|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
29.8.2009 8:30:22   
janja 27
ojla

se še jaz pofočkam....

smo iz morja že skor teden dni doma..bilo fenomenalno, prevroče edino, manca je bla non stop v vodi, mal že plava brez rokavčkov, ma par zamahov, potem pa ji zmanjka moči in gre kr pod vodo, z rokavčki pa šiba k nora bomo vidli drugo leto če bo splavala, sem upala na letos... metka pa je uživala v šlaufu in z otroci, vode se sploh ne boji tud zjutri k je bolj hladna ni bil noben problem it noter barvico smo mal dobil, manca je itak črna z zamorc, metka je dobila en odtenek ker je bila itak non stop v senci, moj se je pržil tko da je tud on črn, mene je pa po ne vem kakem čudežu tud mal primlo in to na rjavo barvo ker drugače sem bla vedno bela al rdeča

no tko dopust je za nami......med tem sem sredi dopusta postala teta, od brata žena je rodila en mesec prezgodaj fantka maksa 3050g in 48 cm, kak korenjak bi bil če bi bil do konca v trebuščku, ji je pa voda v nedeljo popoldan odtekla pa je mela carski komaj v torek dopoldan, mater, no commnet.....no vse je ok, so že doma, se cartajo no mi smo ga dol dvakrat zapili, posledica vsega skupaj je moj račun za mobitel k je 80 e me je skor na rit vrglo ja no teta sem prvič in mogoče tud zadnjič

drugače pa se vam nisem javla ker sem tud jaz mela probleme sama s sabo in sem bla v sredo in petek v porodnišnici....ker krvavim že dva meseca enkrat več drugič manj sem bila pri zdravniku pred morjem in je bil siguren dan sem srečka, tko da smo delali test in je bil negativen, pol sem šla na morje in sem mela cel cajt tam  in mi tud nehala ni tko da sem po morju v sredo tekla k njemu in me je ščistil, še sam ne vej kaj bi lahko to bilo, tko da mije nareidl histeroskopijo in čakamo na izvide, upam da ni kaj resnega, no ker nisem nehala krvavet in mi je še lilo v četrtek in petek sem mogla včeri nazaj po inekcijo in sedaj močno upam da je konc s tem ...čeprav imam sedaj še vedno mal izcedka včeri sem ga vprašala kaj in kako v najslabšem tko da v najslabšem primeru mi mora vse ven pobrat bom optimist in se držim varjante da so mi hormoni mal podivajli po podoru oz. prenehanju dojenja, ker se je vse skup takrat začelo, ja no tko da sedaj sploh ne vem kje sem ......al bom sploh lahko še mela kakega ....v sredo grem k njemu nazaj po izvide in bomo vidli kako in kaj naprej

tko da sem ta tedne bla mal down zaradi vsega skup

mekta se mi plazi z eno nogo pod rito z drugo se odriva naprej ma ne po koelnih ampak hodi mislim k je hecna drugače pa v torek vrtec..jaz na sestanku nisem bla ker itak vse vem še od mance kako in kaj....pri nas jih je pa 12 v skupini

lučka, jana_k in safira čestike za

lučka in lovely lepo se mejte na morju

irma...kako je nik,....upam da ok.....da ne jokca več in ste se rešili teh bulic od pikov

pikica..čestitke za vselitev v nov domek

verjetno sem še kaj pozabila ma sem vas na hitrco preletela....itak pa za nazaj ne bom komentirala....

evo tko mal sem vam zatežila in se vam oglasla da še diham

lep sobotni dan

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
29.8.2009 8:45:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.8.2009 9:55:15   
jolly123
Janja itak bo vse OK, pomoje so res samo hormoni. user posted image

Valla veš ko sem ti zadnjič razlagala, da je naš tud ultra tečen, pa da spi kot zajec. No včeraj sem vidla da rine nov zob ven, tko da to bo to verjetno. Upam da tudi pri vas.

Ej ne vem a je danes kakšen čuden pritisk al kaj, meni se neki ful vrti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.8.2009 12:03:48   
Lovely
Dan.

Janja, držim pesti, da bo s tabo vse OK čimprej.

Vrtec, me ne vem no, včeraj sem pričakovala, da bom dol padla od navdušenja pa nisem. Zdaj kolebam. Kaj Inya v tem letu rabi. Ljubezen, toplino, domačnost, velik vrt, sprehode v naravi in laični individualni pristop - to dobi pri varuški ali profesionalnost pri razvoju ter družbo večih otrok - to dobi v vrtcu. Zdaj tehtam.

Jolly, ful je "težek" pritisk, jaz se ful čudno počutim in me dol v trebuhu nekaj ful čudno pritiska. Sem se kar malo zleknila na kavč zdaj. Sem vse polikala, zrihtala Inyo, vmes šla k varuški - da je moj tudi videl kako je tam, da se lahko skupaj odločiva... In zdaj med njenim spanjem kar počivam.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.8.2009 21:13:56   
PikicaStonoga
samo da as pozdravim, pa grem spat ...ne morem več, sem čist utrujena ...

skoz akcija, al berem knjige in delam izpiske, al ker pospravljam (še vedno nisem vsega razpakirala) in pri mojem času in hitrosti bo trajalo še vsaj en mesec, al kuham, se ukvarjam s Tijano ...

ta vikend začnem odpirat še škatle s knjigami in materialom za službo, bo tud to trajalo, samo za to pa nimam časa v nedogled :( mogoče par dni in mora bit vse na mestu in na dosegu roke ...

lovely ...prav zanima me, kako se boš odločila ...do kdaj se pa maš namen odločit? pred ali po morju?

želim vam lepo nedeljo ...

in punce hvala včeraj za jutranjo kavico, sem se imela lepo!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.8.2009 21:39:25   
sončnica24
Hojla, še jaz danes malce bolj pozna, ponavadi sem takšen čas že v postli. Sem imela danes doma pravo čistilno akcijo, celo hišo zrihtala v nulo in sedaj sem tak utrujena da niti spat ne morem. Niki že spi celo uro, upam da bo lepa noč, danes je spal ponoči celih 11 ur, upam da bo jutri istouser posted image - al pa me bo že ob šestih zbudil kot ponavadi. Bomo vidli.

Janja upam da bo vse ok, in da so res samo hormoni krivi, držim pesti.

Ja nič lepo spite vsi skupaj in se kaj tipkamo.

Nočko

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.8.2009 22:55:05   
coccinella
Dober večer!

A res nobena ne ve iz katerega kluba, organj+izacije je pričla una punca, ki nas je imela na telovadbi v Mostah?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.8.2009 7:15:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Dober večer!

A res nobena ne ve iz katerega kluba, organj+izacije je pričla una punca, ki nas je imela na telovadbi v Mostah?

Zavod Tamala :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.8.2009 7:39:35   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Dober večer!

Zavod Tamala :)

najlepša hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.8.2009 9:24:31   
jolly123
Jutro. Lovely ti se odloči tako kot misliš da bo za Inyo najboljše, če ti vrtec ne potegne potem jo daj k varuški. A tam bo sama a bo še kak otrok?

Moj pa spet dela. Mater mi gre na živce komaj čakam da bo vikend, da smo malo skupaj in da se razbremenim, pol pa dela user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.8.2009 11:07:30   
mbd0411
Jolly,bodo pa €€€€ skup leteli...user posted image
Moj tudi dela, pa tavečji tudi.Sta šla k enemu kmetu pomagati v hmelj.Bova z Nikom spet sama pri kosilu.
Janja,to pa ni kar tako.Upam,da res samo hormoni nagajajo...So tudi meni pred nosečnostjo povedali,da bom kmalu ostala brez kakega jajčnika oz.še kaj zraven,ker sem imela endometrioze.Upam,da se ne vrne,ker naj bi nosečnost to zdravila,ali pa vsaj malo ustavila.
Tako sem sitna danes.Nič mi ne paše...Pride user posted image ,pa mi življenje na glavo obrneuser posted image
Prvič se ne veselim jeseni.Najraje bi imela poletje.Spet bunde,pa vsa ta oblačila...Pa vrtec,seveda če ga dobimo...ko se spomnim,da smo vsak dan iskali rokavice,pa kape....user posted image user posted image user posted image user posted image Ne da se mi...Joj...Pa smrkanje,kašljanje,viroze,gripe...Daš v vrtec zdravega otroka,pa en drugi kašlja in smrka in se čez dan dva ponovi vse isto...Kar groza me je,ker se mi obeta ena služba.Upam...
Zdaj grem pa koslio naprej kuhat.

Lep dan vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.8.2009 11:28:40   
afnica mala
Pozdravljene

janja- upam, da je res tvoje težave posledica prenehanja dojenja, držim pesti

Mi smo pa iz sprehoda. Smo si šli spet barve fasad ogledovatuser posted image . V sredo pridejo še škatle delat iz stirodura, čez 10 dni pa fasaderji, če nas ne bojo naš.... Zdaj nama izbrana barva ni več všeč in sva prišla na rumeno barvo. Samo ne tako zelo močno. Zdaj si moramo pa ogledovat hiše z rumeno fasado- jao

Pikica-
katero številko barve imaš ti? Samo tako za primerjavo.

lovely- in kam se tvoj dragi nagiba glede varstva?

Danes pa gremo v Lj- mesto. Jaz nisem bila že od decembra, Neli pa če verjamete še nikoliuser posted image (1x v Tivoliju). Na kofe, pa kakšno tortico.
lovely- kje ti parkiraš med tednom? Bova zdaj jeseni poskusile z Neli večkrat iti. Včasih, ko je imel moj sobote še proste, sva pozimi šla na tržnico, potem pa na grad na vreočo čokolado. Še kak mesec in pol, potem bomo pa spet prakticirali. Komaj čakam.

Lep dan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.8.2009 11:56:43   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pa vrtec,seveda če ga dobimo...ko se spomnim,da smo vsak dan iskali rokavice,pa kape....user posted image user posted image user posted image user posted image Ne da se mi...Joj...Pa smrkanje,kašljanje,viroze,gripe...Daš v vrtec zdravega otroka,pa en drugi kašlja in smrka in se čez dan dva ponovi vse isto...Kar groza me je,ker se mi obeta ena služba.Upam...

Joj dej nehi, mene je najbolj groza teh viroz, ker vem da bo vse živo pobral. In glede na to kakšen je bo pomoje več doma kot v vrtcu. Mam srečo, ker je mami pinudila pomoč, da takrat ko bo že OK in bo pač doma samo zato da se zdravila do konac poje ali kaj podobnega šel k njej v varstvo jaz pa delat, če ne me bodo iz službe ven vrgli user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.8.2009 11:58:28   
Lovely
Afnica, meni je najhitreje parkirat v Maxiju gor. V garažni hiši ne, ker ni lifta. Ko pa park zvezda končajo kopat bom pa tam spet najprej poskusila.

Vrtec, še zmeraj ne veva. Ampak glede na vse, kar sva slišala glede bolezni v vrtcih me je tega ful ful strah. Še tehtava. Pri varuški bi bili zaenkrat 2, ker ji je 1 odpovedala.

Evo, me2 okrog 15h greva na Krk. Lepo se imejte, me2 se bova sigurno user posted image  Se beremo čez xxx dni, pojma nimam kako dolgo bom, ker je odvisno od vremena. Čim dlje tem bolje. Pa pa

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.8.2009 13:48:46   
afnica mala
Mi2 pa še vedno čakava trobentico da se zbudi in poje kosilo. Zdaj spi že uro in 45 minut. Smo pa spremenili plane. Danes se v arvoretumu Volčji potok ful dogaja za otročke. In gremo tja, karto so nam šli že kupit (omejeno število družinskih kart po 5,50 eur) in mislim, da bo luštno.user posted image Lj lahko počakauser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.8.2009 20:27:34   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Pozdravljene

Pikica-
katero številko barve imaš ti? Samo tako za primerjavo.

Lep dan

morm pogledat v pogodbo al pa na barvno karto, se bom jutri potrudila, da najdem in ti javim :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.8.2009 20:27:36   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pa vrtec,seveda če ga dobimo...ko se spomnim,da smo vsak dan iskali rokavice,pa kape....user posted image user posted image user posted image user posted image Ne da se mi...Joj...Pa smrkanje,kašljanje,viroze,gripe...Daš v vrtec zdravega otroka,pa en drugi kašlja in smrka in se čez dan dva ponovi vse isto...Kar groza me je,ker se mi obeta ena služba.Upam...

Joj dej nehi, mene je najbolj groza teh viroz, ker vem da bo vse živo pobral. In glede na to kakšen je bo pomoje več doma kot v vrtcu. Mam srečo, ker je mami pinudila pomoč, da takrat ko bo že OK in bo pač doma samo zato da se zdravila do konac poje ali kaj podobnega šel k njej v varstvo jaz pa delat, če ne me bodo iz službe ven vrgli user posted image

jaz mam tud z mojimi zmenjeno, ker ne morm dost manjkat med šolskim letom, sploh pa zdje , k sm na novo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
31.8.2009 7:23:58   
jolly123
Jutro. Danes nama ni poklonil 12 ur spanja ampak samo 11. Mislim samo da zjutraj sliši, da sva midva vstala, mislim kot bi mel radar res. možu samo pokimam in greva iz postelje on že ueee ueee, pa spal je, torej če bi midva še spala, bi on tudi. Sem res upala, da bom mela zjutraj eno uro v miru zase.

Nama je pa včeraj crknil zamrzovalnik oz. hladilnik skupaj z zmrzovalnikom in moram danes nujno po novega. Je gorela rdeča luč, pa sva mislila da je tamal kaj stikal, pa ugasneva, dava ven stvariše enkrat prižgeva, pa sploh ni hotel več delat user posted image
Še to se mi manjka...ko se stroški začnejo se kar ne nehajo jebe*ti.

JUTRI GREMO PA V VRTEC

Neposredna povezava do sporočila: 2968
31.8.2009 8:12:35   
mbd0411
Jutro,še zadnjič v avgustu...
Nekateru jutri v šolo,drugi v službo,vrtec....
Sem ravno včeraj šla malo odločbe gledat in videla,da mi 30.9. potečejo otroški,da moram it dat na novo vlogo.Saj imate ve tudi tako?''
O vrtcu pa še nič odgovora...mislim..

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.8.2009 8:17:10   
jolly123
Ja danes je zadnji dan za oddat doklade če hočeš da nemoteno tečejo naprej. No za nas, ki je bil rojen septembra je tko. Jaz butara sem pa čist pozabila in še dobro da sem se danes spomnila moram še to laufat zrihtat. 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
31.8.2009 13:13:29   
Tejčika29
Hoj,

eto nas z morja - no že v petek smo prišli, bilo je super druper fino, veliko kopanja, družbe, sprehodov, romantike, v glavnem zdaj smo zaključili z morjem za to poletje. Alina je bila pridna, v petek se je prvič postavila na nogice čisto sama in stala kot pribita ob ležalniku. Me je skoraj kap, ja tako je, zdaj hoče pa skoz stat. Kobaca se zelo hitro, z enim kolenom že gor, kot bi na pol hodila in šiba okoli. Veliko je plavala, se igrala z drugimi otroki...

V soboto smo šli na tisto obletnico našega kolega in je prvič spala pri babici. Vse sta super zrihtali in zaspala je isto kot pri nama, ponoči pa sva midva itak prišla spat tja in smo se zjutraj skupaj zbudili, vam rečem nebesa. Res sem srečna da je ratalo, zdaj bo lažje kak kino speljat, večerjo, izhodi... tud moj je bil zlo vesel, babi pa seveda najbolj. Zdaj se tudi ne dojiva več, zvečer dobi mleko in potem spat, v glavnem sem čisto nehala, ker se je itak sam še cartala pri meni in nič jedla. V glavnem postaja prava neodvisna dama. Zdaj začenemo tudi z uvajanjem pri babici čez dopoldne, poskušali pa bova še uživati skupaj dokler ne grem delat.

Vse ki grejo vaši malčki jutri prvič v vrtrec VSO SREČO IN ČIMMANJ SOLZIC.

Vas preberem za nazaj tekom dneva dveh, in se tipkamo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
31.8.2009 13:30:04   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ja danes je zadnji dan za oddat doklade če hočeš da nemoteno tečejo naprej. No za nas, ki je bil rojen septembra je tko. Jaz butara sem pa čist pozabila in še dobro da sem se danes spomnila moram še to laufat zrihtat. 

o sranje, zdajle si me pa čist prestrašiula. Tajko je rojen septembra, zato imaš danes zadnji rok. Se mi je čudno zdelo, ker sem par tednov nazaj roke za doklede preverjala.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.8.2009 13:53:59   
mbd0411
No,jaz še imam čas,ker imam do 30.9. odločbo,torej bom oddala novo vlogo nekje sredu septembra.Tako delam že par let za tavečjega.Ni do zadnjega dne za čakat.
Jutri pa brez solzic v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.8.2009 22:41:16   
janja 27
čer

da vas pozdravim

hvala za spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla  petek nazaj ker nisem nehala krvavet in mi je dal inekcijo no in se mi je komaj danes usavlo..upam no user posted image user posted image bomo vidli v sredo kaj in kakouser posted image ...

jaz sem še vedno mal zaposelna z avstralci..v soboto grejo domovuser posted image user posted image user posted image

jutri pa vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo samo spoznavni dan z vzgojiteljico kaj in kako bomo uvajali itd..tko dajutri verjetno še nobenih solzicuser posted image user posted image user posted image

manca pa s polno paro nazaj v skupino user posted image user posted image user posted image

jaz sem ša k zdravniku in mi je dala antibjotike ampak še vendno kašljam k mal norauser posted image user posted image user posted image morjo prijet ne user posted image user posted image user posted image user posted image vsi me hecjo da mam praščjo girpo user posted image user posted image user posted image

jaz se tud ne veselim jeseni predvsem zaradi prehladov in ponovnega oblačenja ..itd...ja no bomo tud to preživeli...

za vrtec mam vse spakirano in čaka na hodniku.....

sedaj pa grem počasi v rjuhce

vsem k greste jutri v vrtec SREČNO In čimmanj solzic...

MDB ..jaz sem za manco zvedla 14 dni preden je dopolnila 11 mesecev da je v vrtec sprejeta..tko da držim pesti tud za nikauser posted image user posted image user posted image ž

poročam jutri kako je bilo pri nasuser posted image

lepo mirno nočuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.9.2009 7:38:43   
gogabojan
Jutro punce.

Kako ste?????

Mi rastemo in vsak dan kaj novega izzumemouser posted image user posted image user posted image user posted image . Danes gremo v tretji razred.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Služba se približuje s svetlobno hitrostjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedati, da pazite na svoje malčke in prav tako nase, ker razsaja gripa naokolik. Mi smo fasali trebušno gripo. Bojan jo je hvala bogu preživel, sedaj sva pa jaz in Rok zbolela. Ampak če pomislim, je od stika do razvoja bolezni minilo tri dni.

Slabo nama je, jaz bruham in imam tako driskooooooooooo da je nenormalno. Rok hvala bogu ne bruha, ima pa drisko zelo hudo. Aja pa vročino sva obadva imela. In to se je začelo pri nama včeraj popoldne.

Na Vrhniki je velik BUUUUMMMMMM trebušne gripe. Tudi oče je včeraj zbolel za gripo, sosedje, prijatelji, neznanci,....... Je dr. rekel, da je naenkrat polno ljudi bolnih za gripo. Niso pričakovali tako hitro. So mislili da bo prišlo do buuma, ko se šola začne, vendar so se kao ušteli.

Tako. Vsem malčkom želim uspešno spoznavanje novega sveta in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dosežke.

Irma user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika, k je skoraj čisto zdrav, in da ste končno pregurali ven iz tega

Janjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpiji in lumpike ki začnete v vrtec - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste že začeli pot h samostojnostiuser posted image user posted image user posted image

Punce pridne bodte, uživajte maximalno, imejte se radi

Čawbaw
Gogabojan

p.s. ta post sem napisala samo zaradi tega, ker sem želela vas opozoriti na porast gripe.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?