metuljcek321
|
flower, vaše stopinje so prav v redu. rebeca, vau, to bo pa ena fajn klima ... pa, kaj ena - dve, pravzaprav Boš pokazala potem slikice & poročala, kako dela, prav? IZVIRNO SPOROČILO: Majuska uh, potlej pa Aleksandra raje ne spustim zraven ... Majuška, pa ti resno misliš, da bi ta angelski obrazek lahko komu kaj žalega storil? Poglej pa pogled, no - kot nedolžna ovčica Majuška, na glavo glih ne, vlači pa stvari sem in tja, jih tolče po mizi, po tleh itd., ni da ni In če kaj ni čisto tako, kot si dama zamisli - ojej, trma na kubik - glih prej smo imeli šov - vzela sem ji eno ključavnico, ki jo je kupil mož & ji jo dal mal za igrat ... no, se igra in igra, pa čez nekaj cajta ugotoviva (midva z možem, ne midve z Anjo, da ne bo pomote ), da bo najbolje, da ji jo vzameva, ker jo je začela vlačit po ustih ... probava ene parkrat - no go ... OK, naj se še en majčkeno zabava ... potem ji jo jaz tko na hitro zaplenim in jo skušam zamotiti z eno drugo igračko (beri: staro računalniško miško, ki je čisto njena, ker sicer z računalniške mize non-stop vleče mojo - se postavi na prstke & tolk dolgo steguje ročice, da jo doseže --- ne več, ne več) ... ni palilo - spjoh Se iz sedečega položaja z največjo ihto, kar jo premore, zasuka na vse štiri, zaspidira po dnevni, se sunkovito obrne, besno spleza po možu, ki je ležal na boku, ter se ob njem vzpne, zraven prav nori & rjovi, miga s telesom naprej-nazaj in se zvija kot kača, potem hop, spet na tla, se butne na trebuh & z nogami jezno dobesedno tolče po tleh, hoče še z glavo nekaj udarjat ... marička, jo primem, dam sedet, nekako uspem zamotit z mišjo (oz. jaz ji rečem kar podgana, k je tolk old-timerska in OGROMNA) & to je bilo to ... konec kot bi odsekal ... uf, uf ... v nekaj sekundah se je princeska spremenila v pravo malo pošast .... Ojej, ulilo se je 100 na uro .... mirjam, to knjigo bi pa tud jaz brala --- že zabeleženo - ko grem naslednjič v knjižnico, povprašam, če jo imajo. Sounds like lots of fun - kljub resni temi. 24julij, kako ste? Any better? Prerokujem, da bo do morja vse OK! (in ne šele do poroke ) Olivno + orehi - sorry, nisem pravi naslov. Tinky, si kaj urihtala glede plačila? Kakšna varianta je najboljša? IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: tims Bor je bil danes že drugič v varstvu, sem bila še vedno z njim - ju3 bo pa že kako urco sam - je pa seveda očaral teto s svojim enormnim apetitom - je najmanjši in najmlaši, pa nahitreje cel keks poje Kako sta se imela v ZOO-ju? Pa thanks za Bofrostijeve namige. Sem že obkrožila par reči - yummy, yummy ....
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.6.2009 22:55:07 >