Tejčika29
|
Lovely - super za Inyo - posvetovalnica mislim. Idealne mere za punčke po WHO lestvici pri 10 mesecih so 8,5 kg in 72 do 73 cm višine. Alina ima - tehtala sem jo danes 7.600g, velika je okrog 71 cm. So si blizu ane? Alina mi zavrača sadje, noče in noče jesti, tako da sedaj poje pač več zelenjave, prilog in meseka, pa kašic... sadja pa zelo malo, kolikor ji uspem uturit tako mimo grede. Pa ravno sedaj, ko imamo doma breskve, hruške, jabolka, maline... Je pa pogruntala plazenje naprej, čeprav je še zelo nerodna, prav hecno jo je gledat, se pa trudi noro, da doseže igračo pred seboj. Na morje gremo potrjeno spet 22.8., upam, da bo še toplo in lepo za kopat, se bo pa že kar hitro znočilo, ampak kaj čemo, pa še prej gremo domov ker imamo eno 40 letnico. Jaz sem lani še praznovala 30 letnico, mislim, da sem bila zadnja med mojimi kolegi, zdaj imamo pa že 40 letnice - groza ej, kako leta tečejo. Pa se mi zdi, da sta bila moja dva starša ravnokar 50, ampak bosta pa v resnici že kmalu 60 . Sem zabluzila zdaj.... Danes spet zalivam rože, pobiram po vrtu... prava kmetovalka bom postala .
|