|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
7.11.2009 8:08:26   
Aja1
Jutro.

Stroj že pere, ko obesim gremo malo v šoping, k tašči na kosilo, potem pa počasi domov, ker  moram spečt torto (jutri jo bo pa Neja sama okrasila user posted image user posted image ), pa malo pospravit. Jutri namreč praznujemo Nejin rojstni dan. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
7.11.2009 8:16:34   
kora33
jutro...
pri nas se tud že pere...kuhinja je končana...čista...samo še tla pomijem....pa bo...potem pa wc...kopalnica...hodnik...dnevna...mislim, da mi bo za spalnico zmanjkalo moči...no posteljo sem slekla...oblekla jo bom že še do večera, da bova lahko šla ajat...ha ha ha....mali bo pa tud mogel malo sobo svojo zglancat...ma kot da bi stopil v hirošimo....posesat mu bo treba...vmes pa še perilo iz pralnega v sušilca...pa novo rundo....zvečer kmetija...pa aja aja....
no moj plan je napisan...kolk bo pa realiziran pa jutri...
lep dan

sreča je

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
7.11.2009 8:29:28   
rožca26
jutro!!!

Se jest javim na report, čeprov sem budna že od 2 ure ponoči. Spat nikuker nism mogla, ker me je živčno delala moja G s temi kilam. Zdej se pa sekiram user posted image user posted image user posted image  Me prov zanima, kaj bi lahk naredila, če se stvar ponovi, kljub temu, da ne bom pridobivala preveč na teži ... A ma katera kakšno idejo?! user posted image  

Pa ponoči smo imeli rave parti, ki sem ga pa občutila le jaz. Pa slabo mi je bilo, po veliki verjetnosti zaradi hude lakote. Joj, kaj bi naredila moji G ... !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, tko da jest mam zaenkrat plan it v ležečki, ker če ne bom omagala. Glava me pa boli na turbo. user posted image

Bo zgleda spet za en drek dan. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
7.11.2009 9:25:47   
ninček1
Jutro!

Jaz danes že drugo noč zapored spet nisem spala, ker je mali kroge delal po mojem trebuhu.Najprej me je nabrcal v maternični vrat, pol v ledvice, pol pa sem jih še čez popek doblauser posted image .Res ne vem kaj sem mu naredila.No, ob 3.45 sem odkorakala v kuhinjo in si naredila čokolinouser posted image , ker je meni tudi bilo včeraj celi dan nekaj slabo in nisem jedla celi dan nič pametnega, razen kamilc sem se napila in mi je poleg vsega še ful krulilo po želodcu in sem pomislila, da mu moje kruljenje ne da spati.Potem sva se najedla in oba zaspala do devetih(upam, da ne bo to praksa postalauser posted image ).

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
7.11.2009 9:56:27   
Jada82
Dobro jutro tudi od mene user posted image

Kako ste kaj na to turobno sobotno jutro? Jaz sem zdaj pri starših, pa sva se ravno prej z mami neki počle ... sej sem bla jest kriva ... k sm živčna in tečna ... zdej mi je pa žal. Valda ji tega ne bom povedala user posted image

Včeraj sem imela precej slab dan ... toliko belega toka, da sem se spet ustrašila, da je plodovnica ... zjutraj se mi je dvakrat kar ulilo, pa potem še zvečer mokre hlačke ... joj joj joj, pa še včer je manj brcal, kot druge dni, spodaj me je bolelo, pa non stop lulat tiščalo, čeprav nisem veliko pila.
Danes pa se mi je zjutraj tud kar malo ulilo. Ampak je kot beli tok, tako da .. upam, da ni hujšega, morm pa nujno v četrtek ginekologinji povedat. Mogoče imam spet kakšno vnetje. Če bo hudo, jo bom že v ponedeljek klicala.

Drugač pa Punsha, tud meni dostkrat ušesa nagajajo, ja. Čutim pritisk notri, kot bi se nekam visoko peljali in potem imam kar nekaj časa,npr. 1 uro, zamašena ušesa. Res je zoprno. Saj ne boli, ampak je zoprno! Ne vem, očitno je z nosečnostjo povezano, ker prej tega nisem doživljala.

Hm, drugač sem pa že pozajtrkovala, pa se grem zdaj oblečt in potem naprej ležat ... pa knjigo brat - vsaj dobro knjigo imam: Nora Roberts: Točno opoldne

No, upam, da bo boljši dan danes, pa se vam še kaj oglasim popoldne.

Pa pa!

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
7.11.2009 9:57:19   
Jada82
Aja, še to, včer sem končno dobila odločbo za bolniško - kar do 20.1. user posted image Vsaj to. Jim bom pa javila, da sem na drugi lokaciji ... vseeno. Ker moram kao skoz biti doma. No, saj itak sem.

lp

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
7.11.2009 11:33:38   
rosa 2
Ojla! Najprej Valentinčica 30 vse naj,naj in da se ti uresniči vse tako kot si si začrtala! Ne sekiraj se....,star si tolko kot se počutiš!!
Jada 82... mislim,da so krivi za te naše prepirčke naši nosečniški hormoni,tudi mene tako hitro razjezi kakšna stvar kot me ni nikoli do sedaj. Odreagiram pa tako burno(pa ne bi bilom treba),saj mi je takoj žal pa vendarle trma nato obvelja.... Ne sekiraj se,t udi meni se to dogajauser posted image ,
lep dan še naprej....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
7.11.2009 11:41:41   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

valentinčica...vse naj naj najuser posted image ...no če bo tebe pr 31 klical babi...a pol bo mene pr 34 klical prababi..ha ha ha ha----mlade smo mlade...tolk kolk se počutimo.....
res vse naj naj...sploh do februarja...pol bo pa itak vse naj naj                       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam, da smo mlade kolikor se počutimo user posted image
valentinčica vse naj naj tudi od mene. Očitno bom jaz praprababi....user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
7.11.2009 11:45:45   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Punce hvala. Sej se ne počutim spet tok starauser posted image user posted image , sam moja tamala mala ma mal čudno predstavo o starosti. Jaz sem iz starih časov, babice in dedki pa iz prejšnjihuser posted image user posted image user posted image .
Torej smo po njeno vsi že dinozavriuser posted image user posted image user posted image .

ko se je moj sine učil v šoli o avstroogerski, me je vprašal, če je to bilo takrat, ko sem bila jaz še majhna.... vozila sem avto in še dobro da nisem dol zapeljala, tok sem se smejala user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.11.2009 14:25:20   
slomak
ja kje pa ste punce user posted image , jest sm se šele zdj mal usedla od pospravljanja stanovanja pa pol kosilo nardila, pršla že iz trgovine in sprehoda s user posted image .
jest ne vem al se mi sam zdi al je moj trebuh tud kr obstal in ne raste... od zadnjič ko smo se merile mi je zrastu samo 3-4 cm obsega, pol ste pa pisale ene o tem in sm se kr mal zasekirala...sej mogoče ni nič ampak pregled mam šele konec meseca tko da upam da bom do takrat ko bomba user posted image user posted image user posted image ....

ja nič pište kej...aja drgač mam pa seminarsko za delat pa se mi tolk ne daaaaa...

lepo soboto še naprej! user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.11.2009 15:53:59   
vaney
Danes bom pa jaz malo jamrala, usekalo me je namreč v križu, ko sem Anžeta skupaj z ruzakom in vrečko iz trgovine vlekla po stopnicah v stanovanje (on se je odločil, da ne bi šel) in me je naenkrat takooo usekalo, da sem zdaj skoraj nepremična. Ne vem, kako ga bom zvečer spat spravila, ker se še prepognit ne morem, kaj šele dvignit, hodim kot raca, pa še to zeloooo počasi. Zdaj uradno vem, kako je, ko te useka v križu. Trenutno me je mož malo odrešil in sta šla z malim k tašči na en krog, da lahko mirujem. Upam, da kmalu popusti, ker tole je pa za znoret. Bogi reveži tisti, ki imajo skoz probleme s križem.

No, pojamrala sem, včeraj sem pozabila napisat, da imam naslednji pregled 27.11.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.11.2009 16:33:20   
mucica2

Lep pozdravček še od mene!

Danes pa ni uspel nič prej javit. Sem oziroma sva (z mojim) dolgo spala, in sicer do 9.30, sem bila zelo začudena ko sem na uro pogledala. Pol pa zajtrk pa tako, pol sm šla z eno prijateljico mal naokol, zdej sva ble pa še v kinu, sva gledale moja grška avantura, fajn film, mi je bil všeč. Zdej morm pa mal še doma pospravit pa glavo umit pa pod tuš, pol pa na en rojstni dan. Tako to je.

Lepo se mejte in uživajte še naprej.

vaney: upam da bo čim prej boljše user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
7.11.2009 19:44:31   
Jada82
O punce! Danes pa niste nič kaj zgovorne ... user posted image
Mi je kar malo dolgčas .. no, sem pa knjigo do konca prebrala .. je mela skor 500 strani, pa sem jo v treh dneh zmazala .... hm user posted image Jutri začnem pa drugo ... sej zdej bo pa kmal Kmetija user posted image

Jaz sem pa včeraj naročila blazino za dojenje in sem jo danes že dobila ... ampak je prišla k fantu, jaz sem pa zdaj v stanovanju, tako da jo vidim in sprobam v ponedeljek. Predvsem jo bom zdaj podlagala pri spanju .... me vse že tako boli, glede na to, da večinoma ležim, je že kar težko dobit ugoden položaj. Upam, da bo pomagalo.

Se mi zdi, da imam prehlajen mehur ... malo me je bolelo, spodaj desno .. sicer ne vem kje točno je mehur - a je na sredi? Pa skoz hodim lulat .... tudi ko grem, me še kar tišči. Zoprno. Res sumim, da sem se prehladila, ker sem zadnjič dobro uro sedela na mrazu .... hm. Bomo videli v četrtek ...

No, javite se kaj, sicer pa prijeten sobotni večer!
Jaz sem se kostanja najedla ... user posted image Njamči! heheh
Lahko noč!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
7.11.2009 19:55:32   
valentinčica30
Midva sva si pa danes s tamalima malo izleta do LJ privoščila. smo šli na pohištveni sejem mal za njuni sobi pregledat, pol smo šli pa mal vozičke in lupince gledat.
Ugotovili smo, da bomo mogoče še mal pretehtali ker vozek bomo kupili, ker sedaj ko smo se poglobili, je kar neki takih, ki so nam všeč.

Vaney pazi nase, raje mal več počivaj.

Druge pa uživajtev vikendu.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
7.11.2009 21:02:34   
Bauky
Živjo, da se še jaz malo javim...
tudi midva z user posted image  sva se danes zapodila v LJ in sva se mal sprehodla po rutarju in BC in pikapolonci... skratka skoraj sva diplomirala iz vozičkov (do zdaj namreč še nisva šla nič).  Povejte mi, kaj menite o vozičku Mutsy (4rider), a imate kakšne izkušnje?? 
Po trgovinah sva bla od 10 do 15 in me je to čist zmatralo... proti koncu sem že komaj hodila , sem si kar držala roke pod trebuhom, pa križ me je začel bolet, ....... tako da sem danes sigurno  izpolnila normo za sprehode...user posted image .

Lepo se imejte ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
7.11.2009 21:05:00   
Astralis
Imam namen kupit rabljen vozicek in sicer Bugaboo. Jutri ga grem gledat. Je letnik 2007, po 1 otroku...

Mislite, da se splaca kupiti zgolj nov vozicek ali menite, da bi bil tudi rabljen dovoj dober?
(Konkretno za Bugaboo velja da naj bi bil najboljsi vozicek na svetu, po vseh testih in standardih.)

Nimam nobenih izkusenj ne glede rabljenih ne glede novih vozickov... Res me zanimajo vase izkusnje. Vesela bom vasih mnenj.

LP, A.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
7.11.2009 22:19:13   
Kati81
Astralis jaz imam vozek bugaboo iz leta 2007 in sicer od prve hčerke in je ohranjen kot nov, sem pa že prej nekje pisala o tem vozku. Men je super, vodljiv, za vse terene, obračanje ročaja.... Če bi še enkrat kupovala bi se definitivno odločila zanga. Če ni nič narobe z njim potem je sigurno tko kot bi kupila novga.

Mutsy vozičke sem jaz gledala ko sem bila prvič noseča, takrat se jih pr nas še ni dobilo, sem jih gledala sam po netu. Pa takrat mi je bil zelo všeč, sedaj ko sem jih pa videla v živo mi ni več tako všeč, no ko sem ga tud probala, se mi zdi bolj neroden za vozit, seveda pa verjetno tudi zato, ker sem navajena bugabooja.  Pa zdi se mi full glomazen, no pa itak ima vsak svoje želje.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
8.11.2009 7:35:20   
Aja1
Jutro po neprespani noči. Tamala je namreč celo noč bruhala. Torej smo imeli pestro. Zdaj pa perem...imam polno banjo pobruhane posteljnine in brisač. user posted image  In danes sledi še praznovanje RD. Me drži, da odpovem. user posted image  Torto bomo že razdelili. No, bom vidla, kakšna bo Neja (in seveda jaz) čez dan.
Pa da ne pozabim omenit...mož še veselo spi. user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
8.11.2009 8:12:27   
valentinčica30
Jutro!

Najprej Neji en user posted image user posted image ,naj se čim hitrej pocajta pa seveda vse naj najuser posted image user posted image user posted image . Ima pa smolo.

Drugače pa sva midva včeraj zvečer zdebatirala in se odočila za vozek Quinny freestyle, je sicer težak in se zlaga na veliko, sam glede na to da imamo avtomobile velike, da lahko kar nezloženega notri damo ni problema. Naju je pa prepričala masiva pa tut cenauser posted image user posted image . Seveda ga sedaj še ne bova vzela, saj sva se odločila da bova kupovala šele januarja, saj stvari nimava kam dati.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
8.11.2009 8:37:54   
elaaa
Valentinčica30, tudi jaz sem se odločila za voziček Qunny freestyle comfort 3XL. V BC stane 375 EUR (ogrodje in športni del). Jaz sem spremljala dneve akcije na netu, ki jih imajo in je bila eno nedeljo akcija za ta vožiček 266 eur (črna barva), čez 14 dni pa 244 EUR (rdeča barva) in sem ga preko neta naročila, dobila čez 2 dni in to je bilo to. Spremljaj dnevne akcije. Morda bo do januarja še kaj. Sicer pa si oglej stran http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4af67485005ad8fe273f4debae1606e0/Catalog/1045 (je tudi ceneje, predvsem, če kupuješ tudi košarico).

Lep pozdrav in vsem user posted image ter user posted image en user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4295
8.11.2009 8:59:35   
rožca26
Dobro jutro babe žabe user posted image user posted image  (pa brez zamere)

Mi smo pa danes spali - z mano vred, sam dons se je pa mali spet zbudil z vročino user posted image  Oh je bošček. Zgleda je tok zabasan, da mu kar temp. naraste user posted image

Ugotovila sm, kaj mi pomaga za počasno rejenje - en dobr instant kapučinček user posted image  Sm ga včeraj spila po dolgem cajti, pa sm šla za 30g dol user posted image  Je pa res, da je to zame edino odvajalo, ki pomaga. Čeprov naj ne bi bil user posted image user posted image

Vse, ki rade berete, pa ste tudi učiteljice/vzgojiteljice ... (ni pa nujno), priporočam knjigo Kurja juhica za učiteljevo dušo. Jest skoz user posted image , ko berem te čudovite zgodbice user posted image

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
8.11.2009 9:02:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jutro po neprespani noči. Tamala je namreč celo noč bruhala. Torej smo imeli pestro. Zdaj pa perem...imam polno banjo pobruhane posteljnine in brisač. user posted image  In danes sledi še praznovanje RD. Me drži, da odpovem. user posted image  Torto bomo že razdelili. No, bom vidla, kakšna bo Neja (in seveda jaz) čez dan.
Pa da ne pozabim omenit...mož še veselo spi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam obema, tvojega bi bilo pa potrebno malo našeškati user posted image

Tvoji pupi pa želim vse naj naj, da bi se čim prej pozdravila in seveda zelooooooo pridne starše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
8.11.2009 9:08:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Imam namen kupit rabljen vozicek in sicer Bugaboo. Jutri ga grem gledat. Je letnik 2007, po 1 otroku...

Mislite, da se splaca kupiti zgolj nov vozicek ali menite, da bi bil tudi rabljen dovoj dober?
(Konkretno za Bugaboo velja da naj bi bil najboljsi vozicek na svetu, po vseh testih in standardih.)

Kar se tiče starosti vozička je to čisto tvoja odločitev. Se mi pa zdi, da ta voziček še niti ni tako star in če ti je všeč, ga mirne volje kupi. Pa še dinarčke malo prišparaš.
Drugače Bugaboo-ja ne poznam, jest mam PP in če bi bila prisiljena kupit starega, bi ga kupila. Mi smo novega kupili pri Vidu, ker ga bova mela še za naslednje otroke user posted image , pa se mi zdi, da je pol boljše kupiti novejšega, ker veš (vsaj naj bi) kaj kupuješ. 

Vse je pa odvisno od tebe. Vsaka mamica je zadovoljna z drugim vozičkom. Enim so všeč Quinnyji, drugi PP ... 

To ne vem, sam men je najboljši voziček na svetu PP user posted image  Ga ne bi menjala za noben denar.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
8.11.2009 10:44:35   
Jada82
Dobro jutro! Nedelja je .... user posted image
Jaz sem pa danes spala še dalj kot do pol 10h ... jupiiii, prov pasalo je.

Aja1, upam, da se tvoja Neja že bolje počuti, pa ti tudi, da boste lahko speljali tale RD ... je pa zoprno, ja. Drugač pa čestitke hčerkici ... user posted image

Rožca26, upam, da se tudi tvoj mali hitro pocajta ... jah, tale november je res zoprn .. hitro kaj fašeš, še mi smo bogi, ko smo bolni, kaj šele otroci! Držim pesti, da bo bolje.

Pa drugače? Vidim, da veselo nakupujete vozičke. Jah, jaz sem raje vzela novega, pa ga potem namerevam imeti še za drugega otroka, če bo lepo ohranjen .. računam, da bo. user posted image
Ampak načeloma, če je rabljen in dobro ohranjen, pa če je cena toliko nižja, pa se potem tudi splača. Ampak rabljenga moraš prej videti, da vidiš, kaj mu manjka ....

Evo, pri nas že rosi .... spet bo tak zaspan dan. Njami, danes bomo imeli za kosilo ribe ... da dobim še malo teh vitaminov in omega6 al kaj že imajo? .... joj sem jaz ena nevednica ..

Mene je danes user posted image ponoči okoli 3h, po tem ko sem šla na wc, tudi precej brcal, da sem kar težko zaspala nazaj. Ampak sem vseeno vesela, ko brca, vsaj vem, da je vse ok.
Punce, a vaši user posted image kaj kolcajo? Meni se zdi, da moj zelo pogosto, včasih tudi 5krat na dan ... je to normalno. Pač čutim neko enakomerno premikanje, kot srčni utrip, ampak ni to. Najbrž je to kolcanje. Ampak tolikokrat .. mislite, da mu kaj ne paše?

Beli tok še kar močan .... se borim, da ne bi G klicala že v ponedeljek, ker imam itak v četrtek pregled, tako da sem se odločila, da grem v lekarno po tist test za plodovnico (sem brala nekje, da se ga dobi, sam morm še izbrskat) .... joj sem jaz en panik. Ampak vse, samo da bom pomirjena.

No, sem pa opazila, da ste čez teden vse bolj zgovorne, kot čez vikende .... jah, takrat verjetno preživljate z družinami čas. Jaz pa sem itak ves čas doma, pa še moj ma tako službo, da dela tudi vikende ... pač, kot nanese. Eh ja ...

Evo, zdaj pa že kar konkretno pada user posted image
Nič, grem dol v dnevno sobo, kjer kaminček gori ... se mal pogret.
Lepo nedeljo vam želim, pa da se mate čim bolj radi! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
8.11.2009 10:54:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Rožca26, upam, da se tudi tvoj mali hitro pocajta ... jah, tale november je res zoprn .. hitro kaj fašeš, še mi smo bogi, ko smo bolni, kaj šele otroci! Držim pesti, da bo bolje.

Punce, a vaši user posted image kaj kolcajo? Meni se zdi, da moj zelo pogosto, včasih tudi 5krat na dan ... je to normalno. Pač čutim neko enakomerno premikanje, kot srčni utrip, ampak ni to. Najbrž je to kolcanje. Ampak tolikokrat .. mislite, da mu kaj ne paše?

Oh ja, to kolcanje user posted image user posted image  Ko je bil Vid še v trebuščku, je neprestano kolcal. Še takrat, ko ni imel več plodovne vode user posted image  Tko da ne rabiš skrbet. Pa mislim, da je user posted image  že tudi pri meni kolcal. 

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?