|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
13.10.2009 18:07:49   
gogabojan
Dan.

Raport.user posted image user posted image user posted image

Višina  84 cm
Teža 13.800
Glava 49 cm

Cepljeni nismo bili. Smo dobili napotnico oz. jo bo P posredoval v LJ bolnico, da nam dajo datum, kdaj naj se pridemo cepiti in da ostanemo na opazovanju.

Dobili smo pa tudi napotnico za ENDOKRINOLOŠKO AMBULANTO, ker očitno je z Rokom nekaj hudo narobe. Glede hormonov, inzulina in prebave.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa tak veselko je. Je P rekel, da mu je žal, da ga prej nismo poslali na preiskave. Je rekel, da je imel pred leti en podoben primer, in da se je na koncu vse ok izteklo, seveda ob tabletah, da je pobič sedaj tako lep fantek, in da je suh. Upanje ostaja.

Zdaj pa upam, da bodo ugotovili, kako in zakaj toliko popije, in ima abnormalen porast tako višine kot teže.

Aja pa da vam še povem, zgornji štirici sta komplet vzunaj, spodnji dve pa sta dlesen že preluknjali, zdaj pa sam čakamo, da mu še zrastejo.

Lep dan oz. večer vam želim in poln ljubezni.

LP Gordana

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 13.10.2009 18:21:41 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.10.2009 18:11:05   
mbd0411
Lepa mačkona...Jan in Žanuser posted image user posted image user posted image
Kaj pa Žak in Jak..hahahaha
Saj doma se tudi da narediti dobro vzdušje..Itak še verjetno niste "krstili" banje.user posted image user posted image user posted image .Lepo vodo noter..itak pa vrtnice,pa penino ob rob,sveče,sveče...eterično olje,mirna glasba,morda bolj eksotična..user posted image user posted image user posted image user posted image Sam ne rečt,da maš samo tušuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dobro večerjo...predjed...gl.jed..sladica.........
Uh...user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.10.2009 19:51:03   
Lovely
.100noga, naredi mu darilne bone - torej sama iz šeleshamra jih poriši in gor napiši za kaj bon je. In pol on lahko lahko vnovči kadarhoče. Čas veljavnosti npr 1 leto. Bon za 15 min masažo, bon za 15 in terapijo s poljubčki, bon za gledanje tekme v miru, bon za ... uporabi domišljijo in vajine interne fore.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.10.2009 22:09:04   
coccinella
smo imeli tudi danes posvetovalnico. Mere: 11,3 kg in 76 cm. Tako da velika je kot prejšnji mesec in celo shujšala za par 100g user posted image .

dsrugače je bila pa cepljena in ni nič jokala....Pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako jutri pa spet v službo in novim zmagam na proti.....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.10.2009 23:08:16   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sam ne rečt,da maš samo tušuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dobro večerjo...predjed...gl.jed..sladica.........
Uh...user posted image user posted image user posted image

a veš da mam res samo tuš!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.10.2009 23:12:40   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

.100noga, naredi mu darilne bone - torej sama iz šeleshamra jih poriši in gor napiši za kaj bon je. In pol on lahko lahko vnovči kadarhoče. Čas veljavnosti npr 1 leto. Bon za 15 min masažo, bon za 15 in terapijo s poljubčki, bon za gledanje tekme v miru, bon za ... uporabi domišljijo in vajine interne fore.

KUL! TOLE MI JE PA VŠEČ! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.10.2009 9:43:46   
jolly123
Dobro jutro. Malo urejam papirje in podobne zadeve, ob 12-tih grem pa na razgovor za službo. Pol pa po Tajkota v vrtec pa je šel dan spet okoli user posted image Včeraj sem imela govorilne v vrtcu, so rekli, da je priden da sam zaspi ( sej ne moreš verjet ), da kakšno ustvarjanje ga še ne zanima, da najraje meče stvari okoli po sobi user posted image user posted image Pa da uživa v lutkovnih predstavah, da se takrat tako smeje, da sploh nehat ne more user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

A ve dajete že volneno kapo in rokavičke? Jaz danes še nisem dala pa nisem več čist ziher...

A si ti kdaj brala Louise Hay? Sicer je tko, zelo osnovno ampak ima zanimivo teorijo za vse bolezni od A do Ž - zakaj pride do njih. In so vse tko naštete, zraven je obstoječa afirmacija v glavi, ki povzroča bolezensko stanje, pol pa zraven še afirmacija k si jo moraš naštelat v glavi, da mine... Ful zanimivo pri nekaterih. Včasih se prav zamislim če me kaj zvija pa tam preberem zakaj bi lahko bilo... Ti prinesem v soboto? Imam angleško verzijo.

Jaz še nisem dala volnene kape in rokavič pa koker sem gledala v vrtcu tud še nobeden nima user posted image Zaenkrat imamo neko jesensko jakno ala vetrovko, odspodi vedno kak debel pulover, pa trak za ušesa.

Louise hay sem brala enkrat že nekaj časa nazaj. Bom pa vesela, če jo lahko prineseš v soboto, da spet malo pokukam.

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Sem pa našla poceni malarja, da bo maso nanesel na stene (zgornje nadstropje) in, sva se odločila za tako ceno naj še pobeli. Mož ne more dopusta dobit, da bi naredil sam. Itak mu ostane še elektrika, centrala in parket. Komaj čakam

Če rabiš kako pomoč pri centralni, moj mož to dela itak vama bo ful ugodno naredil, ker bom jaz tko rekla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

uf moj pa adrenalinc! sem to jaz! :)
bom kr kej od mbd idejo vzela, tisto da doma kej pripravim ...nisva zdej prid enarju da bi kupovala kopeli ...

Ares a ni adrenalinc? Moj pa samo da je neki tacga. Itak zdej uživa v kajtanju, pol pa ful teži kako komaj čaka, da bo Taj tako velik da bo še njemu en kajt nabavil. Jaz se kar za glavo držim, pa ne more otrok kajtat no user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Cepljeni nismo bili. Smo dobili napotnico oz. jo bo P posredoval v LJ bolnico, da nam dajo datum, kdaj naj se pridemo cepiti in da ostanemo na opazovanju.

Dobili smo pa tudi napotnico za ENDOKRINOLOŠKO AMBULANTO, ker očitno je z Rokom nekaj hudo narobe. Glede hormonov, inzulina in prebave. .

Ojoj no. Pa kako so to šele zdaj ugotovili?? Saj ste že bili na pregledih? In kaj to sedaj pomeni?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.10.2009 20:44:12   
mbd0411
Ali imajo vaši user posted image že žabice pod hlačami???
Glede na to spremembo se mi skoraj zdi,da bi blo dobro dat..
Kapo pa naš že ima...ne volneno.
Goga,tole z Rokom pa škoda no...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj točno bi pa lahko bilo???

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.10.2009 20:49:40   
mbd0411
Goga sem si malo pogledala kaj to pomeni,upam da se pokažejo rezultati čimbolje.Se pa čaka mesec dni na izvide..
Joj,joj,tile naši lumpi kaj vse nam staknejo..
Vse bo ok..pozitivno..user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.10.2009 21:26:41   
gogabojan

Goga sem si malo pogledala kaj to pomeni,upam da se pokažejo rezultati čimbolje.Se pa čaka mesec dni na izvide..
Joj,joj,tile naši lumpi kaj vse nam staknejo..
Vse bo ok..pozitivno..user posted image

Ojla.

Glede tega. Pediater nas je tam napotil ker niti on ne ve točno kaj mu je narobe. Zelo veliko pije, kar bi kazalo lahko na sladkorno bolezen, sam potem je problem v tem, da se Rok redi, pri sladkorni bi pa moral hujšati.

Lahko da ima neko bolezen neki na diab..... nevem točno katero, vendar bi tudi tu kao hujšal.

Malo ga skrbi ta rastni hormon, ker če pogledamo zadnja dva meseca oz. skoraj tri, je zrastel vse skupaj za 14 cm in se zredil iz 7 kg na 13.800.

Glede endokrinološke ambulante. Tja sem tudi jaz hodila, ko sem imela probleme s ščitnico, in potem, ko sem se po prvem porodu zredila za 30 kg v enem mesecu. Takrat so me  tja poslali. V to ambulanto hodijo tudi tiste osebe, ki si želijo spremeniti spol, sladkorni bolniki,.........

Tako da, vem da je nekaj glede hormonov, kaj točno pa ne. Pa prebava. HB ma uredu želodček, čeprav malo prevelikega (pomoje od nacejanja vode - JP ZDAJ SMO ŽE KAK TEDEN STRIKTNO SAMO NA VODI, ampak vseeno spijemo dva litrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Upajmo na najboljše. Prvič, ne bi rada, da bi imel kakršnokoli bolezen, ali motnjo, pod drugo, pa ne bi rada, da bi bil debeli fantek. Sama sem hodila čez to, kako se počutim ko sem debela. Pa saj sami veste, kako znajo oz. smo znali biti kruti mi, kot otroci.

No lep večer vam želim.

PS. Aja, pri nas pa nekomu hodim pošteno v zelje glede napredovanja, da je prišlo do direktorja sledeče:
da se nočem ničesar drugega dotakniti dela, razen pisarniškega dela
da nočem biti na blagajni (tam je najlepše delati, vam povem, vsaj zame)
da če bom delala na blagajni, da ne bom niti se nasmejala niti pozdravila stranko
da jaz bom delala samo dopoldne

MISLIM KER SAFER. Jaz sem imela samo odprta usta. Nisem mogla verjeti, da me je ta oseba (sumim in sem skoraj sama prepričana da je ona   - TISTA, ki sva se skregali takoj, ko sem začela delati, in ko sem direktorju povedala tudi svoje).

Mislim nemorem verjet, kaj se bo vse folk spomnu, sam da te v slabi luči prikaže. Moram mail napisat direktorju, da želim, da me sooči s to osebo, pa da vidimo kaj in kako.

Ta oseba pa je danes pršla popoldne delati, in me vprašala kaj sem slabe volje. Nisem ji dala zadovoljstva in sem rekla da nisem (in si mislila, čaki čaki, jo bom že dobila v kremplje, kajti je skoraj soseda od mojih staršev), še kolegica je potrdila da nisem, ker ji tudi ona ni hotela dati zadovoljstva, da so me masirali.

Hudo mi je samo to, ker prideš kao s porodniškega dopusta, in te že mečejo v slabo luč, ne glede na to, da ti nimaš pojma o določeni stvari.

Ufffffffff sem morala dati ven iz sebe to.
Hvala ker ste me poslušale, če ste me sploh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko nočko.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.10.2009 22:09:23   
mbd0411
Goga,tole s službo le uredi.Naj vedo!!!!
Tvoj spije 2 litra tekočine,kar je res ogromno,moj pa niti 1 dl.user posted image Ni žejem pa da je vrag..Sem mu dala kaj takega za jest,da bi moral bit žejen,pa je kak požirek le naredil.Se pa tako sliši,ko pije kot bi v prazen sod teklo omg.user posted image user posted image user posted image
Spije pa 3x dnevno po flašo mleka,včasih manj.....Zgleda,da mu  samo mleko steče po grluuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
14.10.2009 23:38:33   
Tosca
Čer,

VAL, vse najboljše za prvo svečko! user posted image user posted image user posted image

Sicer malo pozno, ampak vse najboljše tudi MAJu, pa da bi se čimprej pozdravil!user posted image user posted image user posted image
Afnica, obe z Danajo pošiljava Neli user posted image user posted image  in user posted image user posted image , da bi antibiotik prijel in da bi bila čimprej zdrava! Bogici, sta imeli pa res slab dan v ponedeljek.

Tijana user posted image user posted image user posted image user posted image za hojo!

Jolly, res mi je hudo zateuser posted image . Ampak glede na to, da si ti sposobna in energična, sem prepričana, da boš znala iz situacije potegniti najboljše! Čimveč uspeha jutri!

Goga, user posted image user posted image da bi čimprej prišli do diagnoze za Roka, da bi ga lahko ustrezno zdravili!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
14.10.2009 23:51:28   
Tosca
Še na hitro kako smo pri nas: Danaja je k sreči ze praktično zdrava, občasno še kašlja, ampak po moje bo OK. Jaz pa imam virozo(e) in kašelj že šesti (6!) teden user posted image . Najprej ena viroza 14 dni, 2 dni OK, potem druga z vročino in kašljem, sedaj zgleda že tretja, ker nič ne slišim, nič ne voham, nič ne okusim, skratka za zjokat user posted image . In ta tretjo sem dobila, kos em šla k dr. da bi videla, ali ej bakterijskega značaja ali virusnega. Pravi, da je virusna infekcija, da sem pač prekurjena in mi svetuje pač veliko spanja, zdravo hrano, veliko gibanja na svežem zraku... super.. . Meni pa se zdravje ne premakne nikamor naprej, kvečjemu nazaj.user posted image  Mah, bo že, sem začela jest vse živo, kar se dobi v lekarni (in še kje), morda pa mi kaj od tega pomaga.

Ta teden sva spet začeli z uvajanjem in Danaja tam občasno kar joka, pa nikakor ne uspeva priti na urnik spanja pred boleznijo in obvezno varuški zaspi ob 10h za pol ure, potem pa še za 1,5 ure ob 12h. Očitno tudi ona rabi počitek za okrevanje. Še dober teden, pa tudi midve začneva zares, najbrž zadnji med vami.

Šali, kape, rokavice - jaz sem ji volneno kapo dala za zjutraj, za čez dan pa ima trak in čez kapuco, ko piha. Šala ji še nisem dala, rokavice sem pa komaj danes našla ene prave velikosti. Imajo vaši tiste s prsti ali kar palčnike?

Sedaj pa user posted image . Lepo nočko in dober dan jutri!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
15.10.2009 7:41:36   
gogabojan
Jutro.

Evo prvi dan bolniške.

Že včeraj, ko sem prišla domov od predavanj, sem videla pri Roku pikice in velike fleke rdeče po obrazu, enega na trebuščku in dva na hrbtu. Pa sem klicala mamo, da če je Rok kaj takega jedel. Pa je rekla da ne, razen ko je Bojan jedu palačinke, je možno da mu jih je ponudil, in da je Rok zagriznil notri.

Sem se bala, da je kakšna alergijska reakcija. Ker za kikiriki arašide no, smoki, tega ni prisotnega v stanovanju ne pri nas, ne pri naših.

Včeraj zvečer, ob 21h je Rok šel spati. Ob 21.30 pa se je začel takoooooooooooooo zvijati, in takooooooooooooooooooooo bogo kričati, da nisem več vedela kaj naj. In jok se je nadaljeval vse do 22.30h.

Ko je moj prišel z nogometa, sem se takoj popokala na urgenco. Trebuh je imel bošček tako napet, da se je stegoval in zvijal obenem.

Kako je težko gledati otroka ko tako trpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ugotovitev, Rok ima peto bolezen. Ni nič kaj takega, traja pa lahko od 2 dni pa do 3 tedne.

Sem pa urgentnemu rekla, da se mu fullll spahuje, in se mu dviga, sam da nazaj tisto pogoltne, ppa je rekel, da ne bomo sedaj o tem, ker sem že oblekla Roka. Mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTF.

No hvala bogu smo lahko šli domov. Nočka pa itak ni bila prespana, ker ali se je Rok na veliko praskal, ali na veliko jokal.

Evo spet joka. Morm it.

Čawbaw

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.10.2009 8:41:29   
mbd0411
Ubogi Rok...user posted image user posted image
Naš  Nikec pa veselo hodi v vrtecuser posted image user posted image user posted image Včeraj ni skoraj nič jokal,danes ko sem ga oddala tudi ne...Grem ob 10:30 ponj.Je pa eno...v vrtcu,mu dajo nahrbtnik kjer ima svoje "dobrote"user posted image -dudo igračko pleničko,flaško...,pa je priden in ne joka...To z dudo mi ni najbolj všeč,ker doma dude sploh nima,le za spanje si jo sam poišče,ker mu jo dam pod blazino..Če hoče imet,naj jo najde.user posted image user posted image Seveda jo najde še preden se obrnem..Potem pa tako dudla...samo čez dan pa ne.
Ali vaši zdaj pijejo samo še alpsko mleko???

Neposredna povezava do sporočila: 3565
15.10.2009 9:20:58   
jolly123
Jutro. Včerajšnji razgovor je šel kar v redu. Sicer sploh ni bil razgovor ampak kar praktično testiranje, dobila sem ene kalkulacije za narest in napisat ponudbo, potem pa še izračunat plače za 30 user posted image zaposlenih. Najprej sem kar malo pogoltnila, ker sem plače nazadnje delala 3 leta nazaj, ampak HB sem se še vse spomnila in sem nalogo opravila v pol krajšem času kot so ga zahtevali in to brez napake user posted image  user posted image Je rekla una tam da se definitivno vidimo v drugem krogu, ki bo čez cirka 14 dni.

Gogabojan glede službe pa vidim, da imaš isto kot jaz. Meni so tudi metali polena pod noge, samo ti imaš to srečo, da te osebe, niso sorodniki od direktorja user posted image Tako da ne bit neumna pejt se takoj zmenit, kar dogovori se za sestanek s to osebo skupaj z direktorjem.
Kako pa zgleda 5. bolezen a srbijo ti izpuščaji??

Tosca ti se pa tudi hitro pozdravi, se že predolgo vleče to zdej.

Neposredna povezava do sporočila: 3566
15.10.2009 9:23:05   
jolly123

Ubogi Rok...user posted image user posted image
Naš  Nikec pa veselo hodi v vrtecuser posted image user posted image user posted image Včeraj ni skoraj nič jokal,danes ko sem ga oddala tudi ne...Grem ob 10:30 ponj.Je pa eno...v vrtcu,mu dajo nahrbtnik kjer ima svoje "dobrote"user posted image -dudo igračko pleničko,flaško...,pa je priden in ne joka...To z dudo mi ni najbolj všeč,ker doma dude sploh nima,le za spanje si jo sam poišče,ker mu jo dam pod blazino..Če hoče imet,naj jo najde.user posted image user posted image Seveda jo najde še preden se obrnem..Potem pa tako dudla...samo čez dan pa ne.
Ali vaši zdaj pijejo samo še alpsko mleko???

Ma veš kaj če zaradi dude ne joka naj jo ima. Sej ko se bo počutil varnega jo boste že skenslali.

Ja naš pije samo še alpsko mleko, pa še to ne samo, ampak v čokolinotu itd. Drugače pa vodo, čaj itd.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
15.10.2009 9:53:41   
suzy124
Najprej čestitam Valu, vse najboljše za včerajšnji rojstni dan.user posted image user posted image

In današnjima slavljenkama:

Alina Vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image

Alya vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image

Tosca čim prej se pozdravi user posted image user posted image
Roku pa pošiljam user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi in da ugotovite kaj je narobe.

Maj pije mleko samo zjutraj, če je kaj namazano na kruhu, drugače pa kolikor ga ima v kašicah. Drugače pa pije vodo, zdaj ko pa je prehlajen pa nesladkan čaj.

Rokavičke pa še midva nisma imela in jih morama še poiskatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3568
15.10.2009 10:00:24   
suzy124
Smo pa imeli danes posvetovalnico in smo vse lepo opravili in smo sedaj

težki 10 kg in
veliki75 cm

Cepljeni nismo bili, ampak smo dobili napotnico da se naročimo za v bolnico na cepljenje.

Vsem hvala za čestitke za rojstni dan, ki ga je lepo preživel in tudi ni imel več vročine.
V soboto bo pa še imel tortico da bo lahko pihal svečkouser posted image .

Zdaj pa grem mal počivat ker Maj spi, ker sem ga zjutraj mogla zbudit in je bil že utrujen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
15.10.2009 10:24:27   
jana84
Živjo!
Nekaj časa me ni blo na ringaraji, ker nisem imela popolnoma nič časa...Prejšnji teden sem cele dneve klekljala za prijateljičino poročno darilo, hvala bogu sem v petek ob 18h končala in uokvirila, tako da sem potem še v cvetličarno nesla skupaj z darilom, da so mi lepo zaranžirali...V soboto pa je bil pogon že od 7h zjutraj (če sem natančna že od 6.15 ko sem se zbudila!). Poroka je bla super, vreme je kar zdržalo, moja obleka je tud zdržala, tako da vse super fino fajn.
Jakob je bil celo soboto pri stari mami (moji tašči) in bil zelo priden: je spal 3ure skupaj v vozičku! Zvečer ga je pa prevzela moja mama in je spal pri njej oziroma je ona spala pri nas v sobi, midva pa ko sva prišla domov pa v moji stari sobi pri mami.

No, v torek je imel Jakob posvetovalnico: velik je 78cm, težak (oziroma lahek) pa 8,5kg. Hja, otroček si ne da mira in zato se tudi kilogramčki ne nabirajo. Ampak zdravnica ni nič rekla, da bi bil prelahek ali kaj, ker je videt da mu čisto nič ne fali! Energije ima, kot da bi jo proizvajal po tekočem traku.

Zrastel mu je še en zobek: zgornja leva enica, tako da kar napredujemo zadnje čase s temi zobki (v 14dneh dva!)
Prehlajen je še vedno, še vedno kašlja, zato tudi ni bil cepljen. Gremo ponovno čez 14 dni, če bo zdrav. Je pa rekla zdravnica naj mu dajem Prospan sirup, če bo kaj pomagal pri tem njegovem kašlju, če pa do naslednjega datuma cepljenja ne bo dober, pa mu bo predpisala antibiotike, da se mu slučajno ne razvije bronhitis.

Hodi kot velik, plazi se skoraj nič več ne, razen ko je zaspan inzmatran, pa ga nogice ne držijo več prav.
Ponoči spi tako kot ponavadi; malo spi, malo se zbuja (predvsem zaradi kašlja), pa spet zaspi, pa se spet zbudi...No, ampak ko se človek navadi, mu je že približno vseeno kako spi, samo da spi...No, do približno 1 ali 2h spi v svoji posteljici, vačsih tudi do4h, potem pa obupamo in gre k nam v posteljo in tam je pa mir...Se bo že navadil, da bo moral spat v svoji postelji...

Tako, zdej pa grem mal slike štimat, da jih skor po enem letu spet kaj naročim in dam v album...

Lepo se imejte, če bom imela kaj časa se kaj javim, pa preberem vse za nazaj!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
15.10.2009 11:58:17   
jolly123
Jao kakšen folk, mi potrka na vrata neka gospa, da zbira denar za ne vem kakšno versko organizacijo bla, bla. Ker takim načeloma ne dajem denarja, sem rekla, da nimam da sem tudi brez službe, me je pa začela osorno ogovarjati a za psa pa imate user posted image
Sem ji rekla, da zdaj sem pa sploh vesela, da ji nisem dala denarja...mislim.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
15.10.2009 12:44:35   
Tejčika29
Oj punce!

Alina je pa danes stara 1 leto, ah kaki občutki so to, včeraj sva z mojim prav podoživljala odhod v porodnišnico...  Lani je bil isto tak lep sončni dan na 15.10. kot danes.

Danes je cel dan namenjen samo Alini, sicer bi morala na en pogreb pa ne grem, danes pa res ne.

Lovely - včeraj smo kupili tistih 100 žogic in bomo napihnili bazen za sobotno zabavo, res super ideja, hvala ker si jo delila z nami!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
15.10.2009 19:33:34   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

ODPOVED SEM DOBILA user posted image  user posted image  user posted image

FAK EJ SEM JEZNA!!! Niso mi še nič vročili, ampak danes mi je šef s katerim sva prijatelja povedal oz. je prosil če mi lahko on pove in je rekel, da mam smolo da sem zanosila, ker sta sedaj dve osebi celo leto lezli v rit direktorju in direktorici in da sta TAKOJ ko sem prišla začeli FUL čez mene govorit. Ena je od šefice prijateljica, druga pa njihov zet.  Rekel je da če grem na sodišče da bo to tudi povedal, da sem šikanirana in da mi ostali ne sežejo do kolen, da so se samo zbali za svoj stolček.

Grem zdaj domov pa KO JIH JEBE!!

ej jolly, sranje no user posted image ....ne morem verjet, kako nekateri lahko klevetajo vse naokoli kar jim paše...upam, da se uštima in čimprej najdeš službo, če jo mogoče že nisi....

ME NI BILO PAR DNI, pa grem na hitro prebrat, kaj se dogaja....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
15.10.2009 19:40:48   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Rojstni dan praznovanje - ko ste se pogovarjali. Evo mi smo najeli gasilski dom. Se bo žurka odvijala na veliko. Tako da bo veliko starejših ljudi, pa tudi malih ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image .
Najeli pa ga bomo zato, ker bomo kao praznovala obadva roj. dan, čeprav sem ga že v nedeljo. So ljudje kar prihajali. HB da sem naredila tortico za domačo uporabo, ker mi je fulll fajn pršla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej to bo žur - noro.

Neposredna povezava do sporočila: 3574
15.10.2009 19:40:58   
Lucka1
Mi smo praznovali 2x - 1x samo družina (babi, dedi, stric, prababi in mi), v nedljeo pa s prijatelji. Nas je bilo enih 25, od tega 6 lumpov. Prav lušno je bilo, kot vrtec . Naš je užival in bil čisto začuden, ko smo mu vsi skupaj zapeli vse najboljše za te
Je bil pa potem problem spanje, ker se mu je ful dogajalo in potem do 21:30 ni zaspal - se je z zaprtimi očmi dvigal na noge in jokal, ker se ni znal poležt nazaj. In je to delal ceeeelo uro - potem pa padel od utrujenosti, pa še celo noč nekaj stokal - he,he, po mojem je res sanjal.

LUŠNO!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ali ste imele pri dojenčku pomoč partnerja
endrina

ne, ker nimam partnerja (6%)

ne, ker ni hotel pomagati (4%)

da, pomagal je ko sem mu rekla (40%)

da, pomagal mi je brez da bi mu rekla (50%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!