|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
16.6.2009 13:27:29   
lidija***
24 julij- za olje ravno ne vem, vem pa za žganje. Mogoče podobno? Jaz bi zelene orehe narezala- ne razrezala in jih dala v olivno olje. Čez kakšen mesec pa precedila.
Fotke so super!!

seznami- mogoče pa pokličemo Blackyuser posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 14:30:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.6.2009 15:07:03   
Majuska
Kolk me naš mali nasmeji ... po novem zna vklopit in izklopi radio - pa je brkljal okoli knofkov in je obrnil tistega za jakost. Naenkrat je bila muzika tako naglas, da se je od šoka kar usedel zraven in gledal, če ga bom kaj kregala user posted image user posted image user posted image

Poln je novih fint. Vse sorte si daje na glavo - lonček, s katerim sem ga zamotila med malico, igračke, pa slinček ... a si vaši tudi vse dajejo na glavo?

Kaj je zdaj s kofetom ta teden? Ne bo nič?  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.6.2009 15:39:28   
Majuska

Hm, bi bil kuhar?
user posted image

morda farmacevt?
user posted image

Huh, težka bo ...
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 15:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 15:53:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.6.2009 16:54:20   
sončika84
živjo babe žabe. Kako ste kaj? Pišuka, kmalu bo leto naokoli! Kako hitro je šlo. Upam,da ste vsi zdravi in da uživate. Mi smo zdravi,še nikoli bili bolani in komaj čakamo naslednji vikend ko gremo na morej.user posted image

Matija je ful pridn fant,razn kadar je treba spat. Drugače pa veselo raziskuje, zdej že tudi hodi,če ga držim za rokici, ob opori pa že kar nekaj časa hodi. Danes mu je pokukal že 6 zobek, 7 pa prihaja in  bo kmalu zunaj. Tako da bojo zgoraj 4je, spodaj pa ima 3 zobke. Je vse inz  velikim užitkom. Tudi plazi se in to tako šiba, da ne moreš verjet če ne vidiš. user posted image   Mu vsi pravijo modri dirkačuser posted image user posted image user posted image Septembra gre v vrtec. Ravno danes smo dobili odločbo. Malo me je strah, ampak po drugi strani pa komaj čakam in itak verjamem vanj in v vzgojiteljice-konec koncev sem tut sama to po poklicu. Včeraj smo se prvič kopali v bazenu-domačem in je ful užival,kljub bolj hladni vodi. V glavnem ima ful rad vodo in kar kriči,kadar se kopam jaz ali ati.

Kako pa kaj vaši sončki? Žek aj hodijo? Čebljajo? Govorijo? Aja, naš Matija nič še ne govori,v glavnem samo vriska in prha. je začel včeraj baba, baba, ma brez pomena. in papa, pa tudi brez pomena.

Porodniška se bliža koncu in veselo iščem službo, ki pa se mi skoz bolj izmika. Menda bom ostala kar v zdajšnji. user posted image user posted image Ampak upanje ostaja. Kako pa se ve kaj počutite,ko gre h koncu?

lepe pozdrave iz sončne in vroče postojne.

Neposredna povezava do sporočila: 3707
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 18:30:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.6.2009 20:33:29   
3jeMi
en hitr pozdravček od nas od klele... Lovro že smrči, Lara se še štima za spanje, naš ata cigaro kadi, od Lare oči uživa doma, Maja štima Laro za spanje, in jest... po netu se podim in štimam podrobnosti za določene dogodke user posted image

... in takole mi uživamo popoldneve, ko ravno ni za na plažo it... zdele zadnje dni pa res ornk prtegne tale sonce, potem pa še vetra ni in ni...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.6.2009 20:59:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

en hitr pozdravček od nas od klele... Lovro že smrči, Lara se še štima za spanje, naš ata cigaro kadi, od Lare oči uživa doma, Maja štima Laro za spanje, in jest... po netu se podim in štimam podrobnosti za določene dogodke user posted image

... in takole mi uživamo popoldneve, ko ravno ni za na plažo it... zdele zadnje dni pa res ornk prtegne tale sonce, potem pa še vetra ni in ni...
user posted image

kolk se imate fajn ... oh sem vam kar malo fouš za bližino morja - pa vam privoščim!!! Pozdravček vsem vam in Majini familiji user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 21:44:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 22:20:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3712
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 22:24:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 22:26:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3714
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 22:29:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3715
16.6.2009 22:31:42   
tims
Evo, pa je že tretji večer naša Nina brez dojenjauser posted image .

Pri nas pa ni nobene toč. Se je prej tako črno naredilo, pa grmel je ful, pol pa par kapljic in konc. Ko bi vsaj orng namočil, da bi se mal ohladil, tko pa nič.

Majčko sem uspešno zamenjala. Moje majice doma so večina nežno roza, sive, rjave, olivno zelene,... Moj pravi da zamorjeneuser posted image . Ta, k sem si pa dons izbrala je pa živo rumeno in ful potiskano spredaj. Čist odbitauser posted image . Ampak moj je bil čist navdušen, k jo je videl. Pa v H&M sem si kupila kapri hlače za samo 9€. Znižane iz 25€user posted image . Majo pa kr nekaj otroških stvari ful poceni. Nini sem kupila eno majčko za 2€. Na veliko že laufajo sezonski popusti, tud do 50%. Se splača it pogledat. Jaz bom verjetno šla drug teden še kej okol, ko ne bo Tima in bo moj lažje samo Nino pedenal.

Majuska, Kaj pa če bi se enkrat dobile v Štepancu? To pa jaz tud pridemuser posted image . Imamo fajn ragbi igrišče, kjer strežejo kavico, pa kakav majo tud, pa sladolede... Ni pa nič za jestuser posted image . Bi jest prinesla kakšne kekse, a je prov?

Metuljček, tamala je pa res faca tamle z uno macolouser posted image .

Almera, držim pesti, da bo tudi jutri vse ok z Boromuser posted image . Pa rada verjamem, da je teta navdušena nad takim jedcemuser posted image . Mislim, da imamo vsi radi take otročke, k jih ni treba silt, da spravjo eno žličko v usta.

3jeMi, uživajte še naprejuser posted image . Mi pa samo še 10x prespimo, pa gas na morjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
16.6.2009 22:35:34   
metuljcek321
'Čer, pupe!

Kako kaj? Upam, da vam ni kaj toča nagajala ... sem gledala po TV - shit, ponekod je bilo ful škode spet .... grozno!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3717
16.6.2009 22:48:14   
metuljcek321
flower, vaše stopinje so prav v redu.

rebeca, vau, to bo pa ena fajn klima ... pa, kaj ena - dve, pravzapravuser posted image  Boš pokazala potem slikice & poročala, kako dela, prav?

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

uh, potlej pa Aleksandra raje ne spustim zraven ... user posted image

Majuška, pa ti resno misliš, da bi ta angelski obrazek lahko komu kaj žalega storil? Poglej pa pogled, no - kot nedolžna ovčicauser posted image
user posted image  

Majuška, na glavo glih ne, vlači pa stvari sem in tja, jih tolče po mizi, po tleh itd., ni da niuser posted image  In če kaj ni čisto tako, kot si dama zamisli - ojej, trma na kubik - glih prej smo imeli šov - vzela sem ji eno ključavnico, ki jo je kupil mož & ji jo dal mal za igrat ... no, se igra in igra, pa čez nekaj cajta ugotoviva (midva z možem, ne midve z Anjo, da ne bo pomoteuser posted image ), da bo najbolje, da ji jo vzameva, ker jo je začela vlačit po ustih ... probava ene parkrat - no go ... OK, naj se še en majčkeno zabava ... potem ji jo jaz tko na hitro zaplenim in jo skušam zamotiti z eno drugo igračko (beri: staro računalniško miško, ki je čisto njena, ker sicer z računalniške mize non-stop vleče mojo - se postavi na prstke & tolk dolgo steguje ročice, da jo doseže --- ne več, ne več) ... ni palilo - spjohuser posted image  Se iz sedečega položaja z največjo ihto, kar jo premore, zasuka na vse štiri, zaspidira po dnevni, se sunkovito obrne, besno spleza po možu, ki je ležal na boku, ter se ob njem vzpne, zraven prav nori & rjovi, miga s telesom naprej-nazaj in se zvija kot kača, potem hop, spet na tla, se butne na trebuh & z nogami jezno dobesedno tolče po tleh, hoče še z glavo nekaj udarjat ... marička, jo primem, dam sedet, nekako uspem zamotit z mišjo (oz. jaz ji rečem kar podgana, k je tolk old-timerska in OGROMNA) & to je bilo to ... konec kot bi odsekal ... uf, uf ... v nekaj sekundah se je princeska spremenila v pravo malo pošast ....

Ojej, ulilo se je 100 na uro .... 

mirjam, to knjigo bi pa tud jaz brala --- že zabeleženo - ko grem naslednjič v knjižnico, povprašam, če jo imajo. Sounds like lots of fun - kljub resni temi.

24julij, kako ste? Any better? Prerokujem, da bo do morja vse OK! (in ne šele do porokeuser posted image  user posted image ) Olivno + orehi - sorry, nisem pravi naslov.

Tinky, si kaj urihtala glede plačila? Kakšna varianta je najboljša?

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: tims
Bor je bil danes že drugič v varstvu, sem bila še vedno z njim - ju3 bo pa že kako urco sam - je pa seveda očaral teto s svojim enormnim apetitom - je najmanjši in najmlaši, pa nahitreje cel keks poje

user posted image  user posted image  user posted image

Kako sta se imela v ZOO-ju? Pa thanks za Bofrostijeve namige. Sem že obkrožila par reči - yummy, yummy ....

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.6.2009 22:55:07 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3718
16.6.2009 22:53:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

Slikice..............iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.user posted image user posted image  user posted image  se strinjam z rebeco, da je Anja prava baba za pogledat (tudi vse in vsi ostali) in kodrčke ima. M;eni je to taaaaaaaaaaaaaako luškano user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi meni, tudi meni.

Hej, sončika, WB. Lepo, da se javljaš.

Aleksander pa nima lahke odločitve glede izbire poklica, ej ... težka bo ... morda bi bil pa res kuhar & bi mamici vsako jutro pomagal streči yummy virtualne zajtrkeuser posted image

Iiiii, 3jemi, kakšna idila! Imejte se max še naprej!

rebeca, kakor kakšen dan - včasih spije sama čisto lepo, včasih se pa afna in igra s flaško - takrat jo seveda poprimem, da ni vse umazano. Si dala danes tudi Planiko? Je OK?
O, tims, user posted image  user posted image  za uspešne nakupe. Rumeno majčko bi pa itak rade videle - na mitingu, prav? In thanks za namig za H & M-ove popuste. Bo treba čekirat, ja.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3719
16.6.2009 22:56:36   
metuljcek321
Še nekaj morskih utrinkov sem naložila na FB:

KLIKNI

Zdaj pa raje ugasnem računalo - grmi in se bliska kot za stavo.

Night, night, sleep tight ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 23:00:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3721
16.6.2009 23:06:23   
Majuska

Majuska, Kaj pa če bi se enkrat dobile v Štepancu? To pa jaz tud pridemuser posted image . Imamo fajn ragbi igrišče, kjer strežejo kavico, pa kakav majo tud, pa sladolede... Ni pa nič za jestuser posted image . Bi jest prinesla kakšne kekse, a je prov?

Tims, komot Štepanc ... res pa je, da nimam pojma kje je ragbi igrišče ... poznam samo une lokalčke ob Litijski, me boš morala malo usmerit.

Malo razmišljam, če bi v četrtek prišla malo v LJ, kako se to zdi tebi?

Metuljček, prejle v banji sem se spomnila - kdaj imaš ti PhD-day? Najbrž mi je ven padlo ... user posted image

ja, zdajle sem prišibala iz banje ... je bila ekstra uživancija. Hm, mogoče pa danes še kakšne jagode padejo. Poleg borovnic user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
16.6.2009 23:27:11   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  

Joj, kakšne učke.user posted image . Ko jo tako vidiš, si je res ne predstavljaš potem tako, kot si jo opisala.

Sem pa se prej prekmal pohvalila, da naša lepo spi. Aha, Zdele sem jo dvajset minut nosila, po objemala, pa ujčkala, pa pela, pa vse kar sem dobila nazaj je bilo dretje, pa brcanje, pa cviljenje.... Na kratko - histerija. Jo je moj vzel v naročje, pa kot odsekano. Zgleda, da je zdej ful užaljena. Me je mel, da bi kr podojila. Bomo vidl, kako bo naprej.

Zdej se bom pa kr poslovila. Če bo moj rabu pomočuser posted image .

Lahko noč vsem.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
16.6.2009 23:32:24   
tims

Tims, komot Štepanc ... res pa je, da nimam pojma kje je ragbi igrišče ... poznam samo une lokalčke ob Litijski, me boš morala malo usmerit.

Komot lahkouser posted image . Ampak seveda dopoldne, ker potem imava popoldne s Timom sestanek v šoli. Drugač pa ta igrišče ful ni težko najdt. Lahko se pa zmeniva, da prideš do mene, pa greva potem skupaj tja, da se ne boš zgubilauser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
16.6.2009 23:48:40   
Majuska

Komot lahkouser posted image . Ampak seveda dopoldne, ker potem imava popoldne s Timom sestanek v šoli. Drugač pa ta igrišče ful ni težko najdt. Lahko se pa zmeniva, da prideš do mene, pa greva potem skupaj tja, da se ne boš zgubilauser posted image .

tut lahko user posted image   upam samo, da ne bo preveč vroče user posted image

a boš oblekla ta rumeno majčko?

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?