Detece -> RE: Hujšala bi... (8.6.2009 17:46:12)
|
Jaz sem včeraj čisto pozabila na svojo obljubo. Sem bila full utrujena in sem zaspala kot ubita. No danes sem imela s5 druge težave. Zdaj je angino fasal še naš mali. No pa da vam napišem vsaj prvi in drugi dan...potem pa dalje: 1. dan Zajtrk: nesladkani ovseni kosmiči s posnetim mlekom in jagodami + zeliščni ali sadni čaj ali kava brez kofeina (seveda vse brez sladkorja Kosilo: grška solata (zelena solata, sir feta, paradižniki, čebula, olivno olje), omleta z ementalcem, nekaj kvadratov temne čokolade Malica - po želji: jogurtov napitek brez sladkorja Večerja: zelenjavna juha, npr. kumarična pretlačena juha, zelena solata, trska na žaru + na sopari kuhani brokoli, kozarec vina ali piva 2. dan Zajtrk: Polnozrnati opečenec z marmelado brez sladkorja, lahki navadni jogurt z malinami + zeliščni ali sadni čaj.... Kosilo:zelenjavna juha, npr. brokolijeva, na žaru pečene bučke, tribarvni riž, cvetačni pire, jabolka s cimetom Malica: jajčna solata in presna zelenjava Večerja: juha, svinina z gorčično omako, v sopari kuhane artičoke, narezane breskve s svežim sirčkom.... To je za 2 dni...zdaj pa da se približno v tem okviru držiš....
|
|
|
|