|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
8.10.2009 4:33:22   
Tosca
jutro,
Nacek, Tijan in Matic, vse naj naj naj! user posted image

Sem ravno Danaji scistila nos, jo napojila (ja, celo pije ko je zejna) in jo preoblekla, sedaj pa ona lepo panca zraven mene, jaz pa ne morem, smrkam in kasljam in pisem to na mobilcu. Bomo videli, ce mi bo uspelo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.10.2009 4:40:49   
Tosca
Hja, je uspelo po ene treh poskusih, pa ko sem zgubila pol teksta, ker ima tel premajhen buffer za copy/paste, pa se ful zamudno je. Bo treba to pocet kar na racunalniku.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.10.2009 4:45:35   
Tosca
Grem poskusit zaspat, da bom imela se kaj od ostanka noci. Se vam oglasim in vas komentiram se kaj v teh dneh.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.10.2009 11:23:03   
jolly123
Dan iz službe....spet stagniram...jao...dolgčas, res!

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Drugače pa v vrtcu danes katastrofa...no ja ne tako hudo...jokal jokal,pa so ga malo zamotile,pa spet jokal,ko se je spomnil...Ko sem prišla ponj,mi je takoj potožil in mi neki govoriluser posted image
Eh,saj bo...dokler bo zdrav HB,pač joka,se bo že navadil..

Sej se bo navadil, na koncu bo pa najbolj priden.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jolly - srečno na razgovoru. Ej, če bi delala za štiri do šest ur, dobra plača, peš (nimaš vožnje, in časovno nisi preveč prikrajšana), JUST GO FOR IT.

Hvala. Sej če bo dobra plača ne  bom niti razmišljala...sprejmem. Če pa ne bo, nažalost lih za 500 € ne morem delat, ker mam prevelike stroške.

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Jolly, sem ti naročila  Pa dej nehi, bogi Tajko no. Res nujno rabiva dober trening vizualizacije.

Jap, res je. Komaj čakam res. Ker teli dogodki zadnje čase so res kriza.

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

punce, ne me strašit.
Zdaj je miška že precej boljš, vročine nima, še vedno je pokonci in se igra z očijem. Pikice pa so še ostale.

10 dni ji ne dam KM, ko pridemo z dopusta, pa še enkrat poskusim. Mogoče je res viroza, ker znaki so taki, če ji včeraj ne bi dala KM, bi bli ziher, tko pa.....

Lahko noč

Ma lej če ti na krvi kaže viroza, potem je to to. Ker mi smo tudi ravno takart ko smo začeli z uvajanjem KM fasali drisko, pa potem nisem vedela a je to ali kaj drugega, pa se je izkazalo, da je viroza.

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Grem poskusit zaspat, da bom imela se kaj od ostanka noci. Se vam oglasim in vas komentiram se kaj v teh dneh.

Upam, da si se naspala.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.10.2009 13:18:50   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

aja kuhanje - ja nič, babic ni na razpolago, tko da kuham, ampak ne čist vsak dan. Otroci itak jejo kosilo v  vrtcu, tko da se za njih ne sekiram tolk, mož tudi v službi, ostanem samo še jaz in če sem včasih brez kosila, mi ni panike. Al pa kakšno bolj konkretno večerjo naredim.

Midve sva pa na istem! Mož je v službi, Tijana v varstvu ...jaz pa kokr je ...al sem pa na hladni hrani, kar pa ni oK! Bomo že nekak a ne ...

valla ...moje sožalje! :(

afnica! tudi tebi moje sožalje! :(

Vse slavljencem za nazaj in še kak dan za naprej vse naj naj ob RDjih!

Enostavno sem zgubljena na planetu, nimam časa za nič - AMPAK imam pa končno notranja vrata (še nekaj sicer morajo dokončat!) in ogrevanje smo zalaufali ...tko pa počasi se stvrai končujejo!!! :)

Drugače smo pa že pred tednom dni dobili 6. zober zgoraj dvojkico!

Pa tko prehodimo kakšen meter, dva ...ampak se ji sploh ne mudi hodit :)

razmišljamo, kdaj bomo praznovali in kako bomo to speljali in počasi bomo začeli celo s kakšno vselitveno žurkico! :)

zdaj vam pa želim lep dan!

jaz grem pa prat, pospravljat, kuhat, pa še kaj ... :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.10.2009 13:41:04   
Lovely
Dan,

jaz pa danes ful lenarim, ves dan na kavču, dolg tuš, nohti urejeni, maska na faci in podobno. FUL paše. Ob 15h grem po Inyo in sva sami do jutri zvečer, babji žur bova imeli user posted image

Sem malo brskala glede Inyinega spanja in našla zanimiv članek... Namreč mi že tretjo noč zaspimo brez solzic ob crkljanju z mamico in očijem in vsi uživamo... je pa to v nasprotju z vsem kar slišiva okrog in nama je ta članek dal potrditev, da delava prav ko poslušava svojo intuicijo.

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

Varstvo pa upam, da bo končno sprejela, danes je do sedaj OK. Sem pa tudi našla par člankov, ki so potrdili kar mi je povedala P... Itak, da se bo vse lepo uredilo, saj drugače ne more bit...

Nič, zdaj ji grem skuhat eno zelenjavno juhico za popoldne.

Lovely

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.10.2009 13:42:53   
Lovely
Tudi mi razmišljamo kako izvesti praznovanje RD. In vse kaže na dan odprtih vrat tisti dan. Babice in dedke bomo peljali ven na kosilo (ker se nam ne da s tem ukvarjat), najožji krog prijateljev pa povabili popoldne na tortico. Ne bomo delali big deal.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.10.2009 18:33:08   
afnica mala
Živjo,

Neli vročine danes nima, je pa mal manj vesela, kot ponavadi, pa smrkava ratuje. Tko da upam res na virozo. So pa testni rezultati urina enako pokazaliuser posted image , tako da gre njene voda jutri naprej na Sanford, v ponedeljek zvemo kaj več. Kaže na vnetje, čeprav je še vseeno možnost, da ni. Zato sva se odločila, da zabava v soboto bo za vse skupaj, ker ne vemno, kako bo naslednji teden, koliko bomo okrog po dr. hodili.

čau

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.10.2009 23:34:49   
Tosca
Čer,

afnica, iskreno sožalje! Za Neli pa upam, da se izkaže, da je res samo viroza in ne kakšna infekcija ali alergija. Dobro opravite naslednji teden, predvsem pa lepo praznujte rojstni dan, pa da bi vam vreme bilo naklonjeno!

Corti - justove izdelke lahko pogledaš tudi na www.naturaljust.si. Tudi jaz sem ravno kupila kremo z materino dušico (notri je še kar nekaj drugih sestavin), ampak me je P zadnjič, ko je Danaja imela laringitis opozorila, da ga lahko izzovejo tudi takšne kreme z eteričnimi olji, kot je ta. Hm.

Valla, iskreno sožalje in upam, da se vam tale jesen nadaljuje lepše kot se je začela.

Goga, user posted image  za napredovanje!

Jolly, Tajko je pa res bogi, vse ga doleti, da bi se le hitro pozdravil. Upati je le, da bo tako prej dobil imunost in bo potem manj občutljiv.

Žal sem se minulo noč bolj malo naspala, pa sem bila tokrat kriva sama, ker sem potem ob 5:30 v spanju pričela kašljat, to pa je Danajo tako prestrašilo, da je pričela glasno in neutolažljivo jokati, da sva zbudili še moža v sosednji sobi.user posted image . Pa me danes spet cel večer praska in kašljam, kljub zdravilom. Če bo šlo tako naprej, bova z malo spet ponoči več budni kot spali user posted image .

Lovely, user posted image  za čas zase in za uživanje.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.10.2009 23:41:58   
Tosca
Zadnje čase opažava pri naši, da zna izredno pokazati užaljenost, tako, da našobi ustnice, glavo malo dvigne in obrne stran. To naredi včasih, ko gre ati v službo, ona pa bi se seveda igrala z njim. Ali pa je to del nojevskega razmišljanja v stilu, če nečesa ne vidim, potem se to ne zgodi, torej ati ne bo odšel, če gledam stran user posted image user posted image .

Še eno zimsko vprašanje: nekje sem zasledila, da prodajajo zimske vreče za vozičke tudi za starost nad 1 leto. Meni se zdi to malo nepraktično, saj moraš v tem primeru otroka po moje sezuti?? Jo mislite ve sploh uporabljati? Za dolge sprehode? 

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.10.2009 7:04:31   
coccinella
Vse najboljše Neli za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo praznuj in veliko lepih daril!!!!   

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.10.2009 7:22:52   
afnica mala
Gaja- z Neli ti pošiljava poljubčke za 1. rojstni dan. Lepo praznuj!!!!

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.10.2009 7:27:20   
afnica mala
Dobro jutro!

Neli je bila večji del noči budna. 1x sva našpricala fiziološko, čisto poln nosek je imela, ostali čas, pa ne vem zakaj je bila budna in se pogovarjala. Zdaj je pa že budna, greva pogledat, kako je punca moja. Mož je danes doma, prav zaradi Nelinega r.d., ampak bo očitno bolj tako-tako.

Tosca- hoj, ti prehladi pa se vlečejo, kaj ne? Jaz sem zdaj samo hvaležna, da sem še doma, drugače bi kaj, na bolniški viselauser posted image

Bomo zdaj videli, kaj s praznovanjem. Če ima vročino, odpovemo, s tem, da spet ne bova bedela, al je od viroze, prehlada ali od ledvicuser posted image
čau

Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.10.2009 9:06:46   
Lovely
Afnica, kljub vsemu si naredite en lep rojstni dan poln pozitvinih občutkov - to je pol zdravja :)

Just ja, meni je predstavnica rekla, da je treba s temi stvarmi ful pazljivo in otročkom zelo zelo male količine dajat, ker lahko preveč povzroči kontraiučinek al pa kak posip po koži. Ful ful malo dajat, npr kreme pikico.

Z Inyo sva preživeli solo noč user posted image  Kdo pa rabi tega očija user posted image  Zaspala ob 20h s flaško, se zbudila okrog polnoči za mlekec in potem ob 5.30h za mlekec ampak pol ni več zaspala nazaj. Pri meni še pojedla zajtrk zdaj pa je pri varuški. Upam na dober dan.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3514
10.10.2009 8:34:36   
mbd0411
Pozdravljene!
Mi smo pa imeli malo krize.Iz četrtka na petek ponoči,je naenkrat pričel kašljati,nato pa težko dihati,tako kot zadnjič,ko je imel laringitis.HB za net,kjer sem si o tem veliko prebralaa...Zato sem vzela Nika,ga nesla v kopalnico kjer sva v pari preživela dober del noči.Lepo se mu je odprlo,da se je skašljal in sva zaspala.Seveda v vrtec ni šel.Pokazat sva se šla zdravnici,ki je ugotovila,da mu nikjer ne piska,ne poka...V glavnem preprečila sva najhujše.Ful sem vesela.Z nosa mu itak teče,pa šricam in čistim z BV
V ponedeljek gremo spet jokat v vrtecuser posted image No,saj bo..
Sem mu pa nocoj dala eno žličko Calpola..Se se spomnila nate Jolly.Tile zobki so user posted image .Vso noč sva spala.user posted image user posted image
Jutri gremo pa s stranko(sds) na izlet v Belo krajino.Mi paše malo,da grem med ljudi.Moj bo pa otroke pazil.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
10.10.2009 11:00:38   
suzy124
Zdravo

Najprej čestitke Gajiuser posted image user posted image in Neliuser posted image user posted image za prvi rojstni dan, da bi bile zdrave in pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maj je bil pa včeraj prvič pri zobozdravniku in je rekla da mu lepo rastejo zobki in da so vredu, zdaj pa se morama zopet naročit pri dveh letih ko jih bo imel še kaj več.

V sredo sma morala iti k zdravnici se pokazat ker je zopet imel visoko vročino in skoz se je neki po ušesku praskal. Zdravnica je vidla začetek vnetja vendar še ni bilo hudo tak da je rekla naj še naprej nosek spricam z fiziološko in potem še Operil in bi moglo biti vredu.
In danes je že super, vročine pa že tud včeraj ni več mel pa tud ponoč je danes že spaluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem pospravljat popoldne pa gremo na rojstni dan triletnika, ki ima samo en dan pred Majem rojstni danuser posted image

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 20:26:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy124)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
11.10.2009 10:29:28   
PikicaStonoga
jUTRO!

Čestitke vsem slavljencem!
Janja dej prosim zdaj oktobra mal bolj pogosto obešaj seznamčke, jaz sem tok malo gor, da sem čist out, kdo kdaj praznuje, pa bi mi zelo pomagalo!
Jaz sem se pa odločila, da smo shodili, ker zdaj se pa tdi že sama spušča in prehodi tudi celo dnevno al pa cel hodnik., celo kuhinjo, ni samo tisto, da se midva vsedeva drug k drugemu in hodi od enega k drugemu! :) Tako da včerajšnji dan, ko je res bil tako velik napreden da je cel cečer samo hodila, hodila, hodila, bomo napisali v knjigico, da hodimo, torej pri 11 mesecih in pol! :) Bravo miš moja! :)user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
11.10.2009 14:56:28   
jolly123
Dan, da vas malo pozdravim. Sem čist zaspana trenutno, sem danes ribala celo stanovanje in sem tako utrujena, da bi šla kar spat user posted image user posted image Pri nas nič novega, tajko je jutri še pri naših da do konca poje zdravila v torek pa v vrtec, jaz mam pa tud govorilne v torek. Kok mi je to smešno, govorilne za eno leto starega user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Sem mu pa nocoj dala eno žličko Calpola..Se se spomnila nate Jolly.Tile zobki so user posted image

Samo da je pomagalo, pri nas je to včasih odlična rešitev. Kako ste sedaj?

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Se mi zdi da je Tilen kar "zrastel", bolj je samostojen, začel je že kar dobro sam jesti in spuščati neke nove glasove. Naš tamali je namreč motorično zelo hiter, govorno pa hm hm... največkrat slišimo samo "abbbb" ali "aaaab" 

Naš je isti samo neki abbbb, ali pa dej dej...ni lih neki za govort. Sej grem stavit da bo njegova prva beseda ko bo začel NE
Pa super za uspešno odvajanje od dojenja. Še kak teden spi v dnevni pa boš ugotovila, da kar naenkrat spite celo noč.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Tako da včerajšnji dan, ko je res bil tako velik napreden da je cel cečer samo hodila, hodila, hodila, bomo napisali v knjigico, da hodimo, torej pri 11 mesecih in pol! :) Bravo miš moja! :)

Tijana čestitke!! user posted image user posted image
No Tajko je spet začel hoditi, je zdaj med boleznijo nehal in včeraj je po dolgem času spet prehodil dnevno. Sicer je še vedno raje na kolenih, ampak začetek je user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.10.2009 7:52:46   
afnica mala
Dobro jutro

Pikica- user posted image Tijanauser posted image

Mi smo pa v soboto odpovedali praznovanje oz. je bil samo v krogu družine- po moji strani- itak nas je že tako 10 skupaj. Neli je po dveh urah gužve čisto boga. Včeraj pa so njegovi prišli, pa so po 3h urah šli, prej je bila že sitna, pol pa ne večuser posted image . Se pozna, da je boga in rabi mir in crkljanje. Zdaj je večkrat mama, mama in naročje, prej pa nikoli. Je blo pa vseeno lepo in se imeli fajn. Mislim, da se je od daril najbolj razveselila dojenčka- baby Annabell.

Praznovanje za ostale bomo pa videli, če bo lepo vreme, bomo naredili zunaj še za ostale, drugače pa bomo praznovali po 3 družine skupaj.

Zdaj še spi, potem pa kličem za izvide urina- mi je kar malo slabouser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
12.10.2009 8:56:58   
Lovely
Afnica, ti jo lepo crkljaj in vse bo ok, boš videla. Mamice imamo posebno moč. Sporoči glede izvidov. Držim pesti.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.10.2009 8:57:22   
Lovely
Tijana, bravo za samostojne korake!!!

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
12.10.2009 10:54:53   
mbd0411
Živjo!
Mi iz vrtca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Menda ves čas,le ko so ga malo zamotile,potem se je spet spomnil inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čisto objokan se je tako k meni stisnil...
Zjutraj mi je poljubčke dajal kar se še ni zgodilo,ker me pač včeraj ni nič videl...

Včeraj sem se potepala po Beli krajini...Bili smo v Metliki,v kleti seveda, malo ven iz Metlike pa šli gledat izdelavo pisanic,platna na eno domačijo, pogledali en vojaški avion sredi travnika,potem pa zaaključili v eni prijetni domačiji z oslički,kjer nas je pričakala harmonika,dobra hrana,prijazni ljudje...Sem malo uživala in se naplesala.
Se je prileglo.Sem pa kamor smo prišli seveda postregli z žganjem,pa pokušina vina.user posted image user posted image user posted image danes imam pa glavo malo meglenouser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam,da se tole z vrtcem hitro konča,da bo ves in razigran,pa zobki da zrastejo...Bo še potrebno malo potrplenja...
Evo,konec toplih dni..zgleda,da bo začel mraz ali pa tudi ne...Prej je pri nas tako ulivalo in dež pihal,da sem imela v dnevni poplavo,ker sem pač bila zdomauser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
12.10.2009 11:32:33   
afnica mala
Hojla

Neli ima v urinu zdaj bakterijo, katere Primotren, ki ga jemlje že 11 mesecev, ne ubije. Zato je dobila nov antibiotik. In če bo ta uspešno pobil lumpe bakterijske, bo spet dobila enega drugaga za zaščito, ki pa v slo ni registriran, bo verjetno treba v tujino ponj.

Sva šli od dr. v najhujšem nalivu, stopila sem v 20 cm globoko lužo, ker ni šlo drugače, po hrbtu me je zalilo, ko sem Neli štimala v lupinico, pridem domov, pa vrat nisem mogla odklenit. Že 2 dni lahko odklepamo in zaklepamo samo z zunanje strani, ker je znotraj odlomljen ključ ostal v ključavnici. In se nisem upala ba trdo odklepat, sem moža klicala. Še dobro, da je Neli spančkala v avtu, pa gretje sem nama vklopila, ko sva ga čakali. Uglavnem- dogaja

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
12.10.2009 11:52:08   
suzy124
Dober dan

Mi pa imamo spet vročino, pa učko ma neki rdečouser posted image user posted image , ponoč smo pa tudi slabo spali, ker ga je manda še zobek bolel, ker ko sem mu namazala z kremo za zobke je nehal jokat in počas nazaj zaspal.

Prej nismo bili nič kaj bolani, zdaj pa se nama to že vleče 14 dni. Nekaj dni je potem brez vročine potem pa zopet full.
Tak da jutri ko ima rojstni dan bomo mogli biti kr notri in domauser posted image

Tijana user posted image user posted image user posted image user posted image ker je shodla

mbd0411 upam da čim prej rešite težave z vrtcemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Neli da se ji voda popravi in da bodo zdravila učinkovala

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nifty test
Michonne RR

Ali ste/boste v nosečnosti opravile NIFTY test?

Da (30%)

Ne (54%)

Se še odločam (16%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!