Jada82
|
Punce, dobro jutro! Oh, jaz sem danes imela tudi zelo slabo noč. Najprej nisem mogla zaspati, potem sem končno, ampak sem se vmes zbudila za WC in spet nisem mogla zaspati .... pol pa sem se zjutraj spet zbudila ... eh, vse skupaj ene 5 urc Ampak nič hudega, bom šla še po kosilu malo. Danes sva šla z mojim rihtat neki za stanovanje na elektro pa to ... danes še lahko, ker sem šele dobila odločbo komisije za bolniško, potem bom pa raje doma ... No ja, bomo že, ane? Sicer pa glede otročka, ki se je rodil prezgodaj ... tudi jaz mislim, da bo lepo zvozil. Verjetno kakšen mesec še, bo pa že pravi korenjak ... res, pozitivno je treba gledat, to vse spremeni stvari. Jaz tudi na čase pomislim, kaj če že rodim in potem prosim, da ne bi še ... ampak, zakaj bi se sploh to spraševala?? Sem se odločila, da se je bolje ne sikirat, dokler ne pride do tega. Ker večinoma je potem itak vse ok in se potem zgolj za brezveze sikiramo. Jaz verjamem, da bo tudi vsem nam uspelo in bomo zdržale do konca!!!! Saj prav veliko več nimamo ... 3 mesece cca. Mene pa zanima, kdaj lahko uveljavljaš papirje za tisti paket za novorojenčka? No, najbrž mora dati ginekolog potrdilo o PDP. Kdaj pa to da? Jaz bom namreč preko paketa vzela posteljico in previjalno komodo, tako sem se odločila, pa bi rada, da to pride že pred dojenčkom, tako da ... Najbrž moram najprej na G počakat ... Evo, jaz sem sedaj tudi odprla blazino za dojenje, ki sem jo kupila, pa jo bomo danes ponoči sprobali ... upam, da bo bolje, res že kar težko spim ... No, punce, verjetno še kaj napišem tekom dneva. Lepo bodite in pozdravčki z Bleda!
|