Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 12:50:45
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Nikoli še nisem bila kje drugje na kosilu, (niti v gostilni ne) vedno kuham sama. Zalostno.
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 12:54:54
|
|
|
|
ronja
|
Nikoli še nisem bila kje drugje na kosilu, (niti v gostilni ne) vedno kuham sama. kaj nimaš nobenih prijateljic, da se povabite ena drugo?
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:10:02
|
|
|
|
sneguljčica
|
Pri starših vsako soboto in nedeljo, ker mama tako želi (pa tudi sicer živimo v isti hiši). Tašča nas ni povabila še nikoli, tudi za praznike in rojstne dneve ne.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:22:44
|
|
|
|
luan
|
Joj bod vesela.Jaz jo imam kar naprej za vratom .Mi še dihat ne da.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:26:24
|
|
|
|
Primoza
|
Ravno pravkrat.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:27:43
|
|
|
|
Deja
|
Med tednom kuha tašča, ker pravi da samo za 2 ne zna kuhat - pol pa se še mi2 z možem priključiva... Med vikendi pa si kuhava sama, včasih pa gremo k moji mami ali babici.... Sami kuhamo bolj malo....
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:32:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo ...pri starših ali tašči(tudi tisti,ki ste v hiši s starši ali taščo).Kolikokrat jih vi povabite?No bolj me zanima kolikokrat ste povabljeni vi.Pa ne samo za kakšne praznike,rojstne dneva,ampak tudi kar tako.Mi smo pri mojih starših velikokrat(včasih večkrat na mesec),pri njegovih pa 2-3 letno. ob sobotah k tašči, bo nedeljah k mami. V času poletne sezone z mojimi večinoma žarimo ob nedeljah pri nas, taščo pa na kosilo povabimo 2x letno (pa še takrat skor živčnega fašem, ko pametuje in komandira po naši hiši...)
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:44:25
|
|
|
|
sneguljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan Joj bod vesela.Jaz jo imam kar naprej za vratom .Mi še dihat ne da. Ja, saj sem hotela pripisat, pa mi ni zneslo. Nebi si želela te obveznosti - pa ne obveznost, da ne maram it tja, ampak take, da bi ne mogla nekam it, ker bi mogla bit na kosilu pri njej. Ali pa, da bi mogla vsak korak pojasnjevat, kam gremo, da nas ne bo na kosilo. Tako je zdaj sicer z mojo mamo, ampak njo sem se že navadila odpravit, nič ne komplicira, niti ne zameri. Sem pa mami že predlagala, da kuhamo sami, pa ona želi, da smo vsaj za vikende skupaj (kot da ne živimo v isti hiši ) Edino kar mi je smotano je to, da tašča ves čas govori, da za nas nima denarja. Pa kupi tisto bonboniero za rojstni dan, bi ji najraje človek vrnil, ker zraven reče, da nima denarja in imaš slabo vest. Za njen rojstni dan tudi ne, postreže malinovc in to je to. Še dobro da ima denar za hčerko - sestro od mojega, njih malo bolj postreže in jim kaj več kupi. Pač mame in hčerke vedno ostanejo bolj povezane...
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 18:50:49
|
|
|
|
luan
|
Ja,Ja.Saj je pr nas isto, mi kar naprej poslušamo kako da ni denarja, da naj damo skor vsak pol plače za njun blagor.Bratu njegovemu pa vse k rit znese.Tako da jaz skrijo napolnem, ona pa da njemu, ker se ji tako smili.Saj veš najboj zlat je tisti k ne živi doma . LP
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 1.7.2009 20:01:36
|
|
|
|
sneguljčica
|
Vidiš luan, jaz pa sem to rešila... Prej sva z mojim dostikrat kaj nesla - pecivo, nabirala sva kostanje, grozdje... in je vedno rekla: ravno prav, da bom dala **** (zetu), ker ima tako rad pecivo/kostanje/grozdje... Zdaj ne neseva nič več, ali pa samo toliko, da je dovolj samo zanjo. Ostali so pa ravno tako zdravi in pri močeh, da si te stvari naberejo/naredijo/kupijo sami. Problem rešen. Brez veze se je sekirat zaradi drugih, imamo že tako dovolj pestro življenje, kaj bi se še s taščo in svakinjo kregala...
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 7.7.2009 9:51:39
|
|
|
|
KIKI****
|
Hm, tkole je. Midva živima nad njegovimi starši in sva na kosilo čez vikend povabljena rečmo 1x na mese ali na 2 meseca, ampak ničesar ne pogrešam. Tašča mi bolj peče kruh iz krušne peči, pa štrudelj, pa kake krhke flancate in nas s tem razvaja Jaz jih pa povabim na kosilo za r.d. nas 4-ih, za božič ali novo leto, velikonočni zajtrk imamo vedno skupaj, pa mogoče še 1x ali 2x na leto kr tako. Mal smo pa radi tud za sebe. K mni domov (1 km stran ) pa čisto odvisno, kako je kdo zaseden in kako mu odgovarja. včasih vsako nedeljo, potem kako ne, pa spet, smo sicer v stalnem kontaktu in se tud čez teden vsaj 1 vidimo. Jaz pa povabim atija in mamico na kosilo čez vikend zelo redko, ker smo ponavadi mi tam , recimo da prideta na kosilo 4-5 x na leto, drugače pa na kavico in klepet 1-2 x na mesec.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 7.7.2009 11:12:22
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nikoli še nisem bila kje drugje na kosilu, (niti v gostilni ne) vedno kuham sama. kaj nimaš nobenih prijateljic, da se povabite ena drugo? Nimam nobene prijateljice v pravem pomenu besede da bi res lahko rekla da ji nekaj zaupam in bo ostalo med nama. Nimam niti sorodnikov, sosede pa povabim samo na kavo ali sok, da bi jih pa vabila na kosilo pa niti ne pomislim, ker včasih še sama težko skupaj spravim za normalno kosilo. In tudi če bi jih povabila na kosilo, ne bi oni niti v sanjah pomislili da bi drugič tudi oni mene povabili.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 21.7.2009 19:48:49
|
|
|
|
linči 312
|
vsako nedeljo pri mojih (ja luštno nam je), čez teden al pa ob sobotah pa pri njegovih (ma ne vsak dan čez teden, pač enkrat na teden, da ne bo pomote). sicer kuham sama :)
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 21.7.2009 20:17:13
|
|
|
|
Spiria
|
Uff, midva sva pa tako rada sama čez vikend, jst bi pomoje znorela da bi morala še vikend prilagajat drugim ljudem, pa čeprav staršem. Njegovi naju itak stalno vabijo, odzoveva pa s enekje v 1/3 primerov, poleti malo večkrat, ker naredimo kosilo zunaj, meso z žara itd... Drugače pa meni ne diši ideja, da bi se čez vikend prehranjevala kje drugje.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 21.7.2009 20:23:11
|
|
|
|
water lily
|
Parkrat letno. Med tednom ne kuhava doma, tako da imava čez vikende rada mir in čas zase.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 22.7.2009 10:36:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 med tedno redko kuhava - jaz sem ponavadi pri svoji mami na kosilu, on pa gre na toplo malico (glupe delovnike mava, zato), med vikendi pa nadoknadima vse. Tako da skupaj sva pri komu na kosilu zelo zelo redko.
|
|
|
|
RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k... 26.7.2009 21:37:04
|
|
|
|
ShopGirl
|
Večinoma jeva skoraj vsak vikend, sob ali ned, pri njegovih starših (ali doma ali na vikendu). Bolj zato, ker živijo zelo blizu naju in ker se fajn razumemo. Zanimiva sta in rada naju imata Se mi zdi, da prav uživata v družbi mlajših. Še na morju sta si našla en mlad slovenski par za družit in zdej se obiskujejo Drugače jima je kar malo dolgčas, če sta dlje časa sama. Tko da, če ne greva k njima med vikendom, sva vabljena pa vsaj na obisk med tednom. K mojima pa greva vsakič ko sva povabljena, odkar sem nosečka je to še bolj pogosto. No zadnje 3 vikende res nisem skuhala niti 1x...sva bila ali pri njegovih ali pri mojih.
|
|
|
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
18%)
Pingo (
55%)
Rauch (
18%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
9%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!