|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
2.9.2009 12:24:58   
zvesta
bili, jaz sme iz Lenarta, delam v Mb, sme pa pogosti tudi na Ptuju...

Pa še vedno vas vabim, da javite, če ste na FB, da se najdemo tudi tam...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.9.2009 12:58:34   
Aja1
Dan.

Pa je spet vroče. No, saj dolgo ne bo več.

Čestitke vsem za preglede in za dobre rezultate DHT testa Ninček. user posted image user posted image user posted image  
Tudi moj drugi pregled (pri 16t) je bil bolj na hitro. Zglada, da je taka praksa. Ampak zakaj nam pripadata samo 2 UZ? user posted image Šparajo...user posted image user posted image user posted image

Jada82 - trebušček bo že še zrastel. user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.9.2009 13:01:40   
zvesta
Punce, kako vam to izmerijo dolžino materničnega vratu?

< Sporočilo je popravil zvesta -- 2.9.2009 13:02:40 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.9.2009 13:09:54   
Aja1
Meni ga v prvi user posted image  ni nikoli merila user posted image . Zdaj pa tudi še ne.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.9.2009 13:10:17   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Meni ga v prvi user posted image  ni nikoli merila user posted image . Zdaj pa tudi še ne.

Ja, enako... zato pa sprašujem kako to gre.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.9.2009 13:15:05   
Aja1
No, mene tudi to zanima. Mogoče z vaginalnim UZ? user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.9.2009 14:43:29   
valentinčica30
Meni so na urgenci ko sem bila izmerili maternični vrat, sam ne vem al vaginalno al skoz trebuh, ker so mi delal oba ultrazvoka. Skratka merijo ga samo v primeru težav, s mi zdi.
Tut jaz sem total crknena od ležanjauser posted image user posted image user posted image . moj user posted image  veselo nabija, tako da bomo očitno dobili nogometaša. Zanima me kako kaj vaši občutki. Meni se zdi, a bomo dobili user posted image , ko bom izvedela bomlahko preverila. Moj sicer pravi naj ne sprašujem in naj naju tudi tokrat preseneti, vendar ne vem če bom zdržala.
Pa še to da nepozabim čestitke vsem za dobre DHT-je in preglede.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.9.2009 19:44:35   
Nattasha
Jaz sem mariborčanka in sem takoj za kavo;))))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.9.2009 19:50:44   
zvesta
bo treba kako srečanje naredit :)

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.9.2009 19:55:12   
ninček1
Jaz sem tudi iz Mb in bi se pridružla srečanju.

Mi je pa trenutno malo težko pri srcu, ko berem te zgodbe iz mariborske porodnišnice.Upam, da bo takrat, ko bomo me rojevale malo več kot 1 babica na 6 sobuser posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.9.2009 20:17:47   
vaney
čer.

evo mene...

Danes sem bolj malo počivala, ker sva z možekom Anžetu sobo barvala (2 steni rumeni, 2 zeleni) in ravno, ko sva končevala s čiščenjem, me kličejo iz trgovine, da je soba prispela, da pripeljejo jutri, zmontirali bodo pa v ponedeljekuser posted image Kot bi vedela, da je res že skrajni čas za beljenje. Sva jo čakala dobrih 20 dni. Komaj čakkam, da vidim, kako bo izpadlo.
Upam pa, da se mi ne bo trebuh maščeval za "nepreležan" dan s kakšnimi krči.

Ko se ravno pogovarjate, iz kje je katera...a je katera Belokranjka oz. Dolenjka?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
2.9.2009 20:41:44   
Aja1
A ste skor same Mariborčanke?

Vaney - jaz sem Dolenjka. user posted image  Pa mislim da Valentinčica tudi.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.9.2009 21:14:49   
protina

Večer vsem, ki še ne spite.

Mi smo danes pregled opravili in imam vnetje tako, da sem dobila canesten
vaginalete. Za cerklažo pa zaenkrat dobro kaže.Mogoče ne bo potrebno, ker je za zdaj stanje ok. Upam, da bo tako tudi ostalo. No v glavnem korak po korak se veselim.
Zdaj pa grem še malo hladilnik prečekirat, ker se treba pred spanjem najesti, da
bo ponoči mir:)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.9.2009 23:45:28   
punsha
punce, jaz sem takoooo srečna user posted image . Sedaj pa čutim brcike! nekaj sem čutila že včeraj in še en dan, ampak danes sem pa sigurna da je to to. Se je mali kar nekajkrat prav fletno premaknil notri in ga je čutil tudi možek. Res je enkraten občutek. Tako sem čakala vsak dan. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za dobre izvide in preglede, tebi protina pa da se vnetje čimprej pozdravi.

Danes sem imela športni dan, sem bila v Lj in sem šla malo po trgovinah. Za tiste, ki iščete oblačila... v Emporiumu imajo res fuuul dobre kavbojke, model je res enkraten, ampak mi ni jasno kaj jim je s cenami. Stanejo od 50 eurov naprej in tiste, ki so bile meni všeč so 71! Imajo tudi elegantne hlače, samo jih nisem kaj gledala, ker jih ne rabim, tako da tudi cene ne vem..pa ene majčke, srajčke...

Sem malo gledala tudi za blago, sem rekla, da bom kar sama malo šivala kako posteljnino in imajo tudi pod Emporiumom trgovinico in je kar nekaj blaga z otroškimi motivi. Kupila nisem še nič, moram najprej izvedeti spol user posted image

Pa še glede vozičkov... Mi je danes soseda... le zakaj kupujem novega, to se pa res ne splača, brez veze toliko denarja dajati, pa kupi si rabljenega... No jaz sem se pa seveda zagledala v novega Peg peregota GT3. Kaj pa vem no. Ga bom rabila še za naslednjega otroka. Pa od večih sem pač slišala kako pomemben je voziček in jim je žal, ker niso kupili boljšega... Kaj pa ve mislite?

Uf, spet sem se razpisala... Aja, še to...ko se že menimo od kje je katera. Je katera iz okolice Kranja, Škofje Loke, Medvod...

Sedaj bo pa dovolj. Mirno noč user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.9.2009 7:21:35   
plouse
Jutro!
Ha, danes sem pa jaz prva! Najprej eno user posted image  vsem, da se zbudimo.

Tudi jaz sem imela včeraj pregled in tudi meni je samo srčeka poslušala, UV pa ni naredila user posted image . Vse je ok, naslednji pregled imam 30.09. V zadnjem mesecu sem pridobila 1,5 kg, tako da skupno 2 kg+.

Popoldne pa sem se odpravla v shoping v Ljubljano. V Popku sem si nabavla nosečniške kavbojke (61€) in majico "pridem februarja". V H&M na Rudniku pa sem kupila še ene hlače - beige z žepi (34€). V H&M v BTC (kjer ni nosečniškega oddelka) pa še par kartkih majic, ki so že tako daljši model in so mi ok. Sem se odločla, da bom kupovala le spodnji del, ker zgornji mi zaenkrat pridejo prav nenosečniški kosi, ki so znatno cenejši.

In evo, sedaj že sedim v službi v teh novih hlačah in super občutek, da me nič ne tišči! user posted image

Bodte fajn, se beremo. 

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.9.2009 9:13:30   
Aja1
Čestitke za uspešne preglede Protina in Plouse. user posted image user posted image user posted image

Pnsha in Plouse user posted image  za dober nakup nosečniških oblačil. Jaz se moram počasi tudi kaj odpravit v šoping. No, saj sem že 2x bila, pa nisem pametnega nič našla user posted image . Kmalu bo pa nujno, ker lahko oblečem samo še troje hlače.

Punce, ki ste drugič/tretjič,... noseče. Kako se kaj obnašajo možički? Moj je bil med mojo prvo nosečnostjo čisto drugačen. Bolj pozoren, skoz me je božal po trebuhu,.... Zdaj pa, kot da ne bi bila noseča. Sploh me ne vpraša, kako se počutim, ne boža trebuha,... Sem mu to že omenila, da dela full razliko, ampak njemu se ne zdi user posted image . Pol mi pa reče, da če naj me vsako minuto sprašuje, kako se počutim,... user posted image user posted image Ma, iz ene skrajnosti v drugo. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 3.9.2009 9:14:51 >

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.9.2009 9:16:30   
zvesta
aja, mooj mož je enak. Pol pa še mali sploh ne dojema nič od dojenčku, jaz sme pa tako obremenjena z vsem, da se tudi sama včasih ne počutim nosečo.

Prvič je bilo čisto drugače, zdaj pa sploh ne čutim brcik, ker nimam časa, da bi se vlegla in osredotočla samo na to.

Sem včasih prav žalostna.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.9.2009 9:36:56   
vaney
Aja in zvesta, jaz sem bila pa do zdaj raje tiho o tem, ker me je bilo sram in sem mislila, da je samo moj takuser posted image Prvič je bilo vse tako lepo, sanjsko, romantično, skoz sva se pogovarjala, božal mi je trebuh, poslušal srčka, nosil vrečke....zdaj pa, kot pravite nič od nič in sem bila že včkrat zelo žalostna zaradi tega. Do prejšnjega tedna me ni niti enkrat vprašal, kako sem, če mi kaj pomaga pri Anžetu...nič. No, ko se mi je v četrtek pojavil izcedek, sem mu povedala in rekla, da bom šla najbrž k zdravniku, pa je rekel ok in me v petek dopoldne (ko sem bila še v čakalnici) poklical, če sem že kaj zrihtala. Sem rekla, da ne in to je bilo z njegove strani vse. Nobenega klica več, ko sem prišla domov, nobenega vprašanja, nič. Edino, ko sem jamrala, da naj mi avtosedež prestavi v drug avto, mi je zabrusil, da nisem invalid, da sedež nima 100kil in da to, da skoz ležim in nič ne migam sigurno ne more biti dobro in naj malo migam...sem bila tako jezna in užaljena, da je jojuser posted image Sem mu tudi jaz že večkrat rekla, da je bil prvič drugačen, pa je tudi meni rekel, da ni res in da kaj naj me skoz sprašuje, kako sem, da mu bom že sama povedala, če bo kaj narobeuser posted image No, tako, zdaj sem se pa tudi jaz izkašljala...je kar pasalouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.9.2009 9:39:31   
Kati81
Dolžino MV merijo z vaginalnim UZ in naj bi to bolj proti koncu nosečnosti merili vsaki, meni pač že prej zaradi težav v prvi nosečnosti. Naj bi bil pa MV skozi celo nosečnost daljši od 3.5 cm.

VOZIČKI: jaz sem tudi mnenja da se v prvo kupi malo boljšega, pri nas se je to zelo obrestovalo, tako da bo za drugega voziček praktično nov. Vem pa da so nekateri kupili cenejše, pa potem niso bili ravno zadovoljni, no saj sem rekla da imamo buga booja in men se je obrestoval, enkrat mi je brat zlomil en zatič in so mi ga brezplačno zamenjali, potem sem po letu in pol ko smo ga že odrabli reklamirala podvozje in so mi ga lepo zamenjali za novega, tako da je za tega čisto nov, le blago je isto, ki pa sem ga oprala in je kot novo.
Ja buga boo ima dve leti garancije.
Peg perego GT3 je tudi meni drugače všeč, sam  pri PP morte full pazit glede lupinice, ker imajo dve vrsti, v eni otrok bolj sedi v drugi pa leži in tista bolj sedeča ni ravno za začetek, vsaj tako je ugotovila moja kolegica, je pol podlagala not neko dekico, sedaj ko pričakujejo drugega je pa kupila novo lupinico.

OBLAČILA: jaz imam od prej samo ene hlače, zadnjič sem kupila dvoje v Prenatalu, pa še kolegica mi jih je zadnjič dala 7 od tega dve trenirki, tko da mislim da sem s hlačami preskrbljena do konca, puloverja sem tudi zadnjič kupila dva, dve dolgi majici imam še od prej, kakšno bom pa sigurno še kupila ampak, nenosečniško, samo večjo številko v H&Mju, so se mi prejšnjič tud dobro obnesle tiste raztegljive. Edino ne vem kaj bom z bundo, to še pride na dnevni red kasneje.
Ja pa kakšen modrček moram še kupiti. Spodnje hlače sem pa našla full dobre boksarce v H&Mju pa dost ugodne, tko da jih bom šla še iskat.

Koliko vas je pa iz Lj in okolice, lahko bi se dobile na kakšni kavici?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.9.2009 9:45:43   
Aja1
Uf, pol ni samo moj tak. No, se že boljše počutim. user posted image  Ampak vseeno, mi ni všeč, da je tako. Sem se odločila, da mu tokrat ne bom povedala, kdaj bo user posted image  začelo brcat. Kar naj sam ugotovi/vpraša. Naj bo malo prikrajšan. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.9.2009 10:26:22   
protina

pozdrav!

Ker imate debato o merjenju MV vam lahko povem, da je bila dolžina mojega ob zanositvi 18mm. Ja to je malo, ker se baje z vsako nosečnostjo krajša. Jaz sem 3user posted image ampak imam samo 1.otroka, ker se prejšnja nosečnost ni izšla.
Tako sem vsakokrat v strahu, ko grem na pregled zaradi cerklaže.
Ja če bo treba bo treba. Za naše male nagajivčke vse.

Ja možje! Moj cele dneve dela tako, da sem s hčerko večino časa sama. Na teden se mogoče dvakrat spomni na mojega bušija:(
Sem se že navadila. Dosti počivam in kljub temu vse naredim sama.
Ja ne pomaga mi nič jamrat, kot pravijo po novem letu bolše bo:)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.9.2009 10:28:38   
punsha
Ojej, tole je pa prav žalostno brat. le zakaj bi se moški tako spremenili in drugače reagirali... Očitno ko je prvič, se zavedajo, da bodo prvič postali starši, vse je novo, potem v drugo jim je pa že čisto navadno al kako. Škoda. Si kar ne predstavljam. Gotovo je težko... čeprav sem opazila pri prijateljici. Ko je bila noseča za 1. otroka je vse točno vedela koliko je velik, spremljala njegov razvoj, sedaj pa je noseča v drugo, pa mene sprašuje kako daleč sva (sva enako časa noseči) in se niti ne zanima prav posebno. Poskušajte vsaj ve čimbolj uživat in se zavedati nosečnosti in malega bitja, ki raste v vas. To je vaš otrok, sad vajine ljubezni.

Jaz sem se pa včeraj spravila delat paradižnikovo mezgo, imam doma ogromno paradižnika, ki ga ni mogoče porabituser posted image . Pa sem čez noč pustila, da se odteče voda...zjutraj pa stopim v kuhinjo, sem pa tako letela v WC in se davila. Ja groza, kako mi smrdi. Niti zajtrkovati nisem mogla v kuhinji, mi je možek vse lepo pripravil v dnevni sobi user posted image . Sedaj na veliko zračimuser posted image . No sicer mož pravi da se sploh ne vonja, meni je pa obupno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.9.2009 10:31:18   
babajči
ojla, da se malo prfočkam....

bila sem na razgovoru... potekal je odlično!!!! 1 uro smo se pogovarjali, kandidati za menoj so bili prav nervozni, ko sem prišla ven. malo sem sicer kadrovnico šokirala (predvidena šefica seni nič čudila in ni bilo razbrati negativnega presenečenja) s pričakovano plačo (ki btw ni bila tako visoka, to mi je potrdil tudi moj oče, ki je tudi direktor in je rekel, da bi bila plača v tem okviru zelo primerna), vendar za manj, kot sem rekla skoraj ne moreš sprejet delovnega mesta vodje in s 7.stopnjo izobrazbe... skratka bomo videli. za nosečnost bom povedala, če me pokličejo v drugi krog razgovorov oz. bom pedlagala kot nekakšno pogodbeno delo (avtorska pogodba).

DOLENJKE: tudi jaz sem novomeščanka...no, priseljena,  mariborčanka v originalu...

rožca26: h kateremu ginekologu hodiš? jaz sem v 1. nosečnosti imela HELLP sindrom, pa mi ni nič omenila, da bi bila rizična nosečnica. le, da bomo vodo in kri kontrolirali in delali jetrne teste...kar mi sploh ne diši, ker ne prenesem igel. jaz bi tud imela UZ na 14 dni user posted image

drugače pa vse ok...zdaj sem bila 3 dni doma ker sem morala tamalo v vrtec spravit...sploh ni bilo problemov. prvi dan je bila do kosila, včeraj pa do treh. no, po njo sem prišla že ob 14.15, vendar je spala. mi je pa že nekaj novih prinesla domov: brezskrbi, pecivo (prej so bile same tortice), tetike niso fajn...

pozdravček vsem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.9.2009 10:56:11   
Kati81
Protina, sem na istem 3user posted image , eno deklico pa že imam, prvauser posted image se pa tud pri nas ni izšla.

Baje ni problem, če se Mv ne krajša, če je skoz isti, pr men je problem ker se krajša, tud 2user posted image se je skoz krajšal, takrat sem imela v 20 tednu 1,5cm, pol je pa šlo navzdol. Upam, da bo zdaj kaj bolje.

No moj se pa lle zanima za trebušček, user posted image ga poboža ko pride, pa lupčka, je pa res malo drugače kot v prvo. No jaz tudi sedaj vse vem pa sem v 3user posted image , mene še vedno vse zanima in user posted image vsak teden pogledam velikost, pa to, imam IPhona, ki ima kar nekaj programov za nosečnice tko da skoz spremljam. Full lepo vse piše, pa slike so zraven.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
3.9.2009 11:14:44   
Zofy
Ojla, tudi jaz sem z 2. pregleda in presenetljivo mi je naredila UZ pod pretvezo, da mora pogleadt MV. Sem bila kar prijetno presenečena, ker v 1user posted image je bil 2. pregled čisto hiter, samo pritisk, teža, poslušanje srčka in z metrom je izmerila do kje sega maternica. Zdaj pa UZ in večinoma smo itak plod gledali in je potrdila, da bo fantekuser posted image user posted image
Tako da za seznam: moj PDP je sedaj 15.2. in pričakujemo fantka (doma pa že imamo punco)user posted image

Glede vozičkov: jaz sem v 1user posted image kupila rabljenega, pa mi je bilo kar malo žal, da nisem kupila kakšnega boljšega. Samo že 400€mi jebilo in mi še vedno je preveč za en vozek, ki ga nucaš manj kot 1 leto (pol smo na Chiccotovo marelo prešaltali). In sem ga hotela prodati, pa sem se premislila in ga bom še za novega člana ponucala. Žal ti pa je, da nisi vzel boljšega predvsem zato, ker vidiš fensi vzeke od drugih mamic. Približno kot moški, ko avte gledajouser posted image

Partnerji: moram rečt, da je moj bistveno boljši kot v 1user posted image . Prejšnjič sem prav nočno moro doživljala. Nič se ni zanimal, nič ni nikoli vprašal, ni neki božal in ljubčkal trebuščka, dosti sem bila jokava zaradi hormonov in me sploh ni tolažil ampak še težil... skratka, si nisem več želela še skozi 1 nosečnost z njim. Zdaj pa je kot noč in dan. Mislim, da zato, ker sedaj se svoje vloge zaveda (je očka), prej pa je še ni imel. Tamalo večinoma on zrihta, pazi, da je ne dvigujem prepogosto, hodi z njo ven, jo kopa, ponoči jo on rihta, torej on vstaja. Res sem presenečena - pozitivno. KAr sem pa trebuščka tiče, ga tudi tokrat ne porajta pretirano, samo a tudi jaz ne. 2. je res drugače, tako hitro hodi mimo ta nosečnost, da ni res. Se mi zdi, da bo vsak čas februar, a ko sem bila 1. noseča sem mislila, da ne bo nikoli marecuser posted image . Pa utrujena sem 300% bolj kot v 1.user posted image in mi gre vedno na roke in pomaga. Res ga morem pohvalit in sem res presenečena in šokirana nad moži, ki v 2. ne pomagajo. Valda nisi invalid, si pa noseča, delat novega človeka ni kar tako, telo je utrujeno in rabi svoj počitek. KAko tega ne štekajo???

Pa pusha, čestitke za brcikeuser posted image user posted image , res je fajn.

Nosečniška oblačila: tudi jaz moram po nakupih... pa naj čimprej zahladi, ker nimam več kaj za v službo oblečt, 3/4 hlač nosečniških pa ne mislim kupovat za 14 dni...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?