|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.6.2009 7:59:21   
**špela
Dobro jutro vsem....Najprej jutranja kavica.....user posted image ..potem pa mal pospravljat po hiši....
No ja pa da ne pozabmo...še mal na sprehod na svež zrak mal povozičkat:)

Vsem user posted image  lep dan..

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 626
27.6.2009 10:03:10   
Alanis
Jutro!
Čaka me naspidiran dan - likanje, pospravljanje, pakiranje... Jutri gremo NA MORJE!!! Jupi! user posted image

Prvi pravi morski dopust z našim pobalinčkom! Upam, da ne bo težav...

Tukaj bomo čofotali, če bo dovolj toplo!

user posted image

Malce nostalgije (Komaj čakam...): KLIK

Zdej pa šibam delat, dokler imam še kaj energije v sebi! Papa!

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.6.2009 10:08:18   
**špela
Hey...prosim Vas za nasvet.....sedaj sem po mojih izračunih v šestem tednu nosečnosti...danes zjutraj sem na stranišču na spodnjem perilu opazila rdeč-rjav madež....kako naj si ga razlagam?
Kljub temu, da je nosečnost nepričakovana...si res močno želim, da ne bi bilo kaj narobe....hvala za pomoč.

lp

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.6.2009 10:11:54   
Alanis
Mogoče gre za izcedek ob vgnezditvi, ki je ponavadi okoli 6., 7. tedna.

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 629
27.6.2009 10:13:48   
Nattasha
Mmmmmm brezkofeinska kavica....not..ampak imam vsaj občutek, da pijem kavo;) Torej punce kako ste mi? Midva sva včeraj hotela it na lent, da narediva eno privat otvoritev, pa je scalo...eh vreme je res za en drek, pol je pa moja volja temu primerna..aja sem omenila, da je prva kava brezkofeinska?!?! Sitna sem..

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.6.2009 10:19:22   
Alanis
**ŠPELA - v knjigi piše, da je v zgodnji nosečnosti blaga in neboleča krvavitev iz nožnice normalen pojav (ugnezditev). Obišči zdravnika, če bo krvavenje močno in če te zelo boli. Krvavitev z bolečino je lahko znamenje SS ali zunajmaternične nosečnosti  -v tem primeru čimprej na urgenco! (To sem povzela iz ene knjige)

Mislim, da je vse ok, da imaš samo ugnezditev.

< Sporočilo je popravil Alanis -- 27.6.2009 10:20:00 >

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 631
27.6.2009 10:20:18   
Anonimen
Meni je pa danes slabo za znoret. Pa še v službi sem. Komaj!

jaz ne vem, kako bom pregurala poletje v službi, če mi bo tako hudo. Slabo mi je pa že od 4. tedna nosečnosti, zdaj sme v 6. tednu, torej bo kmalu še vse slabše.

Jooooj....

anonimna V.

(odgovor članu Nattasha)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
27.6.2009 10:21:48   
Alanis
Meni je tudi na trenutke slabo. Pomaga, če skoz po malem nekaj grickaš (krekerji, prepečenec...)

Jooooj, kaj še delam tukaj? Šššššcccccc iz računalnika, delo čaka! Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
27.6.2009 11:10:49   
**špela
Alanis najlepša hvala.....sm že bolše volje...krvavitve ni, so le rahle bolečine v spodnjem delu trebuha...ampak zaenkrat še nič hujšega..upam na najboljše...

p.s....med delom si le privošči kšno pavzo in prid mal gor...s kje pa si drugače?

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 634
27.6.2009 11:21:54   
kora33
jutro punce....
ste že pridne...men i se pa nič ne da danes...sem se včeraj preveč nagarala...me danes vse boli....končno nisem več v bolniški in lahko malo grem okol....sem bila že prav sita sama sebe in bolniške...upam, da bom lahko po dopustih še čim dlje zdržala brez bolniške....
krvavitve v zgodnji nosečnosti...mogoče res pametno do dežurnega g. samo tolk da te pomiri...pa ponavadi če je rahlo al pa brez bolečin ...ne pomeni kaj hudega....naj še povem, da sem js v 2user posted image  v 6t zelooooookrvavela...zraven je bilo tudi veliko sluzi...kot pri menstruaciji....pa se je umirilo in pojavilo spet v 9 tednu...ampak se je plod obdržal...od kod krvavitve pa nihče ni videl ali vedel povedat....
je pa pri vsakem drugač...res pa je da pravijo...da nobena krvavitev v user posted image  ni normalna in je treba do zdravnika...da se previri...sploh, če pregled še ni bil...da se ovrže možnost izvenmaternične nosečnosti....

jao sem naklofala cel spis....
slabo mi je spet...pa sem čist brez energije...pa sej bo...jutri je nov dan...hi hihi
lp

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 635
27.6.2009 11:36:12   
twixy
Dan pikice :)

Jaz sm ravno prisla iz sprehoda. Sem sla necakinjo obiskat, jo malo pocartat in sem tako zaspana postala kot da sploh spala ne bi  celo noc user posted image

Alanis joj uzivajte ful na morju user posted image Bi tudi jaz takoj sla... Pa mi ti tu luste delas user posted image

punsha
jupiiiiiii.. Cestitke... Je malo ze pravi korenjak v trebusckuuser posted image

Hormoni ... Em.. Ja zdaj ko sem v 8tednu me je grozno strah ss-ja kr se je prejsnic obakrat koncalo v tem tednu. Drugace pa ful menjavam razpolozenje.. In razjocem se ob vsakem filmu cetudi ni zalostenuser posted image user posted image

Pri meni ve za nosecnost samo sestra in pac sef ker je moral zvedet user posted image Starsem pa upam,da bom povedala avgusta,ko pridem(ce) v Slovenijo. Taksne novice jima ne bi rada po telefonu povedala user posted image

Zdaj pa se nekaj.. A je katera napihnjena?? user posted image Da bi se mi trebuscek od nosecnosti poznal se ni mogoce.. user posted image Amapk sem zdaj imela oprijeto majcko in se mi je kar lepo poznaluser posted image

Popolnost.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 636
27.6.2009 11:51:57   
Rocio
Ojla punce,

meni je non stop mičkeno slabo, ampak nič hujšega... pa spodnji del trebuha  me vsake toliko boli, ampak to bo verjetno prilagajanje maternice.

Da povem, kako moj doživlja vse skupaj: je čisto navdušen, in se ful veseli. Saj jaz se tudi, ampak sem pa vseeno malo prestrašena, sploh zato, ker imam  specifično službo, ki mi je vsaj do zdaj pomenila največ na svetu in moram najti način, kako oboje združiti. Sem pa prepričana, da obstaja. A se še kateri to dogaja oz. se ji je dogajalo, kljub temu, da si ful želi user posted image ?

Nattasha, mislim, da imamo vso pravico, da smo vsake toliko časa malo sitne, tako da se ne preveč sekirat zato. Sploh, če moraš piti brezkofeinsko kavo si še posebej upravičena do sitnobe, tvoji bližnji te morajo pa prenašati. user posted image
(malo hecauser posted image ) Meni se tudi razpoloženje menjava, da to ni res....

Alanis, uživajte na morju!!!!

Uživajte v soboti!!!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 637
27.6.2009 12:40:20   
anemona
jst sem šla danes vseeno v DZS po knjižico in jo tam dobila. vem da bi mi jo mogel G zastonj dat, ampak se mi ne da kregat z njim zarad tega. drugače mi gre pa malo na živce ker je tako redkobesden, komaj kaj zvlečem iz njega, mene pa seveda vse zanima!!

drugače sem pa zadnje 2 tedna groooozno utrujena, malo tečna, pa slabo mi je precej...bruhala še nisem, ampak pomoje zato ker se trudim in zadržujem...še sama sebi grem malo na živce ker sploh ne vem kaj bi, kaj mi paše, ležim na kavču in mi je dolgčasuser posted image no, vsake toliko me moj spravi na kolo da se malo razmigam.

glede službe - jst sem precej mlada in sem se odločila najprej za družino, po otrocih pa tudi kariera pride na vrsto. tako da mislim da mi v teh prvih letih ne bo težko usklajevat službe in skrbi za otroke. je moj malo starejši, bolj finančno neodvisen in si to lahko privoščiva. drugače pa vsaka po svoje, a ne.user posted image

uživajte punce!

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 638
27.6.2009 14:13:41   
punsha
Najprej glede krvavitve v zgodnji nosečnosti. Razni izcedki se pogosto pojavljajo, sploh kaki rjave rdeče barve, in ponavadi ni kakšne nevarnosti. Toliko bolj pozorna pa moraš biti, če bi bila to sveža kri, ki pa ne pomeni ravno dobrih znakov. Sicer ni nujno, da gre kaj narobe, vendar je v tem primeru najbolje, da se obišče ginekologa. V 6 - 7 tednu pa sigurno ne gre za vgnezditveno krvavitev. Ta se zgodi mnogo prej in sicer preden si sploh vedela, da si noseča, se pravi pred pričakovano menstruacijo. Takrat se oplojeno jajčece vgnezd iv maternico in je možno nekaj kapljic krvi.

Glede napihnjenosti... je normalen znak v nosečnosti. Tako da lahko izgleda že kar mali trebušček user posted image . Tudi jaz sem napihnjena kot balon, user posted image . Najprej sem bila zaradi močno oteklih jajčnikov (umetna opl.), sedaj pa se trebušček še kar vidi, pač napihnjenost, hehe, sem bajsika ratala(ok, v trebušček)user posted image

Ooo, jaz bi šla tud na morje user posted image . Pa mi tale vožnja sploh ne naredi dobrouser posted image . Bomo še kar malo počakali, pa bo potem tako fletno.

lep dan punce user posted image

(odgovor članu anemona)
Neposredna povezava do sporočila: 639
27.6.2009 15:23:03   
niwci
Dan punce!

Danes sm spet tako lena, da se mi nič ne da.

Trebuščki...hmmm... jst sm že tako bol okrogla in se mi zdej že kar lepo vidi, sam nobeden še nič ne sumi user posted image user posted image user posted image

Špela na tvojem mestu bi šla h G, da ti sigurno pove kaj je, tako se boš bolj pomirila. Kot pravijo ostale. Kri lahko še nič ne pomeni. In upajmo, da bo vse vredu user posted image

Alanis, lepo se imejte na user posted image !

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 640
27.6.2009 18:26:32   
**špela
Niwci..hvala..čez vikend bom počivala, če bo slabše in se zopet kaj pojavi grem na dežurno...drugače pa v ponedeljek kličem svojo G.

Držte pesti user posted image , da bo z user posted image  vse ok.....

Vam sporočim...

Fejst bodte!!!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 641
27.6.2009 19:13:45   
kora33
čer...
špela - ja...mogoče prav...saj več kot počitek ti tud G ne bi predpisal...saj v tako zgodnji nosečnosti ss ne morejo preprečit...tudi meni je rekla samo počivat...pa nisem ravno ležala...pa se je umirilo...če ni namenjeno...je to naravna selekcija...je pa zraven veliko žalosti...vsekakor...pa če je user posted image  načrtovana ali ne....
trebuščki ja...meni sicer ni videt...in se dolgo ne bo....ker je trebušček...ups...trebuh skoz...pa če bo tako kot pri sončku....potem se ne bo videlo skor do konca...sem mela vse v križu in mesec pred porodom...se še skor nič ni videlo....ker tudi sicer nisem med tistimi, ki majo plonk trebuha....user posted image

odštevamo dneve do morja....jupija ja jupijupi ja...napovedano je od 3. dalje sonček v zadru...tako da, kot izgleda...si bom malo le končno ogrela kosti...zadnji teden sem skoz v dolgih rokavih+termoflis...pa mi ni vroče...me skoz kr neki zebe...a se še s katero dogaja kaj podobnega??????...

no lepo se mejte....še malo pa bomo začeli nov teden...nove preglede in nove srčke....kolk jih že mamo 4-5?.....navijamo za nove....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

29.6.- Kati81user posted image      , julieb   user posted image

30.6. - plouse  user posted image      

1.7. - jada82user posted image     , anonimna Vuser posted image

2.7.- bipiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer in lahko noč

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 642
27.6.2009 19:52:47   
plouse
Ojla punce!

Ko vas berem, se mi zdi da smo danes vse na istem - vse utrujene, brezvoljne in slabo nam dela, pa ne bruhamo...Ja, tudi pri meni je tako, ful me bolijo mišice na nogah, pod koleni. Danes sem kupila magnezij, če bo kaj pomagalo. In zlasti če sem lačna, mi ful dela slabo. Tko da potem skozi neki jem in se mi zdi, da se redimuser posted image user posted image .
V torek zjutraj imam pregled, upam da bo vse ok user posted image , pol pa bova povedala novico strašem in jaz v službi sodelavkam. Se mi zdi, da že neki sumijo, ker so se mi prsa že zelo povečala in skozi štrajkam pri kafetkih. Pa se mi ne da več zmišlevat razlogov, zakaj pa danes spet ne bi kave...

No, kakorkoli že, lepo se imejte čez vikend.

Čau čau

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.6.2009 19:55:29   
valentinčica30
Moje čvekaste nosečke pozdravljene!

Ste ble  pridne sem mela kaj brat. Meni se je moj buši tak povečal, da če sem v mikici in trenirki me vsak pogrunta. Tretja nosečnost očitno dela svoje, saj se mi pri prejšnih dveh ni nič videlo, sedaj pa zgledam že tak ko pri prejšnjih nekje v 5-6 mesecu.
Moji so užaljeni, ker naše punce niso hotle pri njih ostat na počitnicah, pač pa smo jih že drugi dan šli iskat. Tako jima tudi nisva povedala nič, saj je bila moja mama ko poparjena in za to da male nečjo bit pri njiju, sva jasno kriva midva in najina vzgojauser posted image .
Sedaj je velika verjetnost, da bo prej izvedela od drugih. Tamalim sva povedala včeraj ko so prišle domov. Ta starejša je rekla samo, a nista mogla pazit, pa mene učita odgovornostiuser posted image user posted image . Mlajša pa je rekla, da mora bit sestrica, taka igriva za igrat in da jo bo previjala, vozila in čuvala.
Tak najtežja naloga je za nama, sedaj samo še srečno do konca.
Kar se tiče krvavitev v zgodnji nosečnosti, je men moja G rekla, da ni panike dokler ne boli in ni preveč krvi. sicer pa o tem piše ogromno na forumih, se splača pobrskat.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.6.2009 20:02:30   
zirafa76
Lep pozdrav..

No, pa da se še jaz javim...
Danes smo imeli manjši piknik, ki je bil enostavno fantastičen, z to razliko, da sem jedla samo juho in gobe na žaruuser posted image ..Meso se mi je namreč čisto ustavilo...user posted image .Nasplošno imam probleme, ko odprem hladilnik, ker sem dobila tudi intoleranco na mleko, ni pa tako hudo z ostalimi mlečnimi izdelki, kot je sir ali jogurt...Ampak bo že..V glavnem, piknik je bil super vse do trenutka, ko se je oglasilo prvo bobnenje na nebu nato pa vsul dežuser posted image ..ampak smo se prestavli v notranjost in dokončali v bistvu RD neke punce..na torto sem mogla počakatiuser posted image ...Vse do doma je vlivalo kot za stavo in pridemo domov...se zjasniuser posted image ..ampak dobro, smo imeli tistih par uric...
Smo prišli domov, sva si z malo žirafko dali masažo stopal..user posted image ..imamo nareč elektronsko napravo, kopel za noge, pa sem sedla na sofo, Izabela na mali stolček pred mano in sma uživali...user posted image ..Obožuje to..

Sama sem imela danes prvič zelo dober dan, dobro počutje, samo rahle nemirnosti v želodcu, tudi polna energije..Nočem prehitro upati, ampak upam, da počasi izzveni tale slabost..v prvi user posted image sem bila uboga samo dva tedna..ampak, kot sem dejala, ne želim prehitevati, da me ne bo udarilo za nazaj...user posted image

Jutri gremo k staršem na kosilo- obožujem dni, ko ni treba kuhatiuser posted image -, ponedeljek pa imam pregled..

DRŽITE PESTI ZAMEuser posted image , da tudi jaz vidim srčka....

Sicer se počutim vredu, niti nimam kakšnih težav do sedaj, tako da upam, da je vse vredu..nekako čutim....user posted image user posted image ....ampak vseeno imam metuljčke v želodcu in kepe v grlu...user posted image

Kar se trebuha tiče..sicer se sama počutim kot slon, čeprav se kg niso premaknili, stagniram, kar je vsekakor bolje kot prvič, ampak tudi malo bolj pazim kaj jem....zjutraj je trebuh skoraj še raven, čez dan se vse nekaj poraztegneuser posted image ...najbolj pa mi gre na živce, ko mi vsi ponujajo vse živo, saj moraš jesti- beri stare mame in tetke-, pa saj si visoka, pa noseča, pa blablabla...user posted image

Drugače pa tudi jaz nisem bila navdušena nad tem, da je moj že sporočil pol svetu, da sem noseča, od mojih še mami nisem potrdila, ve samo moja naj kolegica, ki je ravnotako noseča, mesec več kot jazuser posted image ..enostavno se bojim, želim biti prepričana, da bo vse kolkertoliko vredu, ker prvič smo doživeli hudo travmo, ker nam je ena od dvojčic umrla mesec dni po porodu, pa sem še sedaj zelo občutljiva na to, če bo šlo kaj narobe...tako da resnično upam, da srček bije, ker ne vem kaj bi bilo....mislim, da bi me zlomilo....user posted image

Ampak smo pozitivni no...user posted image

Kaj sem še pozabila...user posted image

Pozdravljene nove nosečkeuser posted image , Špela, Ninček1 ter Anemona....če sem katero pozabila, se opravičujemuser posted image user posted image

Špela, si pogumnauser posted image , drugače pa tudi meni ne bo lahko, moja Izabela ima 18mesecev in sedaj ima že mini pubertetouser posted image

Alanis...UŽIVAJ ŠE ZA NAS....user posted image

No, mislim, da je počasi to vse....

če se kaj spomnim, pa se javim.....

papauser posted image user posted image

aha...user posted image ..moj spomin.....

Za seznam.....tujina ali Celje, po želji

Pa še nekaj....Koliko nas je tukaj .... ta starih????user posted image ......, ker se mi zdi, da ste vse tako mlade, jaz pa že prek 30user posted image ......upam, da je še katera...user posted image , da se ne počutim osamljenauser posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 645
27.6.2009 20:30:55   
**špela
Zirafa 76 .... si se pa razpisala...morm rečt da se trudm bit pogumna...vse skp me je izredn presenetlo in sm čist čist zmedena..
Ti pa izrekam sožalje ob izgubi Sofije...najbrž ti je res hudo..in mislem da si res tud ti ful močna in pogumna...zato ti želim da bo vse ok...maš pa tud pestro zdle če je tamala ful živahnauser posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.6.2009 21:31:02   
valentinčica30
Žirafa jaz sem 30.

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.6.2009 21:57:24   
Nattasha
Pa jaz sem 30. Tak da nas je kr nekaj trojkic. No jaz sem cel dan preležala in sitnarla, nič mi ni pasalo, edino moram pohvalit mojega dragega, ki je skuhal res fantastično večerjo. Pustimo to da me to ni spravilo v dobro voljo. Eh...pomoje sem tečna zaradi hormonov pa zato ker sem pač lahko. Pride tak dan, upam, da ste imele ostale boljši dan;)

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.6.2009 23:17:09   
niwci
Čir user posted image !

Kora user posted image user posted image user posted image za lep seznamček!

Zirafa, lepo da ste se meli fino na pikniku. Kar se pa mesa tiče, te čisto razumem, ker ga tudi sama ne morem videt.

Lepo spite!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.6.2009 8:19:51   
kora33
dobro jutro čvekice.....
žirafa - sry...sam mislim da sem jst najstarejša s svojimi ...kristusovimi leti...hi hihi...33....pa se počutim čist faj in mlado...tk da....nč panike...nas je kr neki s 3 in več....

meso...jaz ga še videt ne smem...mi kar želodec obrne....sploh ne vem kako bo to...v prejšniji nosečnosti sploh nisem imela kakih takih težav...nč slabosti....no je bilo pa vse drugo...tk da zarad mene mi je lahko še 7 mesecev slabo...samo da bo vse ostalo ok....

punce a se zavedate, da počasi vstopamo v 3 mesec.....še ta mesec...pa bo najhujša panika mimo...jupi ja ja jupijupi ja.....jst in moja user posted image  sma danes dopolnili 8 tednov....sicer po velikosti po UZ nekaj dni manj...a vseeno...teče 9 teden....

valentinčica - tvoji dve sončici sta pa ta pravi...izjava - a nista mogla pazit, pa mene učita odgovornosti - da te sezuje....hi hihi....pa se je potem veselila....al jo je čist šokiralo...kakorkoli...sej se bo navadila...še vsak se je....user posted image

kaj še naj naklofam....dragi je šel po zajtrk....potem se bo lotu kuhat kosilo...jst mam dons v planu pospravit dnevno sobo in tečnarit ta malemu, da pospravi svojo...ma tak svinjak, da me je kar strah, da si bo kaj naredu, ko bo šel od vrat do okna.....user posted image

lep dan...čeprav je pri nas spet oblačno...megleno...grem risat sončka....papa

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?