|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
5.10.2009 13:53:07   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jolly - Se slučajno spomneš kakšen čaj si to pila, ker meni kamnov ne bodo razbijali so baje premali?

Neka mešanica več čajev je bila naročila sem jo pa v samostanu Stična, tam imajo prav svoj laboratorij in vzagajajo in mešajo te čaje. Sem povedala kakšne probleme imam pa so mi zmešali čaj in poslali skupaj z navodili kako pit.

Hvala bom poklicala pa vidla če se da kaj zmenit.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
5.10.2009 14:02:14   
Lovely
Hojla punce,

evo jaz iz shoppinga. V Leclercu sem kupila ful lep plašček za 20€. Pa bundice imajo tudi poceni s flisom spodaj ampak meni se vse to zdi nekam tenko. Tudi v Hm se mi zdi pretanka bundica. Bom še malo pogledala okoli.
Pa žabe imajo po 2 v kompletu za cca 5€ itd. Nekaj se dobi....

Nič, grem malo počivat, sem pokonci od pol sedme, bila pi frizerju, laufala okrog ob 15h pa grem po Inyo. Ful je čudno domov prit ko ni kužka, ki te celo obliže od veselja, ker te vidi user posted image

Lovely

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
5.10.2009 14:04:18   
mbd0411
To ti pa verjamem da je zdaj prazno..Težko se bo privadit,sam bo s časoma...A mačkona pa nebi imeli??

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
5.10.2009 20:56:05   
janja 27
ojla punce

evo da se vam malo oglasim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej hvala za čestitke za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image prvo svečko smo uspešno upihnili in to dvakrat....enkrat v petek nas je blo 20 pol pa še v soboto isto številouser posted image user posted image user posted image user posted image gužva..v nedljo pa še en mali paket 8 ...no praznovanje je za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image najedli in napili smo se..naklepetali tudi....še mami je nazdravla metki k lani ni mogla v porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image

da čestitam slavljencem

TILEN, JAKOB IN TJUŠ   vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

valla pol je mel tilen res slab RD user posted image user posted image user posted image user posted image upam da je bolje, ker danes je meni metka zbolela no oz. včeraj mi je začela kašlajt pa sem še mal sumla da je kak laringitis ( suh kašelj  ) in smo se šle pokazat in je tko začetek...ni še nobene panike ker ji nič ne piska in lepo diha ...mam doma tabletko če bo hudo ...pa vpihe od flexotida ji moram dat enga na dan....no tko...ne vem kaj sedaj tole....danes ma skoraj vsak drug toleuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da smo ta teden doma....nč vrtca..je pa praznovala v petek v vrtcu full lepo so mi vzgojitelce poslikale 70 slik pa mal posnele kaj delajo in dale za spomin eno slikico skupinsko ...res lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za larsauser posted image user posted image user posted image user posted image

afnica lepo da ste uživali na morjuuser posted image user posted image user posted image ..jah kam dat 30 ljudi..a maš kako dvorano mogoče kje v bližini ..mi mamo v sosednji vasi ful blizu en kulturni dom in gor oddajajo sobo veliko ene 100 kvadrat metrov za 20 e , al pa en hotel v postojni npr. odda kongresno dvorano za 100e pa maš zraven tud dva tobogana in en kup igrač..no tko je v našem kraju.....prav pride predvsem pozimi....ker drugače maš hišo ojojuser posted image user posted image user posted image

jolly upam da se njade kak šiht zate .....držim pesti da ti posije sonček....kako si kaj rešla problem z avtom ga že maš pošlihtanega...

mi smo se pa danes določli da bomo HODILI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da je kr šiba..me je kr presenetla...kr naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image no tko novim dogodivščinam naproti

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
5.10.2009 21:14:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kužka smo dali uspavat. Včeraj je bil čist preveč agresiven, me je skoraj napadel. Enostavno ni šlo več. Ful je hudo user posted image user posted image user posted image  
Jolly, če se ne vidimo prej ti bom na delavnico prinesla ovratnico proti lajanju. Deluje. Samo pri nas je bilo na koncu lajanje na koncu še najmanjši problem.  

lovely - user posted image user posted image user posted image nimam besed

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
5.10.2009 21:16:35   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Uh še 1 dan ..v ponedeljek pa v vrtec..Ne vem kaj bo..Naš je tak ravsar,nič ni nežen,neč ne boža kar zagrabi in sem včasih skoraj ob učko al ob liceuser posted image Se bo boril..pa ugrizne me,ko ima tiste tanoreuser posted image ,,potem pa si z rokicami zakrije učke.Mislim no,..a so vaši tudi tako grobi??Upam,da mine..user posted image

kako je bilo v vrtcu?

ja, naš lump je tudi kar grob, čeprav se ne zaveda...zdaj se včasih že potrudi in naredi "boža, boža" ali "moja, moja", kar pomeni, da te kao poboža po glavi, namesto da bi ščipal in cukal...še vedno pa je slednje dosti bolj zabavno...po mojem nežno obdobje šele pride. Nenrnalno rad zgrabi/ščipa za nos user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.10.2009 21:20:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Jaz pa sem bila danes v trgovini, kjer bom v ponedeljek nastopila delo. Pa sem tok razočarana....ko sm šla je bila trgovina u nulo zrihtana...pospravljena...urejena....zdaj pa je katastrofa od katastrofe. Tako da v pon.sploh ne vem kje naj začnem...ali naj postavljam kornerjje ali naj zlagam...ali naj grem po tleh ribat...prah brisat....ajoj....user posted image user posted image na wc sploh stopila nisem...ker vrjetno bi se kar ubrnila. Razlog ko pa sem prašala zakaj nič ni spucano pa je bil, ker jim je zmanjkalo čistil in jih firma ne kupi. Misllm za boga, pa jih bi sama kupla. user posted image user posted image Ne vem kako lahko delajo v taki trgovini! bjakkkkk
Ma res se veselim it delat, ampak tole danes me je pa čist vrgel. Ma bo že!

Dajte mi povedat, a ve ste vašim lumpijem kupile pajace za v sneg...al boste počakale če bo kaj sploh od zime? Pa še eno vprašanje...mogoče katera ve kje bi dobila kako dobro bundico...pa seveda ravno 60€ ne bi dala no...! ?

OMG glede trgovine...kaj pa prodajate? že zaradi strank bi moralo biti urejeno, če že ne zaradi delavcev samih, madona! kdo pa rad dela cele dneve v umazanem, zaprašenem....skoraj ne morem verjeti, da ne dajo za čistilauser posted image user posted image user posted image

ja, o pajacu pa tudi mi trenutno razmišljamo...samo enostavno ne pridemo do shopinga. Bo pa definitvno treba kmalu v nakupe, ker nima niti šala, kapice, rokavic, toplejše jakne, toplejše obutve....joj ko bi le imel kak dan občasno par ur več kot le 24!!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.10.2009 21:27:26   
Lucka1

Bolezni nam je vzgojiteljica rekla, da naj jih nikar nimamo doma nekaj iz preventive kao, ker potem bodo lahko nonstop doma, da tudi če  malo kašlja, smrka, kiha itd naj kar pride, ker to morajo dati skozi in se utrditi. Drugo leto bo baje že bolje.

user posted image user posted image user posted image
pri nas pa ravno obratno...da če je otreok bolan, da ni fer do njega, da ga daš v vrtec (to se strinjam) in da ni fer do ostalih otrok, ker potem se vzgojiteljica bolj s tvojim ukvarja, z ostalimi pa ne? No, smešno, da ima vsaka svoje nasveteuser posted image
vsekakor če malo smrka, bi ga jaz peljala, seveda z kako vročino pa ne.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.10.2009 21:29:05   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Jaz pa že odštevam dneve do r.d-ja. Samo sobota slabo kaže za praznovanje zunaj. Kam naj dam vse ljudiuser posted image

a vas bo dosti? Mi tudi praznujemo ta vikend....upam, da bo vsaj suho vreme, če že ne bo sončno user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.10.2009 21:34:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Oj, da se ma hitro javim.

V službi čas hitro mineva, popoldnevi so sploh prekratki, sicer pa je vse ok zalaufalo, se ne smem pritoževati. Samo še prehrano za mene in mojga moramo urediti in bo vse tipi topi, ker kuhat se mi ne da vsak dan, ker bomo raje z Alino kot v kuhinji 1 uro. Babici pa tako skuha babica ine zelo pridno je, ker je seveda njami.

Smo pa spet prehlajeni, tokrat kašlja tako da me je kar groza, iz nosa se ji ne cedi, vročine ni, le ponoči jo matra, ker se ji kašlja.

tejčika, a ste kaj rešila oz vsaj pogruntala glede prehrane? Nama to tudi še ne štima - nikakor nama ne znese v miru kaj dobrega pojest in hkrati biti z lumpom! Ne vem, kaj naj...ker v menzi se mi pa tudi ne je stalno...raje nikoli.ampak potem pa to pomeni kuhat doma....ne vem no  - kako pa ostale to rešujete?

upam, da prehlad čimprej mine user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.10.2009 21:35:28   
Lucka1
in joj, preden SPET pozabim -

VSI, KI STE ŽE PRAZNOVALI in sem zamudila user posted image user posted image user posted image - VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.10.2009 21:38:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

mi smo se pa danes določli da bomo HODILI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da je kr šiba..me je kr presenetla...kr naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image no tko novim dogodivščinam naproti

ČESTITKE ZA PRVE SAMOSTOJEN KORAKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.10.2009 6:51:24   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Bolezni nam je vzgojiteljica rekla, da naj jih nikar nimamo doma nekaj iz preventive kao, ker potem bodo lahko nonstop doma, da tudi če  malo kašlja, smrka, kiha itd naj kar pride, ker to morajo dati skozi in se utrditi. Drugo leto bo baje že bolje.

user posted image user posted image user posted image
pri nas pa ravno obratno...da če je otreok bolan, da ni fer do njega, da ga daš v vrtec (to se strinjam) in da ni fer do ostalih otrok, ker potem se vzgojiteljica bolj s tvojim ukvarja, z ostalimi pa ne? No, smešno, da ima vsaka svoje nasveteuser posted image
vsekakor če malo smrka, bi ga jaz peljala, seveda z kako vročino pa ne.

Naš Nik je šel včeraj prvič v vrtec in sem opazila,da skoraj vsi smrkajo in to zelene smrklje imajo,pa tudi kdo kašlja..Otrok itak skoraj vso zimo smrka,teče z noska...če pa je prisoten kašelj v blagi obliki,potem lahko gredo v vrtec,drugače ne.Z vročino je pa itak jasno,da ne smejo.Popolnoma zdravi so verjetno poletiuser posted image Žal tale zima prinese svoje.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.10.2009 7:14:13   
coccinella
Bravo Janja 27 za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 6.10.2009 7:16:58 >

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.10.2009 7:15:38   
coccinella

V službi čas hitro mineva, popoldnevi so sploh prekratki, sicer pa je vse ok zalaufalo, se ne smem pritoževati. Samo še prehrano za mene in mojga moramo urediti in bo vse tipi topi, ker kuhat se mi ne da vsak dan, ker bomo raje z Alino kot v kuhinji 1 uro. Babici pa tako skuha babica ine zelo pridno je, ker je seveda njami.

Smo pa spet prehlajeni, tokrat kašlja tako da me je kar groza, iz nosa se ji ne cedi, vročine ni, le ponoči jo matra, ker se ji kašlja.

tejčika, a ste kaj rešila oz vsaj pogruntala glede prehrane? Nama to tudi še ne štima - nikakor nama ne znese v miru kaj dobrega pojest in hkrati biti z lumpom! Ne vem, kaj naj...ker v menzi se mi pa tudi ne je stalno...raje nikoli.ampak potem pa to pomeni kuhat doma....ne vem no  - kako pa ostale to rešujete?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.10.2009 7:32:58   
coccinella

Ja pri meni je takole...Gaja itak je kosilo pri mojo mami, jaz pa grem na malico oz. topel obrok ("kosilo") v službi, tako da doma nič ne kuham kosila.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.10.2009 9:17:39   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

To ti pa verjamem da je zdaj prazno..Težko se bo privadit,sam bo s časoma...A mačkona pa nebi imeli??

Ma jaz sem bolj tip za kužka, mački mi ne ležijo preveč. Ja, res, ful je grozno, vsak dan je huje namesto bolje. Ma, bomo že.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.10.2009 9:20:25   
Lovely
Prehranjevanje staršev: jaz sicer začnem z delom 15.10. ampak me je vnaprej groza. Za kosilo bi najraje nadaljevala s preteklo prakso, da s sabo nosim ampak je to treba večer prej pripravit kar bo mission imposible... Za restavracije ne bom imela časa pa tudi mi ne diši preveč, verjetno bom skakala v Mercator po kako solato, sadje. Ampak to spet pomeni, da morava kuhat ko prideva dam.... Noro. Mi2 sva rekla, da bova poskusila naredit druzenje v kuhinji, ko pridemo dam, da med igro kao skuhamo. Bomo videli kako se bo obneslo.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
6.10.2009 9:24:08   
Lovely
Drugače je pa za nami dober ponedeljek v smislu varstva Inye. Spanje je še zmeraj zeloooo čudno ampak gre. Zdaj mi je 1x okrog 1h in pol se kao nekaj hoče zbudit ob 4h ampak jo kar malo zamotim s čajem. In mi malo lepše je čez dopoldne. Smo bili že na tem, da je zajtrka ful malo pojedla, kosilo tudi bolj tako tako ko je pa prišla dam se je nažirala - fuuul velike količine, kar spet ni ok... Moram še par noči tako nadaljevat, da vidim če je to to.

No, danes bolj u izi dan. Med vikendom sem razbila indukcijsko ploščo (totalna anti kuharica) in sem danes imela zavarovalniškega agenta tu. Je zrihtal zavarovanje in rekel, da se slišiva, ko se nam plošča zlomi user posted image  Kjera faca.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
6.10.2009 10:49:54   
Lovely
Aja, ko je že obdobje prehladov in to. Moram delit z vami svojo izkušnjo od Inyine virozice.

Just: krema materine dušice (ful malo daš) na prsni koš, na hrbet med lopaticami in na stopalčka zjutraj in zvečer. SUPER! Najbolje kar v sobici, kjer spi, ker pol še soba po tem diši in pomaga pri dihanju. Pri varuški je imela v sobi vedno našprican tudi en spray od Justa, ki odpira dihalne poti - SUPER!
Pa kapljice 31 v izparilniku na svečko. SUPER tudi za mojega moža smrčača user posted image

Tko, nisem zastopnica Justa ampak morda kaka od vas še ima izkušnje s to naravno zadevo. Včeraj sem si naročila še zase esenco sandalovine za relaxacijo, balzam za ustnice - sem probala in je super.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.10.2009 10:50:49   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Aja, ko je že obdobje prehladov in to. Moram delit z vami svojo izkušnjo od Inyine virozice.

Just: krema materine dušice (ful malo daš) na prsni koš, na hrbet med lopaticami in na stopalčka zjutraj in zvečer. SUPER! Najbolje kar v sobici, kjer spi, ker pol še soba po tem diši in pomaga pri dihanju. Pri varuški je imela v sobi vedno našprican tudi en spray od Justa, ki odpira dihalne poti - SUPER!
Pa kapljice 31 v izparilniku na svečko. SUPER tudi za mojega moža smrčača user posted image

Tko, nisem zastopnica Justa ampak morda kaka od vas še NIMA izkušnje s to naravno zadevo. Včeraj sem si naročila še zase esenco sandalovine za relaxacijo, balzam za ustnice - sem probala in je super.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.10.2009 11:26:46   
jana84
Živjo!

Nisem imela časa nič klepetat tuki gor, ker smo imeli ta vikend celo zbrko! Jakob je ponoči iz četrtke na petek zakuhal, imel je čez 39 vročine. user posted image  Tako da je v petek ostal doma in ni šel v vrtec, pa spal je tudi tako tako ponoči in seveda tud čez dan, ubožček z vročino čez 39. Svečka je primla po eni uri, čez urco pa popustila, tako da je bil kar bogi, čeprav je ravno tako divljal, ko ni imel vročine...

V soboto je praznoval svoj 1.rojstni dan. Nič kaj posebnega od praznovanja, pač kot pri nas praznujemo vse rojstne dneve - okorg 30 povabljenih (najbližja žlahta). Luštno no. Hvala bogu je bil v soboto že skor brez vročine in dosti boljšega počutja. user posted image

V nedeljo pa je Jakob dobil po trupu rdečkaste lise in takoj smo pogruntali, da preboleva šesto bolezen. Tako, da v ponedejek spet ni bil v vrtcu in je cel dan zaposloval mamo, ker je imel energije tolk, da je kar vrelo iz njega...

No, danes pa je končno šel v vrtec in imam 5 minut časa, da sem vam malo opisala ta vikend.

Da se pohvalim, tudi mi HODIMO!!!user posted image user posted image user posted image Cel prejšnji teden se je spuščal, naredil po 3 korakce, pa na rito...No, v nedeljo pa lahko rečemo da je SHODIL, ker je prehodil celo kuhinjo brez da bi padel vmes. No, včasih mu še dela mal probleme gravitacija, ampak ko je na volji hodi zelo lepo... Seveda je ta njegova hoja-tek pripomogla k eni veliki modrici na ličku, ker je slabo precenil razdaljo do stola in ko se je hotel prijeti je bil stol predaleč in je butnil z licem v rob stola...Au, vsi ki smo sedeli za mizo smo se spogledali in čakali kdaj bo zajokal...Je nekaj časa trajalo da je prišel do sape, pol pa jok na vse grlo...

Aha, za zob ne vem če sem napisala: imamo 3 zobke user posted image

No, v ponedejek bi moral imeti Jakob posvetovalnico in cepljenje, vendar zaradi vročine in izpuščajev smo prestavli na naslednji torek, torej 13.10.

Zdaj pa šibam, ker pospešeno klekljam za poroko od prijateljice. Se poroči v soboto, jaz pa nisem še sklekljala, pa še uokvirit moram dat...Uf...In še kosilo kuham...Tako da ta teden je učenje na stranskem tiru...

nič,lepo se mejte, žal nisem utegnila prebrati kaj ste čvekale...

Ja, VSE LEPO VOŠČIM VSEM, KI SO ŽE PRAZNOVALI SVOJ 1.ROJSTNI DAN...LE TAKO NAPREJ, PA BODO ZRASTLI PRAVI KORENJAKI!!!IN KORENJAKINJE, DA NE BO POMOTE!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.10.2009 11:28:22   
jana84
aha, še to:
Lovely, mi uporabljamo to kremo od Justa in je zelo fajn. Jaz sicer bolj preventivno mažem Jakobu stopalca, ko pa jhe prehlad na pohodu pa tudi prsni koš...Uporabljam pa tudi eterično olje sivke v sobi vsake toliko časa, ker baje pomirja...In še Tea tree kremo, je res fajn...Za kakšne buške in odrgnine...Superca...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.10.2009 11:49:01   
coccinella
jaja jaz tudi uporabljam JUST in je res super. A sprej misliš Eukasol? Ker meni je ta full fino in fulllll pomaga.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.10.2009 12:46:19   
Lovely
Ja, ja Eukasol. Sem ga včeraj naročila. Super zadeva.

Lovely

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!