|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
15.6.2009 22:05:02   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo!

Pa smo nazaj- no, že 2 dni. Na morju je bilo super, ne prevroče. Neli je bila fuuuul pridna, tako, da smo uživali maximalno. Voda je bla kar malo mrzla, tako je Neli namakala noge in roke, kaj več pa ji nisva pustila.
Nazaj vas ne bom brala, predolgo traja user posted image , upam pa, da ste se imele lepo z vašimi user posted image .

o, superca, da ste uživali! in da je bila neli pridna....kje pa ste bili.....sem mogoče spregledala user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.6.2009 22:07:09   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo punce!

Nič kaj z veseljem ne berem,ker tole je pa res že težko,sitno,kr neki no...
Se mi ne da komentirat več.
Goga,bolj pozitivno glej na svet in negativno energijo stran.Boš bolj srečna,bolj zadovoljna...S svojo trmo,ki se tu vleče kot kača že neki časa,samo sebe jeziš..verjemi,da ne punc tu.Vsak ima svoje težave,tudi jaz,pa ne tosim slabe volje,to ni zanimivo...Pozitivno,veselo...Imaš doma dva sončka,ki rabita pozitivno mamico,in nič ni bolj važno kot to.
Lovelyuser posted image user posted image user posted image
Pogrešam nekatere,ki so obupale in se jih spominjam kako smo skupaj bodrile druga drugo.Kje ste punce??Pridite kaj in kaj lepega napišite,kaj pozitivnega...
Moj Nikec tako uživa ko se tušira,da potem kar pade v posteljo..Zdaj neki dni se na ves glas krega in vpije TATATATATA......
Jutri gremo s šolo na pohod,da zaključimo šolsko leto..user posted image user posted image user posted image
Janja,daj kak seznamuser posted image user posted image user posted image

No,grem gledati Jonasauser posted image

si me spomnila- Neli se tušira user posted image , smo jo prvič na morju, ker je bla samo tuš kabina. Ful ji sede, zdaj pa doma v banji to delamo.

a gre Nik z vama?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.6.2009 22:09:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

I LUV NY.

ej to je pa meni tooolk fin napis - sem si iz ZDA za spomin prinesla 2 lepi majici in sem eno sama izgubila, ena mi je izginila ???????? v službi.....no comment - frajrka inya user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.6.2009 22:09:26   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Hello!

Danes je pa bilo soparno jauser posted image user posted image user posted image . Moja pikica je bila čisto omotična, zato sva bili čez dan rajši notri...sva šli na sprehod okoli 9.30 pa je bilo že groza, čeprav je bilo oblačno......ni bilo za dihat

Sem pa šla kupit danes v Hoferja šotor za senčko ( kao za na plažo ) in ga je sine postavil....fina zadevica user posted image . Kupila sem Alji še eno oblekico pa kratke hlačke in majčko v HM...pa senčnik za voziček takega kot ga ima Tajko.Pa za sina kopalke pa še en kup drobnarijuser posted image  user posted image  user posted image ...jaz ne smem v trgovino, ker je katastrofauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Alja pravi hvala vsem za čestike user posted image  

Aja pa še pohvalim mojo pikico...je spala celo noč...od 19.30 do 5.35...popila mlekeca in potegnila še do 7.45user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bi se dalo kar navadit na toleuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da zdaj nisem zauser posted image  in bo danes ponovila vajo.

user posted image user posted image  za spanje

mož je tud kupil šptpr za plažo v Hoferju. Pol sem pa v Mercatorju vidla enga za 8 eur.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.6.2009 22:10:11   
mbd0411

Drugače pa komaj čaka,da drugo soboto gre v tabor.Sem mu kupila nov tavelik nahrbtnik za planince..Joj,joj,koliko vse mora imeti zraven...od šala,rokavic do kopalk,spalke,podloge,...user posted image user posted image user posted image user posted image

V kampu na Dovjem imajo bazen in se bodo verjetno šli kopatuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...drugače je pa zvečer fulll mraz tam, zato verjetno tudi toplejša oblačila. Sem živela 10let v Mojstrani, to je čez cesto od Dovja in ti rečem, da je bilo treba še avgusta v največji vročini zvečer oblečti flise pa jakne itd. Bodo pa uživali, to ti pa garantiram, ker tam je takooo lepouser posted image

Super za informacije...bom dala zraven vse in še kaj zraven kar zahtevajo..Na trenutke se veseli,potem spet ne tako...Na seznamu piše,da mobilniki niso zaželjeni,sam ne vem no...Ali naj ga dam v en skriti predalček za dober občutek,da ga ima ali itak tam ni signala??Kaj pravite?Ga bo to begalo,ali bo na koncu edini brez,če mu ga ne dam,saj starš pač ne ubogamo vedno..user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.6.2009 22:12:01   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

plazi se na mestu user posted image user posted image user posted image ....no, bo že user posted image

kako pa to zgleda?
user posted image user posted image

Drugače pa objemčke in poljubčke za Vala, da bo hitro bolje! Ko sem ti na FB odgovorila, sem predvidevala, da je imel samo porušen ritem zarad morja ...bošček, sej bo morje počakalo ...samo da bo zdrav!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.6.2009 22:12:29   
afnica mala

ojla punce, samo da vam povem, da smo že 2 dni doma....kolikor veste, smo se v petek odpravili na morje za 10 dni, ampak smo že 2 dni doma....v petek smo se ob 15h vsedli v avto in odpeljali proti puli, kjer Vala vzamem in sedežka in je bil vroč ko ognjena krogla....39.8. - me je skoraj kap. Takoj svečke in hladna kopel, potem pa kar tam na urgenco....no v soboto smo
ostali na pikniku (moj oče je praznoval 60), ker je Val zjutraj zgledal bolje, potem se je pa spet dvignila temperatura....ko sem mu v noči na nedeljo ob 3h zmerila 40!!!! sem samo rekla dragemu, da gremo direkt v LJ...pa ne bo mogel peljat, pa bla,bla,
sem rekla, naj se sam spakira, bom že jaz vozila, čeprav že 2 noči nismo kaj spali....no ob 6h smo bili na metelkovi, kjer se je pokazalo, da je "samo" viroza in da bo vročina minila čez kak dan. No, samo, da je z Valom ok!!! ...tako, to je torej naš prvi del letošnjega dopusta :((

Zdej grem mal prebrat za nazaj in pokomentirat, kolkor bo časa....user posted image user posted image user posted image

bogi Val, pa s...., no. A zdaj je čist ok?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.6.2009 22:16:33   
afnica mala

Živjo!

Pa smo nazaj- no, že 2 dni. Na morju je bilo super, ne prevroče. Neli je bila fuuuul pridna, tako, da smo uživali maximalno. Voda je bla kar malo mrzla, tako je Neli namakala noge in roke, kaj več pa ji nisva pustila.
Nazaj vas ne bom brala, predolgo traja user posted image , upam pa, da ste se imele lepo z vašimi user posted image .

o, superca, da ste uživali! in da je bila neli pridna....kje pa ste bili.....sem mogoče spregledala user posted image

v Zambratiji. Na plažo pa smo hodili v Katoro. Pa ful smo se našetaliuser posted image . HB da je skoz mal pihalo, da se je dalo. Čez slabe 3 tedne pa v Izolo.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.6.2009 22:17:37   
PikicaStonoga

Drugače pa komaj čaka,da drugo soboto gre v tabor.Sem mu kupila nov tavelik nahrbtnik za planince..Joj,joj,koliko vse mora imeti zraven...od šala,rokavic do kopalk,spalke,podloge,...user posted image user posted image user posted image user posted image

V kampu na Dovjem imajo bazen in se bodo verjetno šli kopatuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...drugače je pa zvečer fulll mraz tam, zato verjetno tudi toplejša oblačila. Sem živela 10let v Mojstrani, to je čez cesto od Dovja in ti rečem, da je bilo treba še avgusta v največji vročini zvečer oblečti flise pa jakne itd. Bodo pa uživali, to ti pa garantiram, ker tam je takooo lepouser posted image

Dovje rules ...sem tud jaz že tam kampirala :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.6.2009 22:17:45   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem že zjutraj mislila nekaj napisat pa sem pozabla. Vaši otroci že kaj "govorijo", jaz sem se z eno znano pogovarjala pa ima tudi oktobrčka pa je rekla da njen že govori: ata, mama, teta, baba?

ja, naš tudi vse to reče, ampak ne z namenom....pač govori bababababububdada....amamamamama.......dadada...tako nekako zgleda. ni pa to govorjenje z vsebino! sicer pa tudi sedi bolj kratek čas in plazi se na mestu user posted image user posted image user posted image ....no, bo že user posted image

ENAKO je pr nas!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.6.2009 22:17:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

plazi se na mestu user posted image user posted image user posted image ....no, bo že user posted image

kako pa to zgleda?
user posted image user posted image

Drugače pa objemčke in poljubčke za Vala, da bo hitro bolje! Ko sem ti na FB odgovorila, sem predvidevala, da je imel samo porušen ritem zarad morja ...bošček, sej bo morje počakalo ...samo da bo zdrav!

glede plazenja na mestu user posted image .....kolena krči in se skuša naprej premaknit in nekaj z rokicami miga in dviguje rito, ampak največ gre par cm naprej. tako je puzzlih. Če pa ga dam na parket, pa pride kak meter naprej preden omaga.

Ja, glede zdravja je pa reeeeeeeeeees revček....porušen ritem bi bila mala malica proti temu, kar smo dali skozi minule 3 dni. Revček je imel tako močno vročino, da niti jokal ni, ko se je zbudil, samo jamral sredi noči....potem po kopanju in ohlajanju, pa je ležal v mojem naročju kot "krpa", nogice in rokice so mu kar visele od telesa, okice pa so mi nepremično strmele v oči....resnično se mi je srce trgalo....no, danes popoldan je prvič malo bolje zgledalo - upam, da se obdrži čez noč in da bo bolje. Nič ne je te dni, samo spi in pije čaj in malo mleka. In vsake toliko se nasmehne, ritka moja mala.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.6.2009 22:17:51   
PikicaStonoga

Živjo punce!

Nič kaj z veseljem ne berem,ker tole je pa res že težko,sitno,kr neki no...
Se mi ne da komentirat več.
Goga,bolj pozitivno glej na svet in negativno energijo stran.Boš bolj srečna,bolj zadovoljna...S svojo trmo,ki se tu vleče kot kača že neki časa,samo sebe jeziš..verjemi,da ne punc tu.Vsak ima svoje težave,tudi jaz,pa ne tosim slabe volje,to ni zanimivo...Pozitivno,veselo...Imaš doma dva sončka,ki rabita pozitivno mamico,in nič ni bolj važno kot to.
Lovely
user posted image user posted image user posted image

se strinjam z vsem!

no mogoče samo s tisim ne, da nas punc tukaj ne jezi ...ne dobesedno jezi, ampak jaz osebno sem že naveličana non stop tega negativizma, opravičevanja in postov kot ne brat, če ne želite ...ne da se mi več ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.6.2009 22:20:32   
Lucka1

ojla punce, samo da vam povem, da smo že 2 dni doma....kolikor veste, smo se v petek odpravili na morje za 10 dni, ampak smo že 2 dni doma....v petek smo se ob 15h vsedli v avto in odpeljali proti puli, kjer Vala vzamem in sedežka in je bil vroč ko ognjena krogla....39.8. - me je skoraj kap. Takoj svečke in hladna kopel, potem pa kar tam na urgenco....no v soboto smo
ostali na pikniku (moj oče je praznoval 60), ker je Val zjutraj zgledal bolje, potem se je pa spet dvignila temperatura....ko sem mu v noči na nedeljo ob 3h zmerila 40!!!! sem samo rekla dragemu, da gremo direkt v LJ...pa ne bo mogel peljat, pa bla,bla,
sem rekla, naj se sam spakira, bom že jaz vozila, čeprav že 2 noči nismo kaj spali....no ob 6h smo bili na metelkovi, kjer se je pokazalo, da je "samo" viroza in da bo vročina minila čez kak dan. No, samo, da je z Valom ok!!! ...tako, to je torej naš prvi del letošnjega dopusta :((

Zdej grem mal prebrat za nazaj in pokomentirat, kolkor bo časa....user posted image user posted image user posted image

bogi Val, pa s...., no. A zdaj je čist ok?

ma ni še ok....sem ravno pikici odgovorila en post višje....upam, da bo jutri zjutraj brez vročine, če ne kličem pediatrinjo....

Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.6.2009 22:21:07   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Lej, če sem te užalila, mi je žal. Niti se nisem mislila kregati, ne nič.

Vem, da si naredila over in out z mano, to je tvoja odličitev. Tvoji komentarji, pri meni če želiš, lahko komentiraš, če ne pa ne. Če hočeš brati preberi, če nočeš pač ne.

V vsakem primeru Lovely, želim ti vso srečo. Vse smo najboljše najsrečnejše naj super power mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa ti že v naprej opravičujem, če bom kdaj kaj čestitala za kake dosežke, ki ju boste dosegli. Ker z moje strani zamere do tebe ni.

Še za vse ostale punce. Žal mi je, in se opravičujem.

Se še beremo.

O temle sem govorila v zgornjem postu ...
tud jaz bom tko k Lovely zaključila s komentarji, ker vidim, da ne morem z glavo skoz zid ...in vedno ti goga pišeš eno in isto in vedno jaz komentiram eno in isto ...škoda časa in energije ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.6.2009 22:22:29   
PikicaStonoga

glede plazenja na mestu user posted image .....kolena krči in se skuša naprej premaknit in nekaj z rokicami miga in dviguje rito, ampak največ gre par cm naprej. tako je puzzlih. Če pa ga dam na parket, pa pride kak meter naprej preden omaga.

aja temu se že reče plazenje user posted image user posted image
žPol se Tijana tud plazi :) se da na vse 4, pa potem rita naprej nazaj in se ziba :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.6.2009 22:23:22   
PikicaStonoga
A je katera jutri za pijačko v Koloseju? Da si vem splanirat dan ...mogla bi v Merkur, pa da vem a gremv LJ al KR?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.6.2009 22:29:04   
mbd0411
Afnica mala,ne Nika ne morem vzeti zraven,ker gremo skozi gozd.Itak se dobimo ob vznižju ob 16 uri,pa da gor pridemo,pa še plohe so napovedane...Bova s tavečjim sama mal ,se mi zdi,da to pogreša...Pa še Nik je zelo siten in jokav,če ni do 19:30 doma v svojem varnem okolju...se joka in tečka,ko pa pride domov je pa vse ok...
Pri tuširanju se pa kar trese os vznemirjenja.Pa vriska in se smeji..

Pikicastonoga,upam,da bo v Dovju res užival..Pa upam,da jih kaj slikajo,da bomo imeli kaj videt.
Lučka,naš se pa vali in ful daleč pride..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.6.2009 22:29:46   
afnica mala

A je katera jutri za pijačko v Koloseju? Da si vem splanirat dan ...mogla bi v Merkur, pa da vem a gremv LJ al KR?

si me prehitela, sem mislila glih vprašat? je katera? jaz sem za.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.6.2009 22:30:27   
Lucka1
no, mi bomo seveda jutri doma...pa še kak dan zraven prav tako....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.6.2009 22:31:41   
mbd0411
Uh,kaj vas vidim zgoraj,čvekamo pa triuser posted image user posted image user posted image
Komentirajte kaj no..Kritizirajte...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.6.2009 22:32:46   
afnica mala
Pikica- če ne bo nobene druge za, pa potegni do mene, si moraš še mojo plevelasto travo ugledatuser posted image . Mali pikici pa sta lohk na dekci.

Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.6.2009 22:33:39   
PikicaStonoga

si me prehitela, sem mislila glih vprašat? je katera? jaz sem za.

afnica, pol sva pa zmenjeni, sej se bo še katera javila, Lovely vem, da je rekla, da pride, če se dobimo :) tko da smo že tri :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.6.2009 22:34:20   
PikicaStonoga

Pikica- če ne bo nobene druge za, pa potegni do mene, si moraš še mojo plevelasto travo ugledatuser posted image . Mali pikici pa sta lohk na dekci.

uuu še boljš predlog a veš, da bi si z veseljem pogledala tvojo hiško!!! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.6.2009 22:34:22   
iraira

mož je tud kupil šptpr za plažo v Hoferju. Pol sem pa v Mercatorju vidla enga za 8 eur.

Ares al kaj, a pa tudi tako velik kot je ta??? No ja....bom že preživelauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  saj v Hoferju je bil pa 11€ pa še nekaj.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.6.2009 22:37:00   
janja 27

user posted image

user posted image   22.12 - 20.03 user posted image

irma78
- 31.12.1978

Tosca - 07.01.1970

čebelka77 - 19.01.1977

M_mojca - 21.01.1985

Pšemek - 20.02.1983

ajetam
- 05.03.1986

blanka1 - 10.03.1985

user posted image 21.03 - 20.06 user posted image

stunfek - 21.03.1973

corti - 22.03.1983

Mandek - 06.04.1983

suzy124 - 12.04.1980

Marsy
- 16.04.1981

lakrneš - 18.04.1986

Lovely - 08.05.1977

maja_sunny - 16.05.1979

Afnica mala - 29.05.1977

jolly - 01.06.1981

talcy - 02.06.1984

mbd0411 - 16.06.1972

user posted image 21.06 - 22.09 user posted image

Tejčika29 - 21.06.1978

alis - 05.07.1980

vianne- 06.07.1977

tanja29 - 25.07.1978

lena35 - 27.07.1971

iraira - 15.09.1976

user posted image   23.09 - 21.12 user posted image

Lučka1 - 24.09.1977

Jana_k - 25.09.1984

valla
- 06.10.1979

gogabojan - 11.10.1980

janja27  -  28.10.1977

timnala - 13.11.1980

Barbara33 - 20.11.1975

Pikicastonoga - 21.11.1979

evelin - 23.11.1984

Urska// - 25.11.1978

Marisha - 04.12.1981

Dream - 08.12.1975

coccinella - 08.12.1978

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?