bit s starši. Men samo stisne, ko berem, kakšen odnos imajo nekateri s starši ali tastom in taščo...sej smo tudi mi starši. In upam, da se bo moja pupa vedno z veseljem vračala domov. Pa če je to vsak dan ali 1x/mesec ali več

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 52
25.5.2009 17:42:23   
Anonimen
...pri starših ali tašči(tudi tisti,ki ste v hiši s starši ali taščo).Kolikokrat jih vi povabite?

Pri starsih kolikor se sama povabim.
Tasca je vabila vsake toliko, brez reda, ko je bila priloznost.

Jaz ne vabim nikoli, vedno pa pridem user posted image , ko je hrana v pitanju.

(odgovor članu neanja duo)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
25.5.2009 21:02:34   
Anonimen
mi2 sva najprej hodila k tašči in tastu vsako nedeljo na njuno povebilo, vse dokler ni njun predragi sin skritiziral kar je blo skuhano (nočm bit žleht, sam njegova mama res ni neka kuharcain to se vidi-če ti ni ti ni, pol se pa še nek ponuja). torej, ko je skritiziral kar je pripravla sta se oba užalila in rekla kao pol pa ni treba več hodt! user posted image  jupiiiiiiiii!!!
k moji mami sva takrat hodila za tavečje praznike, roj. dneve..., sedaj pa greva še kdaj umes, k njegovim pa nikoli. ok, rojstni dnevi, 2x v letu. in obema je supeeeer.

Neposredna povezava do sporočila: 54
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 22:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
26.5.2009 11:04:31   
sanja nk.
Skoraj vsak vikend smo nekje zunaj...tako da k nam redko pridejo na kosilo..., na obiske čez teden pe pridejo kar pogosto., raje pa gremo mi drugam na kosilouser posted image ...tako da ko smo povabljeni pa ni drugih načrtov gremo...
več imamo na obisku prijatelje pa druge sorodnike....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 56
26.5.2009 11:19:52   
nejcko
Pri mojih vsako nedeljo, če nimamo drugih planov. Sicer odkar mami ni več, oči včasih skuha celo kosilo ali pa samo juho in ostalo naredimo skupaj (no, saj tako smo velikokrat tudi prej prakticirali).

Pri tašči in tastu pa čisto odvisno, ampak tam nekje 1x na 2 meseca gremo tja na kosilo, čeprav imamo "odprto" povabilo (beri: prej pokličite in priditeuser posted image )

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.5.2009 10:25:29   
lenika
Mika saj to kolikokrat si kje na kosilu ni merilo za to, kakšen odnos imaš nasplošno s starši ali taščo in tastom. Pa še to. Ni pomembna kvantiteta odnosov ampak kvaliteta.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.5.2009 11:27:32   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

...pri starših ali tašči(tudi tisti,ki ste v hiši s starši ali taščo).Kolikokrat jih vi povabite?No bolj me zanima kolikokrat ste povabljeni vi.Pa ne samo za kakšne praznike,rojstne dneva,ampak tudi kar tako.Mi smo pri mojih starših velikokrat(včasih večkrat na mesec),pri njegovih pa 2-3 letno.

premalokrat user posted image

Bi mi bolj pasal, da bi bila večkrat, saj paše malo razvajanja. Da bi bila pa vsak vikend oh to pa ne, mi pa spet ne bi bilo všeč. Zdaj se dobimo samo za kakšna praznovanja, pa za volitve user posted image . Pa poleti kakšen piknik čist tako, ker je fajn zunaj klepetat, pa dobro jest.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 59
27.5.2009 11:27:53   
mojamura
živimo v okolici mb v hiši tasta in tašče...imamon svoje gospodinjstvo....redkokdaj imamo kosilo skupaj, ponavadi če se peče zunaj na žaru. včasi jih povabim tudi k nam na kosilo, če kuham kaj takega kar onadva ne jesta dostikrat (recimo zajca)....kadar smov prekmurju pri naših (ponavadi cel vikend) jemo pri mojih, in skoraj vedno tudi jaz grem v trgovino in še kaj nabavim, kar se pač rabi za hrano

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.5.2009 11:33:36   
Kepica83
Glede na to da imava z mojim delovnike prekrižane izkoristima dneve na katere sva mogoče skupaj doma za sebe. On ko je fraj gre do mamice pa atija, če jaz delam. Če pa on dela pa grem jaz moje pogledat. Moji starši naju veliko več vabijo. Njegovi pa ne.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 61
30.5.2009 7:17:55   
josephine27
Pri mojih približno vsako drugo nedeljo, če ne gremo kam na izlet. Pri tašči 3-4 krat letno. Jaz na kosilo ne vabim, tud zato ker nimam ravno veliko prostora. Jih pa večkrat kakšno nedeljsko popoldne, ko je lepo vreme povabim na žar, tako starše kot tasta in taščo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 62
30.5.2009 15:03:15   
botrca
Nikoli...moja starša živita v drugi državi, s taščo pa sva samo na "zdravo" in "adio" user posted image .

Edino k sestri gremo včasih ali pa njena družina pride k nam.

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.5.2009 15:04:19 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.6.2009 10:11:52   
komarka
JOj, mi smo pa taka familija,d agre ljubezen skozi želodec user posted image Sicer ne greva ne k mojim ne k njegovimveč kot 1x na mesec, ker so malce starn in ker več mot toliko se ne bi dobro počutili... Ko ap pridemo, si ap želijoda skupaj jemo. Sva že razmišljala, če bi prišla samo na obisk, pa je brez hrane ne odneseš...user posted image

Pa tudi sicer se sprijatleji nosn stop vabimo na kosila, sploh za vikende... pa pripravi eden ali drugi. Nam je fajn bit skupaj.

Mogoče ko bo 9 trok za mizo ne bomo več vabli drugi (HEC!)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.6.2009 13:48:36   
Žaži
Smo v isti hiši in je odgovor nikoliuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.6.2009 14:35:02   
Bojana82
Tudi mi nimamo skoraj nikoli skupnih kosil.......imamo pa skupno božično in novoletno večerjouser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 66
2.6.2009 16:05:39   
maca m
S taščo in tastom živimo v isti hiši in čeprav imava midva svojo kuhinjo se vedno kuha pri tašči. Včasih skuha ona, včasih jaz, včasih si pomagava. Imamo super odnose, veliko se pogovarjamo in po kosilu še vsaj pol ure sedimo za mizo in debatiramo.

K mojim gremo vsako nedeljo, pridemo že pred kosilom, da mami še kaj pomagam. 

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 67
2.6.2009 16:56:43   
neanja duo
maca m,a sta oba edinca oz.je mož edinec?

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 68
2.6.2009 20:44:38   
maca m
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

maca m,a sta oba edinca oz.je mož edinec?

Ja, mož je edinec, jaz imam pa mlajšega brata.

Zakaj?

< Sporočilo je popravil maca m -- 2.6.2009 20:46:05 >

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

Neposredna povezava do sporočila: 69
3.6.2009 9:32:55   
Poka
Jaz se k svoji mami sama povabim, ker me ona nikoli ne. Tašča kuha vsak vikend, ker smo se tako zmenili, namreč prej je hotela tudi čez teden še za naju dva, pa nisem dovoljila. 

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 70
3.6.2009 17:22:19   
neanja duo
Zato,ker je potem vse drugače.Potem je že več tamladih in se pojavljajo razlike,a ne?Ene pač pridejo delat zdrahe. To je tako,če kdo rad leze v rit.Tisti,ki pa to ne delamo,smo pa tagrdi.

Se bom pa sama sigurno potrudila,da tako očitnih razlik med svojimi otroci ne bom delala.

< Sporočilo je popravil neanja duo -- 3.6.2009 17:24:40 >

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 71
5.6.2009 9:36:55   
Korina1
Nikoli še nisem bila kje drugje na kosilu, (niti v gostilni ne) vedno kuham sama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
5.6.2009 10:05:53   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Če se kaj praznuje potem ja drugače nikoli ne hodimo nikamor niti nikogar ne vabimo.

Vi ste pa bolj zaprta druzina, zazrti sami vase.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
5.6.2009 10:07:16   
smrka
Moja mami zivi 1800 km stran, tako da se nevabive na kosila user posted image Imam pa tasco v blizini in smo pogosto pri njej na kosilu, med tednom in za vikende. Seveda ne pricakujem da me samo ona vabi, tudi jaz jih poklicem. Lahk bi rekla da smo vsak vikend skoraj, al mi pri njih al oni pr nas. Tudi prijatelje pogosto vabimo. 

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
1.7.2009 11:47:22   
ključek
pri mojih starših smo včasih tudi 2-3x na mesec na kosilu (nedelja), pri njegovih pa že.......hm.............ene 5 let niti vabila nismo dobili.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Oblačila
Michonne RR

Kako pogosto kupujete otroška oblačila?

Vsak teden (9%)

1x na mesec (11%)

Ob menjavi sezone (11%)

Po potrebi (69%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!