|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
4.11.2009 13:17:54   
julieb

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image
11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,0)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

18user posted image in 14user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

(odgovor članu gapii27)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4126
    4.11.2009 13:20:09   
    julieb
    tako, prihajamo iz 3D in smo videli naše detece, ki je težko že 915g v 25t3d.

Torej je že pravi ded!

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 4127
    4.11.2009 13:21:59   
    vaney
    valentinčica, no, samo, da je vse ok...spol pa še vedno presenečenje, kaj? Imam občutek, da bo tudi pri meni takouser posted image

kg; pojma nimam, koliko kg imam, ker se tehtam samo na pregledih...

kozmetika; nisem pristša pretiravanje s kozmetiko, tako da smo na začetku uporabljali navadno trdo milo brez vonja za umivanje in ribje mazilo za mazanje, kasneje smo preklopili na Mustellin gel za tuširanje in Bepanten. Zdaj uporabljamo samo še Jonshonov gel za tuširanje in Nivea kamilica šampon tger kremo Bepanten za vse ostalo (ritka, telo, obraz, ko gre ven...) in se mi zdi tako še najbolj ok...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 4128
    4.11.2009 13:23:05   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Sicer pa glede redenja in trebuščkov. Če lepo brca je vse ok, pa tudi če kg in trebušček ne rastejo.

tud z moje strani hvala, si me tud potolažla...

kar se pa glede kg tiče, jst bi bla vesela, če ne bi šlo preveč gor, sam se mi zdi da kr gre, sploh pa doma ne upam na tehtnico stopit, ampak sam tam pri G, da se pol ne sikiram zarad kil

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 4129
    4.11.2009 13:24:44   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: julieb

tako, prihajamo iz 3D in smo videli naše detece, ki je težko že 915g v 25t3d.

Torej je že pravi ded!

user posted image user posted image user posted image za uspešen 3D, ja pa je res ta pravi ded!user posted image

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 4130
    4.11.2009 14:09:50   
    Kati81
    Od kozmetike za malčke prisegam na mustelo, je carska, za ritko je fina tudi krema Bebival, pa seveda Bepanten ne sme manjkat.

Drugače pa je od Avene kozmetika tud super, sploh za problematično kožo.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4131
    4.11.2009 14:24:24   
    vrtnica21
    Hej bodoče mamice,

oprostite, da takole vdiram v vašo debato. Na FB smo se začele zbirati mamice malčkov generacije 2007-2010. Čakamo tudi prvega dojenčka v letu 2010. Če vas zanima, se nam pridružite. Več nas bo, bolj veselo bo.

Mamice 2008 KLIK

Bodoče Mamice 2010 KLIK

LP,
    Vrtnica

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 4132
    4.11.2009 14:24:38   
    zirafa76
    Bubchen..vsaj zame....celotna kozmetika je tudi že doma za user posted image ..
    po obrazu pa jo trenutno mažem samo pozimi, poleti pa s 50 zaščitno...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 4133
    4.11.2009 14:36:27   
    kora33
    hi...
    pregled mimo...nč posebnega...MV zaprt...srček sma poslušale...pa vodo sm dala...pa za sladkorno test smo delali...glede na to, da je ura pol 3 in me še niso klicali...delajo pa do 3...mislim in upam, da so izvidi ok.....
    16.11 imam 4D ultra zvok...samoplačniško...tk za firbec...si ga bom častila....naslednji pregled pa mam 2.12.
    lp vsem

sreča je

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 4134
    4.11.2009 14:54:08   
    Aja1
    Kam greste/ste šle na 3D. Zanima me predvsem Lj, Nm (če je v Nm sploh kje možno).

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 4135
    4.11.2009 14:55:13   
    valentinčica30
    Aja v NM ni možen 3D, vsaj kolikor sem se jaz pozanimala, torej na pot v LJ.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4136
    4.11.2009 14:56:30   
    Aja1
    Kora - super za pregled! user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4137
    4.11.2009 15:56:18   
    dskubin
    bravo vsem za uspešne preglede!

Aja1 - ti si spraševala za mnenje o majhni razliki, ne? Mi imamo med prvima dvema 17 mesecev, je bla planirana majhna razlika, pa še takoj nam je ratalo. Če pogledam sedaj, je ful v redu, imata iste interese, je blo pa na začetku kar težko, ker prvi ni še samostojen. Zdej se mi zdi, da je najboljša razlika tam nekje 2 leti. No, sedaj bomo imeli skor 3 leta razlike, kar mi je že malo preveč, ampak me je bilo pa prej strah, da bi tudi tretjega imeli tako hitro, ker je na začetku res pestro. Prav idealne razlike pa itak ni, vse ima svoje pluse in minuse. Ampak vse se da, pa z vsakim se manj sekiraš, pa vsega si že vajen - tko da nič bat. Boš vidla, super lepo bo! (ko bo pa hudo, pa boš tu malo pojamrala in bo takoj boljše) user posted image

Mi se pa navajamo na zahodnoangleško vreme - v enem dnevu se najmanj 100x obrne: od sonca, vetra, dežja, rosenja (imajo miljon različnih poimenovanj za dež, vremenska napoved ni nikoli enaka, čeprav itak vsak dan more neki podeževat). Otrok čisto nič ne moti, smo se asimilirali v 2h dneh user posted image . Dežnika ne nosi nihče, če začne deževat greš kar naprej, si samo kapuco daš na glavo, čez 5 minut itak ni več duha ne sluha o kakih padavinah. Mi sploh ne vemo, kaj pomeni muhasto vreme.

I don't know who you are -
    But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4138
    4.11.2009 16:07:18   
    Aja1
    IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Aja1 - ti si spraševala za mnenje o majhni razliki, ne? Mi imamo med prvima dvema 17 mesecev, je bla planirana majhna razlika, pa še takoj nam je ratalo. Če pogledam sedaj, je ful v redu, imata iste interese, je blo pa na začetku kar težko, ker prvi ni še samostojen. Zdej se mi zdi, da je najboljša razlika tam nekje 2 leti. No, sedaj bomo imeli skor 3 leta razlike, kar mi je že malo preveč, ampak me je bilo pa prej strah, da bi tudi tretjega imeli tako hitro, ker je na začetku res pestro. Prav idealne razlike pa itak ni, vse ima svoje pluse in minuse. Ampak vse se da, pa z vsakim se manj sekiraš, pa vsega si že vajen - tko da nič bat. Boš vidla, super lepo bo! (ko bo pa hudo, pa boš tu malo pojamrala in bo takoj boljše) user posted image

Sicer razlika pri nas ne bo tako majhna (malo več kot 3 leta). Strah me je predvsem ljubosumja. No, mogoče pa ne bo tako hudo, kot si predstavljam. user posted image

(odgovor članu dskubin)
    Neposredna povezava do sporočila: 4139
    4.11.2009 16:10:03   
    Aja1
    Valentinčica, hvala za info. Se mi je zdelo, da v Nm ni 3D.
    Sem se ravnokar naročila kar k Pušenjaku na kontrolo rasti in zraven mi je v prvo gratis naredil 3D (cca en mesec nazaj ga je tudi moji prijateljici) in upam, da ga bo tudi tokrat (preklopi na 3D za nekaj minutk in posneme na CD). Imam ga pa 1.12. user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4140
    4.11.2009 16:26:59   
    Lara73
    sem se dons že ful razpisala in mi ni objavilo... ne bom še enkrat pisala. mogoče zvečer.

peljem sinka velikega k ortodontu. so mu padle 4 zvezdice dol, verjetno bomo spet plačevali! Cigani, oderuhi!

čao 

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4141
    4.11.2009 16:40:59   
    Jada82
    Živjo punce!

Julieb, čestitam za uspešen pregled in takega velikega korenjaka user posted image
    Tudi vsem ostalim čestitam za uspešne preglede! Valentinčica, ti pa kar počivat!!! user posted image
    Punsha, kako pa si ti opravila? Resnično upam, da je vse ok!

Ja, jaz se pa danes ne počutim najbolje. Zjutraj sem šla rihtat za telefon, nič še zrihtala, upam, da bo do jutri urejeno (bo šel potem kar moj naprej rihtat), potem sva v stanovanju čakala dimnikarja, ki ni prišel (ne morem verjet!!!! naslednji teden dobiva kamin, zato moramo čim prej očistiti dimnik, ker ta, kamor sva priklopila kamin se že sigurno 20 let ni uporabljal - in tip se ne prikaže, potem sem ga še 4krat klicala in nič user posted image ). No, potem je bila ura že ena in šele po kosilu sem se spet ulegla. Še zdaj me vse boli spodaj - v trebuhu, križu, medenica in čisto spodaj v nožnici ... sem se že ustrašila, da so popadki. Najbrž niso .... Tako da, zdaj pa res kar ležim in počivam! Uf, jutri ne grem čisto nikamor. Moram nekako še zdržati do pregleda drug teden, da vidim, ali slabo stanje ni napredovalo - da potem vem, da prav delam ....

Drugače pa glede kozmetike - jaz bom tudi zaenkrat kupila le trdo milo, mazilo za ritko pa olivno ali mandljevo olje - kar v lekarni vse, pa bo. Ostalo bomo pa itak potem - po potrebi.

Danes pa je vmes tudi pri nas med dežjem začel padati sneg ... skor nisem verjela. Pa nisem bila prav vesela, ker imamo še dosti dela zunaj zaradi stanovanja - in sicer za elektriko še nekaj pa dimnik za plinsko peč ... da vsaj še do konca drugega tedna ne bi bilo snega .... uf, da se nam le izide tole!

Nič, grem nazaj ležat, pa kar knjigo brat .... pol bo pa itak dnevnik pa Kmetija user posted image user posted image user posted image user posted image
    Pozdravčič!

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 4142
    4.11.2009 16:54:09   
    valentinčica30
    Jada za sedenje si omisli obroč,lahk tut tisti za plavanje, ki ti bo prišel prav tut po porodu, če te bodo šivali. Je velik boljš, vsaj pri meni. Mene včasih vse odspodi boli, takSo da brez tega obroča ne morem sedet na navadnem stolu.
    Sicer pa punce držte se.

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 4143
    4.11.2009 17:10:18   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sem se ravnokar naročila kar k Pušenjaku na kontrolo rasti in zraven mi je v prvo gratis naredil 3D (cca en mesec nazaj ga je tudi moji prijateljici) in upam, da ga bo tudi tokrat (preklopi na 3D za nekaj minutk in posneme na CD). Imam ga pa 1.12. user posted image

A te smem vprašat, če mogoče veš koliko stane ta pregled pri Pušenjaku? V katerem tednu pa boš takrat? K tud neki razmišljam, da bi šla k njemu. A mogoče veš če dela tud kakšen dan popoldan? Na katero številko si pa klicala?

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 4.11.2009 17:14:13 >

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4144
    4.11.2009 17:15:04   
    valentinčica30
    Cena je 100€, men se zdi kar orengi, sam odvisno kot ti to pomen. Meni ne dost zato se za to nisem odločila.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4145
    4.11.2009 17:23:51   
    julieb

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
      5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha, gapii27
      6.11.-vaney (morf. 2)
      9.11.-Zimska, julieb, elaaa
    11.11.-zvesta, brcko2, bejbs
    12.11.-Jada82
    14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, babajči, lunca83, gapii27, kora33
    17.11.-bauky, twixy, Cappy96
    18.11.-smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2
    20.11.-junehope, t*e*j*k*a

21.11.-zirafa76
    22.11.-gapii27 (špika za rh-)
    25.11.-Astralis, plouse
    27.11.-slomak

DECEMBER
    1.12.-spelch,
    Aja1
    2.12.-bili83, kora33
    11.12.-Lara73+UZ

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 4146
    4.11.2009 17:24:56   
    julieb
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Cena je 100€, men se zdi kar orengi, sam odvisno kot ti to pomen. Meni ne dost zato se za to nisem odločila.

Jaz sem na Ptuju danes plačala 70€ in je bilo vredno vsakega centa.

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 4147
    4.11.2009 17:45:27   
    Lara73
    danes sem dobila počivalnik! Tak bež z masažo.
    Samo ne vem. če lahko to masažo uporabljam zdej kot nosečnica - to je samo eno tresenje na različnih koncih. Me je prerukalo ko norca.

zdej se spravljam na telovadbo. zamenjali so nam vaditeljico, ker gre prejšnja počasi rodit. Ta nova pa ni noseča in ima hud tempo. Jo stalno ustavljamo.

upam, da bom danes bolje spala. se stalno vrtim ko oddojek na ražnju.

nočko

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 4148
    4.11.2009 18:11:07   
    valentinčica30
    Pozabla napisat, naslednji pregled 4.12.2009 in nato še 14/12/2009 UZ v 32 tednu.

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 4149
    4.11.2009 18:33:09   
    Aja1
    IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A te smem vprašat, če mogoče veš koliko stane ta pregled pri Pušenjaku? V katerem tednu pa boš takrat? K tud neki razmišljam, da bi šla k njemu. A mogoče veš če dela tud kakšen dan popoldan? Na katero številko si pa klicala?

Jaz bom takrat noseča 30 tednov. Cena je 60 eurov. Ob torkih dela popoldan. Klicala sem pa na tole št. 051 321 224. Če boš klicala, moraš povedat, da se naročaš na kontrolo rasti.

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 4150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?