jolly123
|
Večer. Grem vas zdaj malo komentirat za nazaj, pol grem pa ležat sem čisto utrujena. Tajko je spet zbolel. Smo bili pri dohtarju, nas je hotela poslati v bolnico, ampak smo imeli izvide OK, tako da smo šli domov, smo pa dobili TRI različne antibiotike Ima vnetje oči, iz nosa mu teče, pa še neko driskico ma, tko da je to baje nek virus ki ima ime, samo ne me vprašat kakšno in ker je bil še malo zabuhel v obraz, se je zdravnica ustrašila da mu gnoj odteka v lica al neki takega, ampak so potem izvidi pokazali da je vse OK. Če se bo poslabšalo...pa vemo kaj sledi IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ....kako si kaj rešla problem z avtom ga že maš pošlihtanega... mi smo se pa danes določli da bomo HODILI tko da je kr šiba..me je kr presenetla...kr naenkrat no tko novim dogodivščinam naproti Pleha še nisem popravila ostalo sem, važno da se peljem Čestitke za hojo Mi smo tudi že fino hodilo, po tisti angini je pa kar nehal hodit In sploh noče več hodit, ni mu več zanimivo, mislim mi ni jasno, kako lahko prideš od laufanja po stanovanju do samo puzanja Bo že ko bo hotel... IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Bolezni nam je vzgojiteljica rekla, da naj jih nikar nimamo doma nekaj iz preventive kao, ker potem bodo lahko nonstop doma, da tudi če malo kašlja, smrka, kiha itd naj kar pride, ker to morajo dati skozi in se utrditi. Drugo leto bo baje že bolje. pri nas pa ravno obratno...da če je otreok bolan, da ni fer do njega, da ga daš v vrtec (to se strinjam) in da ni fer do ostalih otrok, ker potem se vzgojiteljica bolj s tvojim ukvarja, z ostalimi pa ne? No, smešno, da ima vsaka svoje nasvete vsekakor če malo smrka, bi ga jaz peljala, seveda z kako vročino pa ne. Ja ne narobe si razumela, otrok ki ima vročino in drisko spada doma, to je tudi nam rekla in takega vlada niti jaz ne bi peljala v vrtec, ampak je rekla da če ga bom imela preventivno doma samo zato ker kašlja in smrka da ga bom imela doma celo zimo. Da tak otrok lahko pride v vrtec, ker so itak vsi taki tam. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 tejčika, a ste kaj rešila oz vsaj pogruntala glede prehrane? Nama to tudi še ne štima - nikakor nama ne znese v miru kaj dobrega pojest in hkrati biti z lumpom! Ne vem, kaj naj...ker v menzi se mi pa tudi ne je stalno...raje nikoli.ampak potem pa to pomeni kuhat doma....ne vem no - kako pa ostale to rešujete? Na srečo oba z možem jeva v službi tako da mi doma ni treba kuhat, drugače ne vem kaj bi. Živela od sendvičev in burekov, se mi ne bi dalo kuhat vsak dan, res ne!
|