|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
10.11.2009 13:50:52   
punsha
protina tale user posted image je zate. le počivaj!

bipi user posted image za uspešen pregled

Kako ste pa ostale kaj? jaz sem potem le šla nazaj spat in sem zaspala od 8 do 11. Je pasalo, res ni bilo nikamor podobno, da bi bila že zjutraj vsa povoženauser posted image . Sedaj pa kuham. Prvič delam kislo repouser posted image . zraven bo pa krompir in pečenice. Samo še ugotavljam kak krompir naj naredim - Jaz sem za pire, mož tenstanega, brat pa v koscihuser posted image Ja smo danes bolj pri ta domačem kosiluuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
10.11.2009 14:01:55   
t*e*j*k*a
protina tud jaz držim pestke zate,  in kr lepo počivaj.

Previjalna- tudi mi jo imamo od Lip Poljčane in smo res zadovoljni. Kakovostna, prostorna in lepa.

JA tudi jaz upam, da bi bili vsi februarčki 2010 vsaj letnik 2010. Tko da dejmo zdržatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čao

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
10.11.2009 14:16:30   
Lara73
evo mene...

moja belniška je bila utemeljena kot krvavitve pa edem, pa borelioza...
prva komisija mi je zavrnila za razlogom, da nisem priložila kopije materinske knjižice, nič pa okoli ostalih razlogov. Pa sem jim dala pritožbo in kopijo MK. Pa ne nuca nič. Sem pač na zavodu.

sem sitna, tko da vas samo lepo pozdravljam....

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
10.11.2009 14:49:08   
MATEJKA_
kak je že ime tidti trgovini v grazu? baby nekaj... se ne spomnim več, pa bi rada nekaj pogledala... user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
10.11.2009 14:53:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

kak je že ime tidti trgovini v grazu? baby nekaj... se ne spomnim več, pa bi rada nekaj pogledala... user posted image
hvalauser posted image

BABY ONE

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
10.11.2009 20:47:46   
Aja1
Dober veer. Kje pa ste vse?

Protina - zateuser posted image

Bipi - user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Punsha - kakšen krompir je zmagal? user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
10.11.2009 21:12:36   
ninček1
Kje ste danes vse klepetulje??????????

No, midva sva prišla iz materinske šole in smo si ogledali porod.Zanimivo je bilo, kako so moški bleda lica dobivali. Potem smo si še šli pogledat porodne sobe.Prijazna babica nam je vse razložila.
Danes je bolj mirno v mojem trebuhu, ga čutim, da se nekaj premika, vendar je zelo uvideven in me ne boksa preveč, ampak noč je še mladauser posted image .

Nič, lepo se mejte v brlogih, kamor ste se poskrile.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
10.11.2009 21:54:58   
Nattasha
Oj!

Ja Ninček1 jaz mislim, da si prav opisala tole mojo trenutno pozicijo. Sicer imava v stanovanju 22 stopinj, pa meni je praviloma vroče, ampak danes sem zadekana do nosu in mi prav paše pod kovtrom v postelji. Pravi mali brlogec mam, samo manjkajo mi priboljški, da bom lažje preživela to "zimo";)

Mene zdaj po novem fejst daje kislina. Sem mela že prej težave z njo, ampak nič takega, kar ne bi rešil kak Rupurut, zdaj pa včasih tud dva ne pomagata, kljub temu, da jemljem Magnezij. neki pretiravat lih nočem, samo mi je zadnjič ena Dipl.babica rekla, da njihove bolnice na oddelkih papajo te Rupurute ko bonbončke pa jim noben nič ne reče. No jaz sem za zdaj ukinla večerje, vsaj pozne pa upam na to da bo boljše;)

Kako ste ostale? Lara73 kaj si se zmenila za stalež? Protina ti pa lepo počivat pa noge skup in v luft (kakorkoli se že to slišiuser posted image )

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
10.11.2009 23:11:55   
punsha
Preden skočim v svoj brloguser posted image še vas malo pozdravim in vam zaželim mirno noč.

Aja, na koncu je zmagal tenstan krompir. Sem pa toliko repe naredila, da bo še za jutri, sem samo še par stvari dodalauser posted image . ja, pa zelo dobra mi je ratalauser posted image

O ninček, a ti pa že hodiš v materinsko šolo, super. Pri nas je bil prvi datum 25.11, se pravi takrat začnem, pa še to je rekla, da me vzame takole zgodaj le zato, ker mi pač grozi prezgodnji porod. No sicer je bila zelo prijaznauser posted image in komaj čakam da se začneuser posted image

Sedaj pa grem...tja pod odejouser posted image
Lepo spite, lahko noč

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.11.2009 6:07:49   
kora33
jutro...
včeraj sem preživela cel dan ob letanju od zdravnika do zdravnika...sem šla od doma ob pol 8 in se vrnila ob 4....
v bistvu sem šla rihtat potrdilo od G, da bi ga priložila pritožbi na komisijo...pa so me poslali na diabetično ambulanto, ker sta bili v petek prvi dve vrednosti malenkost čez mejo...drugi dve sta bili ok...tako da so mi postavili diagnozo gestacijski diabetes....
naredili so mi totalni pregled...od odvzema urina in krvi...petič v tem tednu...pa EKG....potem pa posvet o pravilni in dietni prehrani in učenje uporabe aparata za merjenje sladkorja v krvi...
še dobro, da je sestra tako mimogrede med pogovorom rekla..."pa saj ste na bolniški, ker je s tem kar veliko dela"...sem ji razložila celo zgodbo o zavrnitvi s strani komisije in bla bla bla...ona pa takoj po zdravnico...sta mi razložili, da moram biti obvezno na bolniški...tako, da v službo ne grem...grem pa danes urejat stvari, ker ne vem kako poteka...al grem zdaj z novo diagnozo spet na breme delodajalca....al nadaljujem na zavarovalnici...no mi bojo že povedali kaj in kako...
sem se kar pomirila...v ponedeljek se mi je zdelo, da mam kar krče, ko sem samo pomislila, da bi morala v službo...pa ne me narobe razumet...imam službo, ki jo sicer ZELO, ZELO ,ZELO rada opravljam...a žal ni primerna za nosečnice....
no to je to.....bolniška naprej.....
paket centra..tudi jaz sem se odločila, da bom vzela e paket...posteljico in ...ma ne vem kajvse še...kar nekaj reči....
no zdaj je pa nastal en lep roman
lep dan punce...uživajte in pazite svoje trebuhe in trebuščke.....user posted image

sreča je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.11.2009 6:24:32   
zvesta
jutro...

mah, Izak je spet vstal ob 5h... jaz en vem, kaj se mu dogaja....user posted image

zdaj ga zrihtam, pa pol še sebe in gre on v vrtec jaz pa na pregled...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.11.2009 7:26:49   
gapii27
jutroooo babe žabe

še en dan počivanja je pred nami user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.11.2009 7:40:07   
punsha
Dobro jutrouser posted image
jaz bi spalaaaa, pa mali user posted image ne da miru. Me že navaja na kasnejše časeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.11.2009 7:41:37   
valentinčica30
Jutro, lih tok da vas pozdravim, za kej več nisem zmožna, mi je total slabo

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.11.2009 8:29:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Jutro, lih tok da vas pozdravim, za kej več nisem zmožna, mi je total slabo

držim pesti da bo kmalu boljše user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.11.2009 8:32:08   
mucica2

Dobro jutro vsem user posted image

Moj je pa bil danes zjutraj zelo miren, sam tu pa tam je čisto malo brcnil, tako da bi lahko kamot spala, ampak danes pa nisem mogla dolgo user posted image Je pa imel včeri tam okol 6ih tako žurko v trebuhu da ne vem v kater del trebuha me ni brcnil kr cel je še sem pa tja user posted image

Jst mam pa 16.11. prvič materinsko šolo, jupi komaj čakam user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.11.2009 8:37:24   
protina
Jutro!

Hčerko sem odpeljala v šolo zdaj pa levi bok žulit.
No krvavim več ne pa tudi rjavi izcedek je izginil.Se je očitno sčistilo od prejšnjega tedna.
No zdaj mi več ne bo delal gin. pregleda, ker ima probleme s temi žilami čeprav jih bom imela čez dva dni komaj 32.
Bomo pač počivali in upali, da zdržimo do 35.tedna.

Lep martinov dan.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.11.2009 8:59:08   
rosa 2
Dobro jutro! Joj Valentinčica vem kako je to....držim pesti,da bo čimprej boljše....
A bo danes katera kuhala kosilo v martinovem vzdušju? Jaz bom,grem sedaj v trgovino nabavit stvari,le da namesto goske bo piščanček......
V materinsko sem se prijavila,hodila bom v decembru in sicer v Celje..., glede paketa pa bom vzela kar denar...
lepo se mejte,uživajte.....

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.11.2009 8:59:51   
Jada82
Dobro jutro punce ... evo, jaz po zajtrku. Danes sem bila tudi jaz zgodnja, zbujena že pred 7.

Kora33, bravo, da ti je oz. bo uspelo s tole bolniško ... joj, včasih res tako komplicirajo, da je noro ... kot bi zanalašč???

Protina - user posted image user posted image res počivaj in si kar vzemi čas zase, sej veš, branje, tv itd., pa pozitivno razmišljaj, boš videla, vse bo ok!!!

Drugače nas je pa zdaj res že veliko takih, ki nam je odrejeno počivanje .... uf, izgleda, da je res že tak čas, da se lahko kakšni prezgodnji porodi dogajajo ... No, jaz sem zdaj že skor v 27. tednu in me je vedno manj strah in vedno bolj sem prepričana, da bom zdržala do konca. Namreč najhuje mi je bilo tam nekje, v 22., 23. tednu ... ker če bi takrat rodila .... evo, pa nisem ... pa je že mesec okoli user posted image user posted image user posted image In res veliko bolj pozitivno mislim.

Punce, jaz imam pregled že danes namesto jutri, so me včeri klicali iz ambulante, da ginekologinje v četrtek ni, če lahko danes pridem. Tako da danes ob 15:00, pa vam potem popoldne poročam.
Danes spet dobim obisk čez kakšno urico - moj najboljši prijatelj user posted image Se že veselim!

Drugače pa .... joj, jaz sem tak psihopat, resnično! Saj ne vem, ali bi povedala .. no ja, kar  bom ... torej, jaz sem že po naravi velik panik in paranoik ... sam se mi zdi, da se vse skupaj še stopnjuje ... hm user posted image Res zoprno.
Namreč, včeraj je prišel k nama parketar in smo izmerili vlago v estrihu in je še preveč vlažen, tako da je dal v vsako sobo sušilec - črpa vlago iz zraka. Ker še nimamo elektrike v stanovanju, smo iz kleti potegnili podaljšek in potem vse te 4 mašine priklopili z raznimi podaljški na to eno vtičnico. To je bilo ob 18h. No, potem je meni začelo psihirati, kaj če se kaj vžge, ali bo vtičnica zdržala, ker so močne mašine, morajo pa laufati 24 ur na dan, 10 dni .. pa sva šla z mojim spet ob 21h pogledat. Vse ok, edino en podaljšek se je malo segreval. Je rekel moj, da če bo kaj, bo itak varovalko vrglo ven ...
No, ko sva ugasnila tv za spat, sem jaz začela razmišljati .... kaj če se preveč segreje in pogori in potem cela hiša pogori ... pa ko je blo po TV, da je pri Strojanovih pogorelo zaradi napeljave ... in jaz sem se potem ob polnoči splazila iz sobe, vzela ključe od avta, se oblekla in šla v stanovanje preverjati, kako je z grelci. Ker še nimamo luči, sem si svetila z mobitelom ... in potem sem prevezala te podaljške, da sem lahko potem sploh zaspala ...
Joj, kaj je narobe z mano??????!?!?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak res, to je že bolno ... moj me je danes zjutraj kar malo ozmerjal ... user posted image Ja no, saj ima prav ...

Kakorkoli, danes je nov dan, pa upam, da mi ne bo spet kaj zapsihiralo ... user posted image
Grem zdaj nazaj počivat, spet začenja nekaj spodaj brcati - čeprav to zdaj res redko še. Se vam pa javim popoldne po pregledu.

Lepo bodite, pa pazite nase in svoje user posted image !!!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.11.2009 9:43:28   
mucica2

Joj js sm pa tako jezna user posted image , sm čist razkurjena, sm misla danes da grema z mojim na CSD da uredima v zvezi s priznanjem očetovstva, da je to čimprej za nama, pa sm bla zadnjič enkrat tam in sm vprašala kako to zgleda, pa če se je treba naročit in je rekla ne, da kr pridema in to je to. Pa se že z mojim vse zmeniva kdaj danes pa kako, pa še težila se mu da more to bit danes (imam pač svoje nosečniške muhe), njemu sicer danes ni najbolj ustrezal (ampak sem dosegla svoje), pol pa kličem na CSD in mi reče ja da zato se je pa treba naročit (kako sem bla jezna), pa da danes ne moreva ker je že vse polno, da v petek ob osmih. Ja kot da lahko takrat če je moj v službi, tako da zdej sm naju za drugo sredo naročila ob 16.00. Dober da nisva kr danes šla, ker bi šla zastonj, pa še moj bi šel prej iz službe zarad tega (po moje ne bi bil glih najbolj vesel)

NČ mal sem se potožla, zdej je malo boljše, sm kr malo boljše volje

upam da vas nisem zamorila

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.11.2009 9:45:40   
mucica2

Jada82: ti kar pozitivno misli ja, seveda bosta zdržala do konca. Pa nič ni narobe s tabo, sej mam jst tud non stop neke čudne fore, pa kr neki....nosečniški hormoni, kaj češ.

Protina: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.11.2009 10:02:59   
protina
jada82 user posted image  za uspešen pregled.
valentinčica čimprej se pozdraviuser posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.11.2009 10:05:53   
protina
Zdaj pa grem hitro nekaj skuhat,ker sem hčerki obljubila za danes nakup v h&m-u.Jo grem iskat po kosilu.Potem pa takoj spe na kavč.
Ja za kosilo ne bo martinova pojedina, jo bom pripravila v petek za svoj r.d.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.11.2009 11:02:52   
dskubin
Dan!

nosečniške muhe
- ni časa zanje, pr dveh malih škratih, ki ju mam zdej 24/24

Prav cmok dobim v grlu, ko berem s kakimi težavami vse se ubadate. Si ne predstavljam, da bi morala ležat al bit doma na bolniški, strgalo bi se mi s tamalimi dvemi, pa sploh ne vem, kako bi izvedli, ker sem sama z obema. Je pa res, da sem tudi prejšnji nosečnosti dala zelo v redu skozi, no, razen diabetesa, ki me verjetno čaka tudi sedaj, ampak se ne preveč sekiram, bomo pač živeli bolj zdravo ;) Mi je pa prihranjen test vsaj do naslednjega pregleda, ki ga imam 1.12., ker sem pač v tujini ;) lahko še malo cukra dam vase in še kako kilo dobim.

Je pa res, da v vsaki nosečnosti manj kompliciraš in prav tako z vsakim otrokom manj. Težave, ki se bodo prvorodkam zdele ogromne in skoraj nepremostljive, sedaj ne obstajajo več, no, verjetno pa je res, da če je velika razlika med otroci, zgleda vse kot na novo (npr. seveda imam povečan beli tok, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi se ubadala kolk in kaj s tem, pa če mi slučajno že 4 mesce plodovnica izteka. Enostavno se mizdi, da to paše k nosečnosti in to je to - je pa res, da na srečo nimam vnetij ipd. ki tudi rade pritičejo k našemu stanju). Jaz nisem komplikator in me ni strah vsake malenkosti, ampak moram priznat, da sem v prvo veliko več študirala, raziskovala in kakorkoli komplicirala - no, tega sedaj več ni. Enostavno čakamo, da pride nov član. V priprave bomo šli šele decembra, ko se vrnemo, kupili tisto malo, kar nam še manjka, edino oprat in speglat bo treba cunjice. Za doma bo v redu vozek od prejšnjih 2, verjetno pa si bom potem tu v Angliji umislila nekaj novejšega in predvsem lažjega, ker bomo stanovali na klancu ;)

Lep pozdravček iz Lancastra, gremo malo raziskovat, upojač, da pridemo suhi domov ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
11.11.2009 11:06:45   
Lara73
ojla
Nattasha - zdaj pač nisem več na bolniški, delam pa tudi ne, ker sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Naša firma je šla v likvidacijo in odpustila vse... tako sem po 17,5 letih neprekinjene delovne dobe prvič brez službe.

mucica2: težave z očetovstvom najlažje rešiš tako, da se poročiš user posted image . S prvim partnerjem nisem bila poročena in sva obakrat morala urejat očetovstvo. Ampak takrat je bilo rečeno po rojstvu otroka in to v prvem mesecu, da so lahko rojstni list ta pravi naredili. Mogoče je zdaj drugače. Pa tudi naročala se nisem.

zdej grem pa pospravljat... da se mi pa nč.

za kosilo: goveja juha (ostala je od nedelje), krompir, repa in krvavice. Je to martinova pojedina? mislim, da ne. Sicer pa noben ne pije vina....

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?