Zofy
|
Ojla, tudi jaz sem z 2. pregleda in presenetljivo mi je naredila UZ pod pretvezo, da mora pogleadt MV. Sem bila kar prijetno presenečena, ker v 1 je bil 2. pregled čisto hiter, samo pritisk, teža, poslušanje srčka in z metrom je izmerila do kje sega maternica. Zdaj pa UZ in večinoma smo itak plod gledali in je potrdila, da bo fantek Tako da za seznam: moj PDP je sedaj 15.2. in pričakujemo fantka (doma pa že imamo punco) Glede vozičkov: jaz sem v 1 kupila rabljenega, pa mi je bilo kar malo žal, da nisem kupila kakšnega boljšega. Samo že 400€mi jebilo in mi še vedno je preveč za en vozek, ki ga nucaš manj kot 1 leto (pol smo na Chiccotovo marelo prešaltali). In sem ga hotela prodati, pa sem se premislila in ga bom še za novega člana ponucala. Žal ti pa je, da nisi vzel boljšega predvsem zato, ker vidiš fensi vzeke od drugih mamic. Približno kot moški, ko avte gledajo Partnerji: moram rečt, da je moj bistveno boljši kot v 1 . Prejšnjič sem prav nočno moro doživljala. Nič se ni zanimal, nič ni nikoli vprašal, ni neki božal in ljubčkal trebuščka, dosti sem bila jokava zaradi hormonov in me sploh ni tolažil ampak še težil... skratka, si nisem več želela še skozi 1 nosečnost z njim. Zdaj pa je kot noč in dan. Mislim, da zato, ker sedaj se svoje vloge zaveda (je očka), prej pa je še ni imel. Tamalo večinoma on zrihta, pazi, da je ne dvigujem prepogosto, hodi z njo ven, jo kopa, ponoči jo on rihta, torej on vstaja. Res sem presenečena - pozitivno. KAr sem pa trebuščka tiče, ga tudi tokrat ne porajta pretirano, samo a tudi jaz ne. 2. je res drugače, tako hitro hodi mimo ta nosečnost, da ni res. Se mi zdi, da bo vsak čas februar, a ko sem bila 1. noseča sem mislila, da ne bo nikoli marec . Pa utrujena sem 300% bolj kot v 1. in mi gre vedno na roke in pomaga. Res ga morem pohvalit in sem res presenečena in šokirana nad moži, ki v 2. ne pomagajo. Valda nisi invalid, si pa noseča, delat novega človeka ni kar tako, telo je utrujeno in rabi svoj počitek. KAko tega ne štekajo??? Pa pusha, čestitke za brcike , res je fajn. Nosečniška oblačila: tudi jaz moram po nakupih... pa naj čimprej zahladi, ker nimam več kaj za v službo oblečt, 3/4 hlač nosečniških pa ne mislim kupovat za 14 dni...