Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 9:49:05
|
|
|
|
Lucka1
|
aja - pa lep petek....to piufzeyxxcvavee vreme naj vam ga ne pokvari
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 10:29:26
|
|
|
|
iraira
|
Joj kako grozno vreme , samo za spati ali pa za na kavč . Moja spi dopoldanski lepotni spanec . Noč je bila kar uredu glede na naše tegobe z zobki , se pa že par dni zbuja ob enih za mlekeca in potem ob pol petih spet za flaško....seveda, če pa čez dan štrajka s hrano in je potem ponoči lačna. Saj bo bolje Sin ima zaključene vse ocene...pravdober bo ...lahko bi bil odličen, ampak se gospodu ne da naučiti. Je bil pri treh predmetih med oceno ( 4 in 5 ) pa pravi da ima 4 čisto dosti ...pa kaj naj mu ...nič ne pomaga. Saj je pravdober super, ampak jaz vem in on tudi, da bi lahko bil odličen s samo malo truda....to me jezi.....grrrrrrrr
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 10:32:42
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš Jaz sem ti fovš jolly , ampak tako dobronamerno .....UŽIVAJ!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 10:50:32
|
|
|
|
jolly123
|
Tajko me je pobruhal po glavi...smrdi fuj in fej...grem si kar glavo umit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 10:52:05
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tajko me je pobruhal po glavi...smrdi fuj in fej...grem si kar glavo umit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:15:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Še eno vprašanje: Še vedno dajete kapice na glavo po kopanju? ah kje že dolgo ne ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:15:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj pa je to prstanček??? Neke vrste obroček oz. kontracepcija. Le da si ga sama daješ not in ven. Aha pol to ni zame, ker smotana koker sem bi ga zih narobe vstavila in bi bil novi Tajko na pohodu Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš jaz sem ga včasih rada poslušala :) nisem ti fauš, FUL ti privoščim!!!! kje pa je?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:16:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Joj kako grozno vreme , samo za spati ali pa za na kavč . Moja spi dopoldanski lepotni spanec . Noč je bila kar uredu glede na naše tegobe z zobki , se pa že par dni zbuja ob enih za mlekeca in potem ob pol petih spet za flaško....seveda, če pa čez dan štrajka s hrano in je potem ponoči lačna. Saj bo bolje Sin ima zaključene vse ocene...pravdober bo ...lahko bi bil odličen, ampak se gospodu ne da naučiti. Je bil pri treh predmetih med oceno ( 4 in 5 ) pa pravi da ima 4 čisto dosti ...pa kaj naj mu ...nič ne pomaga. Saj je pravdober super, ampak jaz vem in on tudi, da bi lahko bil odličen s samo malo truda....to me jezi.....grrrrrrrr ja pa sej če prav vem, letos ni več končnega uspeha
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:19:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Sem mogla kr ene par strani prebrat, ker me skor nč ni blo doma zadnje par dni! Smo imeli zjutraj kontrolo na polikliniki in je leva nogica že OK! :) Se še sicer pozna opeklina, ampak ni več povita, 3x na dan mažem z bepantenom in dam gor nogavičko. Na desno nogico so dali še za en teden eno oblogo za celjenje, ker je bla rana mal globja, tko da cel teden še povito, v petek spet kontrola ...upam, da se z meseci to tolk zrihta, da se ne bo nč poznalo, res si želim, da se ne bi poznalo ... Lovely, bravo za Hansa! Včerej je blo tud men super! Še kdaj ... :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:33:34
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz sem ga včasih rada poslušala :) nisem ti fauš, FUL ti privoščim!!!! kje pa je? V ljubljani v Tivoliju
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2009 12:38:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 12:42:22
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz sem ga včasih rada poslušala :) nisem ti fauš, FUL ti privoščim!!!! kje pa je? V ljubljani v Tivoliju Ful dobr! :) Nisem nikjler zasledila plakatov ... UŽIVAJ!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 13:35:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj pa je to prstanček??? Neke vrste obroček oz. kontracepcija. Le da si ga sama daješ not in ven. a ni to diafragma mogoče? Ne, spada kao pod obroček. Nimam pojma, to mi je včeraj razlagala. Pa nisem za to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 13:44:43
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira Joj kako grozno vreme , samo za spati ali pa za na kavč . Moja spi dopoldanski lepotni spanec . Noč je bila kar uredu glede na naše tegobe z zobki , se pa že par dni zbuja ob enih za mlekeca in potem ob pol petih spet za flaško....seveda, če pa čez dan štrajka s hrano in je potem ponoči lačna. Saj bo bolje Sin ima zaključene vse ocene...pravdober bo ...lahko bi bil odličen, ampak se gospodu ne da naučiti. Je bil pri treh predmetih med oceno ( 4 in 5 ) pa pravi da ima 4 čisto dosti ...pa kaj naj mu ...nič ne pomaga. Saj je pravdober super, ampak jaz vem in on tudi, da bi lahko bil odličen s samo malo truda....to me jezi.....grrrrrrrr ja pa sej če prav vem, letos ni več končnega uspeha Ja .100 imaš prav, baje da ga ni, ampak so nekakšni procenti ali nekaj takega. Njim je učiteljica izračunala in vsakemu povedala kakšen bi bil če bi bile ocene ....če mene prašaš je ta cela devetletka "kr neki"
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 14:14:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ja .100 imaš prav, baje da ga ni, ampak so nekakšni procenti ali nekaj takega. Njim je učiteljica izračunala in vsakemu povedala kakšen bi bil če bi bile ocene ....če mene prašaš je ta cela devetletka "kr neki" ma ja ...no comment
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 14:15:24
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
A katera ve, kje je v Zagrebu avtobusna postaja???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 14:50:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla brala vas bom kasneje se mi ne da, me to vreme ubija, ker boma celo popoldan že spet noter . Je pa dobil še en zobek, tako da imamo že tri . Še 29 pa imamo vse . Teden v službi minil super hitro pa še pikec je bil priden, upam da bo drug teden tudi tako dober. Lep vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 14:58:27
|
|
|
|
jolly123
|
o me zebe brrrrr pa to ni normalno no, kle mam en velur gor pa dolga rokava odspodaj, pa še kar zebe. Pa čez 14 dni grem na morje...ajej no.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 15:08:25
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 o me zebe brrrrr pa to ni normalno no, kle mam en velur gor pa dolga rokava odspodaj, pa še kar zebe. Pa čez 14 dni grem na morje...ajej no. Saj mene je danes tudi nazeblo ko sem šla domov, tako da se kar noter držim z ebelimi zokni in copati - ma je res zunaj tak kot da bi bil februar, zdaj ko bi moral sonček svetit da bi lahko zunaj bla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 15:11:04
|
|
|
|
Tejčika29
|
Sem togotna - vreme ubija, Alini pa se je prehlad prenesel na desno učko, kr neki no, so rekli da ni treba hodit k P, naj sčistimo s fiziološko, večkrat ji solzica priteče - KAKO STE PA VE ČISTILE UČKE???? Moj dragi ima danes rojstni dan. Sem mu spekla jagodno rolado, proti večeru pridejo prijatelji voščit, praznovali bomo pa bog ve kdaj, ker je en kup rojstnih dni na kupu. Sem pa ponosna, prvo pecivo sem spekla odkar imam Alino, prej so mi vedno babice vse napekle, tokrat pa sem sama!!! Grem šampanjce na hladno dat, sem čist pozabla . Pa lep vikend želim vsem!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 15:17:48
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Sem togotna - vreme ubija, Alini pa se je prehlad prenesel na desno učko, kr neki no, so rekli da ni treba hodit k P, naj sčistimo s fiziološko, večkrat ji solzica priteče - KAKO STE PA VE ČISTILE UČKE???? Moj dragi ima danes rojstni dan. Sem mu spekla jagodno rolado, proti večeru pridejo prijatelji voščit, praznovali bomo pa bog ve kdaj, ker je en kup rojstnih dni na kupu. Sem pa ponosna, prvo pecivo sem spekla odkar imam Alino, prej so mi vedno babice vse napekle, tokrat pa sem sama!!! Grem šampanjce na hladno dat, sem čist pozabla . Pa lep vikend želim vsem!!!! Moja je imela tudi probleme z učko in se ji je preneslo tudi na drugo, ker je baje to nalezljivo ...tako je rekla meni veleumna P. Sem jo potem peljala k P., ko ji fiziološka ni pomagala in je dobila antibiotične kapljice, ki so pomagale. za pecivo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 15:21:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz mu jih umivam s kamilicami, pravijo pa tudi da mamino mleko pomaga, tako da če se še dojita, kar svojo mleko uporabi. Drugače pa sva midva eno kremico dobila. Pa nama je ena P rekla da pomaga če ga masiraš solzevod.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 16:33:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz mu jih umivam s kamilicami, pravijo pa tudi da mamino mleko pomaga, tako da če se še dojita, kar svojo mleko uporabi. Drugače pa sva midva eno kremico dobila. Pa nama je ena P rekla da pomaga če ga masiraš solzevod. Nekoč je res veljalo, da se okice spirajo s kamilicami, zdaj pa pravijo bog ne daj ..da kamilicie niso tolk zdravilke kot so mislili ...jaz samo fizioložko uporabljam ins voje mleko.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 16:53:14
|
|
|
|
janja 27
|
ojla sem vas prišla pokukat razlogi: - metka spi k top - manca je šla v štalo futrat telička in na senik po seno z bratom od mojga - moj je na šihtu - kuhinjo po kosilu sem pospravala(danes je bil segedin ) , testo za pico vzhaja, narezano mam tud vse za gor nametat, pa še zrezke pečem ker sem ji po pomoti dala ven zjutraj .... sicer mam delo moram na tvju vse programe spet na novo razvrstit ker so neki siol prenavljali sam se mi ne da gledat tvja tejčika za pecivo in seveda uživajte danes zvečer zaščita - jo ne bom še mela neki časa goga - zobar ??nisem zasledila si preživela itak da si sej si MW pikica - za tijano, sej se bo vse pocelilo in ne bo nič poznat boš vidla k ti jaz povem k sem en witch iraira - prav dobro je super, zame so bili odličnjaki vedno piflarji vreme - vse k ste uživale na pijački včeraj lovely - za hansa sončnica za zobek jolly za koncert.... in zame ker sem zihr kej pozabla pokomentirat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.6.2009 17:00:44
|
|
|
|
Lovely
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A katera ve, kje je v Zagrebu avtobusna postaja??? Ful lahko za najdet, jaz imam karto ZG če rabiš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?