timnala
|
Dan Mi smo se vceri potepali..smo sli na planino in hodili 5 urc..mali bil priden v nahrbniku, potem pa se na piknik z vascani. To mi je pa tako vsec, da se celo naselje dobi na igriscu in se pije in je in so take zabavne igre. Lustno res Mam pa registracijo in bom znorela zarad tega denarja..pa kam gre vsak mesec Čestitke Valu za vcerajsnji mini bday! Čestitke še Alini in Alyi za danasnji mini bday! Pa vsem mamicam tud, ki skrbijo za te male skratke! Drugace pa nic kaj novega, edino to, da se z mojim kar naprej meniva, da imava tako zlatga sincka Ma res mi je vsec in sem ponosna nanj, ker je tako prilagodljiv in neteckast otrok..res cenim to, ker lahko grem povsod z njim (v petek sva bla 11 ur na terenu pa ni blo nobenga problema - pa iz jajcke v vozicek pa v nakupovalni vozicek pa jajcka pa po obiskih itd...). Itak je vse ok, sam da se dogaja Sej pol se hecam, da ce bi se pa celo noc spal, bi blo pa ze tud kicasto Zdej se ze lepo sam vsece in se ze fejst dviguje na kolena, pri meni v narocju pa ze na nogice, ful moramo pazit kam priplazi, ker so v nevarnosti nase roze, pa posodice za hrano od muce itd..to mi je pa mal tecno, priznam, da ga moram kar naprej nosit nazaj ali na startno mesto Spanje podnevi? Uf..men prav pase, ko moj odpelje malega na sprehod in vecinoma takrat pospravljam al pa pocnem stvari, ki jih odlasam, ko mam Naceka, ampak 1x na cca 14 dni grem pa tud prav namenoma spat, ker nase noci so se zelo pestre. Sicer tamal zaspi nazaj po hranjenju, ampak vseeno se zbujamo na 2 al pa 3 al pa ce mam sreco na 4 urce Lovely, fajn se imejte pri zobozdravniku! Pikica, upam, da ste uzivali v savinjski Pa itak, da ste! Sončnica, uzivaj na sihtu, naj ti hitro mine Jolly, Tajko bo do 3 let izkoristil bonus za tecnobo in bo potem priden otrok Se kaj? Hm..se ne spomnim vec. Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil timnala -- 15.6.2009 9:58:45 >