|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
7.9.2009 8:47:08   
zvesta
Aja1, mentolovi bombončki, pa Granobil tablete iz lekarne, te lahko. Pa še dobre so.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.9.2009 8:51:02   
Aja1
Ja, bo treba v nabavo.
Uf, prav tečna sem sama sebi...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.9.2009 8:51:45   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, bo treba v nabavo.
Uf, prav tečna sem sama sebi...

Ja, verjamem... le porihtaj se.... meni se je tako nenadno razvila gnojna angina...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.9.2009 9:18:06   
ninček1
Jutro!

Mene tudi skozi po malem grlo boli, pa nekako z čaji in limonami zdravim vse skupaj.

Lily86-sem se včeraj peljala pogledat, kje bi naj bila ta telovadba za nosečke, pa ne vem če ni to meni malo predaleč.Že tak komaj najdeš, pol pa še po temi po tistih ulicah.Jaz sem sicer doma pod Pohorjem, pa sem mislila, če veš mogoče za kaj kar bi blo bližje....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.9.2009 9:37:21   
bili83
ojlauser posted image
joj, kak ste pridneuser posted image  včasih komaj sledim.
jaz sem spet v službi, spet zelooo zaspana in z bolečinami v križuuser posted image
vikend je bil kar precej naporen... pospravljanje, pranje, likanje, pa še okna smo menjavali...
sem pa v soboto dobila prvo "pošiljko" stvari za našega mladičkauser posted image user posted image  sta mi teta in stric pripeljala postlco, banjico, nekaj igračk, pa pooolno cotikuser posted image  seveda sem morala takoj ven poiskat tiste ta manjše - 56 in 62user posted image  no, zraven sem dobila še pralne pleničke, pa odejice, obrobo za postlco, brisačke, posteljnino....
pa menda me še ena pošiljka čakauser posted image  no, bo pa to kar lepo ostalo še nekaj časa zapakirano, da do konca zrihtama stanovanje... tam v začetku decembra pa bom verjetno že začela počasi pripravljatuser posted image
našegauser posted image  sem že kar nekajkrat začutila tudi čez dan, ampak moram biti vsaj približno mirna. sem pa ugotovila, da bolj kot nprej, lezem narazen ob straneh... zgleda, da pikec bolj zadaj aja... v enem tednu se je obseg povečal iz 89 na 92user posted image  kilce, pa trenutno ostajajo nekje pri 69 (+4).
aja, glede telovadbe... na Ptuju jo vodi babica iz ptujske porodnišnice in je super!!! res se razmigam in potem sem vedno ful polna energijeuser posted image
vsem lep in čimmanj naporen dan, pa božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 10:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.9.2009 11:22:54   
zirafa76
pozdravček...

HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE......vse kar si želimo je zdravje našega user posted image in vseh nas...user posted image .pol pa ostalo....user posted image

Za vse od meneuser posted image user posted image ...sem slaba z prilimanjem slikic...user posted image

Za oblačila...mi bomo seveda nekaj porabili, kar se da, vendar pa imam dosti stvari, ki so dekliške, tako da tisto bi podarila ali prodala....kasneje, če katera potrebuje ali ko boste vedele...user posted image

Nič, grem si še uživat današnji dan...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.9.2009 12:26:29   
ninček1
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.
user posted image Komarka (30)             (2.  ,1 )             ?                                 
busybee882006(?)     (3.  ,2. )           ?              
BOSTINA (?)                (?.   ,?. )            ?                
biina(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11                                                                              

2.2.
bili83 (25)                 (1 ,0 )              Ptuj              user posted image            

3.2.
Lana)*                       (2 , ? )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.  ,0. )      Tujina                               
punsha(28)               (1. , 0. )         gorenjska                        

5.2.  
ninu  (32)                    (2.  ,1. )         gorenjska                
ToBoNi (?)                   (?.   , )            ?                                          
elaaa (31)                   (1. ,0. )          ?                                                                                 

6.2.
Kora33 (33)               (3 , 1 )          ?                                   
bambi14 (?)               (2 , 1 )            ?                                
MATEJKA_(28)           (3. , 2.  )                MB                                  

7.2.         
Irsa (?)                       (? ,1. )           ?                           

8.2.
Aja1  (31)                  (2 , 1 )          dolenjska                  
Valentinčica (30)       (3 , 2 )           dolenjska                   
rosa 2(28)                  (2. ,0. )                CE                       

9.2 
kanna  (26)                  (2.  ,1. )        ?                           
anemona(?)                  (1. ,0. )                ?                           
ninček1(30)                 (1 , 0   )              MB                user posted image            
MANA 7(26)                  (2. ,1. )                ?                   user posted image    

10.2.             
Zariya (?)                      (?. ,?. )          ?                                    
Cappy96(32)                 (2. , 1. )        ?                                   

11.2.
niwci (25)                     (2.   ,0. )         NG, KK                         

12.2.
Nattasha (30)               (1.  ,0. )           MB                             
zirafa76(32)                 (2.   ,1. )            CE, Bratislava   user posted image         

13.2.

14.2.
plouse (29)                    (1 ,0   )               ?                        

15.2.
bipi (31)                        (3.   ,1.  )               ?                          
Kati81 (?)                      (3.  ,1.  )            LJ                       

16.2.
Liagal (26)                     (? , ? )           ?                                                            
mucica2 (25)                  (? , ? )              CE                     

17.2.   
Zofy (31)                        (2 , 1 )             Ljubljana                 
gapii27 (28)                   ( 1 , 1)       Rogaška Slatina       
 katy_                               (2 , ? )                                                                                        

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 , 0 )                ?                            
Jada82 (?)                      (1. , 0. )                Bled                
Zimska (32)                    (3.  , 1.  )               LJ                              

19.2.
julieb(30)                        (1 , 0)            Pomurje                    

20.2.
silmarillion (?)                 (2 , 1. )           ?                        
zvesta (29)                      (3 , 1 )                Lenart                  
vaney (26)                       (2 ,1 )           Dolenjska                

21.2.
Astralis(36)                     (3.  , 0.  )                Praga                       

23.2.
smuki(29)                        (2.  , 0.  )              Posavje                 
fiesta (28)                      (2. ,1. )               Ajdovščina            
lily86(23)                        (1 ,0 .   )               Maribor                     

24.2.
ursulina (29)                 (3. ,1. )             ?                                    

25.2.
Rocio (28)                       (1. ,0. )                       LJ                
rožca26 (26)                 (2. , 1. )            Domžale               

26.2.
lunca83 (26)                 (1. ,0. )                ?                           
*dotika*(30)                 (3. , 0. )                                            

27.2. 
babajči(?)                        (2.  ,1.  )                   ?                  

28.2.
JanaB(33)                      (1. , 0. )               LJ                                
junehope(?)                    (2. , 1. )                  ?           
Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
vita(?)                             (2. , 1. )                PO                  
t*e*j*k*a(26)                (2.  ,1.  )              Konjice          
protina(?)                        (? , ? )                ?                                 

4.3.
dreja80(29)                 (2. , 1. )                   LJ               

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2183
    7.9.2009 12:40:02   
    kora33
    jutro...
    javljam se s pregleda....vse ok...razen vnetja...mi je spirala nožnico in predpisala novo dozo canestena...se mi ja ne bo vleklo celouser posted image ????
    kg...- 0,5....pa ni nič rekla saj mam itak zalogo tak da če se sploh ne zredim...ne bo nič hudega...
    morfologija 6.10...je še daleč...a upam, da hitro mine.....
    aja - poskusi drobno sesekljat česen in ga namočit v med...potem pa pusti par urc in tekom dneva pojej eno čajno žličko mešanice...je nagravžno ko user posted image  ampak pomaga...stoposto preverjeno....
    lp in pa pa

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2184
    7.9.2009 12:48:57   
    protina

kora33
    a ti imaš tud probleme s tem vnetjem. Jaz sem ravno porabila canesten in upam, da se ne ponovi. Ja pa odpovedat bi se morala sladkim stvarem, ker baje imajo glivice zelooooooo rade sladko in se še bolj razvijajo. In kako se jim naj v nosečnosti odpovešuser posted image , ko pa se mi tako zalušta.

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2185
    7.9.2009 13:38:54   
    ninček1
    Jaz imam tudi neprestano ta vnetja.Imam jih odkar pomnim.Najprej sem dobivala kremo Canesten, ki meni čisto nič ne pomaga, potem vaginalete, ki mi pomagajo kaki mesec ali dva pol pa spet, zdaj si pa v lekarni kar kupim boraks glicerolove globule in moram rečt da mi kar pomagajo.So na naravni bazi in sem jih jemala že v začetku nosečnosti, tako, da če čutim, da me hoče kaj srbet, kar vzamem kake tri globule-3 večere zaporedoma in moram rečt da pomaga.
    Imam pa zelo močen beli tok.
    Sem si pa začela mazat presredek in to kar z mandljevim oljem, so mi rekli v lekarni da je najboljše.Vem, da ni nujno da pomaga, ampak škodit ne more.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2186
    7.9.2009 13:41:00   
    ninček1
    PREGLEDI:

7.9.-  protina, punsha, astralis(3)
    8.9.- Vaney,Nattasha
    9.9.- Zimska (3)
    11.9- valeninčica30 (3)
    14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
    15.9.- julieb, smuki
    16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    21.9.- elaaa, bauky, Aja1
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33
    8.10.- mucica2
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija [/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2187
    7.9.2009 14:24:08   
    Aja1
    Mene danes tale prehlad kar pošteno daje. Ližem Halls bombone, veliko pijem,...
    Za povrh me je začela bolet še glava, pa iz nosa tečt,... Ma sitna sem...user posted image Delam do 15ih, potem pa v vrtec po tamalo in bova sami doma. Upam le, da ne bo še ona sitna. Upam, da vsaj glavobol hitro mine.

protina, punsha, astralis - poročilo s pregledov?

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2188
    7.9.2009 19:11:58   
    Astralis
    Evo, ze hitim, ze porocam...

na pregledu so mi izmerili pritisk (normalen), pregledali urin (OK), poslusali smo srcek, z nekaksno srednjevesko pripravo so mi izmerili sirino medenice itd, tehtnica je pokazala, da sem tezja za 3,1 kg. Pa vzeli so mi kri za 2. genetski test (ne vem, ce je to povsod in kako bi to v SLO rekli, a na podlagi izvidov se bom odlocila, ali grem zaradi let na AC. V bistvu sem se sprva odlocila, da ne grem, a imam se cas do 18. tedna. Takrat pa bodo ze krvni izvidi, ki mi bodo olajsali odlocitev)

Menda se bi morala ze 14 dni nazaj prijaviti za porod v izbrani porodnisnici (cesar mi NIHCE povedal!!!), pa tudi sama si moram poiskati materinsko solo.

Kar se "miminka" tice (tako namrec Cehi recejo dojenku) sem dobre volje in vesela, kar pa se ceske organiziranosti, informiranosti in komunikacije je pa bolj ko ne vecinoma "na hovno".

Kakorkoli ze, 4. G pregled imam 6.10.09, za morfologijo pa se moram se prijaviti in bom sporocila
    naknadno.

Lp iz P, A.

< Sporočilo je popravil Astralis -- 7.9.2009 19:13:33 >

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2189
    7.9.2009 19:31:47   
    zvesta
    joj, jaz bom zaspala tu v službi.... pa še uro in pol... utrujena za crknit...

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2190
    7.9.2009 19:43:22   
    ninček1
    PREGLEDI:

7.9.-  protina, punsha, astralis(3)
    8.9.- Vaney,Nattasha
    9.9.- Zimska (3)
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.- julieb, smuki
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33,astralis
    8.10.- mucica2
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija [/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 2191
    7.9.2009 20:07:49   
    punsha
    hej hej,

poročam iz pregleda. Že od začetka z G nisva prišla skupaj glede moje zanositve, saj je on trdil, da sem dlje časa noseča, jaz pa da sem manjuser posted image . No, pa smo le ugotovili sedaj na približno. Spremenil mi je PDP in sicer na 1.2.2010 in tudi morfologijo mi bo delal naslednjič, 23.9.. Danes mi je naredil vaginalni pregled, je vse ok. Sem mu pa rekla, da sem se tako veselila in komaj čakala ta pregled, da bi izvedela katerega spola je. Pa je res prijazen tale ginekolog in je rekel, no pa še z UZ poglejva kaj se skriva. Jupiiii, imeli bomo fantka user posted image . Punce, jaz sem tako vesela user posted image . Tako je fino vedeti user posted image . Enega frajerčka nosim, hehe

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2192
    7.9.2009 20:16:40   
    valentinčica30
    Punsha čestitam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Me prav muči mogoče bi vprašala al pa tut ne, bi me pa kar zvijalo, če bi vse vedle spol jaz pa ne.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2193
    7.9.2009 20:34:32   
    Aja1
    user posted image user posted image user posted image  za preglede Astralis in Punsha. Pa seveda za Punshinega fantka.user posted image user posted image user posted image

Zvesta - še malo zdrži.

Jaz bom šla tudi počasi kar pod tuš in spat. Sem čist brez energije.

Nočko vsem.

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2194
    7.9.2009 20:48:53   
    Nattasha
    Čer sonosečke!

No danes je blo bolj delavno kot ponavadi. Ampak se moram počasi privadit jesensko zimski sezoni,ko se število malih pacientkov poviša.

No jaz imam jutri tretji pregled upam na kak Uz, ampak pomoje ne bo nič;)) več povem, ko končam jutri!

Nočko

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2195
    8.9.2009 6:43:19   
    kora33
    jutro ,
    samo tolk da se javim...sem zopet budilka na RR...pa to se bo pogosto ogajalo...sem pač zgodnja...in mam navado pit kavo ob računalniku....
    aja - a si poskusila česen?
    lep dan in čim manj težav

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2196
    8.9.2009 8:00:42   
    Aja1
    IZVIRNO SPOROČILO: kora33

aja - a si poskusila česen?

Nisem še user posted image .  Ampak bom danes. Namreč niti pod razno ne maram česna, zato ga tudi v naši kuhinji ni. Bom šla danes v trgovino in ga kupila. Koliko ur pa pustim potem to stat?

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2197
    8.9.2009 8:41:40   
    Kati81
    Punce mene tud grlo boli, smo bili v soboto na eni poroki in je blo full mrzlo, pa sem bla dost oblečena ampak vseeno...
    Tko da čaj z medom je zakon! Pa Granobil pastile.
    Jaz sem pa cele dneve doma s Kajo in uživava na polno, končno imam čas da lahko normalno skuham kosilo, pa pospravim malo po hiši.
    No Kaja trenutno še spi tko da imam mir in sem na netu.

Upam, da se vse čimprej pozdrate.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2198
    8.9.2009 8:44:16   
    ninček1
    PREGLEDI:

8.9.- Vaney,Nattasha
    9.9.- Zimska (3)
    11.9- valeninčica30 (3)
    15.9.- julieb, smuki
    17.9.- Cappy96
    18.9.- P1ka23(3)
    22.9.- lily86
    23.9.- bili83,punsha
    24.9.- rosa2
    28.9.- kati81
    29.9- žirafa76
     30.9.- niwci,plouse
    1.10.- rožca26
    6.10.- fiesta, kora33,astralis(4)
    8.10.- mucica2
    21.10.- ninček1(4)
    9.11.- Zimska (3D)

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2199
    8.9.2009 9:48:18   
    kora33
    aja (in vse, ki vas matra grlo) - kot sem že napisala...česen na drobo narežeš in daš v med...ene tri žličke česna v pol kofe skodelice medu....ene žlico lahko kar takoj...potem pa pustiš pocat...dalj ko je...bolj pomaga...tekom dneva kar vsake tolko po eno žličko..malo ker je nagravžno ko user posted image ...tk da jaz to jem pred školjko...ampak pomaga pa res...grlo neha bolet...če ni že prehudo...če ni res že gnojna angina...
    druhače pa pomagajo tud justove oz. nahrinove stvari...zeliščno eterično olje in balzamična krema (materina dušica in evkalipt)...zakon...moj sin je bil prve dve leti svojega življenja skoz na antibiotikih zarad angin in ušes...odkat poznam te kremice in olja...antibiotika še od daleč nismo videli....čudeži v malih flaškah....če poznate koga, ki to prodaja...je za sprobat....
    pozdravte se...upam da brez kemije....
    lp

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
    MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!