Tejčika29
|
Eto, Alina je zaspala, jaz pa za PC. Je pa sparina tu za crknit. Sva šli v Celje na kofetek kolegico pogledat, pa čez 2 štacuni in domov. Popoldan zalivam rože pri naših, moj pokosi travo, če ne bo prej dež... Na Lošinju smo se imeli super. Alina je prvih par dni rabila, da se je navadila na morsko vodo, malo ji je bila hladna, ko pa se je navadila je htela pa skoz noter bit. Najprej smo jo dali v napihnjen čolniček in je šla z nami ko smo šli plavat, na koncu pa je še ona prišla na vrsto, ko je na obali čofala, pol pa ven v brisačo. Strašno je navdušena nad valovi, otroki in kužeki, v glavnem je norela cele dneve, kar jo je posledično tako utrudilo, da je tudi lepo spala. Malo smo kruzali po Lošinju ampak ne preveč ker se nam ni dalo v avto. Lepo nas easy kaki sprehodeki ob obali, igranje na igralih... Je pa lepo napredovala, čeprav še vedno ne plazi, se pa dviguje npr. v čolniček po igrače in podobno. Pride sicer kar daleč, ji pa še malo manjka do plazenja. Se nič ne mudi, vse bo. Dobila je rdečino na lička ne vem od česa, najbrž od vročine, morske vode, sedaj ji gre počasi nazaj, pa še nekaj jo je napikalo - ne vem kaj in sem jo mazala z bepanthenom, ji gre tudi lepo nazaj. V glavnem, zdaj smo 2 ali 3 tedne doma, potem pa še za en teden čofa čofa nazaj na Lošinj. Glede poti, vedno gledam da gremo zgodaj zjutraj da še spi del poti ali tisti čas, ko spi popoldanski spanček, včeraj je lepo spala od Krka do Ljubljane. Previjam jo ko je potreba v avtu na zadnjih sedežih. Ritem je še naprej isti glede spanja mislim, zobek je še vedno samo eden, mislim da je velika okrog 70-71cm in malo je pridobila na teži, čeprav je slabo jedla na morju, vročina jo je zdelovala in je posledično manj jedla, ampak več pila. Jutri imamo pregled krvi (železo) in poročam ali je kaj bolje. Jesenskih stvari in nekaj zimskih sem že dobila od kolegic, nekaj še dobim, razliko bom dokupila po potrebi. Vas še nisem uspela za nazaj prebrat, ker sproti še delam, moram razpakirat, pa kuhat... Upam, da danes bom, ampak ne obljubim.
|