zirafa76
|
pozdravčekk... KORA34..... ..ČESTITKE No, jaz sem kmalu za tabo, par dni še lahko uživam v 32 ..pol pa v kristusova leta ..upam, da ne bom trpela.... Samo da povem, moji krvni izvidi so bili super, negativno na vse mogoče kromosomske zadeve, tako da končno lahko zadiham malo...in tudi možek si želi, da bi tale nosečnost potekala drugače, bolj umirjeno kot je treba...ker prva je bila zelo stresna...še danes ne vem, kako mi je uspelo prvo leto preživeti..res ne vem.... Vozički..ohh, kako me zamika, da bi kupila novega, vendar bo naš še čisto dober...Quinny , dve leti star od Izabele....upam, da bo zdržal, ker podvozje je malo hmmm ..najina krivda, ker sva tudi nakup kdaj tovorila tam..... ..kdo bi šel 2x nazaj v avto..... Bom pa kasneje kupila novo marelo, Maclaren, ker tale je res maksimalno uporabljena... Se pa strinjam, da je nakup vozička zame najpomembnejši del nakupov poleg postelje...še posebej, če ga dnevno uporabljaš non stop, mora biti kvaliteten..Naš je skupaj prišel 1000 eur, pa smo že notri dobili več kot 2x...in še drugič ga bomo uporabili.... ..košara je kot nova, služil nam je čisto vsak del do 1.5, ko je presedlala na marelo.. Tako da se splača dati malo več, še posebej, če imate namen še imeti otroke..... ..s tem namenom sva tudi midva kupila tako, da je.... Za namige.....sprednja kolesa je super, da so vrtljiva, ker res nimaš težav pri vožnji, velika kolesa so super za vse terene, še posebej makedam ali kaj podobnega...mala kolesa pa znajo biti na takšnih terenih problem, zato tisim, ki rade hodite vsepovsod svetujem velika kolesa.... Stokke tudi meni ni všeč, ker je nefunkcionalen, zame je to voziček za nakupovalne centre....ker ko je otrok malo večji, je hudo gledati, kako se tlačijo tam notri..sem videla veliko mamic, tako da vem...skoraj vsem je žal, da ga imajo..edino ene dve sta izjavili, da jima je super, vendar onedve ne hodita dlje kot do nakupovalnih centrov na kavo..to be seen.... ..ampak stvar okusa... .... Sem vam kar malo fauš... ..jaz bi še enkrat gledala vse te vozičke... nič, grem malo migati.... papa