metuljcek321
|
brisače, kuhinjske krpe - imam jih miljavžnt, res. Fuuuuuul-krat sem jih dobila za darilo, obožujem barvno usklajenost v stanovanju, pri oblačenju, detajlih ... LOVE IT!!!! .... (moj me dostikrat kar mal poheca zaradi tega ), a se tudi ne sekiram preveč, če je kakšna druga barva pri brisačah in sarvetih. papirnate brisačke - ouje, izum stoletja - obožujem jih & jih pridno uporabljam. nanka, rebeca, Umpa, ... - kako? Berem, da se stanje popravlja , kar me ful veseli. Teotu za spanje, Aleksandru za skoraj-morsko uživanje. , naši smo tudi na morju napihnili bazenček, a tokrat še brez vode ... naslednjič pa: akcijaaaaaaa, čofa, čofa glux3, veliko obveznosti je takole ob koncu šolskega leta, ja. Pa izdatkov žal tudi, kajne? Mi moramo tudi zavarovanje obnovit, registraciji imava pa avgusta in septembra. Hja, takle mamo. Tims, ja, takole je ... počasi bo Nina rekla: "Mami, dost je bilo." Pridna si bila z dojenjem, res. 33 kuhinjskih krp - joj, si me prav nasmejala. Odštekano darilo, res. Je pa enkratno, k ni skrbi, kolk krp porabiš, pa če kakšno kaj zapacaš ipd. Kakšne barve pa so? Tinky, če do brisače nove, jih absolutno lahko podariš namesto, da ti zavzemajo plac v omari. Povprašaj kolegice, če jih katera rabi ... pa naj bo to darilo za rd ali pa kar tako. Aha, berem, da je glugluglu kandidatka ... evo, biznis pred vrati Almera, kako Bor? Inigo, kako Brin? čoln za napihnit - mi bi takšnega bolj majhnega imeli. Umpa, kakšen je tisti tvoj napihljivi čoln, ki si ga ponujala (oz. bon zanj)? Delo kliče ... adijos ....
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.6.2009 8:24:06 >