|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.9.2009 15:36:22   
ninček1
user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
30.9.- plouse, mamica 37, dari

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
3.10.-tasa3
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,       bambi14,bipi
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4) , ne_ja
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER
3.11.- bili83

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.9.2009 15:43:42   
junehope
Zdravo, čestitke vsem za uspešno opravljeno morfolgijo, mene moja čaka šele 21. 10. in upam, da se bo takrat videlo kaj bomo imeli. Navijam za punčko, ker imamo že fantka. Glede materinske šole se sploh ne spomnim kako je bilo pri meni prvič, vem samo to da sem jo imela v zadnjem mesecu nosečnosti, pa mi ni bilo preveč fino, ker sem se bala, da bom že prej rodila. Po moje je čisto v redu, če se pokliče v zdr. dom in se vpraša za predviden termin. Jaz sem po moje prvič dobila informacije v sprejemni pisarni pri moji G. Se pa lahko verjetno brez problema prijaviš tudi v Lj, ker ni omejeno na kraj bivanja, važna je samo kvaliteta predavanj. Jaz razmišljam, da bi šla drugič kar tja. Je mogoče katera bila izmed vas v Lj ali pa koga pozna kako je s tem? Lepo se mejte!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.9.2009 17:23:51   
elaaa
Pozdravljneuser posted image ,

javljam, da je bila morfologija v drugo (poslana sem bila namreč na drugo mnenje v porodnišnico LJ) uspela. S srčkom je vse uredu in se je lepo videlo kar se mora.
Veseli me, da so tudi pri vas same dobre in vesele novice.
Kar se telovadbe tiče menim, da je za user posted image vse koristno dokler se sama dobro počuti in je telovadba varna. Pri kolesu, smučanju ... je ravno ta problem, da lahko pademo in se poškodujemo in nas ne morejo slikati in zdraviti z antibijotiki, da o operacijah raje ne razmišljamo. Otročiček je zaščiten. On se ima lepo tam notri.

Bodite vesele in pobožajte svoje user posted image ali user posted image .
user posted image

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.9.2009 17:55:25   
ne_ja
elaa super za dober rezultat:)

zvesta tudi nama je všeč bugaboo cameleon in verjetno bo to to, ima vse tisto kar si midva želiva:) čeprav se nisem veliko poglabljala v vozičke, več ali manj sem izprašala iz prve roke in edino bugaboo je dobil same pohvale.

tudi naše zlato ima športne dneve, posebej včeraj je bil zelo aktiven:) sem pa danes stopila v 21.teden, brcike čutim že tam od konca 17. tedna. kaj moški zamujajo, ko ne morejo čutiti brcik, čeprav z mojim že ene 14 dni dni skupaj uživava ob občutenju le teh, vseeno ni isto za moške.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.9.2009 18:09:27   
punsha
Ja, brcike so res nekaj najbolj čudovitega. Meni se sedaj že ves trebuh premika, ko gledam ko brca. Ravno prejle sedim v tisti žogi in gledam v trebušček...moj user posted image pa gleda mene kaj mi je. Pa le reče če se vidi al kaj...je bil potem čisto navdušen, ko je videl kako se premika user posted image . Ja, res je lepo

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.9.2009 18:34:28   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

hi,
majčko bom tud jaz sama naredila....rabiš malo umetniške žilice...
- enobarvno majčko
- samolepilno folijo
- barve za tekstil
- potrpljenje
sicer pa sem v bolniški in itak sem bom mogla s čim zaposlit....
lahko pa naredimo majčko...pridem sredi zime...ha ha ha...pol pa skor ne mormo falit.....
ko bo končana jo fotkam in prlepim.....
lp

ja daj prosim slikaj. umetniško žilico sem nekje zgrešila.....

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.9.2009 19:10:18   
Lara73
skoraj bi pozabila povedat: izbrali smo ime za punčko! MONIKA

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
30.9.2009 7:20:23   
kora33
jutro...
samo da se pofočkam
Lara - majčka bo..ko bo čas...zdaj se še privajam na bolniško...gnezdim...je bilo stanovanje v razsulu....čez kak teden...dva....
kakšna imena imate pa prej?
js mam samo še 129 dni...kako hitro čas leti...ko sem naredila tisker...je bilo 191...madoniš....zdaj zdaj bomo rodile...hi hi hi
lp vsem in user posted image user posted image za plouse, mamica 37, dari

sreča je

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
30.9.2009 7:36:25   
kora33
pravkar sem po malo daljšem času....skor en teden poslušala našega malega...pa sem prvo ratala kar panična, ker ga nisem našla....pol pa sem ga...točno pri popku...je že visoko in velik....pa ni čudno, da včasih kar težko zadiham...ha ha ha
lp še enkrat

sreča je

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
30.9.2009 7:37:59   
punsha
dobro jutro!
danes sem pa že več kot eno uro pokonci, kdo bi si mislil. No pa me je zbudila ena najlepša novica, prijateljica je rodila...tako da sem že jokala od sreče zjutriuser posted image . Res sem vesela! In čas kar eži, boste videle kako kmalu bomo me na vrsti!

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
30.9.2009 7:42:54   
punsha
punce kje se doda slikico. Nebi je dala v album, samo tukaj bi jo prilepila. A jo je treba pomanjšati? Mi ne uspe...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
30.9.2009 7:57:38   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
30.9.- plouse, mamica 37, dari

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
3.10.-tasa3
5.10 - tajab, astralis

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha, gapii27 (morf.), spelch,       bambi14,bipi
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1, katy
12.10.
julieb(4)
13.10.-zimska
14.10.-vaney, Lily86

15.10. - JanaB, babajči, zvesta
16.10.-aja1, protina
19.10.- *dotika*, elaaa, bauky, lunca83, kati81
20.10.-Nattasha , smuki
21.10.- ninček1(4) , ne_ja, junehope
23.10.-t*e*j*k*a
26.10.- rosa2

NOVEMBER
3.11.- bili83

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

[/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.9.2009 10:04:48   
Kati81
Joj kakšen tureben dan, tlele c prestolnici pa še vedno megla. Sem čist brez volje, se mi nič ne da, še dobr da je Kaja pridna in ne sitnari jaz pa po netu brskam.

Za kosilo sem pa kar golaž iz skrinje dala pa makarončki in juhica pa bo. Upam, da se kmal pojavi sonce, da dam cnje ven sušit.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.9.2009 10:27:09   
valentinčica30
Kati81 jes sem se lih včeri naprala in nasušila. Hvala bogu za sušilc. ker smo ob reki in je stopnja vlage zmeri velika si ploh ne predstavljam kak bi brez njega, pa pol še ful stvari likat ni treba.
Tak da Kati če ne bo sončka kar k meni prinesiuser posted image user posted image .
Mene dones spet neki zvija tak da ležim, bo bolje. Mi imamo še 131 dni, meni se zdi to ogromno.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.9.2009 11:26:00   
Kati81
Valentinčica, sej mamo mi tud sušilc, sam če se da posušim zuni na sončku, zdej bom pa itak odprla sezono sušilca kmal. No na vikendu sem jo že k je bolj mrzlo in sem cel prejšnji teden sušila v sušilcu. Hvala bogu da si ga je nekdo omislu, drgač ne vem kako bi pr nas pregurali zimo, k not nimam kje sušit, razen kurilnica, sam mi ni všeč k pol imajo cunje tak čuden vonj.

En stroj je že opran še eden čaka.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.9.2009 11:47:42   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jutro,
kar močno že debatirate o vozičkih...meni so te cene grozne...pa čeprav mi ga bo mama kupila in vem, da je popolnoma vseeno kaj in za kako ceno izberem...zdaj gledam malo na ebay-u...majo tud nove...za več kot polovico ceneje kot pri nas...poštinina pa tud ne pride tolko...bomo verjetno kar naročili...
lp

Mi smo tudi gledali tam vozičke, sam me je malo strah, ker nismo še nikoli nakupovai preko spleta, pa kako je potem s kakšnimi reklamaciji,...pa še v nemščini je vse, jaz pa nič ne razumem user posted image . So pa cene res ugodnejše kot pri nas. Pa če moreš kupit vso opremo na novo, kot mi, je to finančno kar velik zalogaj. Mi smo tudi zdaj urejali stanovanje, saj še ni čist končano, pa en avto smo morali zamenjat, enga pa še čaka zavarovanje in menjava gum.... lep zalogajček, glede na to da sem zdaj ostala brez službe...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.9.2009 13:07:30   
junehope
Zdravo srečke user posted image ! Glede kupovanja vozičkov prek e-baya se stvar zelo splača. Poštnina je max 20 -30 eur, ker je od brata punca že naročila in je bila stvar brezhibna. Sicer je naročila maxi cosi s trdo košaro in sedežem. Še lanskoletni modeli so precej cenejši. Samo pri barvi ni toliko izbire. Ker smo člani EU pa lahko po moje brez problemov stvar reklamiramo. Sicer je pa fino da si model objavljen na netu ogledaš kje prej v trgovini (ali vsaj podoben model) in se potem lažje odločiš.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.9.2009 14:26:11   
Kati81
Ja poznam kar nekaj ki jih kupuje preko ebaya, baje da je čisto kull, do sedaj sem slišala sam v redu stvari. Sigurno pa se splača.

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.9.2009 14:54:18   
valentinčica30
Kati sem prej mal dražla. Pri nas zunaj sušenje ni možno predvsem zaradi količine, moje dve manekenke se non stop preoblačita, pa tudi sedaj se je vlaga začela ful dvigovat, predvsem ponoči. Notr pa tak nimamo prostora za kaj takega.
Dejte mi povedat preko e-baya lahko plačaš po predračunu al samo z kreditnimi?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.9.2009 15:18:29   
Kati81
mislim da prek ebaya lohk plačaš sam s kreditno kartico.

glede cunj ni panike se mi je zdelo da me dražiš, tud pr nas je tok cunj da je groza, pa smo sam trije. Vsak dan perem, če en dan ne pol pa drug dan dva stroja.

No to je pa moj vozek, upam a bo delala povezava. Mi imamo še bež strehico, pa za košaro prekrit in naslonjalo v športnem delu. Pride full lepo.

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=320428932241

Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.9.2009 15:19:42   
Kati81
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=200388283918

To kar je tukaj roza je pri nas bež, za predstavo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.9.2009 15:24:24   
valentinčica30
Ti mam probleme s slikico, melje melje pa mi je ne odpreuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.9.2009 15:56:50   
babajči
valentinčica: preko e baya sem kupila že precej stvari. nikoli nisem plačala s kreditno kartico, ampak po predračunu. prej sem poklicala prodajalca, da mi je dal iban, swift, naslov... in plačala predračun na unicredit banki. imajo najnižje provizije za mednarodne transakcije. drugače pa je za moje pojme e bay zakon. sam moraš vedet, kaj hočeš kupiti.

drugače pa zaenkrat pri nas vse štima. edino zaspana sem ful...pa ne zato, ker sem noseča, ampak zato, ker mi hči ne da spati... ful kašlja in jo imam ponoči kar pri sebi, da jo pokrivam, crkljam...seveda se ful premetava in mami ne more spat, kot bi morala... tako, veste, sem dvakrat nabrcana. najprej s strani moje hčere od zunaj, drugič pa od znotraj od tamavčka... user posted image  zdaj pa na veliko zeham v službi in komaj čakam, 16.30, da splinim domov.

lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.9.2009 17:21:25   
niwci
Še moje poročilo morfologije od včiraj. Z user posted image je vse vredu, ustreza starosti za 21t, spola pa se ni videlo... meni je kar vredu, moj dragi pa je bil malo žalosten user posted image . Naslednji pregled imamo pa 3.11. joj še zmiri na 5t, a nebi morali biti zdaj že na 4t?

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.9.2009 17:33:47   
Bauky
Ojla, še od mene po dolgem času...
Zdaj moram pa še jaz mal pojamrati, če do zdej nisem imela za nič. Dons zjutraj sem komaj vstala, si oblekla hlače, ker me tooook boli  v področju  desnega kolka.  A je imela tudi katera že take težave...... 
Sicer sem šla dans v službo...komaj pregurala ( saj veste delo v prisarni, sediš, vstaneš, sediš ....  sedet mi najbolj paše...vstati s stola je pa kriza). Kolikor sem se do zdaj hiter premikala, se mi je pa danes čist ustavlo... lezem ko polž. 
Sodelavke so me sicer potolažile, da je to le raztezanje medenice, in da mal boli, amapak kolikor se jaz spomnim ko vas berem ni nobena jamrala o tem.... kaj menite...user posted image .

Vidim, da imate že skor vse  vozičke in ostale stvari ... mene pa to še ni nič zadelo....upam, da me ne bo vse skup prehitelo, ker gre čas tok hiter naprej, da sploh več ne sledim... jutri  je že kar oktober ....

ajd, lepo se mejte user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.