Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 18:58:21
|
|
|
|
gita10
|
Pozimi smo veliko pri moji mami ali bratu na kosilu, poleti pa moj mož vsako nedeljo dela piknike tako, da so vsi pri nama- vsaj na začetku tam nekje avgustu imam jaz že vseka poln kufer. Tast pa tašča sta pa pre daleč, da bi hodili k njima na kosilo, če pa bi bila bljižje pa bi lahko vsak dan prišli k njim na kosilo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 19:28:58
|
|
|
|
naja17
|
Vsako nedeljo nas tast in tašča crkljata... Fajn ...
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 21:28:58
|
|
|
|
takotako
|
Jaz mam zaenkrat ful srečo. Živimo skupaj z mojimi in imamo eno gospodinjstvo tako da smo skoz pri moji mami na kosilu-razen zdaj poleti ma pa moj žar čez. Sem enrkat poskusla jaz vsaj ob nedeljah kuhat pa mi vedno neki prestavi pa lonce menja pa se vtika...pa me je minil kuhat. K taški redkokdaj.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 21:33:43
|
|
|
|
mayci
|
Živimo pri njegovih starših, imamo ločeno gospodinjstvo. K mojim smo povabljeni vsak vikend vsoboto ali nedeljo, kakor se dogovorimo, k njegovim pa tudi dostikrat. Mi jih povabimo enkrat na leto.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 21:39:23
|
|
|
|
mojca2005
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Vsak vikend (sobota pri mojih, nedelja pri njegovih - ali obratno) redkokdaj smo doma Enako tudi mi!
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 21:43:40
|
|
|
|
hrchy
|
pri vseh imava odprto sltalno povabilo - torej so naju veseli kadarkoli se odlociva priti. amapk potem prideva itak za cel vikend in prespiva vsaj eno noc.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 21:46:53
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: takotako Jaz mam zaenkrat ful srečo. Živimo skupaj z mojimi in imamo eno gospodinjstvo tako da smo skoz pri moji mami na kosilu-razen zdaj poleti ma pa moj žar čez. Sem enrkat poskusla jaz vsaj ob nedeljah kuhat pa mi vedno neki prestavi pa lonce menja pa se vtika...pa me je minil kuhat. K taški redkokdaj. Tudi ZAENKRAT v skupnem gospodinjstvu z mojimi, pri njegovih nismo bili niti enkrat
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 24.5.2009 22:07:53
|
|
|
|
mika
|
Skoraj vsak vikend soboto ali nedeljo ali oboje imamo skupaj kosilo z mojimi. Tast živi znama in imamo vsak dan skupaj kosilo. Včasih kuham jaz, včasih mama.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:02:02
|
|
|
|
muška
|
bolj redko pri enih in pri drugih. Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge!
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:20:21
|
|
|
|
anabanana
|
K mojim gremo skoraj vsak vikend, odvisno od tega kako moja mama dela... K tašči nikoli, ker živi 400km stran, za jar se vsak dan posebej zahvalim bogu
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:20:49
|
|
|
|
bamoocham
|
Naju ne povabijo skoraj nikoli, tako ne moji, kot ne njegova mama. Ful poredko res. Vsi skupaj mogoče 4-5x na leto. No, naju je pa res njegova mama prejšnjo nedeljo povabila na lasanjo, tk da bravo za v.d. taščo
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:21:50
|
|
|
|
ZARA
|
Nikoli.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:23:20
|
|
|
|
timoteja
|
Pri nas je takole: pri tašči nikad u životu nismo jedli kosila, ne zna kao v redu kuhat, pri moji mami smo povabljeni 1-2 krat na leto, z očetom , s katerim živimo v isti hiši (vse ločeno), pa jemo večkrat skupaj, enkrat oni pri nas, drugič obratno. Radi pa povabimo prijatelje, kaj zunaj spečemo, in mi za to ni nikoli žal niti časa, denarja ali truda oz. dela, ker se imamo res lepo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:24:17
|
|
|
|
LUNA83
|
Naju nikoli ne povabijo, razen za kak roj.dan,... mah boljše tako.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:24:33
|
|
|
|
blaža
|
Mi nismo povabljeni, ampak se sami povabimo. enkrat pri mojih in enkrat pri njegovih. kot nam paše. Jih pokličemo kak dan prej, se najavimo in pridemo. Itak so vsi ful veseli, ker ne živimo skupaj in so veseli, da se vidimo za vikende. Pol tam pojemo kosilo, pa gremo pol pohajat. Prav fajn nam je.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 8:25:54
|
|
|
|
blaža
|
Aja za RD, pa logično, da se vidimo, da gremo k njim npr., ko majo oni RD. in pol mora bit obvezno še torta, al kej domačega. No moram pa povedat, da jaz dostikrat desert zrihtam za vikende, in ga nesem dol, da pojemo po kosilu, ker sem zasvojena s pečenjem dobrot.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 9:17:05
|
|
|
|
ronja
|
Uh, če bi bilo po njihovo, parkrat na teden. Ampak smo malo umirili zadeve, hehe, preveč je ipak preveč . Sicer smo pri moji mami nekje na 14 dni, več niti nima časa, pri očetu vsaj 1x na mesec (ne živi v lj in ne gre tolikokrat sem - če gre, se seveda oglasi, vsaj 1x na mesec gremo pa mi k njemu na podaljšan ali navaden vikend), pri njegovih pa verjetno večkrat, ker si pač večkrat želijo. Včasih jima pa samo taveliko poturiva, pa so ravnotako srečni . Kadar pridejo njegov brat in njegovi, pridemo seveda nujno k tašči in tastu, da se malo družijo mali in mi. Z mojim bratom pa se tudi vidimo vsaj 1x na 14 dni.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 9:17:39
|
|
|
|
ronja
|
Sicer pa - že če samo rojstne dneve računamo, je to več kot 1x na mesec, če vse ožje člane šteješ...
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 9:20:02
|
|
|
|
emaa
|
Pri moji mami večkrat recimo 1x na mesec, pozimi na 3 tedne. Pa smo v isti hiši, ni časa. Pri njegovi mami, tam nekje 3x na leto. Povabimo pa tudi mi kdaj, pa tudi ne vseh naenkrat, nimamo potem vsi kje sedet. je poleti lažje, ko smo lahko zunaj, pa na žar kaj vržemo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 9:24:22
|
|
|
|
Aja1
|
Vsak vikend. En dan k mojim, en dan njegovim. Zdaj ko bo pa kdo na morju, pa pač takrat ne.
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 12:27:11
|
|
|
|
Andromeda
|
Pri mojih 1x na mesec (so 70 km stran), tašča nas pa skoraj vsak vikend povabi, da je že kar moteče (pa še kuha ne najbolje za moj okus ), ko bi človek imel kako nedeljo tudi zase, ampak nam nekako uspe, da se tudi pri njej oglasimo 1x na mesec na kosilu, za ostalo se pa izgovorimo, da nas ni doma, sicer ona pride do nas.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 12:38:56
|
|
|
|
kamilija
|
Sobota pri tašči, nedelja pri nas. Midva sva zdej povabla 2x (v enem letu)kar tako in pa seveda za praznovanja.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 12:43:02
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška bolj redko pri enih in pri drugih. Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge! Muška, zakaj. A niste družina? Meni zelo veliko pomeni, da se usedemo skupaj in kakšno rečemo. Jaz sem otrok mojih staršev, mož svojih. In če pomislim, da bi se naju hčerka izogibala, ker bi ji bilo nedeljsko kosilo pri nas obveza, namesto sprostitev in ne bi prišla blizu, bi me zelo bolelo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 12:53:52
|
|
|
|
Rožica I
|
Skoraj vsak vikend smo povabljeni k starim staršem. Da jemo kdaj ob nedeljah pri nas doma, si moram prav izboriti . Pa saj razumem, da si stari starši želijo čimveč naših obiskov, sploh prisotnosti edinega vnuka . Meni to sicer ne paše najbolj, ampak vsem ostalim pa, tako da se (zaenkrat še ) prilagajam.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.5.2009 12:54:07 >
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 25.5.2009 12:54:36
|
|
|
|
ronja
|
mika, hehe, smo družina, vendar pa bi mi bilo vsakotedensko tudi obveza in ne bi uživala. Uživam, če je takrat, ko vsem paše, ne če mora bit. lažje mi je skuhat, kot spokat vse in it tja... Kar se pa najinih punčk tiče pa - zaenkrat nama je super z njima, ampak ko bosta pa odrasli, si bova pa tudi midva privoščila malo časa samo zase in bova verjetno prav vesela, da ne bomo ves čas skupaj .
|
|
|
Podpis izvidaMilaJAli vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?ne (
27%)
da (
42%)
nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (
30%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!