|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
9.11.2009 11:24:05   
vaney
Dan.

Moj križ je malo boljši, upam, da bo zdaj počasi ok.

So me pa klicali iz ordinacije ginekologinje in me je kar stisnilo zaradi glukoznega testa v petek, da je povišan sladkor. Pa ni, ampak sem slabokrvna in mora nekdo prit po recept, da začnem jemat želežo. Mi je čudno, da sem ob vsej solati, zelenjavi, čokoladi in podobnem slabokrvna, je pa res, da meso jem samo 1-2x na teden, ker mi res ne diši. No, ampak bomo pa jedli železo, samo da bo ok, ne?

paket; jaz sem resno v dvomih, ali vzeti denar ali paket, ker pri Anžetu so bili paketi čisto brezveze. Zdaj pa lahko sam sestaviš in kar dobiš nekaj pametnega...je katera že gledala, kaj boste vzele?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
9.11.2009 11:53:01   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Dan.

Moj križ je malo boljši, upam, da bo zdaj počasi ok.

So me pa klicali iz ordinacije ginekologinje in me je kar stisnilo zaradi glukoznega testa v petek, da je povišan sladkor. Pa ni, ampak sem slabokrvna in mora nekdo prit po recept, da začnem jemat želežo. Mi je čudno, da sem ob vsej solati, zelenjavi, čokoladi in podobnem slabokrvna, je pa res, da meso jem samo 1-2x na teden, ker mi res ne diši. No, ampak bomo pa jedli železo, samo da bo ok, ne?

paket; jaz sem resno v dvomih, ali vzeti denar ali paket, ker pri Anžetu so bili paketi čisto brezveze. Zdaj pa lahko sam sestaviš in kar dobiš nekaj pametnega...je katera že gledala, kaj boste vzele?

za železo ne skrbi, ga ima vsaka druga nosečnica premalo... jaz sem ga v drugem testu imela 118 ali nekaj takega, pa je rekla, da še ni kritično, da bova počakali še kakšen mesec, pa pol dali tablete, če bo potrebno. sem pa drugače vedno slabokrvna, v nosečnosti pa običajno nisem bila (ravno obratno, kot večina). zato pa zdaj pridno pijem 100% sok rdečega grozdja in res pomaga...

paketi - jaz bom tudi letos vzela denar... prejšnjič sem ga vzela zaradi tega, ker enostavno za to vrednost nisem mogla skupaj nabrati nekaj pametnega. tiste ta dražje zadeve sem imela v trgovinah izbrano čisto nekaj drugega, zato niso prišle v poštev, z drobnarijami pa takega zneska vseeno nisem hotela polnit... zdaj pa spet isto - ta glavne zadeve že vse imam...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 9.11.2009 11:55:00 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
9.11.2009 11:58:26   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Vse zadeve v zvezi s porodniško in paketom se lahko začno urejat cca. 60dni pred PDP. Na večini CSD je tako in tut pri na. Jaz bom šla kar takoj ko dobim papirje, nekje pa je dost tut že materinska knjižica. Meni bo vse papirje dala 4/12/09 ko mam pregled in takrat bom šla stvari tut uredit.

jaz sem ravno zadnjič pisala na csd (mb). so mi rekli, da se ureja 60-30dni pred PDP oz. papirje morajo imeti najkasneje do nastopa porodniške. papirje (Vsaj na mb) se da natisniti s spleta , pošlješ pa jih lahko po pošti (tak sem jaz tudi lani naredila, ker mi ni bilo peš tja za hodit in sem jih po mailu vprašala, če lahko kar tak, in jim je čisto vseeno, samo da oni papirje pravi čas dobijo).

aja, da vas še spomnim - če oddate vlogo za otroški dodatek do 90dni po porodu ( v vsakem primeru pa seveda po porodu), dobite dodatek za nazaj - vključno z mesecem, v katerem je otrok rojen. če pa po tem roku, pa samo od takrat dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 4328
9.11.2009 12:00:07   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Mene pa zanima, kdaj lahko uveljavljaš papirje za tisti paket za novorojenčka? No, najbrž mora dati ginekolog potrdilo o PDP. Kdaj pa to da? Jaz bom namreč preko paketa vzela posteljico in previjalno komodo, tako sem se odločila, pa bi rada, da to pride že pred dojenčkom, tako da ... Najbrž moram najprej na G počakat ...

Evo, jaz sem sedaj tudi odprla blazino za dojenje, ki sem jo kupila, pa jo bomo danes ponoči sprobali ... upam, da bo bolje, res že kar težko spim ... user posted image

No, punce, verjetno še kaj napišem tekom dneva.

Lepo bodite in pozdravčki z Bleda! user posted image

vse pravice v zvezi z rojstvom otroka se urejajo z enim obrazcem - 60-30 dni pred PDP - seveda na podlagi potrdila s strani ginekologa.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
9.11.2009 12:15:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Pa včeri nisem bila neki najboljše volje pa skoz sem nekaj razmišljala, pa kr neki. Mi je moj dragi povedal, da mu je v petek en ful dober sodelavec povedal, da je postal stric, pa jst kok stric, če pa mela njegova sestra rok 17.2. (en dan za mano), ja pravi je že rodila. In sicer je začela krvavet in je šla v bolnico in niso mogl več ustavit je rodila fantka težkega 900g, baje da je zaenkrat vse ok, je pa v lj v inkubatorju, pa sam vsak drug dan ga lahko gresta gledat samo ona dva, pa še to samo za nekaj minut. Joj sm se kr zasekirala, in pol sm skoz razmišljala da bo ja vse ok. Tako da punce tud vi držte pesti. Pa še za nas da čim dlje zdržimo.

900 g ???? Pa to je že cel dečko! V kerem tednu rojen? Naš je bil 33 tedenski, pa je imel 1170g. Nič bat, to so huuuuuuuuuuuuuuuuuuudi borci user posted image  Pa držim pesti za vas. Na EINTu v Lj, so pa ful super ljudje, ki se zelo borijo za te male borce. 
Kar se tiče, da ga gresta gledat le ona2 ni nič čudnega - takšno pravilo imajo, ker mora biti tam zelo čisto, sterilno ... Starša morata biti tam že zaradi tega, da se otrok dobro razvija (zelo občutijo bližino staršev). Ostali pa sedaj ne smejo zaradi te nove gripe in tudi drugače ne. Pa verjemi - v takšnih trenutkih si najmanj želiš, da bi 100 folka zijala pasli na tvojem otroku. Res, sm bila v tem. Vi kar pogumno, stojte jima ob strani, ne se jokat pred njima in govorit kok je tko hudo, ker jima bo še huje. spodbujajte ju naj bota pozitivna in se bo vse rešilo. Pa kot sem že rekla marsikateri mamici na EINTu - nikar ne jokat pred otrokom, ker to ni ravno poz. čustvo. Vedno moraš biti nasmejan in poln upanja in otrok bo isti.
Upam, da ne delujem vsevedno, sam je bilo to na marsikateri mamici preizkušeno - dokler se je jokala pred user posted image , malček ni napredoval, ko pa je prišla vsa nasmejana, polna upanja, pa je bil user posted image  vsak dan boljši.

res hvala za vzpodbudne besede, pa da si tudi malo razložila kako vse to poteka, aja rojen pa je bil mislim da 25t pa 1d al 2dni

pa hvala tudi drugim za vzpodbudne besede user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 9.11.2009 12:17:42 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
9.11.2009 12:20:59   
mucica2

glede paketa: pa bom tudi jaz vzela denar, ker bom ogromno stvari dobila, nekaj sem že kupila, nekaj bo kupila moja mami, pol pa se mi ne zdi smiselno neke drobnarije kupovat da pridem do tistega zneska

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
9.11.2009 12:30:23   
punsha
Še od mene en pozdravuser posted image
Glede paketa...midva sva se kar za denar odločila. Kaj pa vem, očitno malo kompliciram, hehe, in raje sama kupim stvari v trgovini user posted image

Še nekaj mi povejte. Glede oblačil za iz porodnišnice. Katero velikost kupiti? Sem kupila v HM ene hlače št 56, pa se mi zdijo tako velike. Ok, saj vem da pride prav kasneje, ampak res nebi rada, da mali izgleda kot ena sama vrečauser posted image . Potem že skombiniraš pa pač dokupiš, ampak res ne vem kaj in katero velikost vzeti sabo...nekatere imate že izkušnjeuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
9.11.2009 12:35:45   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še od mene en pozdravuser posted image
Glede paketa...midva sva se kar za denar odločila. Kaj pa vem, očitno malo kompliciram, hehe, in raje sama kupim stvari v trgovini user posted image

Še nekaj mi povejte. Glede oblačil za iz porodnišnice. Katero velikost kupiti? Sem kupila v HM ene hlače št 56, pa se mi zdijo tako velike. Ok, saj vem da pride prav kasneje, ampak res nebi rada, da mali izgleda kot ena sama vrečauser posted image . Potem že skombiniraš pa pač dokupiš, ampak res ne vem kaj in katero velikost vzeti sabo...nekatere imate že izkušnjeuser posted image

jaz sem kupla številke od 56 naprej... in naša je bila velika 51cm (nekje povprečje) in bi 50 lahko verjetno ravno 1 teden nosla.  tak je hm-ove nosla 2,5 meseca, baby centrovo 56 pa slaba 2 tedna...  manjše kot 56 je brez veze kupovat... ta 56 pa ji tud ni bila tak fejst velika. hlače smo pa tak zatlačili v zoknčke, tako da izgledalo čisto normalno...  re pa je, da široko povijanje nekaj odnese (v mb je obvezno za vse user posted image )

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 9.11.2009 12:36:46 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
9.11.2009 12:38:35   
zvesta
Jaz sem pri prvem in tudi pri drugem bom za iz P in za prve tedne kupila št. 50. Pač smo vsi bolj pri tamajhnih in Izak je imel 47 cm, tako mu je bila št. 56 absolutno prevelika, ko se je rodil. Se pa zavedam, da je to samo pri nas. Da so običajno dojenčki daljši od 50 cm in vam bolj priporočam št. 56. Nekateri niti te ne nosijo, ampak začnejo že z 62.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
9.11.2009 12:39:19   
spelch
pozdravljene...js bom tut za paket denar vzela, ker se mi zdi brez veze, ka mi bodo tista oblačila 74 ali 80..ko lahko za tisti denaar veliko lepše dobiš...glede oblačil...js sm vse nakupla 56...razen zimskega pajacka, tistega sem vzela 62...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.11.2009 12:41:04   
zvesta
aja, za paket bom pa tudi jaz vzela denar...

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.11.2009 13:09:54   
valentinčica30
Tudi midva bova vzela denar. mogoče se bo samo po lupinico oglasila, direktno na podjetje, ker je pač občutno cenejša in jo kupila izven paketa, vendarsamo, če bodo mel ustrezno barvo. Drugače pa mi je denar boljši ker kar neki stvari že mam, za tisto kar pa manjka, pa itak nidovolj.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.11.2009 13:32:26   
ninček1
Dan!

Jaz bom tudi vzela kar denar.

Zanima me koliko znaša otroški dodatek?Glede na dohodke?Je odvisno al si poročen ali ne?Kolko je to približno 20 eur al več?

Glede csd, pa mislim, da si ne moreš zmišljevat katere mesece si boš noter dajal, ker lahko komaj 60 dni prej daš vlogo, pa tako nam vsem približno isto zračuna in sicer december08-november09, če se pa da kako zaglumit, pa mi povejte, ker jaz bi tudi raje dala november08 noter, samo sploh ni opcija, glede na moj pdp, ki je 9.2.10.
Danes sem bila v h&m-u in sem si kupila 2 pižami, ker mi nobena ni več prav.Včeraj sem si eno oblačla, pa mi je po šivu počla tako, da sem jo lahko samo proč vrgla.
Na današnji dan sem se zredila točno 8 kil od začetka, mislim, da se je eksplozija začela.Kupila sem si tudi novi modrc z večjo košarico(D),pred nosečnostjo B komot.
Se mi zdi da cela buhtim.Sem bila prej pri sodelavki na obisku, je doma v 5 nadstropju, pa sem mislila, da bom pljuča ven vrgla v tretjemuser posted image user posted image user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.11.2009 13:41:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Glede csd, pa mislim, da si ne moreš zmišljevat katere mesece si boš noter dajal, ker lahko komaj 60 dni prej daš vlogo, pa tako nam vsem približno isto zračuna in sicer december08-november09, če se pa da kako zaglumit, pa mi povejte, ker jaz bi tudi raje dala november08 noter, samo sploh ni opcija, glede na moj pdp, ki je 9.2.10.

to tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.11.2009 13:50:22   
rožca26

mene tudi

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.11.2009 13:52:07   
rožca26

Pa včeri nisem bila neki najboljše volje pa skoz sem nekaj razmišljala, pa kr neki. Mi je moj dragi povedal, da mu je v petek en ful dober sodelavec povedal, da je postal stric, pa jst kok stric, če pa mela njegova sestra rok 17.2. (en dan za mano), ja pravi je že rodila. In sicer je začela krvavet in je šla v bolnico in niso mogl več ustavit je rodila fantka težkega 900g, baje da je zaenkrat vse ok, je pa v lj v inkubatorju, pa sam vsak drug dan ga lahko gresta gledat samo ona dva, pa še to samo za nekaj minut. Joj sm se kr zasekirala, in pol sm skoz razmišljala da bo ja vse ok. Tako da punce tud vi držte pesti. Pa še za nas da čim dlje zdržimo.

900 g ???? Pa to je že cel dečko! V kerem tednu rojen? Naš je bil 33 tedenski, pa je imel 1170g. Nič bat, to so huuuuuuuuuuuuuuuuuuudi borci user posted image  Pa držim pesti za vas. Na EINTu v Lj, so pa ful super ljudje, ki se zelo borijo za te male borce. 
Kar se tiče, da ga gresta gledat le ona2 ni nič čudnega - takšno pravilo imajo, ker mora biti tam zelo čisto, sterilno ... Starša morata biti tam že zaradi tega, da se otrok dobro razvija (zelo občutijo bližino staršev). Ostali pa sedaj ne smejo zaradi te nove gripe in tudi drugače ne. Pa verjemi - v takšnih trenutkih si najmanj želiš, da bi 100 folka zijala pasli na tvojem otroku. Res, sm bila v tem. Vi kar pogumno, stojte jima ob strani, ne se jokat pred njima in govorit kok je tko hudo, ker jima bo še huje. spodbujajte ju naj bota pozitivna in se bo vse rešilo. Pa kot sem že rekla marsikateri mamici na EINTu - nikar ne jokat pred otrokom, ker to ni ravno poz. čustvo. Vedno moraš biti nasmejan in poln upanja in otrok bo isti.
Upam, da ne delujem vsevedno, sam je bilo to na marsikateri mamici preizkušeno - dokler se je jokala pred user posted image , malček ni napredoval, ko pa je prišla vsa nasmejana, polna upanja, pa je bil user posted image  vsak dan boljši.

res hvala za vzpodbudne besede, pa da si tudi malo razložila kako vse to poteka, aja rojen pa je bil mislim da 25t pa 1d al 2dni

pa hvala tudi drugim za vzpodbudne besede user posted image

če te še kej zanima ti kar vpraš

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.11.2009 14:00:41   
Aja1

mene tudi

Mislim, da vlogo oddaš največ 60 dni pred PDP in najpozneje 30 dni pred PDP. Torej v tvojem primeru od cca 10.12. (ali 11.12.) dalje. Zdaj je pa verjetno odvisno, kdaj dobiš nakazano plačo. Najboljše bo, da pokličeš na CSD in vprašaš.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.11.2009 14:02:26   
Nattasha
OJ!

midva bova tudi denar vzela, pa potemnaročevala direkt iz trgovinice, ki drugače dela paketke za CSD. Fora je namreč v tem, da če vzameš paket MORAŠ porabit čisto ves denar. To mi je zadnjič povedala ena mamica v posvetovalnici. V bistvu je mogla kupit neko brezvezno igračko za 8,60 evra, da je porabila vse do zadnjega centa. Zato bova midva vzela denar, pa mogoče previjalno res direkt od Recinkota naročla.

No od danes naprej sem jaz tudi v staležu. Sicer ne dolgo, ker mi je tolko dopusta ostalo, da bom v bistvu samo dobre 3 tedne in se mi ne bo treba z komisijami ukvarjat. Sem se odločila, da grem, ker prvič baje full nizko nosim, drugič maternični vrat ni ravno idealne dolžine in tretjič. zdaj sem šla iz ene viroze v drugo, za zadnji dan dela, pa mi je še en pikec direkt v obraz kihnil in imam zdaj vnete oči. Sem prava mala drakula;)))

Skratka sem se odločila, da mi bo zdaj lepo. Sva šla z mojim na kavo in na malco, tako da samo neki za popoldansko kosilo naštudiram potem pa nazaj med knjige. Si bom dala malo duška;))) Nisem brala "cel dan" mislim, da že od OŠ naprej:) Pa seveda romantika, nič resnega in stresnega;)))

PApa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
9.11.2009 14:27:45   
Kati81
No se javljam iz pregleda.

Nič kaj vzpodbudno, sicer pritisk je bil danes za spremembo idealen, 120/60, na otrip vse bp, UZ MV pa pokaže da se odpiram lijakasto od znotraj navzven. Mv zaenkrat še v mejah normale sam to odpiranje pa ni dobro. Tko da čez tri tedne skoraj 100% dobim inekcije za pljučka. Zdej sam upam da zdržim čim dlje.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
9.11.2009 14:43:15   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

mene tudi

Mislim, da vlogo oddaš največ 60 dni pred PDP in najpozneje 30 dni pred PDP. Torej v tvojem primeru od cca 10.12. (ali 11.12.) dalje. Zdaj je pa verjetno odvisno, kdaj dobiš nakazano plačo. Najboljše bo, da pokličeš na CSD in vprašaš.

točno tak, največ 60 dni pred PDP in najkasneje 30 dni pred PDP. so meni tud tak povedali, ko sem jih klicala...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
9.11.2009 14:44:12   
Lara73
ženske noge skup! ni še prišel naš čas!

bolniško mi je komisija po pritožbi zavrnila, češ saj si na zavodu za zaposlovanje, pa da ni razloga za bolniško,.... kar je res user posted image

paketa ne bom vzela, ker imam praktično že vse, tako da denarček bo pa kar prav prišel.

nč se mi ne da, rebra me bolijo, pa med lopaticami, grem po dolgem. Modrci me zdaj strašno motijo in sem kar brez. Oblečem eno oprijeto majčko, da mi glih joške ne plapolajo, pa široko majco za čes, pa je.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
9.11.2009 15:31:02   
kora33
hoj...
no ta teden mi pa res ni pisan na kožo...danes sem dobila odločbo od komisije in...moja bolniška NI podaljšana in v četrtek bi kao mogla iti nazaj na delo...mi nič ni jasno...jutri grem k G po novo mnenje in napisala bom pritožbo....pa ne vem al naj pritožbo napiše tudi delodajalec...jao mi je žal, da se ne spoznam bolj na zakone...
če se katera spozna in ve kaj mi je storiti...kako se izogniti temu suser posted image ...hitra pomoč bi prišla še kako prav....
HVALA

sreča je

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
9.11.2009 15:33:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

hoj...
no ta teden mi pa res ni pisan na kožo...danes sem dobila odločbo od komisije in...moja bolniška NI podaljšana in v četrtek bi kao mogla iti nazaj na delo...mi nič ni jasno...jutri grem k G po novo mnenje in napisala bom pritožbo....pa ne vem al naj pritožbo napiše tudi delodajalec...jao mi je žal, da se ne spoznam bolj na zakone...
če se katera spozna in ve kaj mi je storiti...kako se izogniti temu suser posted image ...hitra pomoč bi prišla še kako prav....
HVALA

user posted image user posted image user posted image  - to je namenjeno komisiji. Ja, je treba proti koncu leta šparat. So meni tudi zavrnili podaljšanje porod., pa ma tamal še en kup suser posted image  Ti pa ne znam pomagat user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
9.11.2009 15:35:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ženske noge skup! ni še prišel naš čas!

bolniško mi je komisija po pritožbi zavrnila, češ saj si na zavodu za zaposlovanje, pa da ni razloga za bolniško,.... kar je res user posted image

pa komisija je res .... A tko so se začel obnašat user posted image  ? Se vid da šparajo na nas. 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
9.11.2009 15:46:27   
julieb

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(31)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image
11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,0)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

18user posted image in 14user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?