gogabojan
|
No da ne bo spet pršlo do kakega nesporazuma, si bom dovolila malo več in razložila vse. To kar je potem pisano z velikimi črkami, ni bilo mišljeno za vas. Sem pač pisala svoje občutke, ki sem jih imela tisti trenutek v sebi. Se pa ni nanašalo na nobeno od vas. Da nevste mislile, da ste tokkkkkkk pomembne, da se bi žrla zaradi tega. Sem pa včeraj in predvčerajšnjem pisala, če imate bojkot na formu. JA, TISTO PA SEM PISALA tako in zato, ker sem imela občutek (ampak le občutek), da me ignorirate. Pa saj je bil vikend, in večinoma smo bili vsi zdoma, zato je bilo bolj mirno tukaj gor. Jaz pač imam tako srečo (ali nesrečo), da imam kar dva računalnika takoj pred nosom. Kar pa se tiče tega, IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan A SEM RES TAKO GROZNA OSEBA ALI KAJ??????????????? Hudo mi je. Pa neprespane noči hodijo zdaj počasi za mano. Pa tečna sem. Pa kregala bi se včasih fulll rada. Pa občutljiva sem. Pa se dolgočasim. Pa srce me boli. Pa sramenžljiva sem. Pa tudi nesramna kot **** včasih (po potrebi) . Pa boli me k...... po eni strani, po drugi strani pa fulllll ne. Želim biti popolna ženska za svojega srčka (ok postavo vržimo na stranski tir) . Želim biti popolna mama svojim otrokom. Se trudim po najboljših močeh. Želim jim vse najboljše. Pa mi ne ratuje. Morda me pa mal depra matra . Danes mam sama vprašanja zakaj, ki pričakujejo odgovor zato, vendar zato jih ni nikjer. Kaj sem res toliko nepomembna?????? Sem res tako nesramna????? Sem res tako tečna??????? Sem res IZGUBILA ŽIVLJENSKO PRILOŽNOST???????? Upam, da mi bo napisalo error. Da vidim koliko sreče imam sploh v lajfu????????????????? se pa sploh ne nanaša na forum. Sem imela nekaj doma, med našimi sorodniki, tako da (ne mislite, da ste mi tako pomembne, da sem pisala to za vas) mal šale . Pa saj vsaka napiše, kaj jo teži. Če pa bi me kaj žrlo tu gori, bi pa takoj letel ZS tisti osebi, ki bi mu bil namenjen. Imamo neko zapuščinsko razpravo, in so bili vsi povabljeni razen mene. Pa da ne bi hodila v to, je brez veze, ker se vas pač ne tiče. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga goga, zakaj maš tok nizko samozavest? Cel lajf so hodili po meni, pa nevm govorila kaj vse. Sem živela s tem komentarjem, da sem ŠKART ROBA v vsem. Razen v šoli sem blestela. Pa če od majhnega odraščaš z zelo majhno samozavestjo (če pa ti že malo zraste, ti jo kdo tako preseka na pol), je težko imeti večjo samozavest. K temu tudi pripomore (mislim majhni samozavesti) to, da sem zelo močna oseba postala (mislim na kg). IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Gogabojan, jaz tebe sploh ne razumem. Da ne boš rekla, da te ignoriramo ampak resnično več ne štekam. Mislim, da rabiš pomoč. Včasih se še sama ne razumem, kje pa lahko pričakujem, da me ve. Ja, res bi rabila pomoč pri dvigu samozavesti, pri hujšanju, pri iskanju boljše službe (kar pa me malo bremza to, da nimam fajn postave, tako da tudi moje izkušnje in znanje, ne morejo čez postavo). Saj veš kako pravijo, najprej človeka oceniš vizualno. Vsaka si ustvari mnenje o svojem. Ne mislite, da je to užaljenost, kreganje, zagovarjanje (no mogoče malo, da sem pojasnila, na kaj se gre tisti nesporazumni post). Pa kot rečeno, sto ljudi, sto čudi. Lovely ti mene ne štekaš. Veš, jaz tudi ne tebe. Ti malo preveč vedno burno reagiraš. Al pa imaš očitno prevelik strah. Vem da si imela slabo izkušnjo, ko ti je bila Inya bolna. Toda, če se otrok nosi za vratom (ko si rekla, da je Hans to naredil z Inyo, pa da si tak drla se na njega, da sta se skregala, ..... to je bilo zame KR neki). Saj sem ti potem pokazala slikico, da je moj srček tudi nosil tako Roka. Čeprav je on hotel samo da slikam njiju, kako on (Rok) jaha očkata. Pa nisem panike zganjala. Ti pa si se zgražala nad to fotkico. Vidiš, ti si morda preveč zaščitniška, in imaš pretiran strah. Jaz pa prenizko samozavest. To je to zaenkrat. Upam, pa da ne bo kake zamere spet. JE SAMO POGOVOR. Nič užaloščenosti, niti nič. Tako, zdaj pa se odpravljam na Joga sešon. .
|