jolly123
|
Dan iz službe....spet stagniram...jao...dolgčas, res! IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Drugače pa v vrtcu danes katastrofa...no ja ne tako hudo...jokal jokal,pa so ga malo zamotile,pa spet jokal,ko se je spomnil...Ko sem prišla ponj,mi je takoj potožil in mi neki govoril Eh,saj bo...dokler bo zdrav HB,pač joka,se bo že navadil.. Sej se bo navadil, na koncu bo pa najbolj priden. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jolly - srečno na razgovoru. Ej, če bi delala za štiri do šest ur, dobra plača, peš (nimaš vožnje, in časovno nisi preveč prikrajšana), JUST GO FOR IT. Hvala. Sej če bo dobra plača ne bom niti razmišljala...sprejmem. Če pa ne bo, nažalost lih za 500 € ne morem delat, ker mam prevelike stroške. IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, sem ti naročila Pa dej nehi, bogi Tajko no. Res nujno rabiva dober trening vizualizacije. Jap, res je. Komaj čakam res. Ker teli dogodki zadnje čase so res kriza. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala punce, ne me strašit. Zdaj je miška že precej boljš, vročine nima, še vedno je pokonci in se igra z očijem. Pikice pa so še ostale. 10 dni ji ne dam KM, ko pridemo z dopusta, pa še enkrat poskusim. Mogoče je res viroza, ker znaki so taki, če ji včeraj ne bi dala KM, bi bli ziher, tko pa..... Lahko noč Ma lej če ti na krvi kaže viroza, potem je to to. Ker mi smo tudi ravno takart ko smo začeli z uvajanjem KM fasali drisko, pa potem nisem vedela a je to ali kaj drugega, pa se je izkazalo, da je viroza. IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Grem poskusit zaspat, da bom imela se kaj od ostanka noci. Se vam oglasim in vas komentiram se kaj v teh dneh. Upam, da si se naspala.
|