|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
14.6.2009 23:05:51   
PikicaStonoga
aja gogabojan ...spanjre podnevi 3-4 ure?? ja kdaj ste pa skupaj?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.6.2009 23:06:05   
janja 27
MARISHA in MARKY
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bo ok , drži se , tudi jaz mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.6.2009 23:12:49   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Val vse naj naj !!!
Markuser posted image user posted image ¨ZaKAJ pa spuščajčki??A sem kej spregledala?

Gogabojan ...vikend je, pa večiinoma nas ni doma ...počakaj PON pa se bo spet več pisalo :)

Saj vem Pikica, da je vikend. Mal heca je bilo tu gor, ker se mi je fulll smešno zdelo, da sem sam jaz pisala.

Nisi nič spregledala. Ja neke izpuščajčke je dobil, in fleke po sebi, ki so naslednji dan se še bolj razširili, kljub zdravilu. Pa je šla še enkrat h P pa je od tam šla direkt v bolnico. Vsaj kolikor sem jo jaz razumela.

Je bila čisto pretresena (katera mamica pa ne bi bila).

Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.6.2009 23:16:55   
gogabojan

aja gogabojan ...spanjre podnevi 3-4 ure?? ja kdaj ste pa skupaj?

Jp spanje podnevi jp. Zato pa je spanje edini najin razlog, da se lahko skregava. On pravi da jaz občutno premalo spim, jaz pa pravim, da on občutno preveč, zato pa jaz nisem zaspana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SMRČI PA KATASTROFA. Saj se bošček nima kam umakniti, oz. da bi se jaz umaknila.

Kdaj pa smo skupaj???????? Hmmmmmm zbudim ga, ga kregam, malo mulo drživa, potem pa gremo skupaj pohajkovati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva se glih prej pogovarjala, da če grem jaz kam brez njega, je vsem čudno, in potem mislijo, da sva se skregala. Pa se mi ne ljubi očitkov takih poslušat, tako da bošček mora iti z menoj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa vsa happy.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.6.2009 23:18:59   
PikicaStonoga
Ja ne vem no men je to čist mim da se podnevi spi (izjema so tisti, ki delajo nočne) ...
Grem jaz aja tutaja ...
NOČKO!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.6.2009 23:21:56   
gogabojan

Ja ne vem no men je to čist mim da se podnevi spi (izjema so tisti, ki delajo nočne) ...
Grem jaz aja tutaja ...
NOČKO!

Čez dan moj dela po 10 ali 12 ur. Oz. se zelo navsezgodaj že odpravi delat. Ja meni je tudi mimo, ampak se borim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko želim tebi in tvojim.

Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.6.2009 23:23:11   
gogabojan
JAANNNJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.6.2009 6:42:08   
sončnica24
Dobro jutro, lep ponedeljek vam želim, jaz se že odpravljam delat, tako da je pred mano spet delovni teden, ve pa maksimalno uživajte in nekaj napišite da bom imela kaj za prebrat, nas včeraj ni bilo doma pa sem to zdaj v minuti preletela kaj ste napisale, se vidi da je lepo vreme in smo vse veliko časa zunaj.

Še kavica za lepo jutro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.6.2009 7:59:03   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image dobro jutro in dober dan! Vsak dan.

Pri nas pa je ratala prava znanost nahraniti malcka.

Prej bom na lotu kaj zadela kot pa eno zlico v usta zadela.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.6.2009 8:16:07   
Dream
Dobro jutro!

Tokrat sete me pa res presenetile, ker niste skoraj nič čvekale. Mi smo nazaj z morja in moram odkrito priznati, da je bilo v maju precej bolje. Hotel je bil slabši, sprehodi so bili delno omejeni, pa še precej vroče je bilo. Včeraj pa smo imeli še to smolo, da smo se celo pot domov vozili brez zavor. Po tistem, ko sem skoraj nekomu priletela v rit, ker mi je pedal ob pritisku samo padel do konca, nisem hotela več voziti. Sem bila celo pot tako živčna, da sem skoraj poljubčkala tla, ko smo prispeli pred domačo hišo. Vsaki dve leti neke težave z zavorami. Moramo to na hitro uredit, ker greva z Maticem konec meseca na Bohinj in ne mislim it z vlakom...

Zadnja dva dni se tudi naš Matic pretirano slini in si vse tako grdo tlači v usta, da je joj. Se že vidi bulica in verjetno bo drugi zobek kmalu zunaj.

Sicer nič kaj novega, bolj kot ne vse po starem, edino spet imam celo goro cot za oprat, za posušit in zlikat. Vreme je pa kot nalašč tako čudno, da ne vem, če bom lahko obesila zunaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.6.2009 9:03:16   
Lovely
Dan,

vikend je minil v duhu oskrbe bolnega možeka, joj te tipi delajo še večje revčke iz sebe kot so k so bubani he he...

Danes laufava prvič k zobarci, smo dobili vabilo za 12. pa smo ga spregledali user posted image  in nama je danes po telefonu sestra rekla da naj kar prideva ob 10.10h. Bomo videli še to čudo. Pa naj pogleda naš zobek k je malo kriv.

Drugače pa nič posebnega, v akciji iskanja kam na dopust če pa ne bo nič pametnega gremo pač na Krk. Dlje sva se odločila da s tako malo pikico še ne greva.

Lep dan vam želim.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.6.2009 9:08:53   
corti
Helo Jolly kle, sem pri Corti, še kar sem brez neta...mi že vse mori user posted image  user posted image  Une na T2 bom pa fentala...... user posted image  No pa vidim, da me nobena ni pogrešala user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

ma me drugi tolažijo da bo minilo....ne vem mende so una leta 3 do 4 najhujšuser posted image user posted image kaouser posted image user posted image user posted image bodo une več povelda k majo starjšeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

Dej nehi me strašit jaz upam, da bomo takrat že super duper pridni in da bom rešena vseh tečnob tega sveta user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.6.2009 9:10:22   
corti

Grem jaz aja tutaja ...
NOČKO!

Eh pa naj spi, sej odrasli tud kdaj rabimo spanje, jaz grem z vseljem odspat pol urce ali urco će imam le možnost, pa tko sem spala, tud ko Tajkota še ni blo, moj pa tud...eni manj spanja, dugi več,nimaš kej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.6.2009 9:49:02   
PikicaStonoga
A ni bil nek vročinski val napovedan za ta teden?
Pr nas pa oblačno ...

Kako ste mamice?

Jaz sem se naspala - spala do 8:10 kot top! :) Potem pogledala svojo nadaljevanko, zdej bom pa pospravljala ...nas ni blo 10 dni doma, pa mam kot bi bomba trešćila ....vmes se igram s Tijano, joj koo je vesela, k ležim z njo in se pogovarjava ...sej zdje bo počasi šla že spat ....ojoj spewt uspavanje ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.6.2009 9:57:52   
timnala
Dan user posted image

Mi smo se vceri potepali..smo sli na planino in hodili 5 urc..mali bil priden v nahrbniku, potem pa se na piknik z vascani. To mi je pa tako vsec, da se celo naselje dobi na igriscu in se pije in je in so take zabavne igre. Lustno res user posted image

Mam pa registracijo in bom znorela zarad tega denarja..pa kam gre vsak mesec user posted image

Čestitke Valu za vcerajsnji mini bday! user posted image user posted image

Čestitke še Alini in Alyi za danasnji mini bday! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem mamicam tud, ki skrbijo za te male skratke! user posted image

Drugace pa nic kaj novega, edino to, da se z mojim kar naprej meniva, da imava tako zlatga sincka user posted image Ma res mi je vsec in sem ponosna nanj, ker je tako prilagodljiv in neteckast otrok..res cenim to, ker lahko grem povsod z njim (v petek sva bla 11 ur na terenu pa ni blo nobenga problema - pa iz jajcke v vozicek pa v nakupovalni vozicek pa jajcka pa po obiskih itd...). Itak je vse ok, sam da se dogaja user posted image Sej pol se hecam, da ce bi se pa celo noc spal, bi blo pa ze tud kicasto user posted image Zdej se ze lepo sam vsece in se ze fejst dviguje na kolena, pri meni v narocju pa ze na nogice, ful moramo pazit kam priplazi, ker so v nevarnosti nase roze, pa posodice za hrano od muce itd..to mi je pa mal tecno, priznam, da ga moram kar naprej nosit nazaj ali na startno mesto user posted image

Spanje podnevi? Uf..men prav pase, ko moj odpelje malega na sprehod in vecinoma takrat pospravljam al pa pocnem stvari, ki jih odlasam, ko mam Naceka, ampak 1x na cca 14 dni grem pa tud prav namenoma spat, ker nase noci so se zelo pestre. Sicer tamal zaspi nazaj po hranjenju, ampak vseeno se zbujamo na 2 al pa 3 al pa ce mam sreco na 4 urce user posted image

Lovely, fajn se imejte pri zobozdravniku!

Pikica, upam, da ste uzivali v savinjski user posted image Pa itak, da ste!

Sončnica, uzivaj na sihtu, naj ti hitro mine user posted image

Jolly, Tajko bo do 3 let izkoristil bonus za tecnobo in bo potem priden otrok user posted image

Se kaj? Hm..se ne spomnim vec. Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil timnala -- 15.6.2009 9:58:45 >

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 10:25:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.6.2009 10:27:21   
suzy124
Vse naj naj Val, ki je včeraj praznoval osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj Alini in Alyi ki danes praznujetauser posted image user posted image user posted image user posted image

Za Marka pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da čim prej pride domov in se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
15.6.2009 10:27:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.6.2009 10:45:28   
suzy124
Dober dan

V soboto rojstni dan uspel torta je bila finauser posted image user posted image user posted image
Včeraj pa smo se imeli prav fino in smo uživali na Pohorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image in od kolegice user posted image sta šla iz Rogle s kolesi na Pohorje, midve s kolegico in otrokoma pa smo šli z avtom. Na Arehu smo si potem spekili kosilo na žaruuser posted image user posted image user posted image user posted image , Maj pa je fulll užival na dekici in opazoval drevje in travico ko je migala, še rajši pa je travico trgaluser posted image user posted image user posted image

Po kosilu smo se malo spočili in šli še na slap Šumnik.

Maj pa užival ko se je nosil v nahrbtnikuuser posted image user posted image user posted image

Prav fino je pogledat otroka ko se skoz smeji in je zadoovoljen, naš user posted image najbolj uživa če se mu skoz neki dogaja. Doma ni nikol tak priden kot je bil včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa morem it pospravit stvari od včeraj ker se mi včeraj zvečer potem ni več dal ker sem bila preveč zmatrana.

Pri nas tudi ni nič sončeka, jaz sem pa mislal da se bo danes lahko Maj kopal v svojem bazenčuk, zdaj pa zgleda da nič ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.6.2009 11:27:40   
ajetam@
živjo punce. ma sploh nimam časa na računalniku viset. mogoče zvečer malo pogledam in to je to. pa tut zdele bi mogla pospravljat stanovanje. tole napišem pa res grem ker imamo čisto razsuto. odkar se mali plazi je cela znanost imet pospravljeno stanovanje.

pa joj kok je ura mu morem kosilo skuhat. sranje. pol pa še za naju. ja no u glavnem skos akcija in nič časa.
upam da se mate fino. sem videla da ste imele piknik.mi je žel da nisem prišla.
šibam, čez pol ure naj bi imel kosilo. no ja sej ni panike kašna ura gor al pa dol...

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.6.2009 11:30:50   
Lovely
Evo, me2 sva od zobarce. Luštna mlada. Je rekla, da lonček z nastavkom kar stran vržem in jo učim direkt iz kozarca pit. Itak Inyo bolj to zanima, onega nastavka ne porajta preveč...
Drugače nam pa zgornji enkici ven rineta oz. sta že skoraj zunaj in Inya ima ozek obraz in široke zobke user posted image  
Glede ščetk za na prst je pa rekla da ne in da naj kar krtačko kupim in zdaj vsak večer nežno podrgnem dlesni in zobek, ki ga imamo. Ko bo več zobkov pa počasi čisto malo paste in zjutraj in zvečer. Je rekla da kar vztrajno, da bodo verjetno vojne ampak moram vztrajat. Sva sedli skupaj na stolček in naju je slikala, da bo imela za materinsko šolo fotko. Sva bili barvno usklajeni, obe v roza ccccccccc

No, potem pa shopping zelenjavo in sadje in zdaj sva doma. Pojedli malo več kot pol avokada z banano in mlekcem in zdaj aja.

Aja, enkrat smo govorile o Fruchzverge proti Junior LM. Inya je prej samo Junior skutke porajtala zdaj pa nič več. In sem poskusila Fruchtzwerge prejšnji teden in grejo bolje v slast. Ne vem kaj je fora, morda se je naveličala okusa skutk... Pa jaz sem ji tudi kar že dala skutko z jagodami in je bilo vse OK, je bila sila, ni bilo druge skutke v hladilniku in je vseeno šlo user posted image  Svežih pa ji še ne bom dajala.

Moram it jutri malo še v LJ na tržnico, v ribarnico in sire kupit. Pol bo pa popoln hladilnik :)

Lovely

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.6.2009 11:32:41   
Lovely
Jah, tudi tu nekaj oblačno, ne duha ne sluha o sončku.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.6.2009 12:35:19   
sončnica24
Hojla, pa kako je danes čudno vreme je takšna sopara da bom kar tja padla. Še dobro da delam 4 ure, ker tam v pisarni je zdaj za znoret.

Lovely zanimivo to o umivanju zobkov, meni pa je vsak rekel da naj uporabljam tisti naprstnik zato ker je ščetka pregrobauser posted image . Midva si bova tako še zdaj en čas kr s tistim nastavkom pomagala, ker full uživa in mu paše, pa se bo potem mogoče navadil na ščetko lažje. No to je moje upanjeuser posted image .

Midva pa kupujeva te skute v hoferju in jih obožuje, on poje marelico in banano (ne tako rad kot marelico) mama pa jagodouser posted image .

Sem že zjutraj mislila nekaj napisat pa sem pozabla. Vaši otroci že kaj "govorijo", jaz sem se z eno znano pogovarjala pa ima tudi oktobrčka pa je rekla da njen že govori: ata, mama, teta, baba?

Ker naš še sedi ne dolgo sam kajšele da bi kaj govoriluser posted image .

Plazenje ja pri nas je tudi vse na višini zloženo in je doma katastrofa, bo treba začet vrečke za smeti polnit.user posted image

Upam samo da današnji dan hitro mine ker sem že zdaj čisto adijo od te sopare in da bo jutrišni boljši

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.6.2009 13:32:09   
gogabojan
Evo bila pri G naredila bris preden si dam mireno not user posted image user posted image user posted image

Bojanu podpisala, da bo lahko šel na letovanje user posted image user posted image user posted image
(dobila še položnico za plačat) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok se pridno čuval pri sosedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi trije jedli mrzlo melono (k je vroče kot user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image

Bile pa sve z Marisho danes na kavici oz. sladoledu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sem Markca videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj bošček mali, kak se je on posušu. user posted image user posted image Je res čist suh ratu. Je moj pravi bajsi proti njemu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.6.2009 14:13:10   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem že zjutraj mislila nekaj napisat pa sem pozabla. Vaši otroci že kaj "govorijo", jaz sem se z eno znano pogovarjala pa ima tudi oktobrčka pa je rekla da njen že govori: ata, mama, teta, baba?

moj govori baba, mama... tko po dve črki skupaj sam sem brala da to nič ne pomeni. če on reče mama ne ve da govori mama (ti) tko da se nič dosti ne sekiraj. otroci kar na enkrat začnejo to govorit. moj je tut zadnjič v trgovini konjčka začel oponašat. haloo. no ja itak ne ve da je to konjčke samo tko se sliši. no ja zabluzila u glavnem nič se ne sekiraj.

mirena... zanimivo. meni se fullll ne ljubi tabletkov jest niti se mi ne zdi zdravo. sem imela carazette sam zdej itak ne dojim več pa še bedne so mi. skos mam M. grrrrrrrrrrrrrrr. za znoret no res!!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?