|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
20.8.2009 9:09:43   
elaaa
user posted image ku ku.

Ste že aktivne. HB me je glavobol mučil le enkrat do sedaj in še to je bilo preveč. Sočustvujem z vsemi, ki imate user posted image (tako močne glavobole). Moj problem je, da sem resda vstala ob 6.00 in sem ob 9.05 taaaaaako zaspana, da mi veke kar dol padajo. Saj bi šlo, ko ne bi imela čez 20 min zobarja. Se kar bojim, da ji bom na stolu zaspala. Joj, pa še pripeljat se morm do tja.

Apetit imam user posted image . Za sedaj je še dobro +1kg, a me skrbi za naprej, če bom toooooliko jedla.

Primorka, držim pesti.

Lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
20.8.2009 9:23:11   
bili83
jutrouser posted image
kako steuser posted image ?
mi smo danes zjutraj eno uro nauser posted image  zabili, jaz pa sem še vedno taaak zaspana. oči mi kar vleče skupaj.
glavoboli... uf, jaz sem se že kar navadila, da me vsak teden dva dni neprestano glava boli...podnevi in ponoči. upam, da se bo tudi to umirilouser posted image
kilogrami... elaaa če maš ti tak apetit pa samo 1 kg plusa, pol moram jaz nehat jest... danes zjutraj sem se tehtala... 67,9user posted image  ... trije kilogrami plusa v 17. tednuuser posted image  pravi user posted image sem že, kaj šele bo... joj, pa tista tehtnica pri g... tudi jaz sem razmišljala, kak bo pozimi... hlače, pulover, pa še kakšni škornjiuser posted image

nič, grem si po še eno user posted image  tokrat s kofeinom, ker tista brezkofeinska prej me je samo še bolj uspavala. potem pa upam, da bom danes še kaj naredila, ker bi rada šla malo prej domov.
se beremouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
20.8.2009 9:26:36   
zvesta
halo, punce...

jaz sem pa tako brezvoljna... samo ležala bi... pa ves čas mi gre na jok...

pa v skrbeh sem, pa nič mi ne paše, pa nočem v službo drug teden...

in že od sobote z možekom ne najdeva srčka z AS...

Pa še tale zgodba z mojo prijateljico Rubin.

Samo jokala bi še... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
20.8.2009 10:15:37   
ninček1
Dobro jutro!

Danes sem se zbudila celo brez glavobola.user posted image Kdo bi si mislil... Sem pa zato tako zaspana, da sem okrog osmih zjutraj , ko sem pozajtrkovala (čokolino seveda), spet nazaj zaspala do zdaj.

Zvesta ne se preveč sekirat glede srčka.Vedno ga ne slišiš, ker se mali noter premika in skače sem ter tja.
Probaj 2-3 cm nad sramno kostjo levo in desno.Sigurno se je tam nekje skril.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
20.8.2009 10:20:03   
MATEJKA_
JUTRO...

sem spet malo tu... sem najprej bila 2 tedna na morju, pred malo manj kot dvema tednoma pa sem spet začela v službo hodit - ja, po 1,5 leta... no čez 4 mesece pa grem spet na porodniško user posted image .
ne v em, če sem že rekla, rok imam 6.2. pred dopustom sem bila na hitro še na NS - 1,1 je vse ok. po morju prejšnji teden pa sem imela še en UZ, je user posted image  že 8,71 cm velika... napolnila sem že dobrih 15 t in končno se je utrujenost umirila. pri prvi user posted image  me je matrala do 4. meseca... zdaj pa sem spet v službi in delam lepo vse na easy, se ne pustim znervirat. se pa malo bojijo, da bi šla spet kar na bolniško, zato me tudi ne matrajo preveč... za spremembo...

naslednji pregled imam nekje čez 1 mesec...

poslušanje srčka - no, ravno zaradi tega si jaz nobene od teh napravic nisem hotla kupit, ker vem, da bi pol bla živčna ko hudič...

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
20.8.2009 10:21:07   
MATEJKA_
aja, kg so še enaki, saj prejšnjič sem 1. kg dobla tudi šele v 19t.
imam pa takooo ogromen trbuh, da je prav smešno - sem si že izmerila - 102 cm obsega!!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
20.8.2009 10:22:17   
zvesta
ehhh, lena sem...

grem zdaj gledat sinka, kako se igra v peskovniku...

aja, pa naslednji pregled imam 16.9., to bo že 4. pregled...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
20.8.2009 10:27:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

imam pa takooo ogromen trbuh, da je prav smešno - sem si že izmerila - 102 cm obsega!!!!

102 cm? Uf, to je pa res kar precej. No, odvisno, koliko si imela pred začetkom. Jaz sem imela pri Neji na koncu (na PDP) 94 cm obseg (čez popek sem vedno merila). Majhen buško je bil. Zdaj bo definitivno večji. user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
20.8.2009 10:33:30   
Aja1
Zvesta, sem šele zdaj prebrala od Rubin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
20.8.2009 10:35:16   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zvesta, sem šele zdaj prebrala od Rubin. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, mi je tako hudo. In sploh ne vem, ali jo naj pokličem, kaj bi lahko naredila zanjo. Ne, ni si zaslužila vsega tega. :(

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
20.8.2009 10:37:13   
Anonimen

Pozdravljene punce,

Za menoj je že drugi redni pregled pri G. Na hitro je zdravnica na UZ malo pokukala, kaj tamaladva počneta. Človek kar ne more verjeti, ko opazuje. Zdaj moram pa spet čakati cel mesec na naslednji pregled.

Jaz sem ugotovila, da se pri meni glavoboli pojavljajo, če preveč spim. Ne vem, kaj naj naredim, če pa sem stalno tako utrujena in zaspana, pa še ta vročina nekaj doda.

Moje kile pa se kar kopičijo. Kar ne morem verjeti, da se večina skorajda ni še nič zredila. Jaz sem se od 12. do 16. tedna zredila za 2,5 kg, podlage pa je tudi bilo že kar nekaj. Sem vam prav fouš user posted image .

Tudi mi bomo morali zamenjati avto, pa ne vem ali mojega, ki je star in lepo ohranjen ali od mojega dragega, ki pa je nov in se zanj še da kaj dobiti. Dragi si želi kakega manjšega enoprostorca. Bomo malo še počakali (do pomladi).

Zvesti bi svetovala, če jo skrbi, naj se ne obotavlja in naj gre na urgenco. Tudi jaz sem bolj takšne panične sorte in sem z mojo G dogovorjena, če začutim, da je karkoli narobe, naj kar pridem k njej, pa bova na hitro na UZ pogledali srčka.

Pozdrav,

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
20.8.2009 10:43:00   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

102 cm? Uf, to je pa res kar precej. No, odvisno, koliko si imela pred začetkom. Jaz sem imela pri Neji na koncu (na PDP) 94 cm obseg (čez popek sem vedno merila). Majhen buško je bil. Zdaj bo definitivno večji. user posted image

no, jaz sem prejšnjič imela na koncu 120cm... ja, 120... en sam trebuh me je bil... in zdaj bo isto, če ne še več... tokrat imam taki trebuh že od 2. meseca... na začetku pa sem imela nekje 15 cm manj. kot pravi, kg so še isti, samo trebuh je ogromen in napet. se mi vsi čudijo. prvič je blo podobno, samo malenkost manj. drugače pa sem normalne postave in visoka 178 cm.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
20.8.2009 12:07:03   
plouse
user posted image Ojla punce!

Evo, tudi mi smo z dopusta, fuul vroče, ampak vseeno paše lenarit in uživat.

Jst sem sedaj v 14.tednu in ne morem več sedet z zapetimi hlačami. Tko da sem nabavla ene (sicer nenosečniške) z elastiko namesto pasu in mi je bolj udobno. Zdej mi je tud že videt trebuh, zredila pa sem se 1-2 kg.

Moja utrujenost je nehalauser posted image , me pa ful peče zgaga in bolijo nogeuser posted image . Kako si pomagate pri tem?

Grem nazaj delat, bodte pridne, se beremo!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.8.2009 13:54:14   
punsha
sem videla, da ste si že merile obseg trebuha, pa sem takoj skočila po meter user posted image . Pri meni kaže 87 cm malo pod popkom - tam kjer je največji. bo zanimivo potem primerjat koliko je zrasel user posted image . škoda, ker ga nisem izmerila takoj na začetku, ko se še ni poznalo.

zvesta...ja, včasih pridejo taki trenutki, ko nas zasujejo teli hormoni in nam jemljejo vso voljo. Včasih pomaga da se človek zjoka, drugič pomaga če se poskuša nekako zamotit če le gre, nekomu drugemu pomaga čas, da premišljuje, da je sam, mogoče gre v naravo ali pa se zapre v sobo....toliko, da gre čas malo naprej, da damo iz sebe tisto slabo... samo treba se je zavedati, da mora iti vsak naprej. Ne smemo se prepustiti slabi volji, žalosti za preveč časa. To pa ni dobro ne zate ne za malčka. Je treba premagati hormone in vse skupaj ter razmišljati pozitivno, poiskati dobre stvari, se smejati, uživati... Sedaj smo v najlepšem času. V sebi nosimo otroka, dali smo mu življenje in naj se tudi pri nas sedaj počuti kar se da dobro.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.8.2009 14:48:08   
t*e*j*k*a
No, pa sem si še jaz izmerila trebuh. Sem na 85cm, po obilnem kosilu. user posted image
Pri kg pa sem na +1.
LP

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
20.8.2009 14:49:37   
rožca26
Punce, a veste, da smo v čvekanju premagale decemberke. Smo pa res čvekeuser posted image  Pa se ne da bi tekmoval.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
20.8.2009 18:07:30   
ninček1
Pa sem se še jaz morala zmerit iz radovednosti in imam po kosilu 89 cm obseg.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
20.8.2009 19:50:37   
valentinčica30
Ko se vse že merte, jaz imam 94 cm, pridobila sem caa.10 cm, ker že prej nisem bila suhica. Sicer pa se morem pohalit, da sem dones foto-knjigo od poroke dobila in zgibanke za starše in priči. Resnično fantastično vse skupi, bom probala foto-knigo v album napopat, če bo kej videt.
Sej vem da sem že tečna s to poroko ampak men je tko user posted image . Pa sej bom kmal nehalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
20.8.2009 19:54:20   
valentinčica30
Sem ugotovila, da so prevelke in ful časa traja, da naložim, ker so obdelaneuser posted image . Sem se hotla še mal važit in skomine delatuser posted image .

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
20.8.2009 19:56:48   
Aja1
Sem se šla še jaz merit user posted image .  Imam 76 cm obseg.

Zdaj pa grem počasi dat tamalo spat, potem pa se še kaj oglasim. Moj itak spet dela....

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
20.8.2009 20:27:32   
bambi14
Večer,
A MERITE SE,...jaz mam 87 cm, pa sem šla pri prvi rodit z 125 cm, tri tedne prej. Zgleda, da me bo v drugo še bolj razgnalo,...jaooooo pa še zima bo, le kaj bom oblekla, to bo še zanimivo.
user posted image user posted image user posted image

Aja, pa danes sem naši enoletnici kupla prve čeveljčke, nike,...št. 17.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
20.8.2009 20:40:16   
Aja1
Evo, naša čebela spi. user posted image  Zdaj imam pa čas za čvek. user posted image

Bambi - super za prve najkice user posted image . So lušne, ko so tako mini, ane? user posted image  Pa tamala že hodi?

Valentinčica - bodo slike?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
20.8.2009 20:55:55   
Aja1
Anonimna primorka???? Čakamo na poročilo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
20.8.2009 21:00:54   
bambi14

Evo, naša čebela spi. user posted image  Zdaj imam pa čas za čvek. user posted image

Bambi - super za prve najkice user posted image . So lušne, ko so tako mini, ane? user posted image  Pa tamala že hodi?

Valentinčica - bodo slike?

Ja tak so cart,user posted image ...pa nisem nora na znamke, samo sem jih dobla -40postouser posted image , so ble 12 eur, pa so se mi zdele fajn in na nogico so super,...
Mala je začela sama delat po 3 korake,...zato milim, da bo shodla danes jutri,...je pa zdaj večinoma v abs zoknih ali pa bosa. In jo morem počasi navadit na čevlje, ker se bliža zima, ona pa ni navajena, da ima kaj na nogicah,...pa štorasta je s čevlji, jaoooouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
20.8.2009 21:10:06   
Aja1
Pol boš kmalu šibala za njo. user posted image user posted image  Sicer pa se bo kmalu navadila na obutev...se bo mogla. user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?