gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Goga sem si malo pogledala kaj to pomeni,upam da se pokažejo rezultati čimbolje.Se pa čaka mesec dni na izvide.. Joj,joj,tile naši lumpi kaj vse nam staknejo.. Vse bo ok..pozitivno.. Ojla. Glede tega. Pediater nas je tam napotil ker niti on ne ve točno kaj mu je narobe. Zelo veliko pije, kar bi kazalo lahko na sladkorno bolezen, sam potem je problem v tem, da se Rok redi, pri sladkorni bi pa moral hujšati. Lahko da ima neko bolezen neki na diab..... nevem točno katero, vendar bi tudi tu kao hujšal. Malo ga skrbi ta rastni hormon, ker če pogledamo zadnja dva meseca oz. skoraj tri, je zrastel vse skupaj za 14 cm in se zredil iz 7 kg na 13.800. Glede endokrinološke ambulante. Tja sem tudi jaz hodila, ko sem imela probleme s ščitnico, in potem, ko sem se po prvem porodu zredila za 30 kg v enem mesecu. Takrat so me tja poslali. V to ambulanto hodijo tudi tiste osebe, ki si želijo spremeniti spol, sladkorni bolniki,......... Tako da, vem da je nekaj glede hormonov, kaj točno pa ne. Pa prebava. HB ma uredu želodček, čeprav malo prevelikega (pomoje od nacejanja vode - JP ZDAJ SMO ŽE KAK TEDEN STRIKTNO SAMO NA VODI, ampak vseeno spijemo dva litra ). Upajmo na najboljše. Prvič, ne bi rada, da bi imel kakršnokoli bolezen, ali motnjo, pod drugo, pa ne bi rada, da bi bil debeli fantek. Sama sem hodila čez to, kako se počutim ko sem debela. Pa saj sami veste, kako znajo oz. smo znali biti kruti mi, kot otroci. No lep večer vam želim. PS. Aja, pri nas pa nekomu hodim pošteno v zelje glede napredovanja, da je prišlo do direktorja sledeče: da se nočem ničesar drugega dotakniti dela, razen pisarniškega dela da nočem biti na blagajni (tam je najlepše delati, vam povem, vsaj zame) da če bom delala na blagajni, da ne bom niti se nasmejala niti pozdravila stranko da jaz bom delala samo dopoldne MISLIM KER SAFER. Jaz sem imela samo odprta usta. Nisem mogla verjeti, da me je ta oseba (sumim in sem skoraj sama prepričana da je ona - TISTA, ki sva se skregali takoj, ko sem začela delati, in ko sem direktorju povedala tudi svoje). Mislim nemorem verjet, kaj se bo vse folk spomnu, sam da te v slabi luči prikaže. Moram mail napisat direktorju, da želim, da me sooči s to osebo, pa da vidimo kaj in kako. Ta oseba pa je danes pršla popoldne delati, in me vprašala kaj sem slabe volje. Nisem ji dala zadovoljstva in sem rekla da nisem (in si mislila, čaki čaki, jo bom že dobila v kremplje, kajti je skoraj soseda od mojih staršev), še kolegica je potrdila da nisem, ker ji tudi ona ni hotela dati zadovoljstva, da so me masirali. Hudo mi je samo to, ker prideš kao s porodniškega dopusta, in te že mečejo v slabo luč, ne glede na to, da ti nimaš pojma o določeni stvari. Ufffffffff sem morala dati ven iz sebe to. Hvala ker ste me poslušale, če ste me sploh. Lahko nočko.
|