|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
3.8.2009 0:07:00   
Tosca
Drugače pa čer user posted image ,

sem končno uspela priti do pc, sem našo princeso uspavala več kot dve uri. Nikakor ne zaspat. Pa že čez dan je bila zabava, zaspi le v lupinici ali vozičku. En čas mi je zaspala v naročju, sem bila že prav vesela in ponosna, sedaj pa se v istem položaju samo dere in hoče pokoci, čeprav je čisto zaspana. user posted image
Pa zjutraj se je zbudila že ob 6:45, kar je zame, ki sem jutranji zaspanec, grooooozna ura. Ne vem, kaj jo daje, a so zobki ali pa mi samo hoče povedat, kdaj bo v bodoče vstajala.user posted image

Dream, glede sekiranja okoli tega, kaj moje dete zna, se sploh ne sekiram, ker vem, da bo vse osvojila, ko bo čas. Smo pa spet pri vprašanju ali otroku kaj pokazati ali ne user posted image . Glede trajekta se pa sploh ne sekiram, samo tako mimogrede sem se spomnila, ker vem, da sama pridem v Split vedno zjutraj vsa povožena in tisti 26-27 stopinj že ob osmih zjutraj kar butne vate, potem pa vedno najprej šibam na WC, pa se preobleč v nekaj minimalnega.user posted image  Pa sem se spomnila, da bo letos treba vso zadevo malce prilagoditi novim razmeramuser posted image . Drugače se pa tudi midve previjava kjerkoli pač pride, v avtu na raznih parkingih, zadnjič celo v enem poročnem paviljonu na mizi, kjer poročajo pare. Sicer ne med poroko. user posted image user posted image user posted image  Verjemi, da mi je potem res vseeno, kaj si ljudje mislijo.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
3.8.2009 0:10:04   
Tosca
Afnica, upam, da ste ob tej vročini uspeli na sprehod do našega naselja in da ste dobili kakšno idejo za lepo barvo. Pa da niste bili v soboto, ko je še obupno smrdelo po gnoju. Ja, kaj čem, smo se pač preselili na deželo. Ima mleko, ki ga hodim iskat, dišeče stranske produkte.user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa res pod odejo, lepo nočko vsem!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
3.8.2009 8:07:10   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Afnica, upam, da ste ob tej vročini uspeli na sprehod do našega naselja in da ste dobili kakšno idejo za lepo barvo. Pa da niste bili v soboto, ko je še obupno smrdelo po gnoju. Ja, kaj čem, smo se pač preselili na deželo. Ima mleko, ki ga hodim iskat, dišeče stranske produkte.user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa res pod odejo, lepo nočko vsem!

user posted image , ne še, včeraj smo bili na Rogli, ta teden pa- verjetno bomo šli v petek na tvoj konec. En dan bo lubi vzel dopust, da bomo šli v živalski vrt že dopoldan- verjetno v petek, da se posuši po jutrišnjem napovedanem nalivu.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
3.8.2009 8:14:27   
afnica mala
Dobro jutro

danes imam v varstvu še nečaka, je zdaj omagal na kavču- spančka. Je prišel že ob 7h in je ful zaspan, ponoči je slabo spal, ker mu je bilo vroče.
Danes moramo nujno v BTC, Mullerja in v H&M-a nekaj zamenjat za pikico. A ste že kaj jesenske robe kupovele za pikce- takrat bodo že malčki!!! Jaz sem ji že 3 hlače, pa majčke, sestra pa srajčko. Vse v roza in vijola barvi. Si ne morem pomagatuser posted image Če bomo imeli še kakšnega dojenčka in bo user posted image , bo treva vse na novo kupit. user posted image

leteče mravlje- mami je morala po inekcijo, ko jo je pičila, tako ji je roka otekla

zdaj pa Neli že čveka, jo grem dvignit. Lep dan

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
3.8.2009 8:25:46   
jolly123
Jutro. Evo dan sem začela s pospravljanjem, ker mam tako da me kar glava boli. Pol bomo pa vzeli dekce in šli nekam v naravo se mal hladit do kake vode pa še psa s sabo vzamemo, da bo še on užival pa bo.

Afnica jaz sem mu na razprodajah kupovala stavri za jeseni. Itak bo za vrtec rabil cel kup majic, hlač itd. Škoda le, ker ne moreš kupiti kakih rabljenih stavri, da je vse novo pa se mi zdi škoda za vrtec user posted image Ker tam bo itak en, dva tri vse uničeno user posted image

Mravlje sem potem posesala, upam da se mi ne bodo kje drugje zdaj prikazale.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
3.8.2009 8:52:20   
mbd0411
Jolly,mravlje znajo iz sesalnika prilest,razen,če imaš vodnega in si jih utopila.user posted image user posted image user posted image
Jaz imam mravlje 2x letno.Ko gredo skozi našo hišo.Imajo eno pot,ki se je držijo že 20 let ali več.Pač so in s tem živimo.Sem jih pa malo nagnala iz mojega pulta in okenske police,čeprav ne ubogajo najboljuser posted image user posted image user posted image
Prvijo,če so mravlje,potem ni onesnaženosti.Je pa voda nekje pod hišo.user posted image

Mi smo se včeraj spet na bazenu kopali.Na FB se vidi,da naš Nik noče več obroča,pač pa rokavčke,ker ni tako omejen.Hoče čofotat in to na polno.Sploh se ne utrudi.Uživa,vriska,se smeji...user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
3.8.2009 12:33:30   
Dream
Dan!

Danes je spet vroče in ker sem se že včeraj odločila, da greva takoj zjutraj v trgovino in mal z vozičkom naokoli, je Matic kot nalašč spal do 8h. Zadnje tri dni je bilo naše spanje prava katastrofa - ne spat čez dan, ponoči samo eno javskanje, prebujanje, premetavanje in nazadnje lakota ob nenormalnih urah. Tako smo padli totalno ven iz našega ritma. No, kot kaže bo danes malce bolje vsaj kar se tiče obrokov in dnevnega spanja. Pa vzrok ni bil v pretopli sobi, prej kakšni zobki, ker se slini, da je joj, v usta pa nese še največjo bedarijo, ki jo lahko zagrabi user posted image  Tosca, da te malo potolažim: midva sva bila eno izmed noči od nekaj čez tretjo uro pokonci, ker je bil gospodič tako lačen. Potem pa dejmo razumet te naše malčke... A katera ve, kdaj imajo spet kak poskok v rasti?

Glede tistega pajka sem jaz ravno brala, da piči in da je strupen. Tako sedaj ne vem, kaj bo držalo. Sicer pa tako vemo, da se vsaka stvar čez leto dni obrne na glavo, ker znanstveniki vedno kaj noveg pogruntajo...

Mbd0411 vaš Nik je pravi frajer, sem te že hotela vprašat, kako to, da nima več obroča. Sedaj sem malo zbegana, kaj vzeti s seboj na morje, ker je Matic ravno takšen, da mora kar naprej nekaj mahati z rokami in je ves nervozen, če nima dovolj prostora... So ti rokavčki kaj manjše velikosti - kje si jih kupila in kakšna je cena?

Jesenska oblačila še nismo bili nič v nabavi, ker ima precej stvari od bratranca, edino eno bundico sva mu kupila, ker tega res nima. Če bo potrebno, bomo verjetno kar sproti malo nabavljali. Jolly123, zakaj pa ne greš v Kik kupovat? Te dosti ceneje pride in ti ne bo žal, če Taj v vrtcu takšne cunje uniči.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
3.8.2009 13:21:25   
Tejčika29
Eto, Alina je zaspala, jaz pa za PC. Je pa sparina tu za crknit. Sva šli v Celje na kofetek kolegico pogledat, pa čez 2 štacuni in domov. Popoldan zalivam rože pri naših, moj pokosi travo, če ne bo prej dež...

Na Lošinju smo se imeli super. Alina je prvih par dni rabila, da se je navadila na morsko vodo, malo ji je bila hladna, ko pa se je navadila je htela pa skoz noter bit. Najprej smo jo dali v napihnjen čolniček in je šla z nami ko smo šli plavat, na koncu pa je še ona prišla na vrsto, ko je na obali čofala, pol pa ven v brisačo. Strašno je navdušena nad valovi, otroki in kužeki, v glavnem je norela cele dneve, kar jo je posledično tako utrudilo, da je tudi lepo spala. Malo smo kruzali po Lošinju ampak ne preveč ker se nam ni dalo v avto. Lepo nas easy kaki sprehodeki ob obali, igranje na igralih... Je pa lepo napredovala, čeprav še vedno ne plazi, se pa dviguje npr. v čolniček po igrače in podobno. Pride sicer kar daleč, ji pa še malo manjka do plazenja. Se nič ne mudi, vse bo. Dobila je rdečino na lička ne vem od česa, najbrž od vročine, morske vode, sedaj ji gre počasi nazaj, pa še nekaj jo je napikalo - ne vem kaj in sem jo mazala z bepanthenom, ji gre tudi lepo nazaj. V glavnem, zdaj smo 2 ali 3 tedne doma, potem pa še za en teden čofa čofa nazaj na Lošinj. Glede poti, vedno gledam da gremo zgodaj zjutraj da še spi del poti ali tisti čas, ko spi popoldanski spanček, včeraj je lepo spala od Krka do Ljubljane. Previjam jo ko je potreba v avtu na zadnjih sedežih.

Ritem je še naprej isti glede spanja mislim, zobek je še vedno samo eden, mislim da je velika okrog 70-71cm in malo je pridobila na teži, čeprav je slabo jedla na morju, vročina jo je zdelovala in je posledično manj jedla, ampak več pila.

Jutri imamo pregled krvi (železo) in poročam ali je kaj bolje.

Jesenskih stvari in nekaj zimskih sem že dobila od kolegic, nekaj še dobim, razliko bom dokupila po potrebi.

Vas še nisem uspela za nazaj prebrat, ker sproti še delam, moram razpakirat, pa kuhat... Upam, da danes bom, ampak ne obljubim.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
3.8.2009 13:24:35   
Tejčika29
Aha, na trajektih ni previjalnic, vsaj jaz jih nisem videla tudi na največjih trajektih ne, bolje da previjate v avtu, že zaradi higiene, na trajktih se obrne res čuda ljudi, jaz nič ne prijemam.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
3.8.2009 13:27:14   
Tejčika29
Alina je čofala nagica, ko pa se je na plaži npr. proti večeru igrala, sem ji dala gor plenico, ker pač vem, da enkrat ta čas kakala in tudi je, enih 2x se mi je pa polula po blazini in smo oprali, v glavnem je 95 % otročkov nagecov.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.8.2009 13:52:56   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jesenska oblačila še nismo bili nič v nabavi, ker ima precej stvari od bratranca, edino eno bundico sva mu kupila, ker tega res nima. Če bo potrebno, bomo verjetno kar sproti malo nabavljali. Jolly123, zakaj pa ne greš v Kik kupovat? Te dosti ceneje pride in ti ne bo žal, če Taj v vrtcu takšne cunje uniči.

Zato, ker enostavno nič več nisem našla za nas. Ker sem se dokaj pozno spravila v šoping ( prejšnji teden).

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.8.2009 14:07:56   
jolly123
 Našemu otroku ne odgovarja KM očitno. Zdej ma spet driskico. Sem ukinila KM za par dni, je bilo po enem dnevu OK, en dan celo sploh ni nič kakal, pol mu dam danes spet KM spet driskica user posted image Tko da ne vem, zdaj bom spet par dni brez in če bo v tretjo spet driska pol je to to.
Pismo sam pol moram po potrdilo k pediatru, da ga ne prenaša, da mi ga ne bojo v vrtcu s tem šopali.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
3.8.2009 14:37:33   
janja 27
ojla

najprej eno kavicouser posted image user posted image user posted image

user posted image

tejčika in gogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi tud gremo čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly pri nas v vrtcu malčke  prvo leto se pravi letos od septembra pa do drugega septembra oblačimo v njihova oblačila, tko da jih preoblečeš jih obuješ v svoje copatke in akcija, no ne vem kako je pri vas, mi moramo sami prinest pelnice , hladilno mazilo in robčke majo oniuser posted image user posted image user posted image tko da se pozanimaj kaj in kako da ne boš preveč kupovala, jaz sem manco  potem doma oblekla v trenirko tko da m je v kakih hlačah in majčku lahko šla v vrtec tud po par dni sej itak nima ki uamzatuser posted image ...

mbd bravo za nika sem vidla ja da je v rokavčkih, jaz sem htela manco dat k je bla tolk stara pa so mi vsi paniko delali, bomo letos to prakticirali pri metki, seveda če bo za stvaruser posted image

goga ..koga mam jaz v avstarliji ..hmmm. ne vem kje naj začnem k jih je tolkuser posted image user posted image user posted image se pravi staro mamo z drugim možem, pa polteto (polsestra od ate ) k ma 4 otroke, pol pa stric (brat od atija) k ma 5 otrok in še sestro od stare mame, v galvnem jih je k rusuuser posted image user posted image user posted image

včeraj so prišli stric z ženo in njihov najmljaši sin k ma 12 let, danes še mal počivajo ker je bila dolga (32 ur) pot in so mal šoknjeni zaradi ure( tam so 10 ur naprej ), ....tko da jaz tud doma neki še pospravljam in se kregam s pralnim strojem k mi neki nagajauser posted image user posted image user posted image upam da mi ne bo crknuuser posted image user posted image user posted image user posted image

iraira kej si ti ???

mekta ma pa sedaj kr ok urnik, zbudi se ob 8 h pol devetih, gre spat enkrat na dan odvisno včasih ob 12 al ob 13 h , spi dve uri skup, zvečer pa ponavadi zaspi ob 21 h anajkasneje 21.30user posted image , tko da za vrtec sem prav azdovoljna, zjutraj bo ustala ob 7 h pol ob osmih majo zajtrk ob cca. 11.15 kosilo in ob cca. 11.30 spijo tko do 14 h user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se kaj ne pokvari user posted image user posted image

vas pridm še kaj pogledat zvečeruser posted image lep popoldanuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
3.8.2009 14:40:26   
jolly123
Janja kaj v vrtcu majo oblačila za otroke? No pri nas tega definitivno ni,če ne bi nam povedali na sestanku. So rekli da majo kremce, plenice, robčke itd oni ostalo pa mi. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
3.8.2009 14:43:15   
afnica mala
dream- v moji knjigi z dojenčke piše zadnji preskok rasti pri 6 mesecih, najprej pa nič ne piše

Neli pa je začela kobacat naprej oz. se z rokami vlečti naprej. Na travi se pa prime trave in potegne naprej. Ful je močna v rokah. 1,5l plastenko pol polno drži z eno roko in maha z njo. Pa prvič je trebušnjak naredila- user posted image

mpravlje-
jaz sem jih še v prejšnji hiši pobijala z biokilom.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
3.8.2009 14:46:07   
janja 27
jolly ja pri nas jih oblačimo v njihova oblačila, so  bombažne trenirkice, poleti kratke hlače in kratka majca, pozimi dolga majčka in hlačeuser posted image user posted image user posted image super je user posted image user posted image user posted image user posted image ja različni vrtci so po slo.....pol pri vas majo plenice, ker pri nas jih moramo sami prinestuser posted image .....

ste vidle tole OMG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/na-bolhi-prodajala-otroka.html

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
3.8.2009 14:48:42   
sončnica24
Hojla, morja konec user posted image , ampak bilo je superuser posted image . Danes me je v službi tako čakala norišnica no pa je vsaj ura hitro minila.

Sem enih par stvari preletela pa vidla. Glede mleka. je meni zdravnica rekla samo 3.5 - se pravi polnomastno mleko nič z vodo mešat in tistih z manj maščobe tudi ne kupovat, ker dojenčki rabijo maščobo.

Spanje v vrtcu, sem že nekaj gledala pa večina piše da ni problema ker velja čredni nagon, kaj dela eden delajo drugi, zato se tudi hitro naučijo iz šalčk pit, pa sami jest. Jaz opažam v jaslicah kjer delam da so nekateri ki še 2 leti niso stari, čisti (ne rabijo več plenic). Tako da mislim da se bodo navadli.

Pa še glede hrane:
zjutraj 200 ml mleka
dopoldan - sadje ali skuta
popoldan - kosilo (če je fejst zaspan in noče zaspat še dobi flašo da se malo umiri)
popoldan - sadje ali skuta ali jogurt ali puding (poje cel lonček)
zvečer - keksolino, čokolino (na flašo)
Vmes še včasih kakšno žemljico ali keks.
Tako da je tudi pravi jedec pa je zdravnica rekla da ima kg in višino čisto v redu.

Zanima pa me naslednje: kako umivate user posted image ušeska. Sluhovod se tako ne sme to vem ampak zunaj v teh robih noter?user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
3.8.2009 16:58:18   
sončnica24
Še nekaj, ste že dali svojim pikecom za jest čufte ali filano papriko? Kaj pa špinačo s česnom?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
3.8.2009 17:37:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Našemu otroku ne odgovarja KM očitno. Zdej ma spet driskico. Sem ukinila KM za par dni, je bilo po enem dnevu OK, en dan celo sploh ni nič kakal, pol mu dam danes spet KM spet driskica user posted image Tko da ne vem, zdaj bom spet par dni brez in če bo v tretjo spet driska pol je to to.
Pismo sam pol moram po potrdilo k pediatru, da ga ne prenaša, da mi ga ne bojo v vrtcu s tem šopali.

Si poskusila s kozjim mlekom? Probaj za nekaj dni to dajat, pa potem spet poskusi KM, pa boš videla, če bo kaj bolje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.8.2009 17:38:35   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Še nekaj, ste že dali svojim pikecom za jest čufte ali filano papriko? Kaj pa špinačo s česnom?

Špinačo s česnom mu dajem že kar nekaj časa, čufte in polnjeno papriko še ne, ker je mešano meso (pol goveje, pol svinjsko) - no, razen, če bi delala z drugo vrsto mesa.

Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.8.2009 18:09:14   
Lovely
Dan.

Ušeska (robove) jaz čistim s palčko takrat ko vidim, da med kopanjem nisem vsega dobila. Sluhovod tudi samo površinsko, nikoli s palčko noter.

Mi smo malček bolje danes, ampak še zmeraj mučijo zobki. Ne vem no, jaz tu na RR nisem zasledila takih težav kot jih imamo mi. Inya mi joka med obrokom k jo tok boli, lačna je, lepo papa ampak se prav vidi, da jo ful boli. Danes je prav hlipala med sadjem. Po moje jo ful peče. In sem se odločila, da ves dan samo mlečne kaše dobi in take stvari k niso kisle ali močnega okusa. In nekako gre. Pa pije ful malo k jo zgleda flaška moti (samo ne vem zakaj, ker mrzlo dudo iz hladilnika pa cuclja ful) in zdaj samo iz Evian flaške ali kozarca - ampak to mora biti pri volji... Imamo Calgel in tudi Gengigel ji dajem, da se celi hitreje ampak se ne spomnim, a smo vmes še kaj drugega ugptovile, da pomaga?

V četrtek imamo sestanek za vrtec v LJ, preko združenja staršev. Morda pa le nekaj dobimo :)

Vse, ki ste prišle z morčka, welcome back!!

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.8.2009 18:14:55   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Čuftov ne, ker jih ne delam, filane paprike pa ja, samo jaz jih delam vege, sojine pač.

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Si poskusila s kozjim mlekom? Probaj za nekaj dni to dajat, pa potem spet poskusi KM, pa boš videla, če bo kaj bolje.

ma ne vem ne bom s tem kozjim nič probavala, ker itak pije AM in da ga pol s tremi različnimi mleki šopam mi ni. Bo zdej spet par dni bret pol bom pa probala spet z navadnim KM pa bom vidla kako pa kaj. eni so mi predlagali mleko z 1,6 maščobe za začetek, dokler se ne navadi.

Lovely moj tudi ko ga ful matrajo zobki lih noče neki po flaški jest ful zavrača dude vseh oblik.

Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.8.2009 19:25:24   
irma78
Dan,

spet se vam po nekaj dneh oglašam. Bi se vam že prej, pa mi je interenet tako nagajal, da sem imela tipa iz Telemacha kar 3 dni tukaj. Sami nesposobneži. Sploh ne bom o tem razpravljala, ker sem še sedajle jezna nanje.

Pa piknike smo imeli čez vikend, smo se luštno imeli, pa na Rožnik smo šli - koliko je pa tam os. Sicer je pa letos vsepovsod ogromno mrčesa: os, muh, mravelj, komarjev,...  Očitno smo imeli še vseeno premilo zimo in te žvauce niso pomrle. Jaz se z njimi spopadam kar tako, da jh pobijam. Ja morilka, sem. Kaj čmo.user posted image user posted image user posted image

Aja glede vrtca ste me spraševale. Ja, imamo vrtec samo ne javni, ampak zasebni na Škofljici. Mogoče se nam bo do septembra pokazala še kakšna boljša variianta, čeprav dvomim. Kdaj bom dobila kakšno obvestilo s strani občine glede montažnih vrtec je tudi vprašanje. Me pa zanima kaj se boste vi Lovely z združenjem dogovorili. Sem bila tudi sama z njimi v kontaktih pa so se mi malo zamerili. To je pa že druga zgodba.

Drugače nam je pa danes ven pokukal druga spodnja enkica. Pa ni bil nič tečkast. Ko bi šlo le tako naprej. Ja, imamo pa šele dva zobeka.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
3.8.2009 19:31:16   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

uuuuuuuuu celo uspelo da ni napisalo erroruser posted image user posted image user posted image

evo

v torek grem lepo v posteljo, spim sam v spodnjih halačkah..in seveda ker je vroče odgrnjena....pa še okno je odprto v spalnici, in me sred noči ob 2 h zbudi eno žgečkanje  po trebuhu...pa primem z levo roko in neki zaškripa in vržem kao na levo stran, pa me spet zgačka pa primem z desno roko in vržem na desno stran in pol sem mi je zdelo da je nekaj pri moji glavi pa pornem na tla in se razbudim in štrudiram kaj za vraga sem jaz neki ustavrjala zdej  al sem sam sanjala pa vržem na tla še povšter.....in zjutraj se zbudim in rečem jah itak da sem sanjala...pa vstanemo in gremo jest zajtrk pa grem postelje pospravljat pa vidim povšter na tleh ,....aha nekaj bo pod povštrom ga odmakenm, seveda preveidno in pod njim ničuser posted image naredim posteljo in pogledam na nočno omarco in me buli ne velika zelena kobilca....sme misla da me bo kapuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz se tega mrčesa mal boljim....stečem iz sobe in  kličem mojga in mu povem kaj je mene po trebuhu jedlo ponočiuser posted image user posted image user posted image sej je tolk smejaluser posted image ..ok pol je dubu nalogo da bo to spravil ven zvečer ker jaz ne grem več v sobo user posted image user posted image , pa je bila ura 12 in metka je bla zaspana pa jo nesem v sobo stopim noter in se spomnim da je še vedno kobilica tam, manca seveda z mano in jo gleda, zgleda da se ji kaj polomila ponoči ( zato je neki zaškirpalo ) in ni mogla skakat k je sam hodila po robu posteljeuser posted image user posted image user posted image kaj sedaj.....mene še bolj strah k mancouser posted image pol sem šla po krpo jo pokrila od daleč je padla na povšter in sme jo z bliskovito hitrostjo nesla ven na teraso ,stresla in šla nazaj noter..zadeva rešena ma me še vedno srh da je bla na sredi mojga trebuhauser posted image user posted image user posted image včeraj smo pregeldali celo sobo al je kje kajuser posted image in seveda okno zaprliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti imaš pa res prigode.  Meni bi se zmešalo, ko bi videla, kaj me je ponoči šlatalo. Bi tako vpila, da bi se me do Kuala Lumpurja slišal. Čeprav jaz imam bolj fobijo pred kačami, deževniki in podobnimi golaznimi.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.8.2009 19:33:34   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

evo res na hitro ...

projekt lovljenje luulanja uspel :) sicer je blo treba bit zlo izviren ampak vseeno ... :) sva ji nalimala se odpeljali proti hiši, se še ene 20 min vozili okol ZD, da je zaspala, v spanju lepo odpnem bodi, odlimam plenico, vidim polulana JEJ pa pokakana tud ...HB je bila samo ena mini klobasica trdna in sva vseeno lahko oddala vrečko z urinom :), ker je ni napacala ...če bi bla kaka druskica ...uf ...

ponoči tud jaz spom sam v hlačkah in zjutraj  se pol moja Tijana ko e valjamo po postli non stop lima na moje joške, tud ko ni lačna, ona sam ko vidi mojo zizo opa takoj se pripopa gor, kr pleza po meni, to je smešna ej z vseh kotov že pride do bradavice, tud pod koter ko se skrijem lepo dvigne in si postreže :)

tako zdej pa mi gremo za enih 10 dni na dopust :) zdej štartamo, Tijana še ne spi, sam ni panike, bo v avtu na 1,2,3 zaspala ...sam še čakamo, da tašči stroj opere, enih 10 min ...bomo kr skupej šli en za drugim ...ziher bo gužva mater namest 4,5 ur bomo rabili kr nekej dlje ...bomo vidli ...ni panike :)

lep vikend, teden, vikend, pa mogoče kej vmes uletim kje na net :)

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno lovljenje vode. Jaz sem imela tudi problem pri Niku ujet vodo, pa je baje pri fantkih lažje.

Pa lep dopust vam želim.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?