|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
3.8.2009 19:36:35   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Kopalne pleničke - jih uporabljate? Jaz sem razmišljala, da bi jo imela zunaj v običajnih plenicah, za v vodo se pa ne morem odločiti. Ene mi pravijo kar brez, ene s kopalno pleničko, pa s kopalkicami...??? Vaše izkušnje? Pa katere kopalne pleničke uporabljate?

Lep konec tedna vsem!

jaz sem Niku za bazen tudi dajal gor tako pleničke kot kopalkice, ker je baje za take malčke bolj zdravo zarad okužb, pa še kakšnega kakca si nisem želela lovit po vodi. V morju je bil pa kar nagec.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
3.8.2009 19:39:07   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Jaz mam pa mravle v stanovanju. Tiste grde rdeče male. Kako se znebiš te golazni? 

midva sva imela pred časom rjave mravlje, pa sem kupila eno zeleno past za mravlje (ne vem že katere firme -forth ali nekaj podobnega) in je zaleglo. Jih nimamo več.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
3.8.2009 19:41:31   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Dan,

evo, mi smo pred uro prišli z dopoldanskega potepa. Smo šli kar v športni park Mengeš na sprehod, Lars se je fino skopal pa potem smo še malo v senci na travici puzali in se valjali po dekci.

Inya je ful ful boga s temi zobki, zadnje 3 dni in noči je prava štala. Zelo jo boli, se mi zdi, da ji bodo vsi naenkrat ven pogledali, za zdaj jih imamo 4. Pa še v jezik se je ugriznila. Auč. Ful imamo enih dud in grizal v hladilniku non stop. Zavrača mi flaško k jo valda boli, pije samo iz kozarca ko se ji pač da. Ponoči sem ji komaj uturila flašo z mlekom, ker je bila že tok lačna, da ji je kar krulilo. Ponavadi ponoči pač še 1 do 2x pije mleko... Da ne govorim o tem kok je tečna. Ni za nikamor.

držim pesti, da teli Inyini zobki čim prej na plano pokukajo, da bo konec težav

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
3.8.2009 19:46:24   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

ČERRRRRRRRRRRRR bejbe.

DOPUST - minil kot bi mignil. Danes HB ni bila gužva na cesti. Smo šli popoldan domov in brez problema prišli domov.

UŽIVALI SMO MAXIMALNO. vseh 14 dni bilo do konca izkoriščenih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj smo morali, preden služba pride.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako je bilo tudi v nosečnosti. Vikend MAXimalno izkoristili, v ponedeljek pa rodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - sem ti mail poslala z telefonsko številko. Ostalo po telefonu komuniciramo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Janja - štajerci ga pa tak pijejo iz glaža, da se mi zdi, da niti tovarna ne more pridelati toliko alkohola, kolikor ga oni spijejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale bejbike - hvala vam za čestitke za zaroko.

EN FENOMENALEN DOPUST. Ni mi žal, ker je prehitro minil, ker septembra pred službo še enkrat dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zobčki - punce moje drage, mi jih štejemo že 8 zobčkov, ŠTIRICE PA SO ŽE NA POHODUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako, da bomo jutri popoldne šli h zobozdravniku mal na pregled, ker mu abnormalno hitro rastejo zobje.

Trma in jeza - pri nas je trma in jeza na pohodu na veliko. On bi sam hodil in hodil. Mislim, katastrofa vam povem. Pa Irma, Rok zdaj preglasi tvojega Nika, verjemi mi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbike uživajte tako, kot vsak dan.

JANJA - uživaj maximalno z obiski. Aja, nisem pa zasledila, koga pa imaš ti v Avstraliji???? Ma bejbi sama veš, kaj ti želim.

IRAIRA - kje pa si????? Pa niti novice nisi dala na RR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem mislila, da ti bom lahko čestitala tu gori.

METKA IN TILEN    VSE NAJ NAJ ZA MINI 10 BDAY.

DREAM - kopalke (vem da je stara tema), so fulll fajn tiste dvodelne kopalke, ki imajš lahko zgornji del kot majčko ali pa bikinke. /ful so fajn za kako strijo skriti al pa odvečen šlaufekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LOVE IS IN THE AIR, EVERYWHERE YOU LOOK AROUNDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopust in 14-dnevno uživancijo. Jaz bi šla tudi še kaj na dopsut, pa je evrčkov zmanjkalo. Smrk, smrk.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
3.8.2009 19:52:35   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro

danes imam v varstvu še nečaka, je zdaj omagal na kavču- spančka. Je prišel že ob 7h in je ful zaspan, ponoči je slabo spal, ker mu je bilo vroče.
Danes moramo nujno v BTC, Mullerja in v H&M-a nekaj zamenjat za pikico. A ste že kaj jesenske robe kupovele za pikce- takrat bodo že malčki!!! Jaz sem ji že 3 hlače, pa majčke, sestra pa srajčko. Vse v roza in vijola barvi. Si ne morem pomagatuser posted image Če bomo imeli še kakšnega dojenčka in bo user posted image , bo treva vse na novo kupit. user posted image

leteče mravlje- mami je morala po inekcijo, ko jo je pičila, tako ji je roka otekla

zdaj pa Neli že čveka, jo grem dvignit. Lep dan

Jaz sem tudi Nikiju nekaj stvari na razprodajah kupila, nekaj sem jih dobila od svakinjine sestre, ostalo bomo pa sproti nakupili. Nimam pa še čisto nič informacij kako je z oblačili v vrtcu. Bo treba malo povprašat.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
3.8.2009 19:55:02   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Eto, Alina je zaspala, jaz pa za PC. Je pa sparina tu za crknit. Sva šli v Celje na kofetek kolegico pogledat, pa čez 2 štacuni in domov. Popoldan zalivam rože pri naših, moj pokosi travo, če ne bo prej dež...

Na Lošinju smo se imeli super. Alina je prvih par dni rabila, da se je navadila na morsko vodo, malo ji je bila hladna, ko pa se je navadila je htela pa skoz noter bit. Najprej smo jo dali v napihnjen čolniček in je šla z nami ko smo šli plavat, na koncu pa je še ona prišla na vrsto, ko je na obali čofala, pol pa ven v brisačo. Strašno je navdušena nad valovi, otroki in kužeki, v glavnem je norela cele dneve, kar jo je posledično tako utrudilo, da je tudi lepo spala. Malo smo kruzali po Lošinju ampak ne preveč ker se nam ni dalo v avto. Lepo nas easy kaki sprehodeki ob obali, igranje na igralih... Je pa lepo napredovala, čeprav še vedno ne plazi, se pa dviguje npr. v čolniček po igrače in podobno. Pride sicer kar daleč, ji pa še malo manjka do plazenja. Se nič ne mudi, vse bo. Dobila je rdečino na lička ne vem od česa, najbrž od vročine, morske vode, sedaj ji gre počasi nazaj, pa še nekaj jo je napikalo - ne vem kaj in sem jo mazala z bepanthenom, ji gre tudi lepo nazaj. V glavnem, zdaj smo 2 ali 3 tedne doma, potem pa še za en teden čofa čofa nazaj na Lošinj. Glede poti, vedno gledam da gremo zgodaj zjutraj da še spi del poti ali tisti čas, ko spi popoldanski spanček, včeraj je lepo spala od Krka do Ljubljane. Previjam jo ko je potreba v avtu na zadnjih sedežih.

Ritem je še naprej isti glede spanja mislim, zobek je še vedno samo eden, mislim da je velika okrog 70-71cm in malo je pridobila na teži, čeprav je slabo jedla na morju, vročina jo je zdelovala in je posledično manj jedla, ampak več pila.

Jutri imamo pregled krvi (železo) in poročam ali je kaj bolje.

Jesenskih stvari in nekaj zimskih sem že dobila od kolegic, nekaj še dobim, razliko bom dokupila po potrebi.

Vas še nisem uspela za nazaj prebrat, ker sproti še delam, moram razpakirat, pa kuhat... Upam, da danes bom, ampak ne obljubim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za čudovit dopust. Za jutri pa držim pesti, da bodo krvni izvidi dobri.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
3.8.2009 19:58:15   
irma78
madonca, sami moji monologi. Skrajni čas, da se dol iz neta spravim  in grem malo likat.

Ajd punce, lepo se imejte!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
3.8.2009 20:57:50   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Mbd0411 vaš Nik je pravi frajer, sem te že hotela vprašat, kako to, da nima več obroča. Sedaj sem malo zbegana, kaj vzeti s seboj na morje, ker je Matic ravno takšen, da mora kar naprej nekaj mahati z rokami in je ves nervozen, če nima dovolj prostora... So ti rokavčki kaj manjše velikosti - kje si jih kupila in kakšna je cena?

Rokavčki so kupljeni v Tušu od -Spidermana,čisto navadni.Imej jih zraven.Mislim,da niti 2€ niso.Saj kaj več pa to niti ni vredno.Jaz bom kupila obroč,ki je manj širok,tako da lahko z rokama pride do vode.Saj se mi zdi malo premajhen za rokavčke,a če tako uživa,ko nemoteno brca in maha..user posted image Ga pač še držim zraven.Iz obroča se mi je pa ven pognal,da sem ga komaj ujela.Na glavo.user posted image user posted image user posted image
Kako pa se reče pajku?
Menda bi naj bil sršenar??Nimam pojma kaj je in kaj ni,ker sva ga midva prvič videla.Upam,da je šel z vrta.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
4.8.2009 12:43:17   
sončnica24
Smo padli na drugu stranuser posted image .

Očitno vas je dež čisto poleniluser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
4.8.2009 13:14:44   
suzy124
Dober dan

Tukaj pa je pravo zatišjeuser posted image , pa še vreme je tak dolgočasno. Sam je pa fino ko se je malo shladilo, ker včeraj je bilo prav soparno.

Mi smo se pa čez vikend potepali za Sočo, v nedeljo pa smo še šli malo na Bohinjsko jezero pogledat. Tam pa folka nenormalno veliko, taka gužva da se skor nimaš kam datuser posted image user posted image user posted image . Sem mal Maju namakala nogice v vodiko in je bil tako vesel.

Vse,ki ste se vrnile z dopusta WB, vse ki pa ste ali grete pa uživajte. Mi gremo čez tri tedne in komaj čakam.

Lovely jaz uporabljam Dentinox n gel, ki se kupi v Mullerju, in morem rečit da zaenkrat še nisma imela problemov.user posted image user posted image

Tako zdaj pa še kaj naredit dokler Maj spi.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
4.8.2009 13:44:08   
Tejčika29
Suzy - a ta Dentinox imaš za zobeke?? Najbrž, sklepam po Inyinih problemih.
Pri nas se vse pripravlja, le pokuka ne ven.

Pregled krvi je za nama, se je izboljšalo, P je zadovoljna da se je v manj kot mesecu poboljšalo za 3 enote, saj vas bo zadela kap, imela je 99, sedaj ima 102 - železa mislim. Ostaja ne Legoferju, ga dobro prenaša, celo dober ji je, prebava ok, jaz pa sem po Ferrum lek dobila drisko na morju in sem nehala, pa je rekla ok, počasi naj pojem do konca, Alina pa naj jemlje Legofer 2x 5ml na dan. Kontrola krvi spet v začetku septembra oz. ko nama zmanjka zalog.

Malo sva se potepali sedaj pa aja, je utrujena da kaj, pri P se je ful otrok jokalo, Alina pa se je smejala in jim vriskala, edino ko je dobila pikico je malo zajokala, pol pa vrgla dol obvezo in gremo naši naprej user posted image .

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
4.8.2009 13:56:52   
irma78
Tejčika čestitke za dobre izvide. Vidiš, na koncu bo vse dobro in bo tvoja pupika zdrava kot dren.

Midva z Nikijem pa na tale deževen dan tako zabušavava, da se kar kadi. Niki trenutno panča, jaz sem mu pa špinačko pripravila za kosilo, sedaj pa malo slike iz Rodosa urejam. Popoldne gremo pa s taščo na tortico, ker ima danes RD, pa še moja stara starša prideta danes iz morja, tako da bo še kar pestro.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
4.8.2009 14:46:06   
afnica mala
Živjo

danes imam spet nečaka v varstvu in je super. Ves čas se z Neli ukvarja, režimo se ko nori. Najbolj Žan, ko Neli pluva zeleno hrano okoli sebe. In zdaj, ko kobaca, ji pred njo igračke premika, Neli pa za njim kobaca. Smo šli pa v Mercatorja tehniko pogledat ploščice. In mislim, da smo jih kar našli. še v Gracio gremo en dan pogledat za vsak slučaj.

Jutri pa nimam nečaka, ker sem zadnjič vidla, če je vseh 5 dni pri nama se mal naveličamo. jutri pavza (čvek s Tosco in Danajo), potem pa spet četrtek in petek. Četetek k stari mami in otrokom, ki so tam, v petek pa v živalski vrt. Super teden bo!!! Popoldnevi pa itak splanirani, danes rojstni dan punčke, jutri s sosedo, četrtek pride mami, petek pa lohka tudi tašča user posted image .
Ta porodniška je res super, ni dolgčasa, bi jo kar podaljšala za kake pol letauser posted image , oz. bo treba v službo, da se malo spočijemuser posted image

senf- a lahko kot začimbo uporabimo že senf? Bi naredila zrezke s paradižnikom in senfom, pa bi ji v omako dala malo kruha.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
4.8.2009 14:46:57   
afnica mala
Tejčika- super za Alino, tako naprej!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2714
4.8.2009 20:05:59   
mbd0411
Afnica,jaz gorčico uporabljam,tudi druge začimbe za omake..Jemo skoraj vse.Od mleka do raznih omak solat....Paradižnikovo solato..mmm malo z vilčko pomučkam,še kako čebulo vmes,kis,malo kruha...pa še kaj se najde...tudi hrenovko je že poskusil.Sicer pa je v hrenovki najboljše meso.V glavnem jemo vse po vrsti.Danes smo imeli tople kumare,ali kumarično omako...Pa ja,je tako vse kar mu damuser posted image user posted image user posted image
No,kje pa ste??
Na dopustu bolj ali manj..
Jaz pa vsak dan skoraj na bazen.1x na enega,drugiš na drugega.....Naslednji teden gremo v Aqualuno izkoristit vstopnico,pa malo v welness Laško...Pozimi pa za en teden v Banovce..Kot penzionisti smouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
4.8.2009 20:26:55   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Zanima pa me naslednje: kako umivate user posted image ušeska. Sluhovod se tako ne sme to vem ampak zunaj v teh robih noter?user posted image

jaz z vatiranimi palčkami za ušesa - navlažim in očistim vse "gube"

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
4.8.2009 20:31:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Mi smo malček bolje danes, ampak še zmeraj mučijo zobki. Ne vem no, jaz tu na RR nisem zasledila takih težav kot jih imamo mi. Inya mi joka med obrokom k jo tok boli, lačna je, lepo papa ampak se prav vidi, da jo ful boli. Danes je prav hlipala med sadjem. Po moje jo ful peče. In sem se odločila, da ves dan samo mlečne kaše dobi in take stvari k niso kisle ali močnega okusa. In nekako gre. Pa pije ful malo k jo zgleda flaška moti (samo ne vem zakaj, ker mrzlo dudo iz hladilnika pa cuclja ful) in zdaj samo iz Evian flaške ali kozarca - ampak to mora biti pri volji... Imamo Calgel in tudi Gengigel ji dajem, da se celi hitreje ampak se ne spomnim, a smo vmes še kaj drugega ugptovile, da pomaga?

V četrtek imamo sestanek za vrtec v LJ, preko združenja staršev. Morda pa le nekaj dobimo :)

lovely, pri nas je z zobki enako....user posted image joka med obroki, čeprav je lačen...odpre usta in ko ima v ustih v jok in kričanje. Tako da se moramo prav afnati zraven in grimasirati, da se vsaj ne joka, ampak nekako kislo smeje in mogoče počasi počasi poje. Tako je zdaj že 10 dni. Ni pa vsakič tako, ampak recimo da 1 obrok dnevno pa sigurno. UPAM, da čimprej mine, saj se počutimo kot da mu vsiljujemo hrano, on pa joka zraven user posted image ampak kaj, ko je revež lačen. Nekajkrat smo tudi menjali žlico za flaško mleka in je bilo bolje.

DOBRO SE ZMENITE V ČETRTEK user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
4.8.2009 20:44:39   
lena35
Pozdravljene po dolgem času.Mi smo bili na dopustu,ki je kr prehitro minil.Danes smo doma in smo zakuhali,Blaž ima vročino pa ne vem al od zobkov ali bo kaj drugega.Imeli smo se lepo Blaž je veselo čofal v morju in v bazenu,tk da ni bilo problema.Tudi mi že jemo skoraj vse tk da ni problema.Smo veliki 71cm in težki 8900g,plazimo kot strela da nas nič ne ustavi malo nam fali pa bomo shodili.Saj bi vam še kaj več napisala pa se mi je zbudil in joče.NOČKO VSEM IN SE OGLASIM ŠE KAJ

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
4.8.2009 22:07:31   
mbd0411
Ja,Lena zdaj bo pa čas že za velik kofe.user posted image
Pa en dooolg sprehoduser posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.8.2009 6:41:39   
jolly123
Jutro...naš se je odločil, da bo danes vstal ob 4:20 ma šit no. Moram res skupaj znjim ob 7-ih hodit spat, če se hočem naspat user posted image

Mbd kako narediš kumarično omako? In skupaj s čim jo jeste?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.8.2009 8:45:37   
mbd0411
Jutro!

Kumarična omaka se dela na 1000 načinov.Vsak po svoje.
Skuhaš olupljen in na kocke narezan krompir.Posebej daš v posodo malo olja,moke(1 žlico),strt česen,da zadiši,dodaš olupljene in naribane ,ter ožete kumare...jaz dodam še malo paradižnika narezanega in sesekljanega,potem posolim in zalijem.Naj se malo pokuha.Krompir pretlačim z vodo  v kasteri se je kuhal,dolijem kumare zmešam.Malo še naj povre in to je to.Lahko se doda smetana,lahko paprika rdeča v prahu......vsak po svoje.
Zraven lahko ješ hrenovke,ali jih noter narežeš....Stročji fižol s kislo smetano,ocvirki....Tega jaz ne jem,ker se mi je ustavilo že pred leti,je pa dobro.
Segreješ ocvirke,dodaš kislo smetano in fižol stročji,zmešaš in ješ..Ful dobro..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.8.2009 8:48:12   
jolly123
No ocvirke naj je kdo drug jaz jih zih ne bom user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.8.2009 9:53:25   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No ocvirke naj je kdo drug jaz jih zih ne bom user posted image

Lahko brez ocvirkov in maščobe,samo smetano...je dobro...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.8.2009 12:47:32   
Dream
Jolly, no! Ne bit tko zbirčna user posted image user posted image user posted image  Men so ble tut te kumare bolj kot ne bljak. Sedaj kuham sama, pa malo po svoje naredim in mi grejo lažje dol. Matic jih obođuje! Razlika pri nas je le v tem, da krompirja ne vmešamo noter, ampak je kot priloga (pire, seveda). Na podoben način sem naredila tudi bučke, pa je bilo dobro.

Danes pečem ribe, za Matica pa govejo juhico z domačimi rezanci. Upam, da boi spravil kaj vase, ker še vedno zelo klavrno je., Včeraj sem mu dala za večerjo kozje mleko s kruhom in je še kr nekak pojedel. Tako ni dobil nič AM.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.8.2009 13:49:34   
jolly123
Nisem zbirčna jem vse razen mesa in živalskih produktov ala ocvirki in mast itd. user posted image Kumare mam pa zlo rada samo te omake pri nas doma nikoli nismo delali, pa vem da je njami. 

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?