|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
15.6.2009 14:22:53   
Tejčika29
Oj,

hvala za čestitke!!

Mi smo ok, včeraj na krstu je bila Alina čisto naspidirana in je spala v celem dnevu slabe pol ure, zvečer je pa v postlo padla in do zjutraj ni rekla bu. Je bilo ful lepo.

Lovely - hvala za info glede zobekov, bom upoštevala ko jih dobimo user posted image !

Alina govori nenenenenen, amamamam in podobno kaj več ne, najraje pa kriči in tako kliče otroke, pa smeji se kot bi imela kaj v ustih da ji skoz narazen vleče user posted image .

Pakiram za morje, jutri zgodaj zjutraj šibam. Imejte se lepo, malo vas bom pogrešala ziher, sicer pa vas še kasneje preberem.

Bye bye!

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.6.2009 14:25:27   
gogabojan
OOOOOOO ajetam je pršla malo pokukat.user posted image user posted image user posted image

Ej punce, kje pa je Laknerš??????? Mah daj, če se kera sliši z njo, jo vprašite, kje je planina nad horjulom.

Sem jo kliknila na FB, pa ni bilo odgovora.

A SEM RES TAKO GROZNA OSEBA ALI KAJ???????????????

Hudo mi je. Pa neprespane noči hodijo zdaj počasi za mano. Pa tečna sem. Pa kregala bi se včasih fulll rada. Pa občutljiva sem. Pa se dolgočasim. Pa srce me boli. Pa sramenžljiva sem. Pa tudi nesramna kot **** včasih (po potrebi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa boli me k...... po eni strani, po drugi strani pa fulllll ne.

Želim biti popolna ženska za svojega srčka (ok postavo vržimo na stranski tir)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Želim biti popolna mama svojim otrokom. Se trudim po najboljših močeh. Želim jim vse najboljše. Pa mi ne ratuje.

Morda me pa mal depra matrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes mam sama vprašanja zakaj, ki pričakujejo odgovor zato, vendar zato jih ni nikjer.

Kaj sem res toliko nepomembna?????? Sem res tako nesramna????? Sem res tako tečna??????? Sem res IZGUBILA ŽIVLJENSKO PRILOŽNOST????????

Upam, da mi bo napisalo error. Da vidim koliko sreče imam sploh v lajfu?????????????????

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.6.2009 16:55:10   
Lovely
Tejčika, uživajte na morju.

Res je ena taka čudna sopara. Inya je od 14. ure, ko je komaj pojedla, ker je bila tok zaspana do zdaj non stop tečkala. Hotla in ni hotla spat. Pa jo napol uspavam pa se zbudi pa spet čist budna, jo dam na igrala, 5 min spet tečka in tako do par min nazaj k mi je spila 20ml čaja in sem ji hitro spet poturila mleko (vmes sem že poskušala če je slučajno lačna), da se je do konca uspavala. OMG, sem mislila, da se mi bo strgalo.

Gogabojan, jaz tebe sploh ne razumem. Da ne boš rekla, da te ignoriramo ampak resnično več ne štekam. Mislim, da rabiš pomoč.  

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.6.2009 16:57:56   
PikicaStonoga
Zakaj mam filing, da so zobeki na pohodu? Že nekaj dni Tijana renči, včasih začne kr jokat brez razloga in je OK, ko jo pocartam, non stop hoče mojo bližino in ukvarjanje z njo, sam da z njo na tleh sedim, pa četud cajtnge listam ...enaki znaki kot pri prvih zobekih ...počakmo še kak teden pa bomo vidli, če je to to ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.6.2009 17:00:21   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Gogabojan, jaz tebe sploh ne razumem. Da ne boš rekla, da te ignoriramo ampak resnično več ne štekam. Mislim, da rabiš pomoč.  

Jaz sem tud razmišljala a bi al ne bi komentirala sploh ...kr nimam več energije, non stop isto ...goga, zakaj maš tok nizko samozavest?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.6.2009 17:01:17   
PikicaStonoga
LAČNA!!!!!!!!!!!!! Grem zdej nekej za jest narest ...Tijana spi ...se beremo zvečer ...po kosilu šibamo vsi trije ven na en dolg sprehod!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.6.2009 18:47:50   
afnica mala
Živjo!

Pa smo nazaj- no, že 2 dni. Na morju je bilo super, ne prevroče. Neli je bila fuuuul pridna, tako, da smo uživali maximalno. Voda je bla kar malo mrzla, tako je Neli namakala noge in roke, kaj več pa ji nisva pustila.
Nazaj vas ne bom brala, predolgo traja user posted image , upam pa, da ste se imele lepo z vašimi user posted image .

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.6.2009 18:52:12   
gogabojan
No da ne bo spet pršlo do kakega nesporazuma, si bom dovolila malo več in razložila vse.

To kar je potem pisano z velikimi črkami, ni bilo mišljeno za vas. Sem pač pisala svoje občutke, ki sem jih imela tisti trenutek v sebi. Se pa ni nanašalo na nobeno od vas. Da nevste mislile, da ste tokkkkkkk pomembne, da se bi žrla zaradi tega.

Sem pa včeraj in predvčerajšnjem pisala, če imate bojkot na formu. JA, TISTO PA SEM PISALA tako in zato, ker sem imela občutek (ampak le občutek), da me ignorirate.

Pa saj je bil vikend, in večinoma smo bili vsi zdoma, zato je bilo bolj mirno tukaj gor. Jaz pač imam tako srečo (ali nesrečo), da imam kar dva računalnika takoj pred nosom.

Kar pa se tiče tega,
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

A SEM RES TAKO GROZNA OSEBA ALI KAJ???????????????

Hudo mi je. Pa neprespane noči hodijo zdaj počasi za mano. Pa tečna sem. Pa kregala bi se včasih fulll rada. Pa občutljiva sem. Pa se dolgočasim. Pa srce me boli. Pa sramenžljiva sem. Pa tudi nesramna kot **** včasih (po potrebi) . Pa boli me k...... po eni strani, po drugi strani pa fulllll ne.

Želim biti popolna ženska za svojega srčka (ok postavo vržimo na stranski tir) .

Želim biti popolna mama svojim otrokom. Se trudim po najboljših močeh. Želim jim vse najboljše. Pa mi ne ratuje.

Morda me pa mal depra matra .

Danes mam sama vprašanja zakaj, ki pričakujejo odgovor zato, vendar zato jih ni nikjer.

Kaj sem res toliko nepomembna?????? Sem res tako nesramna????? Sem res tako tečna??????? Sem res IZGUBILA ŽIVLJENSKO PRILOŽNOST????????

Upam, da mi bo napisalo error. Da vidim koliko sreče imam sploh v lajfu?????????????????

se pa sploh ne nanaša na forum. Sem imela nekaj doma, med našimi sorodniki, tako da (ne mislite, da ste mi tako pomembne, da sem pisala to za vas)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal šaleuser posted image user posted image user posted image . Pa saj vsaka napiše, kaj jo teži. Če pa bi me kaj žrlo tu gori, bi pa takoj letel ZS tisti osebi, ki bi mu bil namenjen.

Imamo neko zapuščinsko razpravo, in so bili vsi povabljeni razen mene. Pa da ne bi hodila v to, je brez veze, ker se vas pač ne tiče.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
goga, zakaj maš tok nizko samozavest?

Cel lajf so hodili po meni, pa nevm govorila kaj vse. Sem živela s tem komentarjem, da sem ŠKART ROBA v vsem. Razen v šoli sem blestela.

Pa če od majhnega odraščaš z zelo majhno samozavestjo (če pa ti že malo zraste, ti jo kdo tako preseka na pol), je težko imeti večjo samozavest. K temu tudi pripomore (mislim majhni samozavesti) to, da sem zelo močna oseba postala (mislim na kg).

Včasih se še sama ne razumem, kje pa lahko pričakujem, da me ve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res bi rabila pomoč pri dvigu samozavesti, pri hujšanju, pri iskanju boljše službe (kar pa me malo bremza to, da nimam fajn postave, tako da tudi moje izkušnje in znanje, ne morejo čez postavo). Saj veš kako pravijo, najprej človeka oceniš vizualno.

Vsaka si ustvari mnenje o svojem. Ne mislite, da je to užaljenost, kreganje, zagovarjanje (no mogoče malo, da sem pojasnila, na kaj se gre tisti nesporazumni post).

Pa kot rečeno, sto ljudi, sto čudi.

Lovely ti mene ne štekaš. Veš, jaz tudi ne tebe. Ti malo preveč vedno burno reagiraš. Al pa imaš očitno prevelik strah. Vem da si imela slabo izkušnjo, ko ti je bila Inya bolna. Toda, če se otrok nosi za vratom (ko si rekla, da je Hans to naredil z Inyo, pa da si tak drla se na njega, da sta se skregala, ..... to je bilo zame KR neki).

Saj sem ti potem pokazala slikico, da je moj srček tudi nosil tako Roka. Čeprav je on hotel samo da slikam njiju, kako on (Rok) jaha očkata. Pa nisem panike zganjala. Ti pa si se zgražala nad to fotkico.

Vidiš, ti si morda preveč zaščitniška, in imaš pretiran strah. Jaz pa prenizko samozavest.

To je to zaenkrat. Upam, pa da ne bo kake zamere spet. JE SAMO POGOVOR. Nič užaloščenosti, niti nič.

Tako, zdaj pa se odpravljam na Joga sešon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.6.2009 20:23:34   
Lovely
Prvič: ej Goga, ti primerjaš jabolka s krompirjem. Mojo izkušnjo z Inyo s tvojo samozavestjo. Glede nošenja za vratom 3 mesečnika pa si malo preberi literaturo. Ja, ti imaš dva otroka jaz imam pač prvega in verjamem, da imam lahko v marsičem tudi jaz prav četudi sem amaterka, excuse me Mrs Experience. D?!

Drugič: kot vodja kadrovske službe mednarodne korporacije ti pa ZAGOTAVLJAM, da si en dober, profesionalen HRovec ne more privoščit, da bi mu dober kader ušel zato, ker ne zgleda po nekih trenutnih stereotipnih krojih družbe. Tok o tem.

Tretjič: kar pa se tiče moje reakcije, sem pač direkten in iskren človek in povem tisto, kar si marsikatera (preverjeno) misli za računalnikom in pač ne napiše. Ker ji je vseeno al pa se ji ne da al pa si ne upa povedat svojega stališča. Ker pa tega pač ne znaš izkoristit v svoj prid je to tvoj problem.

Pa sem ti dala kar si hotela. Točno to želiš, da se nekdo s tabo ukvarja. Ampak zadnjič Goga. Ne komentiraj me več, jaz tudi tebe več ne bom. Meni so mimo pasivci, ki se ne premaknejo in stalno je nekaj narobe, problemi, ovire da se ne da bolje... KR NEKI. S tabo sem over in out. Brez slabe vesti. Naredila sem kar je bilo v moji moči. Več ti ne znam pomagat.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.6.2009 20:26:10   
Lovely
Ravnokar je bil na obisku en ful dober prijatelj, je bil 3 mesece v NY  in je Inyi prinesel body I LUV NY. Kok je luštkan ej, cortek. Tok je uživala v središču pozornosti. Noro kok je ta princeska mahnjena na pozornost. Lubica.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.6.2009 20:27:21   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo!

Pa smo nazaj- no, že 2 dni. Na morju je bilo super, ne prevroče. Neli je bila fuuuul pridna, tako, da smo uživali maximalno. Voda je bla kar malo mrzla, tako je Neli namakala noge in roke, kaj več pa ji nisva pustila.
Nazaj vas ne bom brala, predolgo traja user posted image , upam pa, da ste se imele lepo z vašimi user posted image .

Ej super, da ste uživali, pogrešali smo te tu gori. A je dobro jedla? Kaj ji je pasalo? Pa ful po TVju govorijo kok je voda že za kopat user posted image  Jah, je vsaj nogice namakala a ne.

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.6.2009 21:06:22   
mbd0411
Živjo punce!

Nič kaj z veseljem ne berem,ker tole je pa res že težko,sitno,kr neki no...
Se mi ne da komentirat več.
Goga,bolj pozitivno glej na svet in negativno energijo stran.Boš bolj srečna,bolj zadovoljna...S svojo trmo,ki se tu vleče kot kača že neki časa,samo sebe jeziš..verjemi,da ne punc tu.Vsak ima svoje težave,tudi jaz,pa ne tosim slabe volje,to ni zanimivo...Pozitivno,veselo...Imaš doma dva sončka,ki rabita pozitivno mamico,in nič ni bolj važno kot to.
Lovelyuser posted image user posted image user posted image
Pogrešam nekatere,ki so obupale in se jih spominjam kako smo skupaj bodrile druga drugo.Kje ste punce??Pridite kaj in kaj lepega napišite,kaj pozitivnega...
Moj Nikec tako uživa ko se tušira,da potem kar pade v posteljo..Zdaj neki dni se na ves glas krega in vpije TATATATATA......
Jutri gremo s šolo na pohod,da zaključimo šolsko leto..user posted image user posted image user posted image
Janja,daj kak seznamuser posted image user posted image user posted image

No,grem gledati Jonasauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
15.6.2009 21:17:22   
gogabojan
Ej Lovely meni je tak vseeno, kaj ve tu rečete ali pišete.

Jaz sem samo povedala svoje mišljenje kot ti. Pa nisem se mislila kregati niti nič.

Pasiven človek morda sem, sem pa tudi zelo optimist. V tistem šoku, ki ga človek doživi, v trenutku, sem pasivna, toda čez par minut, ur ali dan traja, nato sem spet aktivist.

Kar pa si napisala, da si druge mislijo za računalnikom, imam pa tudi jaz tako mišljenje.

Kar pa se tiče, k si napisala za kadrovski kader in to. Vidiš, tu pa je osebno v meni problem. Jaz imam vedno to v mislih. Tudi, če bi mi uspelo, da bi se fajn izkazala, bi sigurno zajeb.... razgovor, ker podzavestno me to muči. Bom morala to pač razčistiti z seboj.

Ja res je, da imam dva froca. In nisem izkušena. Še večjo paniko sem zganjala, kot vse ve skupaj tu gori. Pa nisem izkušena. Če bi imela dvajset otrok, je vsak otrok drugačen. In tudi z vsakim otrokom pomoje drugače reagiraš.

in stalno je nekaj narobe, problemi, ovire da se ne da bolje... KR NEKI.

Jp, to pa priznam. Moj zagovor je, da si tu dam duška (večina vas pač o tem samo razmišlja, jaz pa moram ven dati iz sebe), zato morate ve trpeti moje poste. Ko pa to ven spravim iz sebe, mine nekaj trenutkov, mi je takoj bolje.

Ja, ti imaš dva otroka jaz imam pač prvega in verjamem, da imam lahko v marsičem tudi jaz prav četudi sem amaterka, excuse me Mrs Experience. D?!

Nima veze, koliko otrok imam, sem tudi amaterka. Pa nisem Mrs Experience, če bi bila, nebi tu visela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lej, če sem te užalila, mi je žal. Niti se nisem mislila kregati, ne nič.

Vem, da si naredila over in out z mano, to je tvoja odličitev. Tvoji komentarji, pri meni če želiš, lahko komentiraš, če ne pa ne. Če hočeš brati preberi, če nočeš pač ne.

V vsakem primeru Lovely, želim ti vso srečo. Vse smo najboljše najsrečnejše naj super power mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa ti že v naprej opravičujem, če bom kdaj kaj čestitala za kake dosežke, ki ju boste dosegli. Ker z moje strani zamere do tebe ni.

No v sklopu tvojega posta glede tega še:

Res je ena taka čudna sopara. Inya je od 14. ure, ko je komaj pojedla, ker je bila tok zaspana do zdaj non stop tečkala. Hotla in ni hotla spat.

Naš je bil tudi danes takšen. Ne in ne nehati tečnariti. Sam ta sopara in zobčki ga ubijajo. Se mi kar smilijo naši dojenčki no. Pri nas se je to začelo ob 15h do 17.49. Takrat pa kot da bi kdo ga usekal, vse mirno in tiho.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo bi jih razumel.

Še za vse ostale punce. Žal mi je, in se opravičujem.

Se še beremo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.6.2009 21:31:09   
iraira
Hello!

Danes je pa bilo soparno jauser posted image user posted image user posted image . Moja pikica je bila čisto omotična, zato sva bili čez dan rajši notri...sva šli na sprehod okoli 9.30 pa je bilo že groza, čeprav je bilo oblačno......ni bilo za dihat

Sem pa šla kupit danes v Hoferja šotor za senčko ( kao za na plažo ) in ga je sine postavil....fina zadevica user posted image . Kupila sem Alji še eno oblekico pa kratke hlačke in majčko v HM...pa senčnik za voziček takega kot ga ima Tajko.Pa za sina kopalke pa še en kup drobnarijuser posted image  user posted image  user posted image ...jaz ne smem v trgovino, ker je katastrofauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Alja pravi hvala vsem za čestike user posted image  

Aja pa še pohvalim mojo pikico...je spala celo noč...od 19.30 do 5.35...popila mlekeca in potegnila še do 7.45user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bi se dalo kar navadit na toleuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da zdaj nisem zauser posted image  in bo danes ponovila vajo.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.6.2009 21:35:28   
Lucka1
ojla punce, samo da vam povem, da smo že 2 dni doma....kolikor veste, smo se v petek odpravili na morje za 10 dni, ampak smo že 2 dni doma....v petek smo se ob 15h vsedli v avto in odpeljali proti puli, kjer Vala vzamem in sedežka in je bil vroč ko ognjena krogla....39.8. - me je skoraj kap. Takoj svečke in hladna kopel, potem pa kar tam na urgenco....no v soboto smo
ostali na pikniku (moj oče je praznoval 60), ker je Val zjutraj zgledal bolje, potem se je pa spet dvignila temperatura....ko sem mu v noči na nedeljo ob 3h zmerila 40!!!! sem samo rekla dragemu, da gremo direkt v LJ...pa ne bo mogel peljat, pa bla,bla,
sem rekla, naj se sam spakira, bom že jaz vozila, čeprav že 2 noči nismo kaj spali....no ob 6h smo bili na metelkovi, kjer se je pokazalo, da je "samo" viroza in da bo vročina minila čez kak dan. No, samo, da je z Valom ok!!! ...tako, to je torej naš prvi del letošnjega dopusta :((

Zdej grem mal prebrat za nazaj in pokomentirat, kolkor bo časa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.6.2009 21:38:44   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ojla punce, samo da vam povem, da smo že 2 dni doma....kolikor veste, smo se v petek odpravili na morje za 10 dni, ampak smo že 2 dni doma....v petek smo se ob 15h vsedli v avto in odpeljali proti puli, kjer Vala vzamem in sedežka in je bil vroč ko ognjena krogla....39.8. - me je skoraj kap. Takoj svečke in hladna kopel, potem pa kar tam na urgenco....no v soboto smo
ostali na pikniku (moj oče je praznoval 60), ker je Val zjutraj zgledal bolje, potem se je pa spet dvignila temperatura....ko sem mu v noči na nedeljo ob 3h zmerila 40!!!! sem samo rekla dragemu, da gremo direkt v LJ...pa ne bo mogel peljat, pa bla,bla,
sem rekla, naj se sam spakira, bom že jaz vozila, čeprav že 2 noči nismo kaj spali....no ob 6h smo bili na metelkovi, kjer se je pokazalo, da je "samo" viroza in da bo vročina minila čez kak dan. No, samo, da je z Valom ok!!! ...tako, to je torej naš prvi del letošnjega dopusta :((

Zdej grem mal prebrat za nazaj in pokomentirat, kolkor bo časa....user posted image user posted image user posted image

Samo da je vse ok. , morje vas bo počakalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.6.2009 21:46:42   
gogabojan
Lučka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vala. Pa škoda, da vam je propadel dopust. HB sam da bo Val čimprej ozdravel.

MBD a vaš sine ima še pouk, al so jim prilagodili pouk. Naši se namreč hodijo kopat v bazen. Se že kaj veseli konec šole???????? Bojan je rekel, da mu je zdaj fulll fajn hoditi v šolo, ker se vsi samo hecajo, vključno s učiteljico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iraira za senčnik eno vprašanje. A je to spredaj tako kot šotor, ali lahko odkriješ, da ni kao zidu?????????? Ker jaz sem gledala slikico od tega, pa se mi ni tako fajn zdelo, kot v Mercatorju, k so imeli eno, k je kot na pol presekan iglu.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.6.2009 21:52:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dober večer, pa res niste nič kaj pridne čveke več. Ja kako je v službi glede nato da je to moja prva služba je vredu, pa fajn je ker je vedno nekaj za delat in te 4urce minijo kot bi mignil.

Me pa zanima kako bom danes spala brez mojega lubija ker full nisem navajena, no verjetno me bo kar hitro pobralo ker sem full zmantrana.

aja, samo 4 ure delaš? no, tudi to je veliko takole ob user posted image ...kdo pa sicer pazi na user posted image ta čas? in ali boš tudi naprej delala 4 ure al samo za časa porodniške?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.6.2009 21:57:06   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Iraira za senčnik eno vprašanje. A je to spredaj tako kot šotor, ali lahko odkriješ, da ni kao zidu?????????? Ker jaz sem gledala slikico od tega, pa se mi ni tako fajn zdelo, kot v Mercatorju, k so imeli eno, k je kot na pol presekan iglu.

Poglej slikice iz rr piknika ki smo ga imele v tivoliju....Tajko ga je imel namontiranegauser posted image na vozičku. Se da premikat naprej in nazaj...nima spredaj "zidu". Sem ga kupila v BC stane pa 23€pa še neki centov. Ni lep za pogledati, ampak pa fulll senčko naredi pa še kao UV zaščito ima

Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.6.2009 21:57:28   
Lucka1

Drugače pa nič posebnega, v akciji iskanja kam na dopust če pa ne bo nič pametnega gremo pač na Krk. Dlje sva se odločila da s tako malo pikico še ne greva.

Lep dan vam želim.

pa saj je krk tudi super, ni? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.6.2009 21:59:06   
mbd0411
Goga,naši imajo še vedno pouk...ma kak bazen neki.Tu ga itak nimamo v našem krajuuser posted image Je pa bolj na izi ja.Nalog sicer ni..Torba je tudi bolj prazna...hm...še copati so izginili...hm...user posted image ,ga moram vprašat kje so.Pa vadijo za Fit prireditev,ki bo ob zaključku,menda v petek..potem pa še naslednji teden malo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še jaz komaj čakam..
Drugače pa komaj čaka,da drugo soboto gre v tabor.Sem mu kupila nov tavelik nahrbtnik za planince..Joj,joj,koliko vse mora imeti zraven...od šala,rokavic do kopalk,spalke,podloge,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.6.2009 22:00:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem že zjutraj mislila nekaj napisat pa sem pozabla. Vaši otroci že kaj "govorijo", jaz sem se z eno znano pogovarjala pa ima tudi oktobrčka pa je rekla da njen že govori: ata, mama, teta, baba?

ja, naš tudi vse to reče, ampak ne z namenom....pač govori bababababububdada....amamamamama.......dadada...tako nekako zgleda. ni pa to govorjenje z vsebino! sicer pa tudi sedi bolj kratek čas in plazi se na mestu user posted image user posted image user posted image ....no, bo že user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.6.2009 22:02:55   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Pakiram za morje, jutri zgodaj zjutraj šibam. Imejte se lepo, malo vas bom pogrešala ziher, sicer pa vas še kasneje preberem.

Bye bye!

kam pa?  uživajte maksimalno !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.6.2009 22:03:14   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Drugače pa komaj čaka,da drugo soboto gre v tabor.Sem mu kupila nov tavelik nahrbtnik za planince..Joj,joj,koliko vse mora imeti zraven...od šala,rokavic do kopalk,spalke,podloge,...user posted image user posted image user posted image user posted image

V kampu na Dovjem imajo bazen in se bodo verjetno šli kopatuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...drugače je pa zvečer fulll mraz tam, zato verjetno tudi toplejša oblačila. Sem živela 10let v Mojstrani, to je čez cesto od Dovja in ti rečem, da je bilo treba še avgusta v največji vročini zvečer oblečti flise pa jakne itd. Bodo pa uživali, to ti pa garantiram, ker tam je takooo lepouser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.6.2009 22:04:17   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo!

Ej super, da ste uživali, pogrešali smo te tu gori. A je dobro jedla? Kaj ji je pasalo? Pa ful po TVju govorijo kok je voda že za kopat user posted image  Jah, je vsaj nogice namakala a ne.

lovely- papala,papalauser posted image . Jedla kot doma, zraven pa še testo od pizzeuser posted image , pa krompirčka- druzga pa ji še nisem upala dat.

voda je imela 20 stopinj, zame je to dovolj, za mojega user posted image  in Neli pa ne. Oz, Neli bi že mogoče sedlo, pa je že samo z namakanjem nogic  imela le-te ful hladne, sem jo zmeri, ko je nehala nogice namakat,obula nogavičke. Sna ji kupila čolniček, pa sva jo mal vlekla po morju, itak sva jo morala ful držat, ker je roke namakala in hotla kar čez ituser posted image
je prišla erna ga.iz Avstije zraven vprašat kolk je stara. Je rekla kolk je pridna in mirnauser posted image  ves čas na plaži.  Je pa ta ga. mislila, da je 5 mesecev starauser posted image .

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?