|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
17.6.2009 10:43:07   
24julij
metuljcek ja mi smo bolje oziroma ponoci je bl se mal topla ma kaj vem vsa moja strokovna znanja ne pomagajouser posted image user posted image ,usi 4 zobi nam niso delali tolko sitnobe,prej je blo samo auaa pa prst u ust je sicer spicka ze pogledala ven ampak ne vem zgleda da jo se drug matra al kaj. ma bomo vidli,u petek gremo in pika bo pa menjava okolja naredla svoje hihihi

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.6.2009 10:57:19   
tims
Dobro jutro,

mis mo tud men noč kr neki. Se je do polpolnoci zbujala, pol sem jo pa dala med naju in je pupa mirno spala do pol šestih, sem jo podojila in potem do pol desetihuser posted image . Tko da po moje niti ni bilo pogrešanje joška, ampak kaj drugega. Pa ne vem kajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Malo sem že živčna, ker grem jutri v novo službo.

Sej bo, bos vidla, da bos prav uzivalauser posted image .

Majuska, joj ne vem, če se bom že opogumla, da bom oblekla to majco. Se moram psihično prpravt nanjouser posted image .

Zimska
, sej boš kmalu spet v Ljuser posted image . Je pa tam v naravi sigurno boljše, kot pa tukaj. Vsaj vročino se da lažje prenašat, se meni zdi.

A ima katera kakpno idejo kaj dons kuhat?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 11:11:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 11:15:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 11:22:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.6.2009 11:25:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

glu, gremo v Martinščico
vi greste pa na Lošinj, ne? Ne pozabi vzet dežnika in bunde s sabo user posted image

pa res kako se bo shladilo, grozauser posted image ,
ne, mi gremo v Rabac,
ja ne vem kaj naj rečem za Martinščico (kako naj ti olepšam, ker imam ubitačne spomine), če boste v tistih apartmajih tam gor na hribčku, men je bilo tam ubitačno.Totaln podn vse skup, razen morje je lepo, čisto. Samo sem govorila z enimi, ki so bili pa zadovoljni tam, tako, da ne mojega mnenja čist resno vzet.

men je bil tudi un klanec ubitačen ... drugače mi je bilo pa všeč user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.6.2009 11:29:26   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ok, napoved ni tako slaba niti za vikend niti za drug teden

kje si pa gledala?

http://www.cres24.com/hr/vrijeme-cres/

http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|HR|HR000|CRES&metric=1

tle kaže full slabo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.6.2009 11:31:37   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

glu, gremo v Martinščico
vi greste pa na Lošinj, ne? Ne pozabi vzet dežnika in bunde s sabo user posted image

pa res kako se bo shladilo, grozauser posted image ,
ne, mi gremo v Rabac,
ja ne vem kaj naj rečem za Martinščico (kako naj ti olepšam, ker imam ubitačne spomine), če boste v tistih apartmajih tam gor na hribčku, men je bilo tam ubitačno.Totaln podn vse skup, razen morje je lepo, čisto. Samo sem govorila z enimi, ki so bili pa zadovoljni tam, tako, da ne mojega mnenja čist resno vzet.

men je bil tudi un klanec ubitačen ... drugače mi je bilo pa všeč user posted image

mi imamo srečo, ker je apartma v prvi vrsti, par stopnic do morja. Mi je pa kraj všeč, ker je bolj umirjeno, ni pretirane gužve in zvečer ni kažina, tako da lahko v miru zaspiš.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.6.2009 11:31:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, ti imaš naročene Obraze, a ne? Jaz razmišljam, da bi jih letos mami za rd naročila (za 1 leto) ... zdaj je imela revijo Rože in vrt & ji je bilo ful všeč, se pa čisto strinja, da bi bil morda čas za menjavo.

Si jih naročila kar preko neta na njihovi spletni strani? Nekaj pod 100€ pride za 1 leto, ne?

za tri mesece je cca 30 €, dobiš namreč 4 položnice letno. Imaš kontakt za naročnine?

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.6.2009 11:36:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, joj ne vem, če se bom že opogumla, da bom oblekla to majco. Se moram psihično prpravt nanjouser posted image .

ah dej no, kolk priprav pa rabiš na to? Kr obleč jo ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.6.2009 11:43:15   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Danes je bil pa že dobro uro sam v varstvu - super, sem ga samo oddala in ker pri gospe ni nič jokal, sem takoj pobrala šila in kopita; ko sem prišla nazaj in rekla dober dan pa takoj v jok - zgleda da je ko me je slišal pa le poštudiral, da me pogreša - ampak drugače je bil pa čisto priden, pa enga fantka ima ful rad. Je prav hecen se ga drži za ramen (mali ima 18m) in potem z njegovo pomočjo hodi

Tims - jaz bom zrezke pa kako zelenjavo zraven naredila  že 100 let nisva poštenga šnicla jedla

Šnicli se že tajajouser posted image . Bom jih naredila v zenfovi omaki, pa široke rezance zraven, pa zeleno solato. Njami
Pa super za malegauser posted image . Pri nas je bil pa Tim ponavad ful užaljen, ko sem prišla ponga v vrtec. Se je kr stran obračal, kot češ: kaj si me pustila samgauser posted image . Po kakšni minuti je pa pršibal k men. Pa tud jok smo imel včasih. Sej so bogice. Tok časa smo bili 24 ur na dan z njimi, pol pa kr naenkrat drugo okolje, druge osebe...

Majuska, sej bom, sej bomuser posted image . Jo pa moram najprej mal oprat.

Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.6.2009 11:45:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims
Šnicli se že tajajouser posted image . Bom jih naredila v zenfovi omaki, pa široke rezance zraven, pa zeleno solato. Njami

nekaj podobnega smo imeli mi včeraj ... le da je bila omaka smetanova user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 11:54:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 11:58:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 12:00:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3765
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 12:11:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3766
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 12:17:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.6.2009 12:37:47   
tims
Almera, zrezke potolčem, jih posolim in za mojga tud mal popopram, potem jih namažem z zenfom po obeh straneh, mal pomokom in jih dam na vroč olje, da spremenijo barvo. Potem zmanjšam, dolivam mal vode, da se dušijo. Ko so mehki je gotovo. Predno so čisto fertik, dodam kakšn strok na čisto drobčkano narezan česen. Tebi pač to ne priporočamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3768
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 12:46:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 13:02:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.6.2009 13:21:08   
Majuska
meni se solata vedno lušta user posted image

malček spi, jaz pa že delam plane za jutri ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.6.2009 13:30:41   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

meni se solata vedno lušta user posted image

O ja, tud menuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
   [Brisano sporočilo]
17.6.2009 13:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.6.2009 13:33:39   
Majuska
Preden je šel naš malček spat, mi je uspel izklopiti računalnik user posted image   ne morem verjet, že zdaj počne take lumparije.

Danes je sploh ves odštekan. Zjutraj je vstal ob 6h in sem bila čisto šokirana, ko sem ga začutila nekje pri nogah ... včeraj se je namreč spet drl, zato sva ga z dragim vzela na najino posteljo in se je dokaj kmalu pomiril. Bila sem pa prepričana, da ga je dragi ponoči prestavil v njegovo posteljo, ker ponavadi to naredi. Nakar zvoni njegova ura, jaz se zasukam in naletim na oviro ... 2mač user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.6.2009 14:08:28   
nanka
Midve sva doma, šoping je bil uspešen, sem si kupila dva modrca, kopalke, torbico, japonke, tuniko za na morje, pareo za čez kopalke, pa niti 100 Eur nisem zapravila, mater sem pridna. Zdaj rabim pa samo še kakšne lušne čeveljčke z nizko peto ali pa brez in sem pripravljena za službo. Mala je bila na koncu že tako sitna, da se mi je kar obračalo, ampak sva zdržali, zdaj pa spi. Ji kuham kosilo, čeprav ni preveč lačna, pa saj bo.

Sestaviti moram še prenosno posteljo in jo odnesti k tašči, jutri bo prvič v varstvu ene 3 urice in celo spat bo šla. Do zdaj sem jo vsak dan pustila kakšno uro pri njej, pa je bila pridna samo ko sem prišla po njo je bil neznosen jok, tako kot pri tebi Almera. pa ni kaj, morajo preživeti, mi pa tudi.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?