|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
9.11.2009 20:13:03   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ja ni kaj prijetno...mene peče od belega toka, če pa tok zgine me pa tak čudno veže da kr namežem.... toti moji nič ne pašeuser posted image

hahhahaha si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.11.2009 20:34:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Drugači pa sem iskala na strani od csd za te obrazce, ki ste rekle da se izpolnijo, pa jih nisem našla. Če ima katera mogoče link se priporočam.

obrazce maš na tej strani od centra za socialno delo celje (sam sej obrazci so za vse enaki) evo link http://csd-celje.si/sl/main/view/starsevsko-varstvo/ tam k piše dokumentiuser posted image

upam da sm kej pomagala

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.11.2009 20:35:58   
zirafa76
pozdrav na hitro, ker se nisem doma...kar se tice CSD..jaz sem danes vse oddala, HB in uredila...je pa to striktno bila dobra volja delavk tamuser posted image zlate souser posted image ..ja, se pozna, da to ni glavno mesto..hehe..tako da bodo uredile z datumom, ko bo cas...
no, pa tudi pregled sem imela danes, vse vredu, se pa je nas user posted image verjamete ali ne, drzal za lulcka, kar je sprozilo smeh tako pri moji g. kot meni...ze zdaj kaj sele bo...heheheuser posted image
nic, vas se preberem za nazaj in kaj dopisem ko pridem domov...

papa...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.11.2009 20:39:11   
zirafa76
aja, ena ima velike tezave s belim tokom...plodovnica je navadno prozorne barve in brez vonja oz.mogoce rahlo sladkast, po mandeljnih..tako mi je razlozil moj g.user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.11.2009 20:45:06   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

no pa se še jaz malo oglasim in imam eno vprašanje. Spodaj na sramnih ustnicah me je začelo srbeti user posted image , to imam sedaj že drugič in sem takrat dobila kremo Canesten...zdj pa ne vem ali jo lahko v nosečnosti uporabljam, res pa je da je samo za zunanjo uporabo. Če mogoče katera kaj ve o tem naj mi pomaga, navodila sem pa vrgla stran seveda..user posted image . Če ne bom pa kar klicala zdravnico...je neznosen občutek.
no hvala vseeno, če bo katera kaj vedela...lepo noč

glede Canesten kreme pa jo kamot lahko uporabljaš, jst jo tudi kadar me začenja srbet user posted image

lahko pa tud canesten vaginalete (jst sicer uporabljam borax), ker krema je sam za zunanjo uporabo...

mi je moja G tako rekla, pa tudi Pušenjak je tako napisal, tako da ti kr hitro maži, sam da čimprej odleže user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
9.11.2009 21:04:17   
julieb
Sem ravno danes dobila recept za Canesten vaginalete.

Torej brez panike, tudi pri G so me oskrbeli s kremo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
9.11.2009 21:07:30   
valentinčica30
Mi je moj računalnik zaplenu in zdej šahira na njem, jaz pa sem prisiljena bit na svojem mini prenosničku. Je ful težko tipkat, ker je vse tako majhno.
Sicer pa tiste, ki imate probleme s srbenjem odspodi, probite z navadnim jogurtom, naravno in pomaga, sicer pa se mi zdi da smo to že na začetku enkrat razdelale.
Pa punce res počivat, sej vem da bi vse rade že zibale, sam dejte počakat vsaj še mesec, sej bo pol še vsega preveč.user posted image
user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
9.11.2009 21:14:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Tudi jaz želim, da bi vse ostale februarke 2010 ali da bodo otročki vsaj letnik 2010. user posted image za vse nas.

Se podpišem na to. Navijamo, za letnike 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
9.11.2009 23:53:34   
Astralis
Ahoj user posted image

predvcerajsnjim sva sla z mozem na drugi onec Prage na ogled Bugaboo vozicka, kot sem omenila zadnjic. Vozicek superfajn, kot nov, cel kup dodatne opreme, raste potem z otrokom... celo z dvemi seti prevlek, ko das enega v pranje, uporabljas drugega... antracit osnova, pa zivo oranzni dodatki. Cudovito za kombinirat s stvarmi za puncico, ki so v glavnem roza, pinki in lila barv.
Skratka, z nakupom sva bila takoj zadovoljna. A se bolj kot to, je bilo prisrcno srecanje s prodajalci.
Takoj smo si padli do oka, ugotovili, da smo ista generacija, pa vsi zaljubljeni v Piran in poznamo tako v SLO kot v CZ iste ljudi. Srecanje se je zdelo skoraj usodno. Par ima dva otrocka - 2 letno deklico in 6 tednov starega fantka... Punca je rodila v isti pordnisnici, v kateri sem prijavljena jaz in tam poznava iste ljudi, takoj sva delili izkusnje...

Meni je bilo prav fajn, saj v Pragi nimam dosti znank, s katerimi bilahko delila novopecenostarsevske probleme... Mimogrede smo se zasedeli za vec ur, se nasmejali, pocutili smo se, kot da se poznamo 1000 let, pa se oba moska sta iz istega kraja... Skratka, vozicek je skoraj drugotnega pomena, ko smo se pa mi tako dobro ujeli. In ker naj bi bila znana vraza, da naj ne bi vozicka pripeljali domov pred otrockom, smo se dogovorili, da ga do rojstva nase deklice pusimo kar tam v hrambi.

Se mi zdi, da je v veliko olajsanje, ce nisi kot novopecena mama popolnoma prepuscena sama sebi in imas koga izkusenega, na katerega se lahko obrnes v vsakem primeru. Tale "prodajalka vozicka" je res taka odprta in mi na prisrcen in nevsiljiv nacin ponuja svojo podporo. Lepo.
Na koncu smo si vsi izmenjali kontakte in ze naredili nekaj druzabnih nacrtov...

Lepo se imejte tudi ve in naj se vam kaj nepredvidljivo lepega zgodi user posted image

< Sporočilo je popravil Astralis -- 9.11.2009 23:57:07 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.11.2009 6:06:36   
punsha
Dobro jutrouser posted image

Tako rada bi spala, pa ne gre...Noči mi res niso več všeč. Mali je razgrajal celo noč v trebuhu, prav nič prijetno. Najprej me je tako brcal čisto spodaj ob sramni kosti, me je bolelo kot sam user posted image . Sem si pod rito podlagala povštre, da bi se ja premaknil kam više ali drugam. No se je končno to umirilo in sem se le obrnila na bok (na hrbtu ne morem spati), me je pa tam brcal. Na nobenem boku nisem mogla ležat, ker je ravno tja brcal. Še sedaj mi pemika cel trebuh. Ja ne vem od kje je imel to noč toliko energije. Saj je čudovito ko brca, ampak tole je pa čisto preveč, jaz bi rada spalauser posted image . Ne zamerit, sem morala že na vse zgodaj pojamrat...

Astralis, tole je bilo pa prav lepo prebratuser posted image . Včasih nam na pot prie človek, ki ga prvič vidimo in se z njim ujamemo, kot bi ga poznali iz otroških dni. Lep občutek... user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
10.11.2009 6:38:00   
kora33
jutro...
se oglašam navse zgodaj...se spravljam do G, da mi napiše ponovno mnenje za bolniško...bomo videli...čeprav se verjetno ne bo dalo nič urediti in bom mogla dat 10 dni dopusta...tistega za leto 2010...bom pač potem kaj hitro po izteku porodniške morala na delo...pa to me ne moti...bom imela varstvo....zdaj pa ne bi rada, da se mi kaj zaplete in rodim pred januarjem..saj do sredine januarja bi rada zdržala...ali bolje rečeno do 37 tedna...pol mi je pa vseeno...lahko naša dama priveka na svet....
torej zdaj do G...pritožba je napisana...potem do delodajalca na posvet...do petka imam čas za pritožbo...pol pa...pustimo času čas....
lp in držite pesti, da se stvari uredijo tako kot je treba

sreča je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
10.11.2009 6:51:50   
zvesta
dobro jutro....

jaz bi še spala moj otrok pa pravi, da bi nekaj posebnega jedel.... ampak ne ve, kaj je to user posted image

grem ga zdaj porihtat in vija vaja vrtec na nekaj posebnega user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
10.11.2009 7:44:38   
ninček1
Jutro......

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
10.11.2009 8:09:09   
valentinčica30
Jutro.

Meni se total nič ne da. Sem vse lepo poslala v beli svet, jaz pa na kavč. Luksuzuser posted image user posted image user posted image .
Tut to naše bitje non stop nabija tam notri in prav zoprno, ker se neče obrnit, sj njegove nogice tam doli prav boleče brcajo, sicer pa ma še časa, recimo do 32 tedna.
Punsha zartega pa je forum, da lahko tuki mal pojamramo, sej če bi svojim skus jamrale, sej nas bi že kam poslaliuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
10.11.2009 8:37:40   
zvesta
evo, bila v vrtcu, pa v trgovini in na pošti...

zdaj pa zajtrkujem piščančja prsa salamo, se mi je včeraj zvečer zaluštalo...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
10.11.2009 8:40:34   
mucica2

Dobro jutro vsem user posted image

moj za zaenkrat sicer lepo brca, ampak ne tako močno da bi me kaj motilo pri spanju, danes sm prav fajn spala.

dans sm kar dobre volje, pa še moja najboljša prijateljica ima rojstni dan (26).

jst vam kr iz postelje pišem, tako da zdej bo pa treba ustat pa nekaj zajtrkovat.

se javim kasnejeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Punsha zartega pa je forum, da lahko tuki mal pojamramo, sej če bi svojim skus jamrale, sej nas bi že kam poslali .

se čisto strinjam ja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jutro...
se oglašam navse zgodaj...se spravljam do G, da mi napiše ponovno mnenje za bolniško...bomo videli...čeprav se verjetno ne bo dalo nič urediti in bom mogla dat 10 dni dopusta...tistega za leto 2010...bom pač potem kaj hitro po izteku porodniške morala na delo...pa to me ne moti...bom imela varstvo....zdaj pa ne bi rada, da se mi kaj zaplete in rodim pred januarjem..saj do sredine januarja bi rada zdržala...ali bolje rečeno do 37 tedna...pol mi je pa vseeno...lahko naša dama priveka na svet....
torej zdaj do G...pritožba je napisana...potem do delodajalca na posvet...do petka imam čas za pritožbo...pol pa...pustimo času čas....
lp in držite pesti, da se stvari uredijo tako kot je treba

držim pesti user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
10.11.2009 9:04:31   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Jst sem pa pozabila napisat datum naslednjega pregleda, ki je 1.12.

Ja čas se počasi izteka, mi pa imamo še toliko za postorit. Se mi zdi, da bo kar prehitrio tu februar.
Mi bomo tudi kar denar vzeli namesto paketa, čeprav še ne vemo kaj bomo s previjalno mizico. Moremo kupiti in se ne moremo odločit katero. Imamo namreč malo prostora in nič izkušenj, kako je s tem. Tiste na železnih stojalih, ki imajo še banjico zraven, se mi zdijo totalno nepraktične...jst bi imela večjo, komodo, samo ne vem, kje bi potem imela banjico, da bi ga kopala? Tiste, ki imate malo več izkušenj... prosim za kakšen nasvet user posted image
Drugači pa sem iskala na strani od csd za te obrazce, ki ste rekle da se izpolnijo, pa jih nisem našla. Če ima katera mogoče link se priporočam.

mi imamo previjalno komodo od lip poljčan, je super! zelo velika in kasneje se zgornji del odstran iin je normalna komoda. zelo prostorni predali... sem pa čakala akcije, jih imajo vsepovsod - lip poljčane splet, pikapolonica, baby center, mercator pohištvo,...
banico pa mi je patronažna svetovala tako - na začetku sem jo 3/4 naslonla na stol, ostalo na najino posteljo. lahko pa uporabiš tudi 2 stola... kasneje - po nekaj mesecih - smo pa njeno banico dali v našo bano, ko pa je sedela, pa se je skupaj z enim od naju v bani kopala oz. tuširala. njeno bano smo preselili v veliko bano, ko je začela ful čofotat okoli. do takrat pa je ta verzija na stolu v spalnici odlično ****cionirala...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
10.11.2009 9:58:59   
Jada82
Dobro jutro!
Evo, jaz sem pa danes spet super spala ... pa čudno, ker sem že včeraj popoldne. No ja, nič se ne pritožujem.
Pa tak super dan je zunaj user posted image user posted image user posted image
Glede bolniške in mojega spremenjenega kraja bivanja sem včeraj klicala na komisijo in so rekli, da moram to povedati svoji zdravnici. Potem sem klicala sestro zdravnice in je samo zabeležila novi naslov pod začasno bivališče. Tako da dvomim, da me bodo sploh kaj iskali .... se ne bom tolk sikirala, če bom kam šla. No ja, saj ne da hodim prav veliko okoli ... sploh ne ..

Drugač pa moj tudi kar dosti brca, recimo zvečer če ravno začne, ko želim zaspati, potem ne morem dokler ne neha, ampak nikoli pa se ne zbudim zaradi tega. Pa tudi boli me ne. Danes sem ga čutila že veliko nad popkom user posted image Sem vesela, ker tako vem, da je maternica dovolj velika user posted image user posted image

Zdaj zjutraj pa spet beli tok kot pri norcih. Res, noro je, sam tokrat sem prepričana, da je beli tok, ker ni bil prozorn, temveč kar precej gost ... in bel. Ampak se je kar vlilo, da sem čutila in potem pogledam v hlačke ... noro res .. kje lahko toliko proizvedem. Ker prej je bil malo bel in večinoma kar prozoren ... hm. No ja, sej čez 2 dni imam pregled, pa bom G vprašala.
Ampak sem pa nekje brala, da se je eni predrl mehur in odtekla voda, in sicer zaradi infekcije. Zato bi rada tole čim prej pozdravila, če je kako vnetje, da ne bo kaj hujšega ...

Drugač sem pa sprobala blazino za dojenje za spanje in sem kar zadovoljna, jo fajn podložim in se da fajn zaspat, pa tudi čez dan se kar valjam po njej in je lažje ... user posted image

No, zaenkrat toliko, pa vsem želim lep in sončen dan!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
10.11.2009 10:00:43   
Jada82
Aja, kot sem že rekla glede paketa - jaz bom vzela posteljico in pa previjalno komodo, ker nimam še nič, pa mi je kar všeč, pa še komplet bo - je pa od Lip Poljčan, tako da je verjetno kakovostno, je pa ceneje, kot v trgovini. Komaj čakam ... user posted image Z denarjem se ravno izide, mislim, da bom še eno malenkost zraven vzela ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
10.11.2009 10:37:17   
slomak
dobro jutro,

no jest sm mela pa disco dance u trebuhu včeri zvečer in to kr neki časa user posted image ... no ko sm šla pa spat je bil pa mir...user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
10.11.2009 10:54:51   
bipi
...evo, jaz pa iz pregleda. Vse je še v redu.user posted image MV isti kot je bil, le kg so se mi povečali. Imam že 8 plusa. Se redim ravno 0,5 kg na teden ( še dobro, da ne več,  glede na to, da ne pazim nič). Me je pa vseeno dala čez dva tedna na pregled, ker me hoče imeti pod kontrolo - tudi prav. No, pa sem jo prosila, da pogleda koliko je naš korenjak težak in se me je seveda usmilila. Ima celih 870 g pri 27 tednih. Sem ful vesela.

No, zaenkrat toliko. grem ležat, ker sem nekam čudno zaspana. Lp.

Aja, pregled je pa  25.11.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
10.11.2009 11:19:11   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
10.11. - bipi
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs
12.11.-Jada82
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, babajči, lunca83, gapii27, kora33
17.11.-bauky, twixy, Cappy96, julieb(UZ)
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a,
rožca26

21.11.-zirafa76
22.11.-gapii27 (špika za rh-)
25.11.-Astralis, plouse, ninček1, bipi
27.11.-slomak, vaney

DECEMBER
1.12.-spelch,
Aja1, niwci
2.12.-bili83, kora33
3.12. - rožca26
7.12.-julieb
11.12.-Lara73+UZ

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
10.11.2009 11:31:03   
protina
pozdravček!

Se malo oglasim po dolgem cajtu, ker sem bila s hčerko v bolnišnici 3 dni in nisem imela interneta.
No zadnji pregled sem imela pred 1tednom in takrat pri pregledu redno zakrvavela tako, da so mi komaj ustavili krvavitev.GROZA.
Zdaj pa ležim in ležim in še 1x ležim.
Izcedek se mi je ustavil ,me je pa obiskal ta beli tok nazaj kot pišete.
Naslednji pregled mi je rekel, da ne bo več nič gledal,ker imam zelo tanke žilice in se boji ponovno krvavitve.Joj,joj,joj.
No samo,da bi nam uspelo prit do leta 2010.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
10.11.2009 11:34:00   
ninček1
user posted image user posted image user posted image protina drži se!

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
10.11.2009 11:56:35   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bipi

...evo, jaz pa iz pregleda. Vse je še v redu.user posted image MV isti kot je bil, le kg so se mi povečali. Imam že 8 plusa. Se redim ravno 0,5 kg na teden ( še dobro, da ne več,  glede na to, da ne pazim nič). Me je pa vseeno dala čez dva tedna na pregled, ker me hoče imeti pod kontrolo - tudi prav. No, pa sem jo prosila, da pogleda koliko je naš korenjak težak in se me je seveda usmilila. Ima celih 870 g pri 27 tednih. Sem ful vesela.

No, zaenkrat toliko. grem ležat, ker sem nekam čudno zaspana. Lp.

Aja, pregled je pa  25.11.

super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?