|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
4.9.2009 8:55:28   
punsha
Kora, tudi od mene...VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.9.2009 9:10:35   
valentinčica30
Kora evo to je zate:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSE NAJBOLJŠE.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 10:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.9.2009 10:21:16   
ninček1
Vse najboljše Kora!

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 10:21:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 10:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 10:31:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.9.2009 10:55:04   
zirafa76
pozdravčekk...

KORA34.....user posted image ..ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem kmalu za tabo, par dni še lahko uživam v 32user posted image ..pol pa v kristusova letauser posted image ..upam, da ne bom trpela....user posted image

Samo da povem, moji krvni izvidi so bili super, negativno na vse mogoče kromosomske zadeve, tako da končno lahko zadiham malo...in tudi možek si želi, da bi tale nosečnost potekala drugače, bolj umirjeno kot je treba...ker prva je bila zelo stresna...še danes ne vem, kako mi je uspelo prvo leto preživeti..res ne vem....user posted image

Vozički..ohh, kako me zamika, da bi kupila novega, vendar bo naš še čisto dober...Quinny , dve leti star od Izabele....upam, da bo zdržal, ker podvozje je malo hmmmuser posted image ..najina krivda, ker sva tudi nakup kdaj tovorila tam.....user posted image ..kdo bi šel 2x nazaj v avto.....user posted image user posted image

Bom pa kasneje kupila novo marelo, Maclaren, ker tale je res maksimalno uporabljena...

Se pa strinjam, da je nakup vozička zame najpomembnejši del nakupov poleg postelje...še posebej, če ga dnevno uporabljaš non stop, mora biti kvaliteten..Naš je skupaj prišel 1000 eur, pa smo že notri dobili več kot 2x...in še drugič ga bomo uporabili....user posted image ..košara je kot nova, služil nam je čisto vsak del do 1.5, ko je presedlala na marelo..
Tako da se splača dati malo več, še posebej, če imate namen še imeti otroke.....user posted image ..s tem namenom sva tudi midva kupila tako, da je....

Za namige.....sprednja kolesa je super, da so vrtljiva, ker res nimaš težav pri vožnji, velika kolesa so super za vse terene, še posebej makedam ali kaj podobnega...mala kolesa pa znajo biti na takšnih terenih problem, zato tisim, ki rade hodite vsepovsod svetujem velika kolesa....user posted image

Stokke tudi meni ni všeč, ker je nefunkcionalen, zame je to voziček za nakupovalne centre....ker ko je otrok malo večji, je hudo gledati, kako se tlačijo tam notri..sem videla veliko mamic, tako da vem...skoraj vsem je žal, da ga imajo..edino ene dve sta izjavili, da jima je super, vendar onedve ne hodita dlje kot do nakupovalnih centrov na kavo..to be seen....user posted image ..ampak stvar okusa...user posted image ....

Sem vam kar malo fauš...user posted image ..jaz bi še enkrat gledala vse te vozičke...user posted image

nič, grem malo migati....

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.9.2009 14:04:59   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kako se počutite? Jaz sem utrujena zvečer, zaspim po 2 uri prej kot bi sicer. Naslednjo sredo imam spet pregled, upam da bo vse b.p.

Uh, sem mislila, da sem samo jaz čudnauser posted image . jaz tudi ob 21h zaspim, prej pa sem do 23h-24h okoli letala... Ne vem, če je to kriva 2user posted image in en 17m otroček doma ali pa leta ali pa nosečnost sama... Se ne spomnim, da bi bila pri 1.user posted image tako utrujena oz., da bi bila utrujena še v 17t...

Seznamček bom tudi jaz sama popravila user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.9.2009 18:48:33   
kora33
ola...
hvala vsem za lepe želje....
so me danes na šihtu razjezili..kultura folka pa taka...al pa mene hormoni dajejo...sem med malico dala na mizo košarico čokoladic in se pohecala, da sem jim to spekla....so skor vse popapcale....nobena pa se ni spomnila, da bi mi rekla kako besedo...in s takimi ljudmi jaz dela...da dol padeš....
doma me imajo lepo....no kot ponavadi....
lp in lep dan.....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.9.2009 20:00:56   
smuki
kora, najprej vse naj boljše...user posted image
naj te malo potolažim, kar se tiče sodelavcev... kmalu si boš oddahnila od njih in dobila veliko boljšo družbo user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.9.2009 7:29:34   
Aja1
Jutro.

Mi bomo danes vložili še eno rundo paprike, potem bo pa dovolj ozimnice (recimo da bo dovolj). Za papriko sva se še 1x odločila zato, ker sem jaz pojedla že skoraj tretjino zaloge za zimo... ja kaj čem...mi full paše kislo. user posted image

Kora - v službi ti niso voščili za RD? user posted image  Ma,kakor je smuki rekla- kmalu se jh boš za eno leto rešila.

Ste že kaj računale, do kdaj približno delate? Jaz do cca 20.12., potem pa dopust in porodniška.

Lepo soboto vsem. Božajte svoje bušje.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.9.2009 9:45:54   
valentinčica30
Aja jaz bom tak delala skoz, tut zdej ko sem na bolniški, ker prevajam in to lahko delam tudi leže. Če nebi imela tega bi že umrla, sej neki moreš delat ne morem samo ležat.
Mi pa bolniška po pravici povedano odgovarja samo iz enega stališča, ker sem privat mi sedaj v tem mesecu ne bo treba plačati prispevkov in plače zase, saj sem že drugi mesec na bolniški.
prejšnje dve nosečnosti sem predelala resnično do konca že  zaradi tega, ker  ni bilo denarja in si zabušavanja nisva mogla privoščiti, pa tudi faksa nisem mogla kar pustit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.9.2009 11:14:55   
rožca26
PREGLEDI:

27.8.- Cappy96
31.8.- fiesta(2)
1.9.-  rožica26(2), Astralis(3)
2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse, JanaB(3) 
7.9.- kora33(4), protina, punsha
9.9.-
Zimska (3)
11.9- valeninčica30 (3)
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.-  julieb
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
18.9.- P1ka23(3) 
21.9.- elaaa, bauky,
Aja1
23.9.- bili83
24.9.- rosa2
30.9.- niwci
1.10.- rožca26
8.10.- mucica2

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija

user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.9.2009 11:21:12   
rožca26
Pozdravljene user posted image !

Zadnje čase se oglašam bolj po redko, ker sem res švoh. Sm ugotovila, da sem se prehladila pri G, ker je mela klimo nažgano do fula in me je spodi čist prepihal, pol pa prideš vn na vročino in fašeš user posted image . Včeraj sm dobila celo blago vročino, ki je na srečo za enkrat izvenela, ker moram jemat aspirin, sm pa včeraj bruhala - kar se mi je zgodilo le dvakrat pred tem. Mi zgleda kosmiči niso ravno dišali. Pa da ne govorimo o glavobolu. Tko da se včeri še učit nism mogla. Drgač je pa naš mali danes prvič prikobacal do meneuser posted image . Zgleda, je bil res lačn, da je šel na vse štiriuser posted image .
No, lepo se mejte, pa čim več čvekajte.

Kora - vse najboljše!!! - čeprav z enodnevno zamudo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.9.2009 11:21:26   
junehope
Hojla, Punsha!

Nalednji teden se lahko komot dobiva na kavi dopoldne, lahko v pon ali torek, samo si iz Kr ali iz kje drugje, da najdeva nevtralno pozicijo glede na potrebne prevožene km user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.9.2009 14:34:54   
ninček1
PREGLEDI:

1.9.-  Astralis(3)
2.9.-  zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), JanaB(3)
7.9.- kora33(4), protina, punsha
8.9.-Vaney
9.9.- Zimska (3)
11.9- valeninčica30 (3)
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.- julieb
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
17.9.- Cappy96
18.9.- P1ka23(3)
21.9.- elaaa, bauky, Aja1
23.9.- bili83
24.9.- rosa2
28.9.-kati81
30.9.- niwci,plouse
1.10.- rožca26
6.10.- fiesta
8.10.- mucica2
21.10.-ninček1(4)
9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija [/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.9.2009 14:37:36   
ninček1
Pozdravljene punce!

Javite katere niste na seznamu pregledov in če imate že naslednje datume.Sem dodala nekaj novih datumov, vendar ne vem če sem dodala vse.Malo poglejte in javite ali pa kar same popravite.

Možek me razvaja in kuha, trebušček pa vztrajno raste.user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.9.2009 15:13:06   
Lily86
Pozdravljene babike!

Malo se javljam po dolgem času. Ta teden sem imela na faxu zadnje izpite, pa še gužva na drugih frontah, pa se ni bilo časa nič javit... Kak paše občutek da so izpiti mimo! Zdaj pa še samo diploma, pa mir za kako leto, potem pa naprej...

Punce, kaj vas matra kaj razpokana koža in strije? Jaz imam kožo na prsih polno rdečih in vijoličnih črtic. Prav smešno zgleda... Sicer me ne moti preveč, ker vem da to pač spada zraven, če pa bo za vedno ostalo tako, pa ne bom ravno najbolj vesela... user posted image  2x na dan se mažem z eno kremo iz Sanolaborja za širjenje kože in proti strijam, pa ni videt da bi kaj pomagalo... SOS!!

Kar se partnerjev tiče - moj je pravi sonček. Ful podporen, vse naredi namesto mene kar ga prosim, skoz boža bušija in se pogovarja z njim - skratka - fenomenalen je. No, saj je bil že od nekdaj user posted image . Zdaj mi je sestavil jedilnik za vse potrebne vitamine in hranilne snovi, ki jih nosečka potebuje. Je preštudiral eno knjigo - prehrana med nosečnostjo. 1x na teden bo hodil z mano plavat, tudi vozičke sva že hodila gledat, v glavnem res sva oba noseča. V vsem sodeluje, tak da ga lahko samo pohvalim user posted image . Res pa je, da je to moja prva nosečnost, kako bo naprej pa bomo še videli... Zaenkrat pravi, da hoče vsaj 3. user posted image

Lepo soboto vam želim!

p.s. bi šla ta teden katera Mariborčanka na telovadbo za nosečke? Jaz bom ta teden začela...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.9.2009 16:03:13   
punsha
junehope, imaš zasebno sporočilo user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.9.2009 16:27:41   
ninček1
Hej Lily!

Jaz bi šla na telovadbo.Pa sem že gledala nekaj na netu kje majo pa nisem nič pametnega našla.Kje je, kdaj je in koliko stane?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.9.2009 16:50:27   
junehope
Punsha, tudi ti imaš zasebno sporočilce ;-)

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.9.2009 16:56:12   
zvesta
Tudi jaz sem razmišljala o telovadbi, a žal delam na izmene in bi lahko hodila samo vsak drug teden.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.9.2009 18:33:43   
ninček1
SEPTEMBER 2009Dejavnosti izvajamo v Domu krajanov Košaki, V Zavoju 40bKdajDejavnostTočen termin bo objavljen naknadno!Razvojno-igralna skupina za dojenčke s staršiVaditeljica: Jasna Trapečar PavšičVsak ponedeljek od 19.00 do 20.30Aerobika za nosečniceVaditeljica: Sandra SlatinekVsak torek od 17.00 do 18.00Plesne urice za otroke od 3. leta starostiVaditeljica: Anemari VerdnikOBVEZNE PRIJAVE!Vsako sredo od 10.00 do 11.30Telovadba mamic z dojenčkiVaditeljica : Sandra SlatinekVsako sredo od 18.30 do 20.00Sprostitvene vaje za nosečniceVaditeljica: Petra GreinerVsak četrtek od 16.30 do 18.00Angleške igralne uriceVaditeljica: Anemari VerdnikOBVEZNE PRIJAVE!Vsako soboto od 9.00 do 12.00Ustvarjalne delavniceVodi: Anemari Verdnik OBVEZNE PRIJAVE!Sreda, 16., 23. in 30.9. ob 10.00Relaksacijska masaža dojenčkovVodi: Sandra Pšeničnik, zdr.tehnik, doulaOBVEZNE PRIJAVE!Torek, 22.9.ob 17.00Pravilno rokovanje z dojenčkom (do 6 mesecev)Vodi: Jožica Potrč, nevrofizioterapevtkaOBVEZNE PRIJAVE!Sobota, 5. September 2009 od 10.00 do 14.00 ureŠTORKLJIN DAN ODPRTIH VRAT DEGUSTACIJA OTROŠKE HRANE HOLLE (demeter)Vabljeni!

Prijave in dodatne informacije 031/346-785 ali 031/ 344 901 ali info@storklja.siProgram se lahko tudi dopolnjuje ali spreminja.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.9.2009 18:36:00   
ninček1
Evo, to sem našla ne netu za telovadbo.Vsak ponedeljek med 19:00 in 20:30.

Stane pa 30 eur, če si član društva Štorklja pa 25 eur.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.