Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ojla punce, samo da vam povem, da smo že 2 dni doma....kolikor veste, smo se v petek odpravili na morje za 10 dni, ampak smo že 2 dni doma....v petek smo se ob 15h vsedli v avto in odpeljali proti puli, kjer Vala vzamem in sedežka in je bil vroč ko ognjena krogla....39.8. - me je skoraj kap. Takoj svečke in hladna kopel, potem pa kar tam na urgenco....no v soboto smo ostali na pikniku (moj oče je praznoval 60), ker je Val zjutraj zgledal bolje, potem se je pa spet dvignila temperatura....ko sem mu v noči na nedeljo ob 3h zmerila 40!!!! sem samo rekla dragemu, da gremo direkt v LJ...pa ne bo mogel peljat, pa bla,bla, sem rekla, naj se sam spakira, bom že jaz vozila, čeprav že 2 noči nismo kaj spali....no ob 6h smo bili na metelkovi, kjer se je pokazalo, da je "samo" viroza in da bo vročina minila čez kak dan. No, samo, da je z Valom ok!!! ...tako, to je torej naš prvi del letošnjega dopusta :(( Zdej grem mal prebrat za nazaj in pokomentirat, kolkor bo časa.... bogi Val, pa s...., no. A zdaj je čist ok? ma ni še ok....sem ravno pikici odgovorila en post višje....upam, da bo jutri zjutraj brez vročine, če ne kličem pediatrinjo....
|