|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
6.10.2009 14:11:50   
jolly123
Lovely a maš ti zastopnico za Just? Je kaka varianta, da še meni naročiš, pa ti dam denar na delavnici, če se prej ne vidimo. Sicer pa koliko pridejo te zadeve?

Jaz pa šibam domov, ker je tamal spet bolan. Baje ima ful vnete oči, da mu kar gnoj teče ven...user posted image Sem upala da dohtar dela danes popoldne, pa šele jutri zjutraj.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
6.10.2009 14:42:02   
mbd0411
Ja mene tudi zanimajo mal cene tega..Sem že veliko dobrih stvari slišala o tem pa menda so kar draga...Ampak,če pomaga...ok!
V vrtcu je bilo super..
Pojedel zajtrk: kos kruha,zelenjavno mesni namaz,kumaro,čaj..Se je igral,malo me je iskal,ko sem šla ven,a so ga zamotile..
Zaenkrat super

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.10.2009 15:54:01   
afnica mala
Živjo,

tud jaz sem slišala same pohvale za Just in sploh mazilo materina dušica. Moram tud jaz naročit.

prehrana staršev- jaz potihem malo upam, da bo mami še za naju kuhala, vsaj leto ali dve, ko bo Neli pri njej. Vsaj kakšen dan ali dva v tednu, kdaj na malico, kdaj pa vom sama skuhala. Se tolk poznam, da če bom dirkala domov, pa kuhala, bom sam sitna, to pa nikomur ne koristi. user posted image

Lučka- v soboto pričakujem cca 30 ljudi, 20 odraslih in 11 otrok. Sva pa pogruntala kaj v primeru kake plohe. Imava velik nadstrešek za dva avtomobila + še malo, pa bomo malo okrasili in se bomo tja prestavili.

Danes je umrla moja stara mama. Dva meseca je od kapi, prej je bila pa fit, njiva, sprehodi..... Pogreb imamo glih v petek na Nelin r.d.

Neli sem dala danes prvič kravje mleko. Upam na najboljš. Danes ful veliko spi, pa vodo sva mogli dat, sem več kot 2 uri čakala z vrečko. Pol sem jo pa končno dala na kahlico, pa je lulala.
Sva šli že listje nabrat, pa voščenke moram kupit, pa še mal raznih stvari nabrat- koruzni laski, suho klasje, pa lim in barvice, pa velike pole papirja, pa se bodo otroci v soboto zamotili. Pa še krede moram kupit, da bodo risali po asfaltu (smo v slepi ulici).
Šibam, frizerka je že mojega spedenala, zdaj pa še meni pramena in postriže, pol pa upam, da se miška že zbudi, da še njej mal prestriže spredaj.

čau

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
6.10.2009 16:53:25   
gogabojan
Ojla.

Vsem ki ste in praznujete prvo svečko vse naj naj.

Janja27user posted image user posted image user posted image user posted image za korake in uspešno praznovanje

Lučka - kako si??? trebušček raste???

Jolly - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mbd - upam da ne boste kaj fasali

Afnica mala - user posted image user posted image user posted image user posted image Iskreno sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image . Upam, da boste vseeno praznovali R.D. Pri nas je tudi babica umrla (po mamini strani mama), na Bojanov prvi rojstni dan. Tako, da smo praznovali čisto miniaturno, ker se mojim ni zdelo spodobno. No bojan je imel tortico, obiski pa so bili tisti, ki so prišli mami izraziti sožalje

Aja še eno pohvalo moram napisati. Očitno se mi obeta napredovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klicali so me s kadrovske, da je direktor naročil, da me želi videti na sestanku, da se pogovorimo o moji prihodnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Najprej nisem vedela čisto nič, danes pa so mi namignili, da je napredovanje v vprašanju, in da moram osebno se zglasiti, da povedo ,  kje in kdaj bi začela. Najbolj jih skrbi, ker bom morala ven iz svojega kraja kjer sem sedaj. Tako da komaj čakam jutri. na sestanek (danes je bil neuraden), jutri pa bo uraden. Sem prav ponosna nase. JUPIIIIIIIIIIIII.

Aja, Rok je pri mojih starših v varstvu. Mama si je vzela dva tedna dopusta. Drugi teden pa začne oče sam mirkati na Roka. Razumeta se odlično.

Stvar pa poteka tako: oče (trenutno mama) pride ob 6h zjutraj k nam domov in so tu do pol devetih, ko gre Bojan v šolo. Nato gredo k njim domov. Jaz pa Roka poberem po službi, ki je hmmmmmmmmm nikoli ne morem normalno priti domov, ker se vedno kak hudič najde, tako da,..... sem danes prišla domov npr. dve uri in pol kasneje. Jp, se bo očitno potrebno to navaditi, še posebej sedaj, ko se mi obeta napredovanje.

Želim vam punce čimveč zdravja, sreče in ljubezni.

LP

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 6.10.2009 16:56:11 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.10.2009 18:15:14   
janja 27
ojla punce

afnica - moje sožalje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vreme ok za vaše praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

goga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredovanje, itak se boŠ znajdla kaj in kako potem s časom mal usklajevanja in bo user posted image user posted image user posted image user posted image no in vidiš kako laufa vse ok s tvojimi starši in varstvo k si se tko sekirala kako bo user posted image user posted image user posted image user posted image

pajacek - jaz ga imam seveda še vse od mance tko da mi ni treba nič po nakupihuser posted image , imam ene 4 bundice dve pol tanki dve bolj puhasti....ja pa spet ne vemo kak zima bo lahko bo full snega lahko ga bo za vzorec vem tisto leto k je bla manca 1 leto stara ga je blo sam za vzorec in to marca user posted image user posted image user posted image tko da je bla sam enkrat v pajacu..odvisno kaj nam bo prineslo....

kuhanje - ja pri meni ni panike....mam taščo tko da ona kuha k sem jaz zjutraj in pridem na kuhnao kosilo,če grem pa popoldan jaz še kaj pojem za moje tri pa ona skuha tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanjouser posted image user posted image user posted image če sem pa frej pa kuham jaz za vse, no tko smo prakticirale k sem začela delat pri manci in je blo superuser posted image user posted image user posted image

mi pa smo danes praznovali od moje stare mame jaz ji rečem nona 89 rojstni dan v domu ostarelih ( je nepokrentna že 5 leto ) , prov fajn jo je blo videt obkroženo s dvema pravnuknijama,user posted image user posted image user posted image

metka je včeraj prehodila celo dnevno sobo in jedilnicouser posted image user posted image user posted image danes je pa bolj lene sorte in išče roke za se prijetuser posted image user posted image user posted image

just je meni zakon, jaz mam kapljice in kreme teatree materino dušico....res so super user posted image user posted image user posted image

da ne pozabim

čestitke za prvi rojstni dan NACEKU in TIJANU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
6.10.2009 19:31:51   
mbd0411
Ja kake so cene od Justovih izdelkov proooosimuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
6.10.2009 20:35:33   
corti
Čer!

Da se vam na hitro malo javim...potemm pa spat!
V službi je noro,ampak se stanje normalizira. Samo jaz hodim domov ob šterih oz. petih sem v domžalah...in sem tko zmatrana da nimam volje za kaj drugega. Ampak smo vseeno včeraj in danes shopingerali...tako da ima zdaj vse! No vsaj za enkrat. Včeraj smo kupovali za mojega in za Hanno. No tudi sama sem si privoščila en puli user posted image . Danes pa tudi takoj po službi v shoping,vendar tokrat z hrano. Jutri pa sem sklenila da samo v baby center po podlogo za banjo da ne drsi....na kratek sprehodek in domov počivat.

Hanna se je pri tašli kar fino navadila. Dedija ima zelo rada... Meni je v ponedeljek šlo kar malo na jok, ko sem jo odložila  in čisto neopazno odšla, na pa ni imela nobenih problemov. Edino kar je spati noče, tako da jo uspavajo v naročju....pa seveda je malo. Ampak tud to se bo počas navadila. Ja in danes je mela muho, da ni hotla biti v vozičku, tako da jo je dedi nosil zunaj.

Glede tegale justa...ima katera kako knjižico...oz cene...da bi tudi jaz malo pogledala in naročila?

Zdaj pa šibam v postelju...zjutri vsatajam ob petih...in se mi pozna da imam premalo spanca.

Lepe sanje in lahko noč 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.10.2009 20:36:54   
jolly123
Večer. Grem vas zdaj malo komentirat za nazaj, pol grem pa ležat sem čisto utrujena. Tajko je spet zbolel. Smo bili pri dohtarju, nas je hotela poslati v bolnico, ampak smo imeli izvide OK, tako da smo šli domov, smo pa dobili TRI različne antibiotike user posted image Ima vnetje oči, iz nosa mu teče, pa še neko driskico ma, tko da je to baje nek virus ki ima ime, samo ne me vprašat kakšno in ker je bil še malo zabuhel v obraz, se je zdravnica ustrašila da mu gnoj odteka v lica al neki takega, ampak so potem izvidi pokazali da je vse OK. Če se bo poslabšalo...pa vemo kaj sledi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

....kako si kaj rešla problem z avtom ga že maš pošlihtanega...

mi smo se pa danes določli da bomo HODILI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da je kr šiba..me je kr presenetla...kr naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image no tko novim dogodivščinam naproti

Pleha še nisem popravila ostalo sem, važno da se peljem user posted image user posted image Čestitke za hojo user posted image user posted image Mi smo tudi že fino hodilo, po tisti angini je pa kar nehal hodit user posted image user posted image In sploh noče več hodit, ni mu več zanimivo, mislim mi ni jasno, kako lahko prideš od laufanja po stanovanju do samo puzanja user posted image user posted image Bo že ko bo hotel...

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Bolezni nam je vzgojiteljica rekla, da naj jih nikar nimamo doma nekaj iz preventive kao, ker potem bodo lahko nonstop doma, da tudi če  malo kašlja, smrka, kiha itd naj kar pride, ker to morajo dati skozi in se utrditi. Drugo leto bo baje že bolje.

pri nas pa ravno obratno...da če je otreok bolan, da ni fer do njega, da ga daš v vrtec (to se strinjam) in da ni fer do ostalih otrok, ker potem se vzgojiteljica bolj s tvojim ukvarja, z ostalimi pa ne? No, smešno, da ima vsaka svoje nasvete
vsekakor če malo smrka, bi ga jaz peljala, seveda z kako vročino pa ne.

Ja ne narobe si razumela, otrok ki ima vročino in drisko spada doma, to je tudi nam rekla in takega vlada niti jaz ne bi peljala v vrtec, ampak je rekla da če ga bom imela preventivno doma samo zato ker kašlja in smrka da ga bom imela doma celo zimo. Da tak otrok lahko pride v vrtec, ker so itak vsi taki tam. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

tejčika, a ste kaj rešila oz vsaj pogruntala glede prehrane? Nama to tudi še ne štima - nikakor nama ne znese v miru kaj dobrega pojest in hkrati biti z lumpom! Ne vem, kaj naj...ker v menzi se mi pa tudi ne je stalno...raje nikoli.ampak potem pa to pomeni kuhat doma....ne vem no  - kako pa ostale to rešujete?

Na srečo oba z možem jeva v službi tako da mi doma ni treba kuhat, drugače ne vem kaj bi. Živela od sendvičev in burekov, se mi ne bi dalo kuhat vsak dan, res ne!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 20:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 20:46:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 20:47:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3486
6.10.2009 22:14:22   
mbd0411
Joj,Joly,tvoj Taj ima pa res smolo..Ubožec no..
Hitro se pozdravite..

Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.10.2009 8:02:02   
afnica mala
Dobro jutro

mi pomagate!? Neli je včeraj zvečer dobila vročino- 37,8 pred spanjem. Po trebuščku je imela rdeče pikice, danes pa jih ima povsod, razen po obrazku ne. Pa diha na kratko (37 dihov na minuto med spanjem), pa ni prehlajena, smrkava. jn
Zjutraj je imela 37,2, pa kožo ima leplivo, vročo. In zdaj ne vem, ima pikice zaradi bolezni, zaradi vročine, kar me pa še najbolj skrbi, a je možna taka reakcija na mleko? Včeraj sem ji prvič dala KM. A mislite da lahko zaradi tega dobi vročinouser posted image

jolly- bogi Tajko, daj držim pesti, da se mu hitro zboljša, brez bolnišnice. user posted image user posted image user posted image

valla- sožalje za dedka

Ob 12h imava dr.,do takrat se bova crtali, pa juhico ji kuham. čau

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.10.2009 10:35:23   
jolly123
Valla in Afnica moje sožaljeuser posted image

Gogabojan čestitke za napredovanje, user posted image  user posted image super da tam v Mercatorju "nagrajujejo" ljudi, ko sem jaz tam delala je bila polomija. No jaz sem bila v računovodstvu, ki pa je baje še vedno polomija user posted image

Afnica hmmm kar opisuješ zna biti reakcija na KM oz. alergijska reakcija, ker nama na provokaciji so točno to pregledovali, kožo, vročino in saturacijo. Če misliš da je kaj narobe, pojdi raje takoj k pediatru.

Jaz imam pa čez 14 dni spet en razgovor za službo, me kar malo matra. Ker bi bilo super, na šiht bi šla peš, več časa za Taja. Ženska je sicer rekla, da trenutno nima dela za 8 ur, tko da moram videti za koliko ur dela ima in za kak denar. Mogoče bi eno leto potrpela pa delala manj, pa potem kasneje za 8, ker službe čez cesto pa res ne dobiš vsak dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.10.2009 12:45:03   
Tejčika29
Afnica in Valla - moje sožalje.

Just - ravno včeraj smo imeli predstavitev, materina dušica je 15 EUR, esenca kopeli materine dušice okrog 25 EUR, cenik imam, če katero zanima naj vpraša in bom napisala. Je pa super ni kaj.

Kuhanje - razmišljam da bi kosilo jemala tu v Žalcu v eni restavraciji kjer lahko vzameš za domov in super kuhajo, ne samo šniclov... tudi dosti drugih jedi, vedno pa je ena mesna zadeva, ena morska in ena na žlico. Včasih grem na kosilo v službi, pa tud moj, včasih babi kaj pošlje, občasno pa bomo kuhali in nimamo kaj. Žalčanke zelo veliko jemljejo kosila v vrtcu ali šoli, meni to sicer ni, ker je vse zelo blagega okusa ker je prirejeno za otroke.

Moram začeti počasi planirat za rojstni dan, ki bo naslednji vikend. Soboto in nedeljo, najprej za prijatelje z otroki, pol pa še za familijo.

Dnevi hitro tečejo, izkoriščamo lepo vreme za pohajkovanje zunaj, ko bo dež pa na obiske user posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
7.10.2009 14:08:58   
afnica mala

Valla in Afnica moje sožaljeuser posted image

Gogabojan čestitke za napredovanje, user posted image  user posted image super da tam v Mercatorju "nagrajujejo" ljudi, ko sem jaz tam delala je bila polomija. No jaz sem bila v računovodstvu, ki pa je baje še vedno polomija user posted image

Afnica hmmm kar opisuješ zna biti reakcija na KM oz. alergijska reakcija, ker nama na provokaciji so točno to pregledovali, kožo, vročino in saturacijo. Če misliš da je kaj narobe, pojdi raje takoj k pediatru.

Jaz imam pa čez 14 dni spet en razgovor za službo, me kar malo matra. Ker bi bilo super, na šiht bi šla peš, več časa za Taja. Ženska je sicer rekla, da trenutno nima dela za 8 ur, tko da moram videti za koliko ur dela ima in za kak denar. Mogoče bi eno leto potrpela pa delala manj, pa potem kasneje za 8, ker službe čez cesto pa res ne dobiš vsak dan user posted image

a res jolly? se da tud vročino dobijo zaradi alergije? ker sva dali kri in kaže na virozo. <A kaj veš kolk časaa bi ble pike zaradi alergije? Pa voda ni ok, upam, da zato, ker je šele po 2h lulala. so mirekli, da po 1h zamenjaš vrečko. Ima pa pikice povsod. Zdaj spet loviva vodo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.10.2009 14:11:12   
afnica mala
razmišljam, da bi razbila praznovanje na več dni- zaradi bolezni in vremena . V petek samo moževa mami, ker gre v soboto v Egipt, pa jaz imam pogreb, zato nebo praznovanja. V soboto moji, v nedeljo njegovi, v ponedeljek sosedje, torek prijatliuser posted image Še jutri počakamo, da vidimo zdravje in vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.10.2009 19:19:26   
mbd0411
NACE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TIJAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MATIC
VSE NAJBOLJŠE

Neposredna povezava do sporočila: 3493
7.10.2009 19:25:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

a res jolly? se da tud vročino dobijo zaradi alergije? ker sva dali kri in kaže na virozo. <A kaj veš kolk časaa bi ble pike zaradi alergije? Pa voda ni ok, upam, da zato, ker je šele po 2h lulala. so mirekli, da po 1h zamenjaš vrečko. Ima pa pikice povsod. Zdaj spet loviva vodo.

Baje da lahko, no vsaj tako so meni takrat rekli na alergološki. Oni so pač to preverjali, jaz sem morala pa biti pozorna, če bi bilo še karkoli drugega, driska, zabuhlost, zastoji dihanja, ker eni pač reagirajo tako drugi drugače.
samo če ti na krvi kaže da je viroza, potem je to, se ne sekiraj, možno da je celo kaka šesta bolezen.

Neposredna povezava do sporočila: 3494
7.10.2009 19:25:40   
mbd0411
Mi bomo tudi 3x praznovali
20.10. ko ima roj.dan bomo sami-družinica
25,bom povabila otroke kolegic
1.11. pa pride sorodstvo iz pokopališča vedno k nam kjer je pač domačija in jih vedno postrežem kot se šika,zato smo se zedinili,da bomo praznovali obenem še oba rojstna dneva,ker ima tavečji roj.dan 4.11.

Drugače pa v vrtcu danes katastrofa...no ja ne tako hudo...jokal jokal,pa so ga malo zamotile,pa spet jokal,ko se je spomnil...Ko sem prišla ponj,mi je takoj potožil in mi neki govoriluser posted image
Eh,saj bo...dokler bo zdrav HB,pač joka,se bo že navadil..

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.10.2009 19:30:52   
gogabojan

Jolly - še vedno je živa polomija. tako čisto na vrhu kot čisto na dnu. So rekli da tistim, ki imajo večje plače, bodo znižali plače, tisti k imajo pa majhne plače, pa jim zvišali.

NOBEN KUR..... PA NE POVE, DA SO ŽE LANSKO LETO JIM PLAČE ZNIŽALI (kao zaradi recesije in take in drugačne bedne izgovore dajali). Tako da, zdaj ko bo kao plača višja ne bo višja, le enaka.

HVALA ZA ČESTITKE ZA NAPREDOVANJE. ŠE ČAKAM.user posted image user posted image user posted image user posted image (so zgoraj na polno zasedeni)

Valla - user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje za dedkauser posted image user posted image user posted image user posted image (sem pozabila zadnjič napisat)

Jolly - srečno na razgovoru. Ej, če bi delala za štiri do šest ur, dobra plača, peš (nimaš vožnje, in časovno nisi preveč prikrajšana), JUST GO FOR IT.

Afnica - meni se tudi zdi, da je alergijska reakcija. Tako da kar P omeni, in naj te da vsaj na kožno testiranje in krvne preiskave. Srečno.

Radi se imejte in uživajte.

LP

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
7.10.2009 19:39:28   
Lovely
Čeer,

za Just je tako kot je napisala Valla, cene so od 10 - 30 €.

Jolly, sem ti naročila user posted image  Pa dej nehi, bogi Tajko no. Res nujno rabiva dober trening vizualizacije.

Naša Inya ima pa fuuul ups & downs z varstvom. Včeraj zelo dober dan, danes čist brezvoljna pri varuški in že 3x ji je bruhala v zadnjih 2 tednih. Sem danes govorila s P in je rekla, da imajo eni otroci ful močan refleks bruhanja in se ga kao eni prej eni pozneje znebijo ob uvajanju goste hrane. Ampak zakaj doma ne in tam ja? Je pa rekla, da je lahko tudi bolj občutljiva zaradi živčnosti, da je nervozna zaradi neznanega okolja in tko. Skratka, varuška je bila vsa prestrašena, upam, da sem jo pomirila. Mislim, da se morata pač navadit ena na drugo je pa tko bolj mehka in mislim, da jo je Inya počasi že naštudirala. Ko je Inya kao boga boga jo ful crklja in stiska. In ji je to po moje všeč. Ne vem, nisem pametna. P je rekla naj jo opazujem in če se bo začelo dogajati doma naj pridem. Da pa bolna zihr ni, ker bi bili zraven drugi znaki. In da naj ne paničarim, ker je zdrava in nikoli ni imela kakega refluksa ali kaj takega... No ja, bomo že.

Grem zdaj rihtat malčico za ajat.

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
7.10.2009 19:40:32   
Lovely

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Baje da lahko, no vsaj tako so meni takrat rekli na alergološki. Oni so pač to preverjali, jaz sem morala pa biti pozorna, če bi bilo še karkoli drugega, driska, zabuhlost, zastoji dihanja, ker eni pač reagirajo tako drugi drugače.
samo če ti na krvi kaže da je viroza, potem je to, se ne sekiraj, možno da je celo kaka šesta bolezen.

meni to diši na alergijo. pejdi pregledat

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
7.10.2009 20:22:11   
afnica mala
user posted image punce, ne me strašit.
Zdaj je miška že precej boljš, vročine nima, še vedno je pokonci in se igra z očijem. Pikice pa so še ostale.

10 dni ji ne dam KM, ko pridemo z dopusta, pa še enkrat poskusim. Mogoče je res viroza, ker znaki so taki, če ji včeraj ne bi dala KM, bi bli ziher, tko pa.....

Lahko noč

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
7.10.2009 21:20:11   
Dream
Čer!

Kar nekaj časa se vam že nisem oglasila, ker enostavno ni časa, da bi vas v miru prebrala in sproti kaj komentirala. V službi imam zmešnjavo, popoldneve pa max izkoristim z Maticem, saj ga kar precej pogrešam.

Tako, danes smo tudi mi dopolnili prvi rojstni dan in sploh ne vem, kam je to leto sploh pobegnilo. Se mi zdi, da se vse tako nenormalno hitro opdvija, da se sploh ne zavedam vsake minute... Ja, olčitno že mora tako biti.

Vse slavljencem vse najboljše in hvala vsem, ki ste izrekle-izrekli čestitke.

Javim se vam v kratkem, upam... Lepo se imejte in uživajte z vašimi sončki! 

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!