jana84
|
Živjo! Nisem imela časa nič klepetat tuki gor, ker smo imeli ta vikend celo zbrko! Jakob je ponoči iz četrtke na petek zakuhal, imel je čez 39 vročine. Tako da je v petek ostal doma in ni šel v vrtec, pa spal je tudi tako tako ponoči in seveda tud čez dan, ubožček z vročino čez 39. Svečka je primla po eni uri, čez urco pa popustila, tako da je bil kar bogi, čeprav je ravno tako divljal, ko ni imel vročine... V soboto je praznoval svoj 1.rojstni dan. Nič kaj posebnega od praznovanja, pač kot pri nas praznujemo vse rojstne dneve - okorg 30 povabljenih (najbližja žlahta). Luštno no. Hvala bogu je bil v soboto že skor brez vročine in dosti boljšega počutja. V nedeljo pa je Jakob dobil po trupu rdečkaste lise in takoj smo pogruntali, da preboleva šesto bolezen. Tako, da v ponedejek spet ni bil v vrtcu in je cel dan zaposloval mamo, ker je imel energije tolk, da je kar vrelo iz njega... No, danes pa je končno šel v vrtec in imam 5 minut časa, da sem vam malo opisala ta vikend. Da se pohvalim, tudi mi HODIMO!!! Cel prejšnji teden se je spuščal, naredil po 3 korakce, pa na rito...No, v nedeljo pa lahko rečemo da je SHODIL, ker je prehodil celo kuhinjo brez da bi padel vmes. No, včasih mu še dela mal probleme gravitacija, ampak ko je na volji hodi zelo lepo... Seveda je ta njegova hoja-tek pripomogla k eni veliki modrici na ličku, ker je slabo precenil razdaljo do stola in ko se je hotel prijeti je bil stol predaleč in je butnil z licem v rob stola...Au, vsi ki smo sedeli za mizo smo se spogledali in čakali kdaj bo zajokal...Je nekaj časa trajalo da je prišel do sape, pol pa jok na vse grlo... Aha, za zob ne vem če sem napisala: imamo 3 zobke No, v ponedejek bi moral imeti Jakob posvetovalnico in cepljenje, vendar zaradi vročine in izpuščajev smo prestavli na naslednji torek, torej 13.10. Zdaj pa šibam, ker pospešeno klekljam za poroko od prijateljice. Se poroči v soboto, jaz pa nisem še sklekljala, pa še uokvirit moram dat...Uf...In še kosilo kuham...Tako da ta teden je učenje na stranskem tiru... nič,lepo se mejte, žal nisem utegnila prebrati kaj ste čvekale... Ja, VSE LEPO VOŠČIM VSEM, KI SO ŽE PRAZNOVALI SVOJ 1.ROJSTNI DAN...LE TAKO NAPREJ, PA BODO ZRASTLI PRAVI KORENJAKI!!!IN KORENJAKINJE, DA NE BO POMOTE!!!