|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolikokrat ste(čez vikend)povabljeni na k...
24.5.2009 18:58:21   
gita10
Pozimi smo veliko pri moji mami ali bratu  na kosilu, poleti pa moj mož vsako nedeljo dela piknike tako, da so vsi pri nama- vsaj na začetku tam nekje avgustu imam jaz že vseka poln kufer.
Tast pa tašča sta pa pre daleč, da bi hodili k njima na kosilo, če pa bi bila bljižje pa bi lahko vsak dan prišli k njim na kosilo.  

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.5.2009 19:28:58   
naja17
Vsako nedeljo nas tast in tašča crkljata... Fajn user posted image ...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.5.2009 21:28:58   
takotako
Jaz mam zaenkrat ful srečo. Živimo skupaj z mojimi in imamo eno gospodinjstvo tako da smo skoz pri moji mami na kosilu-razen zdaj poleti ma pa moj žar čez. Sem enrkat poskusla jaz vsaj ob nedeljah kuhat pa mi vedno neki prestavi pa lonce menja pa se vtika...pa me je minil kuhat. K taški redkokdaj.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.5.2009 21:33:43   
mayci
Živimo pri njegovih starših, imamo ločeno gospodinjstvo. K mojim smo povabljeni vsak vikend vsoboto ali nedeljo, kakor se dogovorimo, k njegovim pa tudi dostikrat.user posted image
Mi jih povabimo enkrat na leto.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.5.2009 21:39:23   
mojca2005
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Vsak vikend (sobota pri mojih, nedelja pri njegovih - ali obratno) redkokdaj smo doma

Enako tudi mi! user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.5.2009 21:43:40   
hrchy
pri vseh imava odprto sltalno povabilo - torej so naju veseli kadarkoli se odlociva priti. amapk potem prideva itak za cel vikend in prespiva vsaj eno noc. 

(odgovor članu mojca2005)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2009 21:46:53   
Anja24
IZVIRNO SPOROČILO: takotako

Jaz mam zaenkrat ful srečo. Živimo skupaj z mojimi in imamo eno gospodinjstvo tako da smo skoz pri moji mami na kosilu-razen zdaj poleti ma pa moj žar čez. Sem enrkat poskusla jaz vsaj ob nedeljah kuhat pa mi vedno neki prestavi pa lonce menja pa se vtika...pa me je minil kuhat. K taški redkokdaj.

Tudi ZAENKRAT v skupnem gospodinjstvu z mojimi, pri njegovih nismo bili niti enkratuser posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2009 22:07:53   
mika
Skoraj vsak vikend soboto ali nedeljo ali oboje imamo skupaj kosilo z mojimi. Tast živi znama in imamo vsak dan skupaj kosilo.
Včasih kuham jaz, včasih mama.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.5.2009 8:02:02   
muška
bolj redko pri enih in pri drugih. 

Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.5.2009 8:20:21   
anabanana
K mojim gremo skoraj vsak vikend, odvisno od tega kako moja mama dela...

K tašči nikoli, ker živi 400km stran, za jar se vsak dan posebej zahvalim boguuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.5.2009 8:20:49   
bamoocham
Naju ne povabijo skoraj nikoli, tako ne moji, kot ne njegova mama.
Ful poredko res.
Vsi skupaj mogoče 4-5x na leto.

No, naju je pa res njegova mama prejšnjo nedeljo povabila na lasanjo, tk da bravo za v.d. taščouser posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.5.2009 8:21:50   
ZARA
Nikoli.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.5.2009 8:23:20   
timoteja
Pri nas je takole: pri tašči nikad u životu nismo jedli kosila, ne zna kao v redu kuhat, pri moji mami smo povabljeni 1-2 krat na leto, z očetom , s katerim živimo v isti hiši (vse ločeno), pa jemo večkrat skupaj, enkrat oni pri nas, drugič obratno. Radi pa povabimo prijatelje, kaj zunaj spečemo, in mi za to ni nikoli žal niti časa, denarja ali truda oz. dela, ker se imamo res lepo.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.5.2009 8:24:17   
LUNA83
Naju nikoli ne povabijo, razen za kak roj.dan,... mah boljše tako.

Čakamo +

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.5.2009 8:24:33   
blaža
Mi nismo povabljeni, ampak se sami povabimo.user posted image

enkrat pri mojih in enkrat pri njegovih. kot nam paše. Jih pokličemo kak dan prej, se najavimo in pridemo.user posted image

Itak so vsi ful veseli, ker ne živimo skupaj in so veseli, da se vidimo za vikende. Pol tam pojemo kosilo, pa gremo pol pohajat. Prav fajn nam je.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.5.2009 8:25:54   
blaža
Aja za RD, pa logično, da se vidimo, da gremo k njim npr., ko majo oni RD. in pol mora bit obvezno še torta, al kej domačega. No moram pa povedat, da jaz dostikrat desert zrihtam za vikende, in ga nesem dol, da pojemo po kosilu, ker sem zasvojena s pečenjem dobrot.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.5.2009 9:17:05   
ronja
Uh, če bi bilo po njihovo, parkrat na teden. Ampak smo malo umirili zadeve, hehe, preveč je ipak prevečuser posted image . Sicer smo pri moji mami nekje na 14 dni, več niti nima časa, pri očetu vsaj 1x na mesec (ne živi v lj in ne gre tolikokrat sem - če gre, se seveda oglasi, vsaj 1x na mesec gremo pa mi k njemu na podaljšan ali navaden vikend), pri njegovih pa verjetno večkrat, ker si pač večkrat želijo. Včasih jima pa samo taveliko poturiva, pa so ravnotako srečniuser posted image . Kadar pridejo njegov brat in njegovi, pridemo seveda nujno k tašči in tastu, da se malo družijo mali in mi. Z mojim bratom pa se tudi vidimo vsaj 1x na 14 dni.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.5.2009 9:17:39   
ronja
Sicer pa - že če samo rojstne dneve računamo, je to več kot 1x na mesec, če vse ožje člane šteješ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.5.2009 9:20:02   
emaa
Pri moji mami večkrat recimo 1x na mesec, pozimi na 3 tedne. Pa smo v isti hiši, ni časa. Pri njegovi mami, tam nekje 3x na leto. Povabimo pa tudi mi kdaj, pa tudi ne vseh naenkrat, nimamo potem vsi kje sedet. je poleti lažje, ko smo lahko zunaj, pa na žar kaj vržemo. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.5.2009 9:24:22   
Aja1
Vsak vikend. En dan k mojim, en dan njegovim. Zdaj ko bo pa kdo na morju, pa pač takrat ne.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.5.2009 12:27:11   
Andromeda
Pri mojih 1x na mesec (so 70 km stran), tašča nas pa skoraj vsak vikend povabi, da je že kar moteče (pa še kuha ne najbolje za moj okus user posted image ), ko bi človek imel kako nedeljo tudi zase, ampak nam nekako uspe, da se tudi pri njej oglasimo 1x na mesec na kosilu, za ostalo se pa izgovorimo, da nas ni doma, sicer ona pride do nas.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.5.2009 12:38:56   
kamilija
Sobota pri tašči, nedelja pri nas.
Midva sva zdej povabla 2x (v enem letu)kar tako in pa seveda za praznovanja.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 47
25.5.2009 12:43:02   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: muška

bolj redko pri enih in pri drugih. 

Mi prav paše tak, ker da bi vsako nedeljo morala romat k enemu ali drugemu se mi sfuzla pomoje. To je obveza tako za ene kot za druge!

Muška, zakaj. A niste družina? Meni zelo veliko pomeni, da se usedemo skupaj in kakšno rečemo.
Jaz sem otrok mojih staršev, mož svojih.
In če pomislim, da bi se naju hčerka izogibala, ker bi ji bilo nedeljsko kosilo pri nas obveza, namesto sprostitev in ne bi prišla blizu, bi me zelo bolelo.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.5.2009 12:53:52   
Rožica I
Skoraj vsak vikend smo povabljeni k starim staršem. Da jemo kdaj ob nedeljah pri nas doma, si moram prav izboriti user posted image .
Pa saj razumem, da si stari starši želijo čimveč naših obiskov, sploh prisotnosti edinega vnuka user posted image . Meni to sicer ne paše najbolj, ampak vsem ostalim pa, tako da se (zaenkrat še user posted image ) prilagajam.

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.5.2009 12:54:07 >

ROŽICA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.5.2009 12:54:36   
ronja
mika, hehe, smo družina, vendar pa bi mi bilo vsakotedensko tudi obveza in ne bi uživala. Uživam, če je takrat, ko vsem paše, ne če mora bit. lažje mi je skuhat, kot spokat vse in it tja... Kar se pa najinih punčk tiče pa - zaenkrat nama je super z njima, ampak ko bosta pa odrasli, si bova pa tudi midva privoščila malo časa samo zase in bova verjetno prav vesela, da ne bomo ves čas skupajuser posted image .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kašica
Ines_L

Katere kašice kupujete otrokom?

Bebivita (16%)

Hipp (28%)

Alete (2%)

Frutek (53%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!