Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 10:44:10
|
|
|
|
Netta
|
pa še en pozdrav vsem julijkam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 10:49:44
|
|
|
|
lidija***
|
Čau mačke! Da se en mal pofočkam. No, se vidi da imam zmenek z likalnikom . Mi smo super. Mojca je prava hodalka. Skoraj nič več po štirih .Če si nekaj res želi in je daleč potem po štirih, drugače pa kar pridno po dveh. Bom šla malo prebrati, da vidim kako ste kaj!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:01:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Metuljček, moje kuhinjske krpe so vse vafel material. Ta se mi zdi, da je najboljši za brisat. So pa ene kariraste, ene pa čist bele, z bordo češnjami.
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:11:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, Umpa, kaj za ene sanje sta imeli vidve? Je bila kakšna luna al kako? Meni se je pa sanjalo, da sva se dobili s frendico & me je razveselila z novico, da je noseča ... joj, ji moram pa prav povedat o teh sanjah ... ker v resnici si zelo želi baby nr. 2 & morda je kaj na tem, pa jaz še ne vem tims, si me nasmejala z menjavo majčk - sem res najprej pomislila, da je problem v barvi Dobro uštimaj, mala 2 naj pa uživata. Kaj pa je to z vodo? Zakaj ni tople? Any special reason, da zaprejo? Vau, mirjam, Saška je že mamica al kaj? Saj ne morem verjti! Noro! Aria? rešitve križank na netu - kva? Kako, prosim? A take, da dela folk, al kaj? Fuj in fej! He, he, mega slikica Ane ... daj, v fotošopu zbriši postavo zadaj, k se malo vidi, bo pa res za dol past dobra Zobje - c'mon, come out, you lazy bones! Mojca, "hodačica," kako kaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:18:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:22:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:24:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
Barčica po morju plava ... no, skor Jupi, uživaaaam:
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:26:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:28:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Metuljčica, hvala Iraya je postala spet bolj ješča ja. Včeraj je tak mazala kosilo. Sem nardla mineštrico iz zelenjave v katere sem dodala testenine in purana. Tako ful gosto. To pa je šlo! Mala No Tariq on pa itak maže, vse kar dam. Samo, da vidi da z usti migam, je že pri meni in dela..."njam, njam, njam". Aja, a vaši držijo sami flaško in jo popijejo. pri nas sploh ne smem več pomagat. Sva velika, bova sama! Popoldne smo uvedli še en obrok in sicer mlečni, včeraj sta ob 17h pojedla ful porcijo keksolina, pred spanjem pa normalno mleko spet. Mami, a premalo futraš, pikeca bi jedla, jedla... 1. Super za izboljšanje apetita! Bravo! 2. Po novem sama drži in zmaže flašo mleka tik pred spanjem (okoli 200 ml) - spet imamo peti obrok, ja. In se kar pozna pri kilah - včeraj, pri 11. mesecih sva jo stehtala: točno 10 kg ima! Vau, ej. V enem mesecu je šla malo manj kot 700 gr gor. Dober tek, otročki naši, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:29:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
He, he, tkole je bilo na morju --- malce treninga samoobrambe & to kar z macolo Beware, julijčki, beware
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:38:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:39:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ojej, kolk pa men FB počasi laufa ... se mi zdi, da gre že kar v rikverc - noro! Nalagam slikice gor, pa ne vem, če bom do vikenda fertig
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 11:49:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica ful dobre slikice Anja je taka kjutika. Zmerom večja, ko daš slikico. Ja normalno, ne? A jo bom le kdaj spoznala, bog ve. Thanks, thanks. Jaz upam, da se res kdaj srečamo v živo - to bi bilo prima Klimo dobite? Jupi!!! Kakšno bosta vzela? Inverter? seznami - jaz sem bolj za čvekanje kot za urejanje - sem čist preveč natančna in mislim, da bi mi bilo kar v breme. Sem že zadnjič spraševala, če bi bila katera za.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:55:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 11:59:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2009 12:09:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 12:20:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Tinky, velik sreče Majuska, a ti Aleksandra budiš zjutraj da je? ne, to je bilo zgolj slučajno, ker je vlekel do 9.40 ... drugače nimamo te navade. Običajno je, ko se sam zbudi, največkrat je bilo to okoli 8h. Po mojem da ga vročina tako ubija, da bi samo spal ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 12:21:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Aja, a vaši držijo sami flaško in jo popijejo. pri nas sploh ne smem več pomagat. Sva velika, bova sama! Ja pri nas že nekaj časa drži flašo sam ... ponavadi ga dava zvečer kar na najino posteljo, da prime flaško in pomlati mleko, pol pa direkt v posteljo.
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 12:22:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 He, he, tkole je bilo na morju --- malce treninga samoobrambe & to kar z macolo Beware, julijčki, beware uh, potlej pa Aleksandra raje ne spustim zraven ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 12:46:26
|
|
|
|
Netta
|
umpa - čisto po naklučju sem v knjižnici vzela knjigo Noge gor pa bo! od Vanesse Bates...in je knjiga napisana v čisto istem stilu kot ti je predlagala zimska za tvojo knjigo...le da pisateljica govori o doživljajih, ko sta se trudila zanositi in to s ful dobrega humorja...se režim kot pečen maček zraven priporočam v branje tudi drugim...sem nekje na polovici in me je kar zagrabilo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 13:09:47
|
|
|
|
Tinky
|
Zdej sem dobila mail od enega fanta, ki sva ga spoznala na Zanzibarju (domačin). Zelo, zelo fajn, zelo ambiciozen. Delal je kot animator. Mi piše, da je šel v Tanzanio šturidrat in, da je v hudi finančni stiski in, da če mu lahko nekako pomagava. Oba z možem, sva takoj rekla itak da ja, ker za nas recimo 10 eur ni nič, tam je pa to četrt njihove plače. Sedaj me pa zanima, kako mu denar poslat? Tam je vse itak na hojladri in pošta ne vem, če je najbolj zaneslijiva, nakazilo preko banke pa bi nas stalo več kot samo nakazilo. Mi zna katera svetovat kako se najbolj splača poslat?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 13:14:35
|
|
|
|
24julij
|
dravcek nas pikec spet spi,ponoci smo zakuhali na 39,2,tud po svecki ni padla,pol sem cez 5 ur dala kr sirup pa je cez cas padla,zjutraj pa ko da ni blo nic,no malo ji manjka spanca to je pa vse upam da so to zobi in da ne bo vec vrocine ker u petek grev na morje in to zdrave mere ob larinem enem letu 9730g 78cm,glavica 45,5 eno vprasanje,a mogoce kera ve kako se naredi olje iz olivnega olja in zelenih orehov? bje da je dobro za suho kozo,pri osecnicah za strije,in za soncenje,pa sem nekje vidla lani recept in ker je blo prepozno za orehe,sem pozabla kje sem vidla
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 13:16:00
|
|
|
|
24julij
|
metujcek slike pa so itak superrrrr
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 16.6.2009 13:16:26
|
|
|
|
Majuska
|
Uhhh Tinky, pojma nimam ... a imamo kako računovodkinjo, ki bi povedala, kako se stvarem streže?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?