|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
3.9.2009 13:08:21   
rožca26
Pozdravljene souser posted image  od mene, ki sm tok švoh da žvet ne moram. Sm se tok prehladila, da komi diham.

Babajči - jest sm G vprašala, če sm rizična in mi je to pol vse razložila in si tudi zapisala v kartoteko. Ker je HELLP sindrom še hujša, naslednja stopnja preeklampsije, sem mnenja, da si tudi ti rizična. A si zato kej prej rodila in kako si rodila - s CR? Men je zato dala aspirin pa še naprej moram folno jemat. Ravno tako pa bom mela pol več pregledov in UZ. Pa pri morfi mi bodo bolj natančno pregledali obtoke krvi in hrane v popkovnici ...,ker ko sm šla rodit vode sploh mela nism več. user posted image  Baje se je absorbirala. Ti kr G spomni na rizičnost, pa se bo mogoče kej spomnila. Če novš rekla, nov nič. Ti pa o tem piše v materinski knižci - modri.
Pa držim da se nama bo izteklo tko k treba.user posted image

Partnerji - uh sm "vesela", da nism edina v tem. Čeprov moj že v 1.user posted image  ni kej preveč kazal navdušenjauser posted image . še k sm čutila, da je neki narobe, mi je govoru, da neki paničarim. Jest sm bla pa hin - in čist upravičeno. Se mi zdi pa, da ma zdej mal slabe vesti, pa tko pospravlja, če jest ne morem, da ne govorim, da je bil čist preč, k sm rekla, da mam mal špranje v MV. Zdej on hod v štacunouser posted image . Smeti je pa itak že on prej nosu. Pa k mam pregled, sploh noče slišat, da bi drugi Vida pazil - bo on pa pika. user posted image  čeprov ma tud on take "svetle trenutke". DECI!!!user posted image

Ljubljančake in okoliške punce - jest sm za kavico. Sm z Domžal, ampak sam da je kavauser posted image

Mimgrede, mam 29.9. strokovni izpit. Dejte držat pesti, da se bom do takrat vse naučila kar moram. Bom podpore zelo vesela. Hvala.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.9.2009 13:24:11   
Zofy
Punce, jaz sem tudi iz Lj, tako da sem z veseljem za kakšno kavico, da se spoznamo. Da bomo od pomladi naprej lahko tudi kdaj skupaj vozičkale user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.9.2009 13:28:01   
babajči
rožca26, rodila sem s CR v 37.tednu. ampak CR so naredili zato, ker nisem bila še nič odprta. rekli so mi, da če mi dajo umetne popadke, bi se znalo zavlečt in da predlagajo CR. hči se je seveda rodila malenkost zahirana (46cm in 2300g). pravi drobižek je bila v primerjavi z ostalimi novorojenčki. 2 meseca šred pdp je dr. ugotovila, da je pupa premala in me dala na bolniško-ležat na levem boku. po 14 dneh je še vedno bila premala in sem šla na kontorlo pretoka. ko so mi kontrolirali pretok skozi popkovnico, je baje bil zelo dober. imela sem tudi povišan pritisk (najvišji zgornji je prišel do 145, ampak alarm zaženejo šele pri pritisku nad 145) in zatekala sem, ampak spet ne tako zelo pretirano. no, na koncu so me bolečine v prsnici pregnale v porodnišnico sredi noči in naslednji dan so mi naredili CR. si tudi ti imela CR?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.9.2009 13:44:55   
Kati81
rožca26  men ni problem pridet do Domžal, k je itak moj tam v službi in sem velik tam. Tko da se lohk kar zmenimo za en dan drug teden, lohk pa tud kje v lj, sam ne v centru, mi res ne paše se z avtom v center furat.

LP

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.9.2009 14:17:29   
ninček1
Čestitam vsem za uspešne preglede in držim pesti za strokovne izpite user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem prvič noseča in je moj možek zaenkrat še zelo zlat in se kar skozi nekaj pogovarja z mojim trebuhom, pa ga lubčka, pa kuha, pa pospravlja....Najprej sem še mela slabo vest, ker jaz tut nisem tako boga da ne bi mogla malo migat po stanovanju, po drugi strani, ko pa vas berem kakšni so v 2 nosečnosti bom pa kar lepo tiho in brez slabe vesti, ker vidim kaj me čakauser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.9.2009 15:05:01   
rožca26
Kati81 -  ni važno kje se dobimo, sam da bo kavauser posted image  Glede centra maš prav - jest tud ne maram tisteuser posted image  gužve. Boljš kje okol - Rudnik, BTC ... Je pa še boljš, če nas je več. Me pa nič ne moti, če sva sami.user posted image

Babajči - Jest sm še ena s CR. Sam jest mam nedonošenčka - 33.t in zelo zahiran (1170g, 39 cm, OG 27 cm). Ampak sedaj je važn, da je ok. Še bolj pa to, da mi podaljšajo porodniško. Bi bilo super ker bi šla iz porodniške v porodniškouser posted image . Men je CR delal dr. Pušenjak, ker sploh niso vedl kako bo z malim. Pa tud jest sm bla čist hin. Je pa res, da so sestre tko dobr za ns skrbele, da sploh nism hotla it dam. No, razn hrana je bila obupna. Vsak teden eno in isto, cvetača vsak dan na jedilniku user posted image user posted image . Da ne omenim, kolk so pol za naše malčke na oddelkih poskrbele - so iskale ta nartaboljše cotke za naše pikce, pa vedno prvi v vrsti za preglede ... user posted image , so ble ostale punce kr ljubosumne. Ampak to je za nami in zdej že čakamo druzga. Držim pesti, da bo šlo po planih.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.9.2009 15:29:33   
punsha
Jaz imam pa eno vprašanje, če katera kaj ve....kje dobiti kakšne našitke iz blaga z otroškimi motivi - medvedki... Sem danes dobila eno staro zibelko, pa je prav fletna. Jo bom pobrusila, pobarvala, potem bom pa šivala posteljnino, pa bi rada kakšne fletne našitke, pa res nimam pojma kam naj grem pogledat. Hvala za kakršno koli idejo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.9.2009 15:46:17   
plouse
Ojla punce!

Prijateljica me je opozorila, naj pri izbiranju vozička (kupovanju prek neta) pazim, da bodo tudi prednja kolesa vrtljiva za v ovinek. Zato me zanima, če ima katera izkušnje z vozičkom Implast Bolder 4 - kaj so sprednja kolesa vrtljiva?
Niček1 - si enkrat pisala, da te zanima ta voziček, kaj veš kako je s tem?
Hvala in lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.9.2009 16:08:34   
ninček1
Hej Plouse!

Res mi je bil ful všeč ja.Moraš ga videt.Malo liči na Quinnyja po velikosti, ima fajn velika kolesa in se čisto enostavno zloži.Jaz sem bila do predprejšnjega tedna ful prepričana da bova tega vzela.Ful se lahko vozi, lahko ga obračaš, bremzo maš spodaj, med zadnjima dvema kolesoma sicer pa maš celoten opis na netu.Je tudi ful široka paleta barv, sedišče je veliko-šprtni del, pa tudi košara je kar velika, stane pa 449 eur. Pogledaš pa si ga lahko samo v Mariboru, na firmi Vir Potens d.o.o. ker ga nima ne pikapolonica ne baby center.

Jaz sem pa danes šla malo v baby center in sem gledala najprej stokke, pol sem se pa čisto navdušla nad mutsyjem-slider.Ful mi dobro zgleda vozek, samo mislim, da je okrog 1000 eur isto kot stokke(komplet).

Prejšnji teden sem se še navduševala nad chiccotom(670 eur-komplet) s3user posted image in jane(3 kolesa-700 eur-komplet).

Čisto sem že zmešana od totih vozekovuser posted image !

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.9.2009 16:21:43   
Kati81
ninček1 moje mnenje glede stokkeja, sem se v prvo odločala med njim in bugaboojem, pa se mi zdi da stokke ni tok funkcionalen, kolesa nikakor niso za teren, so trda in ne napihljiva, ko imaš otroka obrnjenega stran od sebe ga ne moreš spustiti v ležeči položaj, ker je tam štanga, košek za novorojenčka je zelo zelo majhen, pa tudi športni del se mi ne zdi ravno največji, pa da ne govorim kako neroden je za v avto.
No ima pa tudi svoje dobre strani, da se otroka nastavljat po višini.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.9.2009 16:25:55   
valentinčica30
Vaney jaz sem Belokranjka.

Partnerji-mam srečo moj je v tokratni user posted image pozoren kot nikoli prej. Jasno mi je tudi zakaj, sedaj imava določene zadeve poštimane in lahko bolj uživava kot sva v prvih dveh. Punce naj vas potolažim vsi moški pa tak al tak dojemajo nosečnost  kot nekaj samoumevnega ne pa kot nekaj čudovitega, stvar v kateri je treba uživat.
Vozički- midva ne bova komplicirala, ker mislim da bo to najin zadnji otrok. Izbrala sem si tegale, ni luksuz ampak za ta leto in pol kolikor ga potrebujem ok. Cena pa je tudi ok 258€.
user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.9.2009 16:28:45   
zvesta
valentinčica? kaj pa je to za en voziček?

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.9.2009 16:31:15   
valentinčica30
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-babyboom-rdeci-i264.shtml?tselimage=424#images

Na  tej povezavi imaš vse podatke. Meni se zdi zanimiv.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.9.2009 20:32:47   
vaney
valentinčica, iz kje točno pa si? Jaz sem iz Viniškega konca...

Voziček mi je pa full full lep in praktičenuser posted image Mi imamo sicer Jane slalom pro od prvič in ga najbrž ne bomo menjali, ker smo bili super zadovoljni, ampak moram pa rečt, da me je kar zamikalo, da bi šla v nabavo...sploh pa ni draguser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.9.2009 21:44:58   
valentinčica30
Vaney maš ZS.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
4.9.2009 6:41:33   
zvesta
Dobro jutro, punce...

Lep petek vam želim!

Jaz sem zgodnja, ker sem se 1. relativno naspala in 2. me je strah, kako bo danes pri pediatru, ki nama je v torek obljubil pranje ušes. Nimam pojma, kako ga bom krotila, ker sva že za kapljice morala biti vsak večer dva. user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 4.9.2009 6:44:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 2116
4.9.2009 6:53:43   
valentinčica30
Dobro jutro!

Zvesta vidim, da si zgodnja. Tut jaz več ne spim, sem mali dve dala na kombi za šolo. Zdej pa lepo ležim, ker me je noč zmatrala, me je celo noč kr neki bolelo, tak da sem za en drek spalauser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.9.2009 6:55:09   
zvesta
Meni se pa pozna, da sem ta teden na bolniški in sva z mali vsako jutro spala do 8h, zvečer sem ob 9h tudi že v postelji, pa še popoldne si privoščim kak počitek. In se mi zdi, da sme kar malo k sebi prišla. A kaj, ko me bo drug teden popoldanski turnus spet do konca uničil. :(

Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.9.2009 7:15:55   
kora33
jutro babike...
partnerji - res znajo bit težavni ja...midva sva se že v začetku nisečnosti skoz neki pričkala...pa mi je bilo ja res nerodno povedat...sem mislila, da imam edina to nesrečo...no ni lih katastrofa...mi nese perilo , ko grem obešat...tud obesi in pobere ga...pa sej naredi še kaj...trebuščka se pa lih ne spomni pobožat....no pa bo boljš ko bo februarm ko bo pikico videl in lahko prijel....
vozički - meni noben ni všeč....katatrofa...komaj čakam, da pridejo zimski modeli na trg...kupili bomo pa novega ja...no moja mama ga bo....
utrujenost...na vrhuncu...včeraj sem si privoščila pedikuro v žalcu....spet po dolgem času...super....
danes pa pričakujem še več razvajanja...od danes naprej bi namreč lahko spremenila nick iz kora33 na kora 34...obrnil se je nov list ja....
lep dan vsem in pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.9.2009 7:18:11   
zvesta
kora33, vse najboljše ob tvojem dnevu! Maksimalno ga izkoristi :)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.9.2009 8:12:13   
Aja1
Kora - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.9.2009 8:13:53   
zvesta
Tako, midva sva nazaj iz trgovine. Sva si šla po svež kruh in malo salamice, zdaj pa zajtrkujeva. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.9.2009 8:25:59   
junehope

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Jaz imam pa eno vprašanje, če katera kaj ve....kje dobiti kakšne našitke iz blaga z otroškimi motivi - medvedki... Sem danes dobila eno staro zibelko, pa je prav fletna. Jo bom pobrusila, pobarvala, potem bom pa šivala posteljnino, pa bi rada kakšne fletne našitke, pa res nimam pojma kam naj grem pogledat. Hvala za kakršno koli idejo user posted image

Zdravo Punsha!

Očitno, čeprav redno berem tole pisanje od vseh punc, nimam kakšne velike volje do pisanja in se šele po (pre)dolgem času oglašam nazaj na tale forum. Ker si napisala da bi rada prišla do kakšnih našitkov iz blaga ti lahko svetujem da pogledaš v mali trgovini Gumbek (vsaj mislim da se tako imenuje), to je v Šk. Loki v stranski ulici direktno pod Zdr. domom. Upam, da nisi iz kakšnega bolj oddaljenega konca Gorenjske. Sicer pa imam sama še najmanj en našitek za posteljnino, ki ga ne mislim uporabiti (zajčica z medvedkom v tačkah velikosti cca 3cm x 1,5) in če misliš da ti pride prav ti ga lahko pošljem po pošti. Sicer pa si spraševala, če je kakšna iz okolice Kr ali Šk. Loke za kavo, pa se lahko dobiva na kavi. Sama sem trenutno frej, brez službe user posted image že od feb., tako da nimam kakšnih velikih problemov s časom.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.9.2009 8:34:15   
junehope

Aja pa vse najboljše Kora user posted image , jaz sem se bila prisiljena s temi številkami soočiti že pred slabim mesecem user posted image , pa se mi zdi kot da so se zmotili v letnici rojstva user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.9.2009 8:35:25   
punsha
junehope, najlepša hvala za tale predlog Gumbek. Vem kje je trgovina, mi je pa čisto ušla iz spominauser posted image . Bom šla pogledat.

Ooo, super, si iz mojega konca, bi bilo pa super se dobiti na kavici. Tudi jaz sem doma... Tako da z lahkoto drugi teden, če imaš čas.

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?