|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
4.6.2009 23:45:00   
gogabojan
Janja is in the HIŠA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.6.2009 23:48:52   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Janja is in the HIŠA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZAME ker sem in the hišauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 952
4.6.2009 23:49:57   
gogabojan
Aja, danes sem klicala G, glede na to, da sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je danes že uporabila tistouser posted image user posted image user posted image user posted image sterilno orodje, tako da danes nisem mogla iti po obroček.

Jutri tudi ne more, ker je ni. V ponedeljek pa naj jo pokličem, pa da se zmenimo.

Je pa rekla, oz. predlagala, da naj si vzamem zaščito šele septembra. Ker takrat pride ven kao en PRSTANČEK, ki si ga not vstaviš, ga imaš 30 dni, nato si ga ven vzameš, in dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In potem po 7ih dneh spet daš prstanček not. Ga pa zelo zelo toplo priporoča.

Ja pa jade, saj če bi nameravala imeti še kakega user posted image user posted image user posted image , bi se morda odločila za to. Glede na to, da več ne bo user posted image user posted image user posted image , se pa ne mislim zafrkavati s tem prstančkom ven pa not, pa spet ven pa not. KR NEKI. Mi pa je toplo priporočila, naj razmislim o tej zadevi. Da je odlična.

Tako pa si bom dala raje obroček not, pa imam mir za kakih 5 let.

Toliko, da vam povem novico, kako in kaj je pri GINEKOLOGIJI. Še posebej za vas, ki nameravate še imeti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 953
4.6.2009 23:56:35   
gogabojan
Moram to prilepiti sem gor, ker sem se res nasmejala temu, kot da bi našega Roka opisovali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Citat:
Igrače preprijema iz roke v roko, namenoma udarja z njimi in jih stresa, da izvabi zvoke ropotuljic ter ostale zvoke, na koncu pa igrače skoraj vedno končajo v ustih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
4.6.2009 23:58:17   
janja 27
na brzino da neki naklofam..ker se mi full spi..evo sem vseeee   zlikala..pospravla ....itd itd...user posted image user posted image user posted image user posted image bravo zame...se moram sama mal pohvalit ker drugi me nočeuser posted image user posted image user posted image doma mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image
ira ira hvala za vprašanj o taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes je stanje boljš ker cel dan počiva in leži.....otečeno je itak še in še bo ker ne vem koliko časa sr bo to celilo brez gipsauser posted image user posted image user posted image user posted image drugače je pa tečna sama sebi ker je cel dan ležeča al pol sedeča....user posted image user posted image user posted image user posted image bo boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image ostali v familiyi po staremuser posted image user posted image user posted image

sem pa totalno razočarana nad vrtcem , smo napisal peticijo jo vsi podpisali ( nam bodo slupino razbili ) in je ravnatelj rekel da je brezpredmetno ker bo itak naredil kar on hoče če kaj pišemo al ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tko fina skupina so bli ......oz. so še.....mah.....sem bla cel popoldan na telefonu z mamicami....in nam je vsem tkoal da ne bomo več skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče sam tri štiri iz skupine.....mah...pa od jasli so bli skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

v vasi pa rihtam  otroško igriđče k mi spet mal živce pijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ma ni take krize...sedaj moram ene podpise spet zbiratuser posted image user posted image user posted image evo skozi nekaj za sprotiuser posted image user posted image
vas jutri kaj več pokomentiram grem sedaj v ležeče z mojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.6.2009 6:43:23   
gogabojan
Jutro spoštovane

Nočka OK.

Večjih pripomb nimam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.6.2009 7:06:29   
Dream
Jutro!

Ja, vidim, da je večerni čvek res bolj na stranskem tiru zadnje dni... Grem pa malo pokomentirat za včeraj, pa kavico in čaj vam bom skuhala, ker vam že dolgo nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, danes sem klicala G, glede na to, da sem dobila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je danes že uporabila tistouser posted image user posted image user posted image user posted image sterilno orodje, tako da danes nisem mogla iti po obroček.

Jutri tudi ne more, ker je ni. V ponedeljek pa naj jo pokličem, pa da se zmenimo.

Je pa rekla, oz. predlagala, da naj si vzamem zaščito šele septembra. Ker takrat pride ven kao en PRSTANČEK, ki si ga not vstaviš, ga imaš 30 dni, nato si ga ven vzameš, in dobiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In potem po 7ih dneh spet daš prstanček not. Ga pa zelo zelo toplo priporoča.

Ja pa jade, saj če bi nameravala imeti še kakega user posted image user posted image user posted image , bi se morda odločila za to. Glede na to, da več ne bo user posted image user posted image user posted image , se pa ne mislim zafrkavati s tem prstančkom ven pa not, pa spet ven pa not. KR NEKI. Mi pa je toplo priporočila, naj razmislim o tej zadevi. Da je odlična.

Tako pa si bom dala raje obroček not, pa imam mir za kakih 5 let.

Toliko, da vam povem novico, kako in kaj je pri GINEKOLOGIJI. Še posebej za vas, ki nameravate še imeti user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tole je pa skor no comment. Ker jke porabila neko sterilno orodje, ti ne moreš dobiti zaščite? Too much...

Kar se tiče prstančka pa tudi meni ni ravno všeč, čeprav bomomogoče še imeli enega (nekoč) - si ne predstavljam kar naprej neki not in ven dajat, že tko mi gre na jetra, ko si je treba menjavat tampone. Kakorkoli, odloči se tako, da bo tebi najbolje in ne poslušaj G, ker se mi zdi, da je malo čudaška.

Aja, pa veliko sreče pri današnjem obisku zobozdravnika. Saj veš, da so nekatere takšne zadeve nujno zlo, ki se potem obrestujejo. Pomisli na to, da boš imela potem lep in neboleč nasmeh, pa bo bolje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
5.6.2009 7:08:42   
gogabojan
Hvala za tolažbo Dream. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam mi nič ne pomaga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.6.2009 7:09:34   
Dream

Moram to prilepiti sem gor, ker sem se res nasmejala temu, kot da bi našega Roka opisovali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Citat:
Igrače preprijema iz roke v roko, namenoma udarja z njimi in jih stresa, da izvabi zvoke ropotuljic ter ostale zvoke, na koncu pa igrače skoraj vedno končajo v ustih.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno tole sem sama brala nekaj dni nazaj in sem se prav tako smejala kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas gre VSE v usta, ne samo igrače! Laminat že nekaj časa napada, vendar mu ne pustim, včeraj se je lotil resic s tepiha pri mojih starših, prospekti so itak zakon, ker so pisani, čakam le še na to, da napade posteljo. No, ker se še ne dvigne sam v stoječi položaj, bo verjetno še nekaj časa varna pred njim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 959
5.6.2009 7:12:52   
Dream
A, dej no, Goghabojan, sej si velika punca! Noben še ni umrl od strahu pred zobarjem, ti pa sploh ne boš!

Tale naša Janja27 je pa res zelo SW!!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.6.2009 8:14:27   
laknerš
Dobro jutro punce!

Nujno rabim napisati eno vabilo na praznovanje za novorojenčka. Rada bi da bi bilo malo v rimah pa pomožnosti zabavno. Pojma nimam kje naj najdem kaj podobnega za rimanje pa jest najbolj nisem.

NA POMOČ!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.6.2009 8:20:53   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Dobro jutro punce!

Nujno rabim napisati eno vabilo na praznovanje za novorojenčka. Rada bi da bi bilo malo v rimah pa pomožnosti zabavno. Pojma nimam kje naj najdem kaj podobnega za rimanje pa jest najbolj nisem.

NA POMOČ!

nevem če je to to kar si hotela, ampak nekaj jih je tukaj: http://www.verzi2sms.com/verzi/za-rojstvo-otroka

lahko pa ti služi le kot ideja in kaj skombiniraš. Upam da ti pomaga.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.6.2009 8:22:29   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Dobro jutro punce!

NA POMOČ!

nevem če je to to kar si hotela, ampak nekaj jih je tukaj: http://www.verzi2sms.com/verzi/za-rojstvo-otroka

lahko pa ti služi le kot ideja in kaj skombiniraš. Upam da ti pomaga.

pa še:

http://verzi-na.spletu.com/verzi-ob-rojstvu/

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.6.2009 8:29:47   
laknerš
Hvala Coccinela!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 964
5.6.2009 8:41:04   
jolly123
Jutro! Včeraj smo se imele prav fino je pasalo dati malo možgane na off. Moj je tako trdno komiral na kavču ko sem prišla, da ga sploh zbuditi nisem mogla, sem šla kar brez njega spat, ne vem kdaj je pol prikolovratil za mano. Tajko je lepo pančkal, vmes je samo enkrat vstal, smo se pol ure nazaj spravljali in to je to. Tko da sem naspana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Tiste od katerih so  že preboleli šesto bolezen. Ali so tudi dobili pikice in kje so jih dobili pa kako so izgledale?

Zgledalo je tako, da smo imeli tri dni ful visoko vročino, potem dva dni pike povsod po telesu lahko pogledaš na FB slikico je pod Taj 7 mesecev kako zgledajo in to je bilo potem to.

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Dejte mi povedat od katere starosti naprej lahko otroka daš v tisti sedež na kolesu???
Js bi ful začela kolesarit pa ne vem kdaj bil lahk tamalo s sabo vzela

Sem prebrala da šele okrog enega leta, čeprav moj foter je že nabavil sedež in ga je že peljal en krog okrog bajte.

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Še eno vprašanje:

Še vedno dajete kapice na glavo po kopanju?

Kje pa nehala že daleč nazaj.

Je pa rekla, oz. predlagala, da naj si vzamem zaščito šele septembra. Ker takrat pride ven kao en PRSTANČEK, ki si ga not vstaviš, ga imaš 30 dni, nato si ga ven vzameš, in dobiš . In potem po 7ih dneh spet daš prstanček not. Ga pa zelo zelo toplo priporoča.

Kaj pa je to prstanček???

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 965
5.6.2009 8:59:01   
Lovely
Dan,

najprej odgovori:

6. bolezen: kot je napisala Jolly, 3 dni vročina in potem pike povsod po telesu. V bistvu ne izbočene pikice kot npr. mozoljčki ampak lise po koži. Inya je imela po trebuščku in hrbtu ful, po okončinah in obrazku manj. Zginejo v dveh dneh.

kolo: ta sedež, ki sem ga jaz dobila dovoljuje vožnjo od samostojnega sedenja dalje. Torej mi ga bomo kmalu namontirali in se bova vozili poleti. Saj je privezana. Če zaspi pa daš tisto oporo okrog vratu, ki je za v avtu...

kapica po kopanju: praviloma ne.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 966
5.6.2009 9:02:31   
Lovely
Tako. Lepo, da ste se imele včeraj fajn user posted image  Jaz sem bila tudi zunaj z eno prijateljico in je bilo super. Večerjica, čvek, martini in vino pa je bilo user posted image

Inya je imela katastrofalno noč. Budila se je vsake 20 min cca, vstajal je pa moj dragi, ker se je pri njem hitreje umirila - drugače je pa obratno. Kot da je vedela, da si mami mora spočit in če že mora težit naj njemu :) Je  pa večino noči prespala v svoji postelji, ker je moj vztrajal, če je že bil buden. Je kar tam pri njej na kavču spal večinoma in jo miril in nazaj v posteljico dajal. Tako da sem zelo ponosna nanj user posted image

Danes nič posebnega, Inya je po jutranjem mleku pojedla dve mali skutki in zdaj zaspala. Tako da zdaj malo po netu pobrskam +, spijem kavico pol bo pa itak že vstala...

Lep petek zametek vam želim.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 967
5.6.2009 9:06:14   
gogabojan
I'm back.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.6.2009 9:08:19   
gogabojan
Dream, mene sam fulllll psiha matral. Ko sem bila na stomatološki kliniki, sem imela psihiatra njigovega zraven,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem kao prebolela to fobijo.

Sem dobila kao napotnico, da bi mi pod narkozo popravljali, pa so me čisto na koncu odbili, ker naj bi tako popravljali le HUJE DUŠEVNIM BOLNIKOM. Tako da so mi psihiča nabavli, ona vrtala, on pa govoru, saj ni nič hudega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr neki no

Neposredna povezava do sporočila: 969
5.6.2009 9:14:18   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Neke vrste obroček oz. kontracepcija. Le da si ga sama daješ not in ven.

Včeraj smo se imele prav fino je pasalo dati malo možgane na off.
 Tajko je lepo pančkal, vmes je samo enkrat vstal, smo se pol ure nazaj spravljali in to je to. Tko da sem naspana 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen večer. Upam da ste uživale tako kot jaz zadnjič. Naslednjič se vam tudi jaz pridružim, kjerkoli že bo.user posted image user posted image user posted image Sam da je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajkota, ker je lepo pančkal

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Je kar tam pri njej na kavču spal večinoma in jo miril in nazaj v posteljico dajal. Tako da sem zelo ponosna nanj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hansa (upam da sem prav napisala), ker je vztrajen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.6.2009 9:22:34   
jolly123

Aha pol to ni zame, ker smotana koker sem bi ga zih narobe vstavila in bi bil novi Tajko na pohodu user posted image

Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
5.6.2009 9:32:03   
gogabojan

Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš user posted image

user posted image user posted image user posted image

No punce, jaz zdaj grem user posted image da se malo pomirim, mislim psihično.

Uživajte v PRELEPEM PETKOVEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DEŽEVNEMuser posted image user posted image user posted image user posted image DNEVU.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.6.2009 9:45:59   
Lucka1

a ni to diafragma mogoče?

Neposredna povezava do sporočila: 973
5.6.2009 9:46:59   
Lucka1

Jutro! Včeraj smo se imele prav fino je pasalo dati malo možgane na off. Moj je tako trdno komiral na kavču ko sem prišla, da ga sploh zbuditi nisem mogla, sem šla kar brez njega spat, ne vem kdaj je pol prikolovratil za mano. Tajko je lepo pančkal, vmes je samo enkrat vstal, smo se pol ure nazaj spravljali in to je to. Tko da sem naspana user posted image

no jolly superca, da si se nauživala za svoj RD....vidiš, pa še taj je vedel, da mora bit miren, da se boš naspala user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 974
5.6.2009 9:48:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya je imela katastrofalno noč. Budila se je vsake 20 min cca, vstajal je pa moj dragi, ker se je pri njem hitreje umirila - drugače je pa obratno. Kot da je vedela, da si mami mora spočit in če že mora težit naj njemu :) Je  pa večino noči prespala v svoji postelji, ker je moj vztrajal, če je že bil buden. Je kar tam pri njej na kavču spal večinoma in jo miril in nazaj v posteljico dajal. Tako da sem zelo ponosna nanj user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Hans.....no, zdaj pa le tako naprej, če bo najdu voljo in moč, če bo SLUČAJNO še potrebno....seveda upam, da ne bo in da bo lepo spala....ampak verjetno se vztrajnost splača* user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?