|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
31.8.2009 21:40:52   
zirafa76
Vaney.....vse, kar ti lahko svetujem, glede na tvoje stanje doma je, da se izogibaš nekih pohajanj zunaj, doma pač probaj zaposliti tega 19m, user posted image , kar vem, da je hudo, ker imam doma enako divjakinjo, ampak jaz sem to rešila z prenosno posteljico, ki jo uporabljamo od vsega začetka in ko rabim počitek, jo dam tam, kar ji vedno ni povšeč, ampak vztrajam in pol se vdauser posted image ,ji prižgem tv z risankami, ji dam knjige ali ji čitam, itd..tako se vsaj umiri in ustavi konje, jaz pa tudi...
če nimaš te možnosti, poizkusi kaj podobnega..ampak po moje je bilo pri tebi vse skupaj, sedaj ti bo služba eno veliko breme manj, boš videla, tako da boš samo doma....pa se bo uredilo...mislim, da ne bo nič narobe, če boš malo manj aktivna mamica, pa boš bolj na sofi kot okoli....user posted image

držim pestiuser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
31.8.2009 22:14:16   
zirafa76
eno vprašanje...

Ste razmišljale že kaj o paketih, ki se jih dobi na centru??? V bistvu paketi niso slabo sestavljeni, avto sedež, stolček za hranjenje.itd.....hmmmm
Ali boste vzele denar????

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
31.8.2009 22:58:10   
fiesta
živjo souser posted image

najprej hvala punsha in ostale, da ste me imele v mislih za pregled. Je blo vse ok, slišali smo srček. Naslednji pregled imam 6.10 - morfologijo. Sploh ne morem verjet da bomo tako kmalu na polovici.

Glede počitka pri že enemuser posted image - mi imamo 15 mesečnika in je praktično nemogoče. Sam upam, da ne mi ne bo predpisala kšnega počivanja ali ležanja...

zirafa76 - prvič paketa nismo vzeli. Artikli so sicer zanimivi, ma nikakor ne moreš sestaviti kakšne pametne kombinacije. Smo zato vzeli denar - sem pa ugotovila, da podjetje ki ministrstvu dobavlja pakete (Recinko) na svoji spletni trgovini nudi prav vse artikle, ki so v paketih in po istih cenah, kot so ocenjene vrednosti v paketih, tako da smo potem nekaj izdelkov posamično naročili preko spletne trgovine.

nič grem počivat - jutri peljemo tamalega na uvajanje v vrtec in se bojim,d a bo mami slabše prenesla kot on user posted image user posted image user posted image

lepo spančkajte

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.9.2009 6:42:04   
kora33
jutro....
tiste, ki imate predpisan počitek...le dajte ubogat kolikor se le da....če ga enkrat predpišejo ga stoposto ne kar tako....mogoče če se da si omislite kako pomoč par uric dnevno...da ne pristanete v bolnici....ne strašim....ampak vseeno je lažje doma....
avtosedeži....mi smo lani spomladi vrgli 2 uporabna v konteiner...pač nismo načrtovali še enega user posted image ...zdaj ....jajčke imam obljubljene od prijateljic...sedeže bomo mogli kupit in to slej ko prej dva...za vsak avto....
paketi...tud mi razmišljamo o denarju....tolko stvari bomo dobili rabljenih od znancev,...da se ne splača paketa....za tisti denar pa bomo kupili, če bo še kaj zmanjkalo....mogoče ravno avtosedež....kakega konkretnega....
lep dan...danes gremo spet v šolo....2 razred.....jupi

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
1.9.2009 7:57:50   
Aja1
Jutro.

Jaz sem tudi prvič vzela namesto paketa kar denar. Zdaj bom isto.

Glede počitka. Še dobro, da je z mano zaenkrat vse ok, ker ne vem, kako bi počivala ob naši tamali, ki je polna energije user posted image . To se mora skoz nekaj dogajat. Če se recimo zleknem na sedežno, bo pa po meni plezala.

Tiste, ki pa imate predpisan počuitek pa probajte, da vam čimveč pomaga mož/starši,...

Pa seveda čestitke vsem za brcike. Se pridružujem tistim, ki jih še čakate (čakamo).
Pa čestitke za pregled fiesta. user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.9.2009 9:14:11   
JanaB
Dobro jutro

mi smo končno dobili rezultate DHT in tveganje se je zmanjšalo na 1:5000. Smo tako veseli user posted image  da bomo zdaj pa res samo še uživali v vsem kar nam prinese nosečnost.
Jutri imamo spet pregled, kjer morda izvemo ali bo pupika ali mali pobalinček user posted image
Lep prvi šolski dan vam želim!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
1.9.2009 10:05:59   
rožca26
Pozdravljene souser posted image !

Pa se končno tudi jaz spet oglašam. Trenutno smo v redu, le da sem jaz vsa nestrpna, ker imam pregled ob 12.30, in ker sem vsa besna na našo občino - vrtca nismo dobiliuser posted image , pa še na čakalno listo se nismo uvrstili, ker smo za 13 dni premladi user posted image - pa še to se je prekmal rodil.
Glede paketov - mi smo lani vzeli denar, ker se mi nikakor ni sešlo dobiti prave vsote. Pa še prov sm nardila, ker sem itak prekmal rodila in sm ta denar porabila za oblekce z zelo majhno številko (št. 44 smo kr neki časa nosil).
Sm pa mal razočarana, ker živim v občini, kjer dajo zelo malo na nove občane. V občini Domžale popolnoma nič, na Vrhniki pa za prvega otroka knjigo od Johnsona - Nega matere in otrokauser posted image . Blagor tistim, ki imajo stalno prebivališče v bolj odročnih krajih - vem da ena občina v notranjosti primorske da kar 500eur za otroka - vsaj lani je bilo tako. To ti je občina, ne pa centralna slo., kjer bi najrajš vidl čim več otrok, oni pa za to ne bi nič nardil - tud vrtca ne bi postavl user posted image . Bi vse tko ...user posted image
Drgač mi pa držte pesti, da bo vse ok.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.9.2009 10:07:13   
rožca26
Aja pa še to: vsem prvošolčkom in tudi drugim šolarjem želim uspešno šolsko leto. Naj jim bo čim lažje in v šoli zabavno.
Pa čestitam prvošolčkom za prvi šolski dan.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
1.9.2009 12:09:15   
Zofy
Dober dan souser posted image

moram se vam pohvalit, da sem včeraj tudi jaz začutila prve brcike. Sej se mi zdi, da sem čutila že prej, samo čisto narahlo in ni bilo omembe vredno. Včeraj pa je bilo tisto tapravouser posted image user posted image .

Rožca26, ja z vrtci je hudič. Naša bo septembra stara 1,5 let pa še kar nismo dobili vrtcauser posted image user posted image user posted image . Najbolj se bojim, da za 2. ne bom dobila vrtca, ker pol bo strošek vrtca + varstva cca 600€ user posted image user posted image . Kar se pa občin tiče, pa da Izola 500€, sem dobila predlani in upam, da bom tudi letos. Mislim, da je to edina občina na Obali ki da toliko. Pol pa upam, da končno kaj najdemo za kupit, da bom končno spremenila stalni naslov.
Aja, a zdaj če nima 11m ob vstopu v vrtec, ga niti na čakalno listo ne dajo??? A spet kaj novega? Iz katere občine pa si? jaz sem prav zgrožena!!!!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.9.2009 13:49:15   
bili83
ojlauser posted image

danes se pa počutim taaak utrujeno... v službi je tudi vedno bolj napeto, se mi zdi da sem vedno bolj obremenjena... šefu sem danes že drugič rekla, da se meni lahko zgodi, da že jutri grem, pa da bi bilo dobro, da še kdo začne prevzemat moje delo, ne pa da se ga meni dodajauser posted image  pa spet nobene user posted image  reakcije!!!!
mah, saj bodo že še sami videli!!

glede pomoči občin... Ptuj da 100 EUR... je pa tudi problem z vrtci... najbolj ravno to, da če dete ni 11 mesecev staro septembra, ne pride noter. torej po večini pridejo noter otročki, rojeni avgusta, septembra in oktobra... ostali pa...znajdite se! Tudi jaz ne vem, kje je to pravicauser posted image

Nič, letim na sestanek s user posted image  (član uprave) ... se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.9.2009 15:54:36   
rožca26
Pozdravljene!

Jest se oglašam z novicami iz pregleda. Vse je v najlepšem redu, le da imam 1mm široko špranjico. PDP še vedno velja tist ta najnovejši. Mi je pa G predpisala aspirin iz preventive, ampak ta najmanjšo možno dozo - junior. Ravno tako mi je rekla, da sem rizična user posted image  zaradi preeklampsije v 1. user posted image . Tko da od morfologije dalje bom imela na 14 dni UZuser posted image  in preglede tudi. Ravno tako moram še naprej jemati folno kislino, sem pa omenla omega3 sirup z dodatkom folne ksl., pa je bila prec za to varijanto.
Zredila se nism nič. Še vedno sem na isti teži kot na prvem pregledu. JUPIIIII!!!!user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 1.10.2008.Takrat bo določen tudi datum morfologije.

Klele vam pa pošiljam še izpisek z enkratno denarno pomočjo pri nekaterih občinah. Kopirala iz marčevk. Mimogrede - jaz imam stalno prebivališče na Vrhniki, živim pa v Domžalah. Le zakaj??? Moja nona je iz Izole.

Citiram:
"Slovenske občine svojim novorojencem oziroma njihovim staršem namenjajo različne zneske enkratnih denarnih pomoči. Ker po zakonu omenjenih zneskov niso dolžne zagotavljati, je to pravzaprav nekakšen nadstandard, ki si ga občina privošči ali pa ne. Odvisno seveda od tega, kako polna je občinska blagajna. Kar v polovici slovenskih občin ob rojstvu otroka izplačujejo enkratno denarno pomoč, zneski pa se gibljejo od 100 do 400 evrov na otroka".

MESTNA OBČINA        ENKRATNA DENARNA POMOČ OB ROJSTVU OTROKA

NOVA GORICA               417,29€

KOPER                           200 €

KRANJ                           112,67€

MARIBOR                      105€

CELJE                            104-167*€  (za 1.otroka 104€, za 2. 125€, za vsakega naslednjega 167€)

PTUJ                             100€

VELENJE                         83,5€
SLOVENJ GRADEC       100 €

MURSKA SOBOTA        darilo-->knjiga

LJUBLJANA                  380**€ (Mestna občina Ljubljana namenja denar socialno šibkim družinam)

NOVO MESTO                   0€

ŠENTJERNEJ                 166€

TREBNJE                       130€

ŽUŽEMBERK                  125 €

BREŽICE                        100€
KRŠKO                          100 €

DOLENJSKE TOPLICE   100€

ŠKOCJAN 
                    čestitka župana in knjiga
VRHNIKA                      čestitka župana in knjiga Nega matere in otroka (pri prvorojencih, drugače nič)
ČRNOMELJ                        0€
METLIKA                           0€
SEMIČ                               0€
MIRNA PEČ                       0€

DOMŽALE                         0 EUR
KOČEVJE                       133,53€

RIBNICA                       192,47€
SLOVENSKA BISTRICA 200-300€*  (za 1. otroka 200€, za 2. otroka 300€)

Upam da se boste našle med tistimi, ki ponujajo enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka. Lahko da so se zneski v kakšnih občinah spremenili in se že vnaprej opravičujem.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.9.2009 17:59:24   
protina

Pozdravček vsemuser posted image in prvošolčkom.

Imam eno težavo. Mene tako vse dol tišči tako, da še sramne ustnice imam zatečene.
Vem, da se sliši čudno ampak tako je.JUtri grem k G preverim ali je vse ok. ali imam tako nizko maternico.Ima katera podobne težave?

Drugače pa se počutim ok.
Pozdravček vsem.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.9.2009 18:58:11   
ninček1
Hej!

Meni se to dogaja že celi teden, sicer nimam nič zatečeno imam pa krče v notranjem spodnjem delu, in tudi trebuh imam čisto spodaj.Ne vem če je to to, ampak tudi jaz imam jutri pregled in bomo vidli kaj bo rekla.Drugače pa me ful bolijo sramne kosti in trtica in nasplošno celi spodnji del hrbtenice.

Rožca, kako pa so ugotovili to špranjico in si imela kakšne težave?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.9.2009 20:59:50   
valentinčica30
Boge reve moje. Pri meni pa gre na bolje,jasno sedaj ko mam popolni luksus sem prec okuser posted image user posted image . Se hecam. Ampak gre res na bolje, vsaj men s zdi tako.
Dones sem naši dve v šolo spravla. Kakšen luksuz, je blo v bajti tako tiho, da nisem mogla verjet. Sta meli zjutraj problem kaj oblečt, je blo za ponoret, pri polni omari not gleda in umira. Dones sta si pripravili že zvečer in upam, da si do jutra ne premislita. Sicer pa ju je moj pelal v LJ in sta si tam nakupili nove garderobe, sta izropali HM, okaidi in oliverja. Sam tamala je prišla besna domov, ker bi skori ostala brez kavbojk, saj jih delajo očitno samo še v slim varianti in za mlajšo, ki je normalna to ni. Starejša pa si je ene leplive (beri total oprijete)kupila. ni kej babnice. Upamo, da bo sedaj fant, ker bova drugače bankrotirala. Znajo do centa potrošit limit, ki ga lahko zapravta, ker obleke jima že dolgo ne oreva več zbirat. Sicer pa je to ok, er potem stvari dejansko tudi nosita.
Ma sem natežilauser posted image user posted image user posted image .

Punce mejte se, čim manj težav in čim lepši začetek leta vsem šolarjem in vsem user posted image učiteljicam.

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 1.9.2009 21:00:14 >

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.9.2009 6:34:05   
kora33
jutro,
včeraj nas je pa zgleda vse zgodaj pobralo...ponavad pišete zvečer...je bila pa valentinčica zadnja....no jaz sem takrat že spala...me je zmozgal včerajšnji dan...nč posebnega...zgleda da je blo neki u zraku...
drgač se pa počutm kr ok...samo se folk kar ne more načudit, da še nisem predelala kg in se mi še nič ne vidi nosečnost...sej se še ne rabi...itak sem med močnejšimi in kg lahko še en cajt stagnirajo....je po moje kar ok....v prejšnji user posted image  sem pridelala samo 6 kg pa se noben dohtar ni pritoževal...sem pa startala z skor 10 manj....
no ...to je to...komaj čakam ponedeljek..pregled...mogoče mi naredi UZ...al pa vsaj določi datum za morfologijo...bi že rada spet malo pogledala mojo pikico malo....
lep dan vsem in papa

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.9.2009 6:59:03   
niwci
Jutro souser posted image !

Eno user posted image da se zbudimo.

Čestitke vsem, ki že čutite brcke user posted image user posted image user posted image . Jst še vedno ne čutim nič konkretnega. Bo sigurno kaj v naslednjih tednih. Vsaki dan pridno tipam, če bo čutit kaj, pa še zmiri nič.

MAter kako gre to hitro. Jutri začnem že 17t. Se mi zdi, pa kot da sem ravnokar vgledala +

Uspešen dan!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.9.2009 7:24:24   
rožca26
Dobro jutro punce!

Vsem lačnim pošiljam zajtrk, vsem, ki se pa težko zbujate, pa eno kavico.

user posted image

Včeraj smo s tamalim šli na tamburaške vaje na FS Tine Rožanc (oba z user posted image  sva Rožanca) in je mel tudi ta mali tamburico. Je še on pomagal igratuser posted image

Ninček1 - špranjico je G ugotovila s pomočjo vaginalnega UZ. Je na tistm mestu, k je mat. vrat in je vidla kot malo izbočeno. To se ponavadi zgodi, če kaj preveč težkega dviguješ.

Upam, da bo danes debata lavfala.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.9.2009 9:14:46   
vaney
jutro.

Vidim, da vse hodimo bolj zgodaj spat...mene tudi zmanjka okrog devetih, pol desetih.

Tako, Anžetek je v vrtcu, mami se bo pa počasi preselila na sedežno.

Vidim, da se ene sekirate zaradi kg. No, da vam povem, jaz sem se v 1.user posted image zredila za 21kg, iz porodnišnice sem jih prinesla še 12 viška, čez 3 mesece sem imela isto kil kot pred nosečnostjo, pa se nisem nobene diete držala. Največji hec je, da meni od zadaj noben sploh ne bi rekel, da sem noseča, vse kar sem dobila, je bilo malo lic (imam suh obraz) in je bilo to prav fajn in trebuh...pa če pomislite, bi me moralo pri 21kg+ raznestuser posted image Zdaj sem pa najprej 2 kg shujšala, do zdaj (16.teden) mi je ratalo dobit 1kg + (1. sem jih imela že enih 6-7kg več), s tem, da pojem nenormalne količine hrane. G. mi pa skoz govori, da moram jest, da se je treba malo zredit, pa ne gre. Vidite, nikoli ni prav, če gre prehitro, če gre prepočasi.

Zaenkrat toliko, se oglasim še kasneje...lep dan

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.9.2009 10:14:20   
Jada82
Živjo punca, imam samo eno vprašanje, ki me je začelo pestiti - namreč 3. pregled imam šele čez 14 dni, pa se vleeeeče.
Vsak drug dan poslušam srčka z Angelsoundom, ampak je še vedno tako spodaj (sedaj sem 16 teden), čisto malo nad sramno kostjo. A je to ok, kakšne so vaše izkušnje?
Pa trebuh se mi tudi še ne pozna ....
Hvala za odgovore.
Pozdravček, sem v službi, pa se mudi nazaj delat ... :)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.9.2009 10:39:32   
punsha
Hoj hoj,
tudi jaz poslušam srčka z AS in ga najdem nekje na sredini med sramno kostjo in popkom. Je pa sedaj res že razlika...na začetku je bil samo na enem mestu, sedaj pa ga sploh ni problem najti, se ga sliši na večih koncih (gotovo od popkovnice). Sedaj bom stopila v 19 teden in lahko občutim maternico. Ko ležim se dvigne bolj na površje in jo ni problem otipati in sicer sedaj je že do vrha popka. Tako je fino spremljati ko raste, ko je vedno višje user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.9.2009 10:42:22   
zvesta
Jada, tudi jaz ga z AS še vedno najdem ti nad sramno kostjo, trebuščka še pa tudi ni vidtei, ker sem že drugače zašpehana. Sem pa tudi jaz šele v 16. tednu. Tako da naj te ne skrbi.

Berem vas redno, za pisat mi zmanjka energije in časa. Sedaj sme na bolniški, ker je Izak zbolel, jaz pa tudi komaj živim. Sva bila zdaj na banki in v trgovini, pa sem na banki od slabosti skoraj skupaj zlezla. Nisem za nikamor. Glava boli.

Ena je včeraj rekla, da gre vprašat h G zaradi bolečin v medenici in sramnici. Kak odgovor si dobila? Jaz imam čisto iste težave.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.9.2009 10:42:38   
Kati81
no se mal na hitro oglasim, ker je moja princeska danes taka tečka, da bom znorela.

Jaz sem imela pregled v ponedeljek, vse ok, otrok se normalno razvija, nosim ga pa čisto spodaj tako da se ne smem nič več naprezat, nič dvigovat, ker se je tudi vrat maternice v 3 tednih skrajšal za 1,5 cm. Preventivno sem dobila aspirin, zaradi prveuser posted image in seveda naslednji pregled imam 28.9., po tem pregledu pa tudi jaz na 14 dni, prav tako zaradi preeklampsije v 1user posted image .

Zredila se od prvega pregleda nisem še nič, ampak imam itak od prej malo zaloge.

LP

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.9.2009 11:37:19   
ninček1
Pozdravljene punce!

Sem prišla iz pregleda.

Sem povedala ginekologinji za vse težave in je baje vse normalno.

Pretipala mi je maternico in zmerila razdaljo z sramno kostjo 16 cm-baje normalno.

Bolečine v sramnih kosteh in trtici baje nič posebnega-normalno.

Pritisk navzdol, ki ga čutim je baje od raztezanja materniceuser posted image -tudi baje normalno.

Poslušala mi je srčni utrip-štima(sem si ga že zjutraj z AS poslušala, da ne bi slučajno kakega šoka doživela tam).BTW:jaz ga tudi najdem večinoma ful nizko in sem se že tudi spraševala ali je to normalno ali ne, pa očitno je, včasih pa ga najdem skoraj pri popku, tako, da mislim, da ni nič narobe če še je bolj nizko, je pa definitivno višje kot je bil v 8 tednu ko sem si kupila AS)

Dobila sem tudi izvide od DHT in so skoraj nerealno dobri.Pri mojih 30 letih in NT 1,9 sem imela tveganje najprej 1:5000, zdaj pa ga imam 1:16555.

Ultrazvoka mi ni delala, tako, da na žalost nisem videla pikeca kako je zrastel.

V glavnem se mi zdi , da je bil ta tretji pregled bolj kavbojski....niti urina mi niso pregledali ....

Dobila sem napotnico za morfologijo, vendar še nimajo odprte kartoteke za oktober, tako , da komaj naslednji petek zvem kdaj imam, pregled pa imam komaj čez 6 tednovuser posted image .Tako, da bom se fajn načakala....21.10.09

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.9.2009 11:45:30   
zvesta
Punce iz MB, katere ginekologe imate?

A je mogoče katera kdaj za kakšno kavico?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.9.2009 12:22:46   
bili83
ojla punceuser posted image

zgleda da mene zadnje dni resno daje kronična utrujenost... najrajši bi kar spala. komaj čakam vikend.user posted image
no, tudi jaz sem v 19.tednu (18 3/7), pa tudi čisto različno kje se sliši srček z AS... no, posteljico mam tudi bolj nizko, tak da je mogoče tako tudi pri tebi, Jada82. Nič se ne sekiraj, boš videla, da ga boš počasi našla tudi višjeuser posted image user posted image
zvesta, jaz sem sicer iz Ptuja in imam tudi g. na Ptuju (dr. Šučur) in je super. Sicer pa delam v MB, tak da bi se morda res lahko zmenle za kakšno user posted image  - pa morda se še katera pridružiuser posted image

vsem, ki ste imele pregledeuser posted image user posted image user posted image  tiste, ki jih pa imate pa user posted image user posted image user posted image

grem k šefu... user posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?