|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
15.6.2009 22:50:23   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

meni še nihče ni prinesel kuhinjskih krp za darilo user posted image  

Še dober, da sva na isti valovni in ni kakšne zamere. Jaz sem jih pa od naše mame dobila za 33. roj dan. In to 33 komuser posted image . Tiste stare so bile samo še za po tleh pomivat, ker moj dragi briše z njimi vse: prah, potem olje, ki šprica iz ponve, pa se paradižnikova omaka polije po tleh, se tudi kar te krpe uporabijouser posted image user posted image user posted image . No, pa tudi potrgane so bile. Pa še mal sem jih imela.

Btw, kok si pa dala za te brisače?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
15.6.2009 22:58:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Še dober, da sva na isti valovni in ni kakšne zamere. Jaz sem jih pa od naše mame dobila za 33. roj dan. In to 33 komuser posted image .

A se hecas al kaj user posted image user posted image

2 veliki in 2 srednji, mislim da je bilo okoli 36 € , ker imajo neke popuste.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
15.6.2009 22:59:24   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Potem naju je pa še po žepu usekalouser posted image , včeraj je poteklo stanovanjsko zavarovanje, čez dva dni pa registracija in se še s tem ukvarjava (to ima sicer bolj Mitja čez), kje so boljše cene, kaj vzeti,....

No to je to,
lahko noč.

Midva sva tud mela ta mesec registracijo.user posted image . Pa poroko, pa še krst. Pa tud gremo na morje. Pa Timu moram kakšno majco z dolgimi rokavi kupit zdele k bo šel drugi teden z vrtcem na izlet. Je vse prerastu. Pa anorak moram nekje najdt tud za Tima, pa še take nepremočljive hlače. V glavnem je nonstop neki.
Če bi sama tiskala denar, mi ga ne bi uspel tok natisnt, kokr hitr gre.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
15.6.2009 23:08:40   
tims

Še dober, da sva na isti valovni in ni kakšne zamere. Jaz sem jih pa od naše mame dobila za 33. roj dan. In to 33 komuser posted image .

A se hecas al kaj user posted image user posted image

Ne, ne, nč se ne hecam. Sicer nimam vseh v "obtoku". Polovica jih je pospravljenih. Je pa bla čist skeptična kaj mi kupit. Pa sem najprej rekla, da nič, pol pa sem se spomnila, da imam mal krp, pa še te so pač bolj boge. Nisem si pa mislila, da mi jih bo tok kupilauser posted image

2 veliki in 2 srednji, mislim da je bilo okoli 36 € , ker imajo neke popuste.

Taka cena bi mogla bit redna ne pa s popustom. Mater, je to drago ratal. K sem še u štacuni delala smo prodajal ta velike po 1990, tamale pa po 990 sit.

Glugluglu, evo, ti prodam brisače. Bom kej zaslužla za na morjeuser posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 15.6.2009 23:09:04 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
15.6.2009 23:19:08   
Majuska
Tims, le kje so tisti časi ... in se strinjam tudi z GluX3, brisače so tu mač drage, ne pomnim kdaj sem jih za nas nazadnje kupovala. Mislim da ene 2 leti nazaj - tudi v Svilanitu, na unem oddelku s tekstilom na kile.

Evo, naše kričalo se je drlo 1 uro - očka je bil že čisto blentav. Pri menu v naročju ga je zmanjkalo v 10 minutah. Najbrž ga je kričanje tako utrudilo.

Evo, borovničev štrudl je v želodčku, lahko grem peglat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
15.6.2009 23:30:06   
tims
Naša je pa dons drugič zapored brez dojenja zvečer in je pri možu zaspala v petih minutah. Ni bilo nič videt, da bi kaj pogrešala joškuser posted image . Sej mi je fajn, po drugi strani, sem pa kr mal surlasta, da me je tako hitr skenslala.user posted image

Majska, prid k men. Se bova družle ob likanjuuser posted image .

Nč, grem jest tud.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
16.6.2009 6:37:47   
Tinky

Majuska, jest nisem nič slabega mislilauser posted image . In ne mislit, da sem pa jest razvajena ali kej podobnega. Jaz pač te stvari rada sama kupujem, ker točno vem kaj bi rada imela. Zato sem tudi napisala, da raje vidim, da bi dobila bon za 10€, pa da si kupim kaj takega kar potrebujem in mi je hkrati tudi všeč.

Tims, VEM da nisi nič slabega mislila. Sem samo napisala, da ne vem, kako se vam ljubi tako podrobno ukvarjat s tem ... brisača kot brisača user posted image

Ko nimaš niti ene brisače in, ko si primoran jih kupiti, to zame ni kompliciranje. Enostavno, namesto da kupiš celo barvno paleto, se osredotočiš na dve barvi in to je to.

No, pa še dobro, da je ta tema skočila ven, ker sem se spomnila, da imam premalo brisač za na morje, tako da grem zdej končno oprat olivno zelene brisače user posted image

aja, pa dobro jutro

Neverjetno, Teo je spal ob 18:30 do 5:30

Danes čakam majstra, da nam končno pride prestavit cevi v tehničnem prostoru, saj od kar imamo vrata jih lahko odpremo le do polovice.
Me prav zanima kdaj bo prišel, po navadi je tako, da rečejo ob 9 in pridejo ob 13.

Grem dat prat perilo in posesat.
Aja, Almera sem kupila uno čistilo-dezinfektant, ki si mi svetovala in je super, sicer sem ga kupila zato, da bom razkužila apartma, vendar sem ga mogla sprobat. Pa še fajn vonj ima, nič po čistilu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 7:28:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
16.6.2009 7:54:45   
nanka
dobro jutro,

naša noč je bila zelo pestra, ampak zjutraj se je Natka zbudila brez vročine in brez bolečin. Je že taprava in se podi po stanovanju, kot da ni bila nič bolna. Neverjetno, dva dni za v bolnico, tretji dan popolnoma zdrava. Sem vesela kot radio.
Matic je imel ponoči 39 vročine, danes jo ima pod 38, grlo ga boli manj. Tako da izgleda da smo pkasirali eno hitro virozo. No pa je še ta skoraj za nami.

Majuška, Aleksander ve, da mora biti v bazenčku voda, ko bo voda notri ti pa ne bo ušel ven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
16.6.2009 8:01:05   
Tinky
Sem se spomnila, da ta teden moram naročit torto za Teov rojstni dan. O mamma mia. Pa niti ne vem kolko nas bo.
Organizacija na nuli.user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
16.6.2009 8:11:09   
metuljcek321
Morning!

Tamaučico je očitno morje zdelalo na ful & je zdaj za njo prišla utrujenost - včeraj pop. je zaspala za slabe 3 ure (!), ponoči pa 11 ur - ulala. Je treba nadoknadit prespidirane morske urice. Zdajle je na sprehodu z dedijem in babi ter uživajo 100 km/h ... je pa že 26°C v senci?! OMG!

Zbudila me je dobra novička - pravo presenečenje - oči je zadel nagrado pri križanki Razvedrilouser posted image  Že celo življenje naravnost obožuje križanke, rešuje jih takorekoč non-stop, a do sedaj še nikoli ni padla nobena nagrada. Evo, zdaj smo ponosni lastniki bona za 36€ pri Bofrostu --- je katera že kupovala tam? Kaj je dobro? Imam zgibanko, a se je težko odločit ... itak se pa ne mudi - časa je do konca avgusta.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
16.6.2009 8:21:39   
metuljcek321
brisače, kuhinjske krpe - imam jih miljavžnt, res. Fuuuuuul-krat sem jih dobila za darilo, obožujem barvno usklajenost v stanovanju, pri oblačenju, detajlih ... LOVE IT!!!! .... (moj me dostikrat kar mal poheca zaradi tegauser posted image ), a se tudi ne sekiram preveč, če je kakšna druga barva pri brisačah in sarvetih.

papirnate brisačke - ouje, izum stoletja - obožujem jih & jih pridno uporabljam.
nanka, rebeca, Umpa, ... - kako? Berem, da se stanje popravljauser posted image , kar me ful veseli.

user posted image  Teotu za spanje, Aleksandru za skoraj-morsko uživanje. user posted image  user posted image , naši smo tudi na morju napihnili bazenček, a tokrat še brez vode ... naslednjič pa: akcijaaaaaaa, čofa, čofauser posted image

glux3, veliko obveznosti je takole ob koncu šolskega leta, ja. Pa izdatkov žal tudi, kajne? Mi moramo tudi zavarovanje obnovit, registraciji imava pa avgusta in septembra. Hja, takle mamo.

Tims, ja, takole je ... počasi bo Nina rekla: "Mami, dost je bilo." Pridna si bila z dojenjem, res. 33 kuhinjskih krp - joj, si me prav nasmejala. Odštekano darilo, res. Je pa enkratno, k ni skrbi, kolk krp porabiš, pa če kakšno kaj zapacaš ipd. Kakšne barve pa so?

Tinky, če do brisače nove, jih absolutno lahko podariš namesto, da ti zavzemajo plac v omari. Povprašaj kolegice, če jih katera rabi ... pa naj bo to darilo za rd ali pa kar tako. Aha, berem, da je glugluglu kandidatka ... evo, biznis pred vratiuser posted image

Almera, kako Bor? Inigo, kako Brin?

čoln za napihnit - mi bi takšnega bolj majhnega imeli. Umpa, kakšen je tisti tvoj napihljivi čoln, ki si ga ponujala (oz. bon zanj)?

Delo kliče ... adijos ....

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 16.6.2009 8:24:06 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 8:47:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 8:51:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 9:08:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3665
   [Brisano sporočilo]
16.6.2009 9:17:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.6.2009 10:04:54   
Tinky
jao meni, je prišel majster in mi nardi....ja pa kako naj te cevi premaknem? ja človek božji, če ti ne veš, kdo bo vedel
jaoooo, bo še pestro danes user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3667
16.6.2009 10:12:34   
Majuska
'jutro,

no kdo bi si mislil, naš Aleksander je spal do 9.40 ... pa najbrž bi še dlje, če ga ne bi zbudila za flaško.

En pozen zajtrk za vse
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.6.2009 10:14:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ko nimaš niti ene brisače in, ko si primoran jih kupiti, to zame ni kompliciranje. Enostavno, namesto da kupiš celo barvno paleto, se osredotočiš na dve barvi in to je to.

No, pa še dobro, da je ta tema skočila ven, ker sem se spomnila, da imam premalo brisač za na morje, tako da grem zdej končno oprat olivno zelene brisače user posted image

no vidiš, bodo prav prišle user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.6.2009 10:14:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuška, Aleksander ve, da mora biti v bazenčku voda, ko bo voda notri ti pa ne bo ušel ven.

ja, pol bo pa cela dnevna mokra ... user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.6.2009 10:14:55   
Tinky
zdej me spašuje, če imam krožno žago...ma halooo, ma kako lahko prideš brez orodja
je šel k mojmu fotru jo iskat

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
16.6.2009 10:26:40   
tims
Dobro jutro.

Midve sva se dvignile ob devetih.. Noč je bila mirna, ampak najhuj mi je, ko se pa zjutraj zbudi kr neki slabe voljeuser posted image . Pa kr jamra, pa cmiha. Pa sem jo potem umila in zrihtala, nahranla. No, zdej se pa igra. Malo boljše volje. Okol enajstih pride sestra ponjo. Jo bo peljala k sebi, ker moram it v City park zamenjat ene majce, k sem jih dobila za darilo. Pa ne zarad barv, ampak zarad tega, ker so mi premajhneuser posted image . Popopldne imam pa še sestanek v vrtcu, tko da imam kar polno zaseden dan. Pa najhuj mi je, ker smo še vedno brez tople vodeuser posted image . Mi je moj včeraj povedu, da je vedno tako, da poleti en teden izklopijo toplo vodo. In sem se spomnila, da je bilo lansko leto isto. In to sem ugotovila zjutraj, ko sem mogla it k G. na pregled, voda pa čisto ledena. No, ja, ta en teden bomo že preživel.

Metuljček, moje kuhinjske krpe so vse vafel material. Ta se mi zdi, da je najboljši za brisat. So pa ene kariraste, ene pa čist bele, z bordo češnjami.

Križanke - jaz jih obožujem, ampak nikoli pa še nisem poslala rešitev. Je pa tud res, da včasih kakšne križanke rešujem, pa potem ugotovim, da so iz leta 2003user posted image . Tko da tud če bi poslala rešitve, bi uni tam mal čudn gledaluser posted image

Nanka, super, da se stanje izboljšujeuser posted image

Zdej grem pa ruzak s cunam pripravit za Nino, da ga bo sestra vzela s sabo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
16.6.2009 10:26:56   
Netta
jutro,

najprej ena vesela novica: novi julijčki se že rojevajouser posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/sasa-lendero-rodila-puncko.html

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.6.2009 10:28:03   
tims
Tinky, velik srečeuser posted image

Majuska, a ti Aleksandra budiš zjutraj da je?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
16.6.2009 10:43:08   
Netta
tinky - vidim da se je pestro začel tvoj dan...upam da se vse urediuser posted image

barvna usklajenost - oooo meni je to tako lepo in bi vse rada tako uredila, pa se ne da: je moj namreč tak hud nostalgik in ko sva dobila ene slike za poroko (ki mimogrede ne pašejo nikamor) jih je bilo seveda treba obesitiuser posted image user posted image user posted image podobno je z podarjenimi prti, brisačami, serveti, odejami....smo taki mali cigančkiuser posted image

vam povem štorijo; imava spalnico v modro belem odtenku in jaz naredim zavese, ki se skladajo s tem, celo eno sliko najdem, ki še kar nekak paše zraven in potem moj možek kupi živo svetlo roza posteljnino, ker se mu je zdel, da je to tak fajn material, ki dobr diha...user posted image user posted image user posted image

umpa - preroške sanje mordauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihi, tebi se še v spanju dogajauser posted image user posted image

metuljček - bravo očitu za nagradouser posted image   tudi jaz sem nekaj časa to zelo rada počela, dokler nisem ugotovila, da so vse rešitve križank na internetu in da jih ljudje kupijo le zato, da potem pošljejo kupon z odgovori, da bi dobili nagrado...predvsem za tiste malo bogatejše nagrade. pa me je minilo...sedaj rešim kakšno le še na morju na plaži...hmmm se mi zdi da letos tudi tega ne bomuser posted image user posted image

nanka - šcc šcc bolezen stran...ma to se mi pa že kar smilite no, ni in ni konca...tako je to ko je več otrok pri hiši ane??

rebeca - kako je bilo s spanjem potem? ste si spočili?

ana pa še vedno zelooo slabo je, mi je kar čudno, ker sicer kar naprej nekaj "fehta"user posted image   pa še driskasto je kakala zdajle...ima pa res same bele konice vsepovsod po dlesnih...nimam pojma koliko zob bo v tem tednu pogledalo na planuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?