Jada82
|
Dobro jutro punce ... evo, jaz po zajtrku. Danes sem bila tudi jaz zgodnja, zbujena že pred 7. Kora33, bravo, da ti je oz. bo uspelo s tole bolniško ... joj, včasih res tako komplicirajo, da je noro ... kot bi zanalašč??? Protina - res počivaj in si kar vzemi čas zase, sej veš, branje, tv itd., pa pozitivno razmišljaj, boš videla, vse bo ok!!! Drugače nas je pa zdaj res že veliko takih, ki nam je odrejeno počivanje .... uf, izgleda, da je res že tak čas, da se lahko kakšni prezgodnji porodi dogajajo ... No, jaz sem zdaj že skor v 27. tednu in me je vedno manj strah in vedno bolj sem prepričana, da bom zdržala do konca. Namreč najhuje mi je bilo tam nekje, v 22., 23. tednu ... ker če bi takrat rodila .... evo, pa nisem ... pa je že mesec okoli In res veliko bolj pozitivno mislim. Punce, jaz imam pregled že danes namesto jutri, so me včeri klicali iz ambulante, da ginekologinje v četrtek ni, če lahko danes pridem. Tako da danes ob 15:00, pa vam potem popoldne poročam. Danes spet dobim obisk čez kakšno urico - moj najboljši prijatelj Se že veselim! Drugače pa .... joj, jaz sem tak psihopat, resnično! Saj ne vem, ali bi povedala .. no ja, kar bom ... torej, jaz sem že po naravi velik panik in paranoik ... sam se mi zdi, da se vse skupaj še stopnjuje ... hm Res zoprno. Namreč, včeraj je prišel k nama parketar in smo izmerili vlago v estrihu in je še preveč vlažen, tako da je dal v vsako sobo sušilec - črpa vlago iz zraka. Ker še nimamo elektrike v stanovanju, smo iz kleti potegnili podaljšek in potem vse te 4 mašine priklopili z raznimi podaljški na to eno vtičnico. To je bilo ob 18h. No, potem je meni začelo psihirati, kaj če se kaj vžge, ali bo vtičnica zdržala, ker so močne mašine, morajo pa laufati 24 ur na dan, 10 dni .. pa sva šla z mojim spet ob 21h pogledat. Vse ok, edino en podaljšek se je malo segreval. Je rekel moj, da če bo kaj, bo itak varovalko vrglo ven ... No, ko sva ugasnila tv za spat, sem jaz začela razmišljati .... kaj če se preveč segreje in pogori in potem cela hiša pogori ... pa ko je blo po TV, da je pri Strojanovih pogorelo zaradi napeljave ... in jaz sem se potem ob polnoči splazila iz sobe, vzela ključe od avta, se oblekla in šla v stanovanje preverjati, kako je z grelci. Ker še nimamo luči, sem si svetila z mobitelom ... in potem sem prevezala te podaljške, da sem lahko potem sploh zaspala ... Joj, kaj je narobe z mano??????!?!?!?!? Ampak res, to je že bolno ... moj me je danes zjutraj kar malo ozmerjal ... Ja no, saj ima prav ... Kakorkoli, danes je nov dan, pa upam, da mi ne bo spet kaj zapsihiralo ... Grem zdaj nazaj počivat, spet začenja nekaj spodaj brcati - čeprav to zdaj res redko še. Se vam pa javim popoldne po pregledu. Lepo bodite, pa pazite nase in svoje !!!
|