zirafa76
|
Lep pozdrav.. No, pa da se še jaz javim... Danes smo imeli manjši piknik, ki je bil enostavno fantastičen, z to razliko, da sem jedla samo juho in gobe na žaru ..Meso se mi je namreč čisto ustavilo... .Nasplošno imam probleme, ko odprem hladilnik, ker sem dobila tudi intoleranco na mleko, ni pa tako hudo z ostalimi mlečnimi izdelki, kot je sir ali jogurt...Ampak bo že..V glavnem, piknik je bil super vse do trenutka, ko se je oglasilo prvo bobnenje na nebu nato pa vsul dež ..ampak smo se prestavli v notranjost in dokončali v bistvu RD neke punce..na torto sem mogla počakati ...Vse do doma je vlivalo kot za stavo in pridemo domov...se zjasni ..ampak dobro, smo imeli tistih par uric... Smo prišli domov, sva si z malo žirafko dali masažo stopal.. ..imamo nareč elektronsko napravo, kopel za noge, pa sem sedla na sofo, Izabela na mali stolček pred mano in sma uživali... ..Obožuje to.. Sama sem imela danes prvič zelo dober dan, dobro počutje, samo rahle nemirnosti v želodcu, tudi polna energije..Nočem prehitro upati, ampak upam, da počasi izzveni tale slabost..v prvi sem bila uboga samo dva tedna..ampak, kot sem dejala, ne želim prehitevati, da me ne bo udarilo za nazaj... Jutri gremo k staršem na kosilo- obožujem dni, ko ni treba kuhati -, ponedeljek pa imam pregled.. DRŽITE PESTI ZAME , da tudi jaz vidim srčka.... Sicer se počutim vredu, niti nimam kakšnih težav do sedaj, tako da upam, da je vse vredu..nekako čutim.... ....ampak vseeno imam metuljčke v želodcu in kepe v grlu... Kar se trebuha tiče..sicer se sama počutim kot slon, čeprav se kg niso premaknili, stagniram, kar je vsekakor bolje kot prvič, ampak tudi malo bolj pazim kaj jem....zjutraj je trebuh skoraj še raven, čez dan se vse nekaj poraztegne ...najbolj pa mi gre na živce, ko mi vsi ponujajo vse živo, saj moraš jesti- beri stare mame in tetke-, pa saj si visoka, pa noseča, pa blablabla... Drugače pa tudi jaz nisem bila navdušena nad tem, da je moj že sporočil pol svetu, da sem noseča, od mojih še mami nisem potrdila, ve samo moja naj kolegica, ki je ravnotako noseča, mesec več kot jaz ..enostavno se bojim, želim biti prepričana, da bo vse kolkertoliko vredu, ker prvič smo doživeli hudo travmo, ker nam je ena od dvojčic umrla mesec dni po porodu, pa sem še sedaj zelo občutljiva na to, če bo šlo kaj narobe...tako da resnično upam, da srček bije, ker ne vem kaj bi bilo....mislim, da bi me zlomilo.... Ampak smo pozitivni no... Kaj sem še pozabila... Pozdravljene nove nosečke , Špela, Ninček1 ter Anemona....če sem katero pozabila, se opravičujem Špela, si pogumna , drugače pa tudi meni ne bo lahko, moja Izabela ima 18mesecev in sedaj ima že mini puberteto Alanis...UŽIVAJ ŠE ZA NAS.... No, mislim, da je počasi to vse.... če se kaj spomnim, pa se javim..... papa aha... ..moj spomin..... Za seznam.....tujina ali Celje, po želji Pa še nekaj....Koliko nas je tukaj .... ta starih???? ......, ker se mi zdi, da ste vse tako mlade, jaz pa že prek 30 ......upam, da je še katera... , da se ne počutim osamljena papa