dskubin
|
Ampak pazte punce, ne se hecat za teh 100€ razlike. Da ne boste potem imele kakih problemov npr. otrok je prijavljen na drugem naslovu, pa potem ne moreš nege zanj dobit ipd. Dvomim, da bo mož ostajal doma Čeprav če se boš tudi ti v 1 letu tja preselila in boš spremenila naslov, ker do takrat si pa itak na porodniški. Sej ne vem, če je to res, ampak nekaj podobnega mi je razglagala pred 4 leti na občini, ker smo hotli mi nekaj takega izvest, ampak ne zaradi tega denarja temveč zato, da ne bi 2x dokumentov spreminjali. bolečine v hrbtu - sem že rekla, da se nimam časa s tem ubadat, ker imam preveč dela . Če pa morš cel dan doma ležat se ubadaš z vsako malenkostjo in doktoriraš iz vseh mogočih nosečniških znakov - si sploh ne predstavljam, kolk je to hudo, ker pol res pomisliš na milijon in eno stvar in vsako bolečinico raziščeš v nulo. Mene ko kje štihne, malo postojim, doma se malček uležem, pa mine. Pa grem naprej. Čeprav danes nekaj čutim 1 zob, pa se ne dam in upam, da ni kaj hujšega in bo minilo samo od sebe, ker če ne morem zdej tu v tujini enga zobozdravnika najt koruzništvo - vedno sem bla prepričanja, da se samo zaradi tega, ker bi zanosila pa ne bom poročila in tako je tudi bilo. Oba sva si želela poročiti kar nekje na potovanju, pa smo poskusli, samo ne gre brez kar konkretne organizacije, tako, da je propadlo ;) Pol sva se pa poročila, ko sva že imela 2 otroka. Naša občina pa je ena bolj radodarnih, vsaj bila je pri tadrugi, pri taprvem pred 4imi leti nismo še dobili nič, zdej pa se nisem še pozanimala, itak to urejaš po rojstvu otroka z rojstnim listom. dopust za otroka - pri nas je zadosti samo rojstni list otroka, v službi te nihče ne vpraša po očetovstvu, pa tudi tako je, da navadno tudi pri koruznikih otroci nosijo očetov priimek al pa oba.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.11.2009 14:40:45 >