Dream
|
Jutro! Ja, vidim, da je večerni čvek res bolj na stranskem tiru zadnje dni... Grem pa malo pokomentirat za včeraj, pa kavico in čaj vam bom skuhala, ker vam že dolgo nisem IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Aja, danes sem klicala G, glede na to, da sem dobila . Pa je danes že uporabila tisto sterilno orodje, tako da danes nisem mogla iti po obroček. Jutri tudi ne more, ker je ni. V ponedeljek pa naj jo pokličem, pa da se zmenimo. Je pa rekla, oz. predlagala, da naj si vzamem zaščito šele septembra. Ker takrat pride ven kao en PRSTANČEK, ki si ga not vstaviš, ga imaš 30 dni, nato si ga ven vzameš, in dobiš . In potem po 7ih dneh spet daš prstanček not. Ga pa zelo zelo toplo priporoča. Ja pa jade, saj če bi nameravala imeti še kakega , bi se morda odločila za to. Glede na to, da več ne bo , se pa ne mislim zafrkavati s tem prstančkom ven pa not, pa spet ven pa not. KR NEKI. Mi pa je toplo priporočila, naj razmislim o tej zadevi. Da je odlična. Tako pa si bom dala raje obroček not, pa imam mir za kakih 5 let. Toliko, da vam povem novico, kako in kaj je pri GINEKOLOGIJI. Še posebej za vas, ki nameravate še imeti . Tole je pa skor no comment. Ker jke porabila neko sterilno orodje, ti ne moreš dobiti zaščite? Too much... Kar se tiče prstančka pa tudi meni ni ravno všeč, čeprav bomomogoče še imeli enega (nekoč) - si ne predstavljam kar naprej neki not in ven dajat, že tko mi gre na jetra, ko si je treba menjavat tampone. Kakorkoli, odloči se tako, da bo tebi najbolje in ne poslušaj G, ker se mi zdi, da je malo čudaška. Aja, pa veliko sreče pri današnjem obisku zobozdravnika. Saj veš, da so nekatere takšne zadeve nujno zlo, ki se potem obrestujejo. Pomisli na to, da boš imela potem lep in neboleč nasmeh, pa bo bolje
|