Astralis
|
Ahoj predvcerajsnjim sva sla z mozem na drugi onec Prage na ogled Bugaboo vozicka, kot sem omenila zadnjic. Vozicek superfajn, kot nov, cel kup dodatne opreme, raste potem z otrokom... celo z dvemi seti prevlek, ko das enega v pranje, uporabljas drugega... antracit osnova, pa zivo oranzni dodatki. Cudovito za kombinirat s stvarmi za puncico, ki so v glavnem roza, pinki in lila barv. Skratka, z nakupom sva bila takoj zadovoljna. A se bolj kot to, je bilo prisrcno srecanje s prodajalci. Takoj smo si padli do oka, ugotovili, da smo ista generacija, pa vsi zaljubljeni v Piran in poznamo tako v SLO kot v CZ iste ljudi. Srecanje se je zdelo skoraj usodno. Par ima dva otrocka - 2 letno deklico in 6 tednov starega fantka... Punca je rodila v isti pordnisnici, v kateri sem prijavljena jaz in tam poznava iste ljudi, takoj sva delili izkusnje... Meni je bilo prav fajn, saj v Pragi nimam dosti znank, s katerimi bilahko delila novopecenostarsevske probleme... Mimogrede smo se zasedeli za vec ur, se nasmejali, pocutili smo se, kot da se poznamo 1000 let, pa se oba moska sta iz istega kraja... Skratka, vozicek je skoraj drugotnega pomena, ko smo se pa mi tako dobro ujeli. In ker naj bi bila znana vraza, da naj ne bi vozicka pripeljali domov pred otrockom, smo se dogovorili, da ga do rojstva nase deklice pusimo kar tam v hrambi. Se mi zdi, da je v veliko olajsanje, ce nisi kot novopecena mama popolnoma prepuscena sama sebi in imas koga izkusenega, na katerega se lahko obrnes v vsakem primeru. Tale "prodajalka vozicka" je res taka odprta in mi na prisrcen in nevsiljiv nacin ponuja svojo podporo. Lepo. Na koncu smo si vsi izmenjali kontakte in ze naredili nekaj druzabnih nacrtov... Lepo se imejte tudi ve in naj se vam kaj nepredvidljivo lepega zgodi
< Sporočilo je popravil Astralis -- 9.11.2009 23:57:07 >
|