Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 19:59:39
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 No midva sva popala kosilo je danes prvič pojedel lečino enolončnico in mu je bilo ful všeč, je kar usta odpiral. Če bo katera delala...ful simple recept. Rjavo lečo kuhaš pol ure, dodaš por, čebulo, korenje, peteršilj, krompir, kuhaš da je vse skuhano, začiniš z muškatnim oreščkom, soljo...in to je to za otroke, jaz potem za naju ko za Taja ven vzanen še naknadno dodam žlico gorčice - naredi FUL dober okus in malo popra. Čebelka se pa drugič dobimo v vašem koncu, enkrat tuki drugič tam, da bo vsakič ena lahko čimprej skočila domov ;) bi bila vesela quote]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 20:01:00
|
|
|
|
čebelka77
|
vauuuuuuuuuuuuu nova stran, že dolgo ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 20:20:26
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly ko berem tvoje poste, si mi mal smešna, glede načina kako jih pišeš. Maš pa res pestro. Če bi mela potem ti mojega, niti vedela nebi da ga imaš. Bi se spraševala, a imam jaz sploh dojenčka. , je priden kot bubica. Ko pa ga zobčki matrajo, je pa res bogec moj moj Roky. No,Goga,mi tudi ne vemo zanj.Preveč priden.Vse lahko naredim zraven njega.Res!! No,tudi tu smo si tudi podobni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 20:56:27
|
|
|
|
iraira
|
Evo moja lumpa spi....bejbe imejte se fino danes Nam je pokukal na plano tretji zobek ,dvojkica spodaj desno...pa še spodaj levo ven rine...je čisto bogica revca , tudi jesti ji ne paše pa cel dan je nekaj jamrala...ne jokala, ampak tako bogo jamrala, da se mi je tako smilila Upam, da bomo kaj spali ponoči Janja kako tašča?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:04:10
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Dan, midva sva veliko bolje. Niki nima več vročine , ima pa še malo zamašen nosek. Pa na desnem ličku so se mu pokazale take drobne rdečkastorjave pikice - kot da bi bile pegice. Nimam pojma od česa??? Tiste od katerih so že preboleli šesto bolezen. Ali so tudi dobili pikice in kje so jih dobili pa kako so izgledale? Tudin noč je bila HB dokaj vredu. Se je sicer Niki dvakrat zbudil in tako hudo , da nisem vedela kako naj mu pomagam. Pa vročine ni imel, samo v rokah se mi je nekja zvijal, kot da bi ga buši bubal. No po 15 minutah cartanja je HB zaspančkal. Sedajle pa spet aja. Jaz sem tudi še kar OK, malo še smrkam, ampak bo že. Sem pa danes dobila iz vrtca odgovor na pritožbo. Se je pritožbi ugodilo, ker so res napačno izračunali pike, ampak to pomeni samo to, da smo namesto 67. v čakalni vrsti sedaj 61. Mislim čisto BZ. Bom po dopustu malo poklicala v vrtce, kakšno je stanje. No samo da je boljši Nik in da ga je vročina minila .....šeste bolezni pa mi še nismo imeli, baje pa da je tri dni visoke vročine potem pa se pojavijo pikice ....ne me za besedo držat tako nekako se spomnim, ko sta imela Taj in Inya
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:20:23
|
|
|
|
gogabojan
|
MBD je tudi mlajša dva prinesel isti poštar????????? Mene pa takoooo buba trebušček. Pa zobarja imam jutri. PUNCE, UŽIVAJTE DANES ZVEČER. Janja, pomoje si danes čisto zmozgana. Vsakodnevna opravila, otroc, tašča, njena opravila,........... SVAKA ČAST ŽENSKA RES. KAPO DOL.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:24:12
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mene pa takoooo buba trebušček. Pa zobarja imam jutri. Boljše da te zdaj buba, kot da bi te čez 9mesecev ...malo heca goga da ne boš zamerila kaj Za zobarja pa ne govori...mene je tudi strah...tebe pa vem da tudi kot , zato samo to ti lahko dam pa za trebuh tudi seveda da gre čim prej bolečina mimo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:29:32
|
|
|
|
gogabojan
|
OOOOOOOOO hvala IRA IRA. princeski za zobčka
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:33:56
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 vauuuuuuuuuuuuu nova stran, že dolgo ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:38:23
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Zdaj pa mene še nekaj zanima. Mi gremo oktobra v vrtec in v vrtcu tudi ti mali pijejo mleko. Vsi pa pravijo da mleka (kravjega) absolutno ne pred enim letom Lej jaz ti tako rečem. Moj starej sin je zrastu na kravjem mleku. Pa mu nič ni. Morda malo več nagajiv drugo ne. . Pa matematika mu šiba v nulo (nevem če ima kaj KM zraven ). Mi smo bili na alergijskih testih. Na KM nismo alergični, tako da Rok tudi spije mleko to. Več ali manj mu kašice delam s tem mlekom. Pa skutke tudi, jogurte, puding. Po moje je to: ČIM MANJ KOMPLICIRAT BOLJE JE. Konec koncev poznaš svojega otroka ti najbolje. Res je, v vrtcu dobijo KM za piti najmanj trikrat (vsaj na vrhniki je bilo tako pred parimi leti). Upam da sem vsaj približno odgovorila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 21:59:07
|
|
|
|
Dream
|
Čer! No, danes sem pa precej drugačne volej kot včeraj in Gogabojan, če si se včeraj smejala mojim komentajrem, se danes po vsej verjetnosti ne boš. Sem tako raz volje, da je joj Najprej sem ugotovila, da mi manjka točno tisti del gradiva, ki sem ga navedla v dispoziciji in del poglavja o kateri MORAM pisati. V knjižnici sem doživela drugi šok, ker so imeli čisto vse, razen te knjige ne. OK, nekako sem se potolažžila, da se bom pač lotila analize anketnega vprašalnika. Ja, seveda, če ne bi imel mladih in če ne bi šel na velik kup srat. Spletna stran z anketo, ki sem jo objavila že lani, je namreč zbrisana. Krasno, a ne? Torej vas bom vse prosila, da mi jo izpolnite še enkrat in to v čim večjem številu, ker potrebujem vsaj 50 rešenih anket. Ah, ja, pozabila, da bo še trajalo, ker moram sedaj spet vse naklofati. Pa mimogrede je za tale izbris kriv dragi znane Tako sem od danes naprej spet free kar se tiče diplome. Piha mi iz ušes, verjemite!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:07:10
|
|
|
|
evelin
|
Dejte mi povedat od katere starosti naprej lahko otroka daš v tisti sedež na kolesu??? Js bi ful začela kolesarit pa ne vem kdaj bil lahk tamalo s sabo vzela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:07:30
|
|
|
|
gogabojan
|
Dream, počasi se daleč pride. Ne biti huda. Danes pač ni tvoj dan. Morda pa bo jutri odličen dan za to. Kar pa se anket tiče. Saj si lahko par anket tudi mal zmisliš . Pa vsem sorodnikom potali, tu gor flikni, na FB vsem daj in zadeva rešena. Zdaj pa ti pošiljam . A veš, da se je najtežje spraviti pisati diplomo. Tako da, si že na pol poti tako rekoč. dream . vsi držimo zate.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:09:57
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: evelin Dejte mi povedat od katere starosti naprej lahko otroka daš v tisti sedež na kolesu??? Js bi ful začela kolesarit pa ne vem kdaj bil lahk tamalo s sabo vzela Uffffffffff to pa tudi mene zanima. Meni se moj zdi še premajhen no. Si pa fulll želim z njim kolesarit. Čeprav sem videla eno mamico na kolesu z dojenčkom starim 8 mescev. Pa zadi ga je imela, mali pa je bil čisto sključen. No tak čudno se je držal. Jaz če bom, bom mela ga prvo spredaj na belanci sedež, nato šele zadaj. Bojana sem imela tudi do 2,5 leta spredaj, šele nato zadaj. Res pa je, da sem ga imela spredaj zato, ker sem vedno delala dolge ture.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:29:51
|
|
|
|
Dream
|
Za sedež tudi mene zanima, ker bi dragi že najraje pol leta nazaj kolesaril z Maticem Gogabojan, raje ne govori, to bo e moj tretji poskus. KO sem anketo prvič objavila, je imela spletno stran blokado, da lahko dobiš podatke za analizo le v primeru, če ti odgovori do 50 ljudi. Meni se je v dveh urah nabralo več kot 60 rešitev, kar je pomenilo, da do podatkov nisem mogla priti. In sem pisala še na drugo spletno stran, kjer sem imela vse pripravljeno samo še na analizo. In danes me je zadel ta šok. Grrrrrr...... No, saj bo bolje, se bom pač še enkrat lotila objave na spletu in čakanja, da se nabere dovolj rešitev. a ravno sedaj sem imela krasno priliko varstva dopoldne in popoldne, pa se mi je vse podrlo. Pa kaj sploh tarnam, saj sem si sama to zakuhala. Če bi lani dokončala, se mi sedaj ne bi bilo treba s tem ubadati, a ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:31:16
|
|
|
|
Dream
|
Še eno vprašanje: Še vedno dajete kapice na glavo po kopanju?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:32:50
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 dream glede šlatanja moškosti...nimam pojma --mam dve pupe doma katere niso lih mele interesa (še ) šarit tam spodaj Ja, sej to je zato, ker maš pupi. Fantki so pa čist usekani na svoje piceke že od malega Vsaj tako kažejo trenutne izkušnje...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:36:17
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Še eno vprašanje: Še vedno dajete kapice na glavo po kopanju? Jaz sem ji dajala samo prvi mesec
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:38:31
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro! Dream,sem se nasmejala. Moj ga pa še ni našel. Zdaj je začel "puzat",joj kako je smešen ko se tako muči,da najprej sploh dobi rito v zrak,kje so še noge.Ko pa to uspe,potem pa gremo.No,daleč še ni prišel... Kaj naj kuham?? Večno vprašanje A greste volit???? Le počakaj, ga bo sigurno našel. Matic je danes v banji čisto pozabil nanj, dokler mu nisem sama pričela vleči dol kožice Kaj kuhati je pri meni vsakdanje vprašanje - vedno hočem kaj skombinirat, pa ne gre, ker Matic je ob 13h, midva ob 15h. No, sicer pa se zadnje čase poslužujem bolj kot ne samo zelenjave, pa mi kar uspeva. Če ne gre drugače, si pa recept preprosto izmislim Verjetno ne bom šla volit, se mi zdi tole precej neumno...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:49:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Dream, ne sekiraj se za diplomsko nalogo. BO ŽE. Naš Roky, čeprav je jedel npr. pol ure prej, pa če mi jemo za mizo, se začne TAKOOOOOOOOOOOOOOOOO kregat, ker ni še on zdraven. In kr je in je, kot da je fulllllllllllllllll lačen. Pa jedel je malo pred tem. Je pa fulll luškan, ko se krega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 22:56:56
|
|
|
|
Dream
|
Ma ja, ne morem skombinirat tko, da bi skuhala eno kosiloin potem samo vzela stran za Matica, ker je preveč časa vmes. Mu pa vedno ponudim kaj, kar midva jeva. Včeraj je poskusil zelenjavno rižoto, ampak je kmalu obupal, ker se revežu ne da kaj dosti girsti, on bi mel samo kašice, jaz pa vztrajam na koščkih hrane. Sem si od žalosti in jeze privoščila 2 dl črnega vina, pa sem kr mal v rožicah... Hujšanje se pozna tudi tu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 23:13:08
|
|
|
|
Dream
|
Grem spat, ker spet nočete čvekat. Nočko!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 23:19:04
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Grem spat, ker spet nočete čvekat. Nočko! Nočko Dream. Zadnje čase je večerni čvek bolj švoh.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 23:20:04
|
|
|
|
gogabojan
|
Jaz bom pa bolj tak tak spala danes, ker imam zobarja zjutraj. Pa igram eno igrco na internetu. Na FB igram mafijo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 4.6.2009 23:30:05
|
|
|
|
gogabojan
|
No pa še ta post napišem, da boste lahko začele čisto na frišno stran pisat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?