Jada82
|
Dobro jutro! Nedelja je .... Jaz sem pa danes spala še dalj kot do pol 10h ... jupiiii, prov pasalo je. Aja1, upam, da se tvoja Neja že bolje počuti, pa ti tudi, da boste lahko speljali tale RD ... je pa zoprno, ja. Drugač pa čestitke hčerkici ... Rožca26, upam, da se tudi tvoj mali hitro pocajta ... jah, tale november je res zoprn .. hitro kaj fašeš, še mi smo bogi, ko smo bolni, kaj šele otroci! Držim pesti, da bo bolje. Pa drugače? Vidim, da veselo nakupujete vozičke. Jah, jaz sem raje vzela novega, pa ga potem namerevam imeti še za drugega otroka, če bo lepo ohranjen .. računam, da bo. Ampak načeloma, če je rabljen in dobro ohranjen, pa če je cena toliko nižja, pa se potem tudi splača. Ampak rabljenga moraš prej videti, da vidiš, kaj mu manjka .... Evo, pri nas že rosi .... spet bo tak zaspan dan. Njami, danes bomo imeli za kosilo ribe ... da dobim še malo teh vitaminov in omega6 al kaj že imajo? .... joj sem jaz ena nevednica .. Mene je danes ponoči okoli 3h, po tem ko sem šla na wc, tudi precej brcal, da sem kar težko zaspala nazaj. Ampak sem vseeno vesela, ko brca, vsaj vem, da je vse ok. Punce, a vaši kaj kolcajo? Meni se zdi, da moj zelo pogosto, včasih tudi 5krat na dan ... je to normalno. Pač čutim neko enakomerno premikanje, kot srčni utrip, ampak ni to. Najbrž je to kolcanje. Ampak tolikokrat .. mislite, da mu kaj ne paše? Beli tok še kar močan .... se borim, da ne bi G klicala že v ponedeljek, ker imam itak v četrtek pregled, tako da sem se odločila, da grem v lekarno po tist test za plodovnico (sem brala nekje, da se ga dobi, sam morm še izbrskat) .... joj sem jaz en panik. Ampak vse, samo da bom pomirjena. No, sem pa opazila, da ste čez teden vse bolj zgovorne, kot čez vikende .... jah, takrat verjetno preživljate z družinami čas. Jaz pa sem itak ves čas doma, pa še moj ma tako službo, da dela tudi vikende ... pač, kot nanese. Eh ja ... Evo, zdaj pa že kar konkretno pada Nič, grem dol v dnevno sobo, kjer kaminček gori ... se mal pogret. Lepo nedeljo vam želim, pa da se mate čim bolj radi!
|